2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım benim devlette de işlemler uzun sürüyodur gibime geliyo.

canım peki işlem tahmini ne kadar sürüyor???

heh işte zaman uzun sürerse beni hayatta beklemez

saol cnm inş.ne kadar vakitte çekiliyor saate bakmamıştım ama soyundum çekildim giyindim desen taş çatlasa 20 dk. inş. güzel haberlerle dönersin sende. giderken tedarikli git filmden sonra biraz kanama oluyor.

canım benim devlette de işlemler uzun sürüyodur gibime geliyo.

heh işte zaman uzun sürerse beni hayatta beklemez

cnm tabi sizin durum farklı. dedim ya ben 3 ay hap tedavisi gördüm rahim filmi çekildim ondan sonra devette yapıldı.
aşılamanın doğal yoldan tek farkı yumurta çatladığı gün spermlerin enjekte edilmesi.aslında aşılamada şans işi. genelde 2. aşılama tutmuş ben baktım da biraz hayırlısı artık.

saol cnm inş.ne kadar vakitte çekiliyor saate bakmamıştım ama soyundum çekildim giyindim desen taş çatlasa 20 dk. inş. güzel haberlerle dönersin sende. giderken tedarikli git filmden sonra biraz kanama oluyor.

hı hı alıcam yanıma.. saol güzelimm.. o zaman 15 dk felan surer.. ayy bakalım hayırlısı ne dıyelımm.. tesekkürler....

hımmm. bende 2 ay klomen ile tedavı gordum.. ama catlatma ignesi yapmadı doktor.. haziranda hsg cdektırcektım. bı turlu ona sıra gelmedı.. ıns bu ay cektırıorumm.. bunun ıcın baska bır sehre gıtmem gerekıyor.. bu yuzdende uzadıkca uzadı.. bakalım ondan sonra ne yapıcaz.. hsg sonrasıda sanırsam 6 ay beklenıyor ıstege baglı sekılde dimi canım?? ondan sonra da dedigin gibi asılama veya tup... senıde cok sıkıstırdık yaa soru yagmuruna tuttuk kusurumuza bakma :)))

begendik megendik o önemli degil.. lafin fikir anasi sensin tuuuuurrr... tuuuuuuuuurrrrr

2. aşılama mı tutuyormuş genelde. orayı anlamadım kafam yerinde değil kusura bakma

bu arkadasimin yazdiklarinakatiliyorum... sesimize ses verin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

regenimmm erken kalkan yol alir be ikizcannnn...... en iisi bole devam ozaman bende alistim garii okula baslayinca yavru...

oy oy oy... benim ikizimin bugün dogum günüymüs.. daha mutlu nice nice yillara bitanem.. annen de seni iyiki dogurmus.. bak bana bir tane ikiz yapmis yollamis gurbete... Allahim oglunla kizinla kocanla saglikli huzurlu mutlu bütün zenginliklerin oldugu, kötülüklerin duman olup uctugu cooooook güzel ve uzun bi yasam nasip eder insallah

öyle sanırım cnm ben filmi çekildiğimi devletteki doktoruma söylemedim. devlette 3 ay hap kullandım 1 ay boş geçtim sonraki ay özelde filmi çektirdim sonuç temiz. ertesi ay tekrar devlete gittim dedim tedavi ile olmadı 2 ayda boş geçti o zaman hadi aşılama yapalım dedi. yani daha filmi geçen ay çekildim beklesem olurdu ama yeter bu kadar beklediğim artık anne olmak istiyorum.:84::84::84::84:
2. aşılama mı tutuyormuş genelde. orayı anlamadım kafam yerinde değil kusura bakma

evet canım genelde 2. aşılamadan sonra hamile kalmışlar ilk aşılamadan sonra hamile kalan az.nasip...

inşallah bende ilk seferde tutar canım yaa. özelde 750 tl idi. 2. için de yaptırır mı eşim bilmiyorum.

evet canım asagı yıkaru aynı zamanlarda evlenmişiz.. bende cekilicem ins. ve bırkac ay beklerım dıye dusunuyorum.. gene olmazsa diğer yontemlere merhaba dicem.. Allah ın izniyle aratmadan hayırlı saglıklı bebıs sahıplerı oluruz...

amin cnm inş. hayırlısı olsun

slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.

slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.

masaallah canim ya hayirli olsun. Sag saglim kucagina almayi nasip etsin Rabbim. bize tavsiyelerin varmi canim. hep tutturuyorsun ne tür seylere dikkat ettin neler yaptin hamile kalmak icin en önemli neye dikkat etmeliyiz

masaallah canim ya hayirli olsun. Sag saglim kucagina almayi nasip etsin Rabbim. bize tavsiyelerin varmi canim. hep tutturuyorsun ne tür seylere dikkat ettin neler yaptin hamile kalmak icin en önemli neye dikkat etmeliyiz

tşk ederim cnm. ben adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye giriyorum ve ovulasyona denk gelen günlerde ise sabah erken saatlerde olmasına dikkat ediyorum. ilişki sonrası belimi yükseltiyorum ve ayaklarımı kaldırıyorum. beslenmeme dikkat ediyorum ve ağır iş yapmıyorum. bir de kaynanamla görüşmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…