2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay süpersin ya kaynananla görüsmüyorsun ha???
e benim görüsme imkanim yok tamam, adet bitiminden sonra hhhmmmok öyle deneriz bide, ha bide ov tutturmak var dimi onu nasil anliyorsun ov. gününü???

deryacigim

canim peki adetin bitiminden nezamana kadar gün asiri?? yani adetine kadar olmuyordur herhalde??
cok soru soruyorum kusura bakma bide rahatsizdin gecmis olsun. melegin seninle olsunda degilmi

Son düzenleme:
deryacigim

canim peki adetin bitiminden nezamana kadar gün asiri?? yani adetine kadar olmuyordur herhalde??
cok soru soruyorum kusura bakma bide rahatsizdin gecmis olsun. melegin seninle olsunda degilmi

cnm adet bitince başlıyoruz. bata bir hafta kala falan düzenli gün aşırı ilişki. sorucaksın tabi cnm. her zaman cevaplarım.

cnm adet bitince başlıyoruz. bata bir hafta kala falan düzenli gün aşırı ilişki. sorucaksın tabi cnm. her zaman cevaplarım.

sagol canim Allah razi olsun. ov. günü icin testmi uyguluyorsun yada adetin düzgünde tahminenmi yapiyorsun.
senin düsüklerin vardi degilmi?? ben bi dua biliyorum canim düsük olmamasi icin istersen özelden atayim sana.

slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.

oy oy oy gözün aydin canim benimmm...

bu arada gecmi solsun, en hafif sekilde atlat insallah.. Allahim saglikli sihhatli güzel bir hamielelik nasip eder insallah, kolay bi dogum gecirirsin.. mucizen hayirli ugurlu olsun

geldim tatlım merak etmişsin teşekkür ederim pek iyi sayılmam...

bu arkadasimin yazdiklarinakatiliyorum... sesimize ses verin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

regenimmm erken kalkan yol alir be ikizcannnn...... en iisi bole devam ozaman bende alistim garii okula baslayinca yavru...

slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.

hayırlı olsun canım allahım salıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

bana gelirsek kızlar salı günü işten ayrıldım moralim çok bozuktu. yanımdaki adamla pek anlaşamıoduk şimdi evdeyim çıkmışken boştayken doktora gidim kontroller için dedim bende polikistik over sendromu var hormon testlerimi falan yaptırım bugün anca bitti. ve sonuç doktor kısa zaman içinde çocuk yapmaya çalış çünkü yumurta rezervlerini iyi bulmuyorum dedi zaten hamile kalsan bile tekrarlayan düşüklerin olabilir dedi. yaşın gençken şansın daha yüksek falan dedi bende seneye kadar beklesem dedim sen bilirsin ama geç kalma dedi. şimdi ben doktora ne diyim benim durumum bu annemle yaşıyoruz eşimle ailesi düşüğümde bunları etti bana yapmıyorum ondan çocuk mu diyim. yoksa herşeye rağmen vazgeçip çocuk mu yapim o kadar kötüyüm ki durup durup ağlıyorum eşime sölemek istemedim aslında ama mecbur saklayamazdım onada söledim doktorun dediklerini napıcamı bilmiyorum allahım beni böylemi sınıyo bilmiyorum ama çok kötüyüm

ayyyyyyyyyy cokkkk sevindimmmmmmmmmm deryacimmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
Allah nazardan saklasinnnn... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhhh....

yokkk gorusme kaynananla sakinnnnnn... en son dusugunden sonra ben ona cok kizmistim zaten.... bu sefer dogurana kadar gorusme canimmmmm...

burdakiler pek bi umursamaz canim... ondan ben endiseleniyorum... ama bugun kendimi rahat tutmaya karar verdim...

valla oyle kardaizcimmm, dopingi yukledim, 2 gundur kipir kipir... bir daha tatli yemeye korkuyorum, yazik cocuk sakin sakin uyusun...

Son düzenleme:

imrealllcimmm, bozma moralini lutfen.... polikistik overi olup hamile kalan cok var... hatta bizim topikte de birisi vardi sanki boyle hamile kalan... simdi ismi aklima gelmiyor... sen 23 yasindaydin hatirladigim kadariyla... daha yasin cok genc... bence endiselenmek icin cok erken... kendini rahat tut...

azracimmmmmmmmmmmm, bakti gitti bu arada.... azracimm, neden bize bisi yazmiyorsunnn, seni cok merak ettik...:26:

canımmmmmmmmm tbrıkkk edıyorum senı :) İnşallah sağsalım kucagına alıcaksın bebişini cok sevındım yaaa :) Buarada karnından falan ıgne oluyosun dımı kan pıhtılamşaması ıcın ?

