- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.781
yok almadım canım canlı yayın yaptık biz.
acı oluyor tabi ama masadan kalkınca geçiyor.
cnm ben 1 aydan fazladır girmedim buraya pek görmemişim.
yapıyormuş canım bende hiç beklemediğim bir anda doktor hadi bu ay aşılama yapalım diyince öğrendim.
canım peki işlem tahmini ne kadar sürüyor???
canım allah ın ıznıyle ins bhcg 5 ın ustunde cıkacak.. ins hamıle olucaksın.. ay nasılda aydınlattın bızı.. yanı ssk karsılıyor ve sadece dedıgın bu fıyatlarla cıkıyorsun.. benımde neden hosuma gıttı bılmıyorumm.. benım sosyal guvencem yokkibızde ne yaptırırsak ozelde yaptırıyoruz.. bende yarın veya pztesi tıp merkezini arayıp randevu alıcamm hsg için...
kardaiz kız 2 gun once yaptırmıs
canım benim devlette de işlemler uzun sürüyodur gibime geliyo.
heh işte zaman uzun sürerse beni hayatta beklemez
saol cnm inş.ne kadar vakitte çekiliyor saate bakmamıştım ama soyundum çekildim giyindim desen taş çatlasa 20 dk. inş. güzel haberlerle dönersin sende. giderken tedarikli git filmden sonra biraz kanama oluyor.
hı hı alıcam yanıma.. saol güzelimm.. o zaman 15 dk felan surer.. ayy bakalım hayırlısı ne dıyelımm.. tesekkürler....
cnm tabi sizin durum farklı. dedim ya ben 3 ay hap tedavisi gördüm rahim filmi çekildim ondan sonra devette yapıldı.
aşılamanın doğal yoldan tek farkı yumurta çatladığı gün spermlerin enjekte edilmesi.aslında aşılamada şans işi. genelde 2. aşılama tutmuş ben baktım da biraz hayırlısı artık.
şahsen kendi adıma soyluyorum yani itiraf ediyorum..face e takıldım burayı unuttumm.. aslında unutmadım.. kimse yazmayınca bırsey yazamadım bende.. yanı ben masumumm.. sen de gelsene yavrummm.. alamadın bir face...
sılaaaa bu kız varya bu kız dun aksam face de idi.. yazdı yazdı durdu
aman canım bosver erken kalkan cok yol alırmıs.. gec kalkmaktan ıyıdır.. ama bende 9-9,30a kadar yatarım genelde...
alla alla ben mıyım sorumlusu..ben bır kere dedım sizinde hosunuza gıttı anlasılan.. kullanıyorsunuz bol bol...
benım bugun gecıkmenın 5.gunu.. cok duzenlı bır dongum vardır benım.. bu kadar uzadı ilk defa.. ve sonucc bugun regl oldumm.. artık anlasıldı.. dogal yoladan ı ıh.. olmayacakk.. Rabbim neylerse güzel eyler ya, sanırsam bu da boyle bırsey... hayırlısını istemekten baska bır carem yok....
ins deryacım hamıledir...
sılacımm. dogum gunun kutlu olsun.. sevdiklerine beraber nice saglıklı huzurlu mutlu yıllar gecirmen dilegiyle senı kocaman optumm
uyyy menbeta simdiden gecmis olsun tatlim yaa...
begendik megendik o önemli degil.. lafin fikir anasi sensintuuuuurrr... tuuuuuuuuurrrrr
cnm tabi sizin durum farklı. dedim ya ben 3 ay hap tedavisi gördüm rahim filmi çekildim ondan sonra devette yapıldı.
aşılamanın doğal yoldan tek farkı yumurta çatladığı gün spermlerin enjekte edilmesi.aslında aşılamada şans işi. genelde 2. aşılama tutmuş ben baktım da biraz hayırlısı artık.
