- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.801
ay süpersin ya kaynananla görüsmüyorsun ha???tşk ederim cnm. ben adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye giriyorum ve ovulasyona denk gelen günlerde ise sabah erken saatlerde olmasına dikkat ediyorum. ilişki sonrası belimi yükseltiyorum ve ayaklarımı kaldırıyorum. beslenmeme dikkat ediyorum ve ağır iş yapmıyorum. bir de kaynanamla görüşmüyorum.
deryacigim
canim peki adetin bitiminden nezamana kadar gün asiri?? yani adetine kadar olmuyordur herhalde??
cok soru soruyorum kusura bakma bide rahatsizdin gecmis olsun. melegin seninle olsunda degilmi
cnm adet bitince başlıyoruz. bata bir hafta kala falan düzenli gün aşırı ilişki. sorucaksın tabi cnm. her zaman cevaplarım.
slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.
kilo almaya basladın yanihadi bakalım git gel.. ne sevınclısındır sımdı kımbılır..
kardaiz yok ya gercekten.. imreal de yok.. nerdekine bunlar
pollyanna arzum migi neselikız bunlarda ugramıyor..
bizim kızlarrrhamıle kalınca topic değiştirmeyin sakın kızlar.. ugramamazlık yapmayın
Sılacımmmmmmm canım benim ihmal etmeyiz tatlımmm bgün patron buralarda pek giremiyorum canım yaa...
menbata ve derya test yaptınızmı kızlarrr meraktayız inşallah hamişsinizdir
ımreal yok kaçgündür inşallah iyidir...
screamawaynaptı acaba şekerle ilgili inşallah önemli bişi değildr
bu arkadasimin yazdiklarinakatiliyorum... sesimize ses verin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
regenimmm erken kalkan yol alir be ikizcannnn...... en iisi bole devam ozaman bende alistim garii okula baslayinca yavru...
slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.
tşk ederim cnm. ben adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye giriyorum ve ovulasyona denk gelen günlerde ise sabah erken saatlerde olmasına dikkat ediyorum. ilişki sonrası belimi yükseltiyorum ve ayaklarımı kaldırıyorum. beslenmeme dikkat ediyorum ve ağır iş yapmıyorum. bir de kaynanamla görüşmüyorum.
canımmm lütfen üzme kendini bak oğluşun kımıl kımıl içinde doktorlar herşeyin en kötüsünü söylerler benim ablama 5 aylıkken düşük tehliken var dedi doktoru o naptı gezdi hemde otobüslerle kaynanasıyla yaşıyor evin bütün işlerini yaptı Rabbim nasip ettiyse hiç birşey engel olmaz canım benim sen içini ferah tut Ayetel kürsi oku bol bol
ay canım benim üzülme sennn inşallah bişey çıkmıcak buna inan. paşada kıpır kıpır yerim ben onu dopingi yükledin oynayıp duruyo.
ay hayatım aşılama yaptıran yok mu diye basbas bağırıyodum duymadın mııııııı.
neyse hayırlısı olsun hayatım. devlet hastaneleride yapıyo mu bunu. biz sanırım özelde yaptırırız.
bana gelirsek kızlar salı günü işten ayrıldım moralim çok bozuktu. yanımdaki adamla pek anlaşamıoduk şimdi evdeyim çıkmışken boştayken doktora gidim kontroller için dedim bende polikistik over sendromu var hormon testlerimi falan yaptırım bugün anca bitti. ve sonuç doktor kısa zaman içinde çocuk yapmaya çalış çünkü yumurta rezervlerini iyi bulmuyorum dedi zaten hamile kalsan bile tekrarlayan düşüklerin olabilir dedi. yaşın gençken şansın daha yüksek falan dedi bende seneye kadar beklesem dedim sen bilirsin ama geç kalma dedi. şimdi ben doktora ne diyim benim durumum bu annemle yaşıyoruz eşimle ailesi düşüğümde bunları etti bana yapmıyorum ondan çocuk mu diyim. yoksa herşeye rağmen vazgeçip çocuk mu yapim o kadar kötüyüm ki durup durup ağlıyorum eşime sölemek istemedim aslında ama mecbur saklayamazdım onada söledim doktorun dediklerini napıcamı bilmiyorum allahım beni böylemi sınıyo bilmiyorum ama çok kötüyüm
tşk ederim cnm. ben adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye giriyorum ve ovulasyona denk gelen günlerde ise sabah erken saatlerde olmasına dikkat ediyorum. ilişki sonrası belimi yükseltiyorum ve ayaklarımı kaldırıyorum. beslenmeme dikkat ediyorum ve ağır iş yapmıyorum. bir de kaynanamla görüşmüyorum.
geldim tatlım merak etmişsin teşekkür ederim pek iyi sayılmam...
hayırlı olsun canım allahım salıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
bana gelirsek kızlar salı günü işten ayrıldım moralim çok bozuktu. yanımdaki adamla pek anlaşamıoduk şimdi evdeyim çıkmışken boştayken doktora gidim kontroller için dedim bende polikistik over sendromu var hormon testlerimi falan yaptırım bugün anca bitti. ve sonuç doktor kısa zaman içinde çocuk yapmaya çalış çünkü yumurta rezervlerini iyi bulmuyorum dedi zaten hamile kalsan bile tekrarlayan düşüklerin olabilir dedi. yaşın gençken şansın daha yüksek falan dedi bende seneye kadar beklesem dedim sen bilirsin ama geç kalma dedi. şimdi ben doktora ne diyim benim durumum bu annemle yaşıyoruz eşimle ailesi düşüğümde bunları etti bana yapmıyorum ondan çocuk mu diyim. yoksa herşeye rağmen vazgeçip çocuk mu yapim o kadar kötüyüm ki durup durup ağlıyorum eşime sölemek istemedim aslında ama mecbur saklayamazdım onada söledim doktorun dediklerini napıcamı bilmiyorum allahım beni böylemi sınıyo bilmiyorum ama çok kötüyüm
ay gogom ya cok korktum inan bir an gittin sandim. ne olsungülüm ya kirmizi karti yedik.
ay hesabima göre ilk 2 ay direkten dönmüs bizim maclar son 3 aydirda faul olmus. yani yine bos. ama ben ov.test alicam karar verdim.
sen nasilsin???ne yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?