ayy cok sevındım canımm.. allah tamamına erdirsin.. saglıkla kucagına almayı nasip etsın... sen lekelenmeler gordun dimi surekli ve sonuc hamılesin dimi.. Allah verdi mi veriyor.. bende bugun regl oldumm.. gene tutturamadık canım :))

Allah iyiliğini versin kız...

canım işten ayrılmıssın.. ne diyeyim bilemedim.. eger ki hem maddi hem manevi ihtiyacın varsa cabucak ıs bulmanı dılıyorumm.

doktor işlerini halletmenede sevındımm.. yasımız genc cok sukur.. imkanlarımız yettıgınce her turlu yontemı deneyıp hamıle kalabılırz dıye dusunuyorumm.. yumurta rezervinde olumsuz bırseyler farketmıs doktorun.. bu sekıldede hamıle kalan cok var.. bu yuzden fazla takılmamak gerek..

ama sana diyecegim birsey var.. ben 2,5 senedır korunmadan hamıle kalmaya calısıyorum. herhangı bır sekılde gebelık gecıremedım.. bak Allah ın ıznıyle bırseyler yapmaya calsıyoruz... cabalıyoruz.. belkıde onum tamamen kapalı hıc bılmıyorumm.. yanı bu durumdada umidimi kaybettim sanki.. yani dogal yoldan gebe kalacagımı dusunmuyorumm. daha nelerınde benı bekledıgını bılmıyorumm.. inanın var ya, dusuk yapanlarınız bıle Allah a sukredınkı hamıle kalabılıyorsunuz.. bu cok buyuk bır sans.. inanın yerınızde olmayı ısterdım.. en azından bıtıremesemde bır gebelık gecırmeyı ısterdım..

ona gore ınancım olurdu ve hıc tukenmezdı.. er ya da gec kesinlikle anne olacagımı bilirdim... cok sükür...

o yuzden sana dıyorumki canım.. kaynanaymıs, yaptıkları ettıklerı bosver.. herkes kendi hesabını verir.. onları bır kenara bırak.. eşini sevıyor musun, ondan dunyalara deger bır melek ıstıyor musun??? evet.. sonucta ikinizden bir parca dunyaya getireceksin.. bu da senın en buyuk sansın olacak.. baskaları için değil.. sadece kendiniz için... kendiniz için yapacaksınız.. birsey ispat etmek vs için değil.. anlasamıyor musunuz sorunlar mı cıkıyor.. onlar tekirdagda siz istanbulda.. kiralasın esın bır ev.. yerlesin güzelcene.. ve cok gecmedende yapın yani... keske dememek için yapın... ilerde pişmanlık duymamak için yapın.. elinizde bu sansı degerlendirinn... cok gec olmadan..

bunlar sadece benım dusuncelerımm.. senınde en mantıklı sekılde hareket edecegını dusunuyorumm..

silacigim cok gec oldu ama yinede HAPPY BIRTHDAY TO YOU.... IYIKI DOGDUN SILAAAAAAAAA.... ZUM GEBURTSTAG VIEL GLÜCK.... fransizca bilmiyorum maselef.
Hayirli uzn ömürler versin. NIce Saglikli, mutlu, basarili senelere Insaallah en kisa zamanda bi kizin olur hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder Rabbim

ay gogom ya cok korktum inan bir an gittin sandim. ne olsungülüm ya kirmizi karti yedik.
ay hesabima göre ilk 2 ay direkten dönmüs bizim maclar son 3 aydirda faul olmus. yani yine bos. ama ben ov.test alicam karar verdim.
sen nasilsin???ne yaptin

sende b enım gıbı bugun mu oldun canım :)) napalım hayırlısı boyleymıss... sen doktora gıdıcektın gıttın mı?? okudum gecmısı ama goremedım bısey.. atlayarak okudum belkıde ondandır.. benımde 4 gun gecıktı canım bu ay.. bugun 5.gundu ahanda gene gelmedı dıye ıc gecırıyordumki tesrif ettiler..

doktora gitim konustuk ay benim bide bir gün önceden pembe akinti geliyordu ve o sabahda geldi. doktor alttan muayne etti ve kokunun geldigini fark etti ama benim bata var dedim oda bu iltihap dedi. yani bence kokudan dolayi öyle dedi ve salladi. iltihap olsa kasinti olmazmiki?? sonra bana fitil verdi ama ben fitil kullanamiyorum ya inan ben kürtaj olmadan 4 saat önceden oraya minnacik 2tane hap atamadim. o hap yumusatiyormus orayi ki kolay kürtaj olunsun diye. hic dogum yapmayanlarin sertmisd. simdi b iltihabi dogal yollardan nasil tedavi edebilirim gogom ya sogan kürü iyimi gelir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…