bu arkadasimin yazdiklarinakatiliyorum... sesimize ses verin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
regenimmm erken kalkan yol alir be ikizcannnn...... en iisi bole devam ozaman bende alistim garii okula baslayinca yavru...
anne ve babamin en mutlu anilarindan,en guzel gunlerinden biri bugun...... altin sacli kizlarinin dogdugu gun bugun........... nekadar mutlulardi ve saskinlardi bi okadarda... herkeslerin yabani(yabani deil yaaa yabancii,turkce iste:) zannedecegi bi mucize vardi avuclarinda.... alisagelmisin disinda bi yavrularina kavustular...nekadar mutlu oldular..
canlarim benim... kosulsuz sevdiler.. yureginde sakladilar.. kiyamadilar.. bu yasima getirip,buyuttuler birsuru guzel ani biriktirdiler bana.. aslinda dogdugum gun bugun ama beni deil onlari,annemi babami tebrik etmek lazim.. anneyim ama annem kadar mukemmekl anne deilim.. benim mukemmelim o.
bugune sebep yaptiklari icin canlarima tesekkur ediyorum ve 23.yildir sahip oldugum butun nigmetlere sukurediyorum Allaha... Allahim acilar gostermesin hayirli,hak yolunda omurler nasip etsin insallah..............
öyle sanırım cnm ben filmi çekildiğimi devletteki doktoruma söylemedim. devlette 3 ay hap kullandım 1 ay boş geçtim sonraki ay özelde filmi çektirdim sonuç temiz. ertesi ay tekrar devlete gittim dedim tedavi ile olmadı 2 ayda boş geçti o zaman hadi aşılama yapalım dedi. yani daha filmi geçen ay çekildim beklesem olurdu ama yeter bu kadar beklediğim artık anne olmak istiyorum.:84::84::84::84:
hımmm. bende 2 ay klomen ile tedavı gordum.. ama catlatma ignesi yapmadı doktor.. haziranda hsg cdektırcektım. bı turlu ona sıra gelmedı.. ıns bu ay cektırıorumm.. bunun ıcın baska bır sehre gıtmem gerekıyor.. bu yuzdende uzadıkca uzadı.. bakalım ondan sonra ne yapıcaz.. hsg sonrasıda sanırsam 6 ay beklenıyor ıstege baglı sekılde dimi canım?? ondan sonra da dedigin gibi asılama veya tup... senıde cok sıkıstırdık yaa soru yagmuruna tuttuk kusurumuza bakma :)))
2. aşılama mı tutuyormuş genelde. orayı anlamadım kafam yerinde değil kusura bakma
öyle sanırım cnm ben filmi çekildiğimi devletteki doktoruma söylemedim. devlette 3 ay hap kullandım 1 ay boş geçtim sonraki ay özelde filmi çektirdim sonuç temiz. ertesi ay tekrar devlete gittim dedim tedavi ile olmadı 2 ayda boş geçti o zaman hadi aşılama yapalım dedi. yani daha filmi geçen ay çekildim beklesem olurdu ama yeter bu kadar beklediğim artık anne olmak istiyorum.:84::84::84::84:
evet canım genelde 2. aşılamadan sonra hamile kalmışlar ilk aşılamadan sonra hamile kalan az.nasip...
evet canım genelde 2. aşılamadan sonra hamile kalmışlar ilk aşılamadan sonra hamile kalan az.nasip...
amin cnm inş. hayırlısı olsun
evet canım asagı yıkaru aynı zamanlarda evlenmişiz.. bende cekilicem ins. ve bırkac ay beklerım dıye dusunuyorum.. gene olmazsa diğer yontemlere merhaba dicem.. Allah ın izniyle aratmadan hayırlı saglıklı bebıs sahıplerı oluruz...
slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.
masaallah canim ya hayirli olsun. Sag saglim kucagina almayi nasip etsin Rabbim. bize tavsiyelerin varmi canim. hep tutturuyorsun ne tür seylere dikkat ettin neler yaptin hamile kalmak icin en önemli neye dikkat etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?