- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.821
sende b enım gıbı bugun mu oldun canım :)) napalım hayırlısı boyleymıss... sen doktora gıdıcektın gıttın mı?? okudum gecmısı ama goremedım bısey.. atlayarak okudum belkıde ondandır.. benımde 4 gun gecıktı canım bu ay.. bugun 5.gundu ahanda gene gelmedı dıye ıc gecırıyordumki tesrif ettiler..
doktora gitim konustuk ay benim bide bir gün önceden pembe akinti geliyordu ve o sabahda geldi. doktor alttan muayne etti ve kokunun geldigini fark etti ama benim bata var dedim oda bu iltihap dedi. yani bence kokudan dolayi öyle dedi ve salladi. iltihap olsa kasinti olmazmiki?? sonra bana fitil verdi ama ben fitil kullanamiyorum ya inan ben kürtaj olmadan 4 saat önceden oraya minnacik 2tane hap atamadim. o hap yumusatiyormus orayi ki kolay kürtaj olunsun diye. hic dogum yapmayanlarin sertmisd. simdi b iltihabi dogal yollardan nasil tedavi edebilirim gogom ya sogan kürü iyimi gelir?
şimcik sana cok güzel bir yontem soylerdım ama burdan diyemicem.. canım bende iltihaptan cok cektimm. ama bendeki kesin cozumu fitillerim oldu.. yani oyle dogal bitkisel birseyler diyemicem sana.. soyle diyeyim istersen, maydanoz suyuda içtim sogan suyuda, bir ot ismi vardı kesinkes attırıyormus iltihabı onuda ıctım bana mısın demedi.. farklı doktorlara gittim sadece hap ve krem verdiler. yok anam o da cozum olmadı.. diğer bir doktor 2 cesit fitil ve hap verdi.. Allah a cok sukur kurtuldum uzun bir sure.. ama ayaklarımdan felan soguk alınca kasıntıyla beraber tekrarlıyor hissediyorumm.. dediğin gibi adet oncesi kokuda olabılıyor ki bende bu ay hıc olmamıstı heveslendırmıstı pis kus beni..
simdi senın sadece iltihabımı tedavi edecek gel hormon tahlili felan yapalım demedi mi ?????
hayirlisi olsun canim yok benim ayin 4ünde pembe akinti geldi ve daha sonra ertesi gün ilerleyen saatlerde cogalti kanamayla basladi. simdi ben 4ündemi oldum diye hesablicam yoksa 5indemi anlamadim?? sat hangisi oluyor. 4ünde pembe akinti geldi 5indede akintiyla basladi ve sabah 10da geldi.
ne zor isler ya kafam allak bullak zaten doktor düzgün bisey demedi normal dedi neye baktiyasa alttan ne gördü sanki
daha sonra ov.test al öyle isteyerek esinle beraber ol hiiiic stres yapma 38yasin üzerindekiler strese girmeli dedi. daha gencmisim esimle pizza yemeye gitmemi söyledi. sanki biz gitmiyoruz beraber yemege:84:
yok canim ya ne tedavisi 1yil dolmadan bakmiyorlar. iltihap icin direk fiil kullanmaliymisim kendim yoksa gecmezmis gebeligide engellemezmis ama gebe kalinca tedavisi daha zormus. böyle iste. ama ben kasinmiyorumki??? acaba icindemi iltihap??
yani canım her iltihap cesidinde kasıntı olmaz diye tahmın edıyorum cunku ben ıltıhabım yok bılıyorum. meger içerisi berbatmıs.. ama kasıntı yok dusun.. sonra işte bi mantar enfeksiyonu mu ne diyorlar o zaman kasıntım cok olmustu.. yanı karısık bır durum.. bu arada sende deseydın ya 2 senedır ugrasıyoruz dıye. nıye demedinbende fitil kullanmanı tavsiye ederim doktoru dınle.. bıraz savmıs sankı basından senı ama bılemıcem...
iltihabini nasil anladi doktor daha dogrusu se fark ettinmi? kasinti vs.?
bende bisey yoktuki. sadece adet dönemime denk geldi ve alttan bakinca tabiki adet kokusuydu o ama batima 2gün vardi daha.
deryacigimdan bi kac fikir aldim okudunmu?. bende bundan sonra o sekil denicegim
evet okudum canım.. hakkında hayırlısı olsun.. ins tutturursunuz canım..
ben nasıl farkettım.. ben esimle ilişkiye hıc giremedim. asırı derece yanma agrı sızı ve kuruluk oluyordu.. zaman zamanda kasıntı.. bu her zaman yoktu.. bu yuzden gittim. anlattım durumumu doktora.. muayene etti. iltihabın var dedi. anlattı bırseyler felan.. birsürü ilac verdi esimede yazdı.. benden ona gecebılırmıs cunku.. eger ondada varsa bana gecebılırmıss.. oyle bir kurtuldum yani.. ama arada bir tekrarlıyor.. cok usutunce anlıyorum...
saol canımmm..anladim canim cok gecmis olsun.peki bu tedavi süresinde korunmanizi söyledimi peki? bana bisey demedide.
anlasilan bebege zarari olmaz daha dogrusu embrioya
yok birsey demedi calismaya devam dedi.
yok ya ben doktorumu degistiriyorum arkadas.
netten arastirdigim bi doktor var cok begeniliyor hemde bayan ona giderim.
bakalim bu önümüzdeki hafta esim gidecek ona ne söyleyecekler.
sana ozelden yazdım bısey geldi dimi
evet biraz gec gördüm ama cevap yazdim
bende sana yazdım canımm..
neyse ben cıkar simdilik.. camasır asıcam.. kurusun sabaha...yanı ins.. kendine iyi bak güzelim...
ama sana diyecegim birsey var.. ben 2,5 senedır korunmadan hamıle kalmaya calısıyorum. herhangı bır sekılde gebelık gecıremedım.. bak Allah ın ıznıyle bırseyler yapmaya calsıyoruz... cabalıyoruz.. belkıde onum tamamen kapalı hıc bılmıyorumm.. yanı bu durumdada umidimi kaybettim sanki.. yani dogal yoldan gebe kalacagımı dusunmuyorumm. daha nelerınde benı bekledıgını bılmıyorumm.. inanın var ya, dusuk yapanlarınız bıle Allah a sukredınkı hamıle kalabılıyorsunuz.. bu cok buyuk bır sans.. inanın yerınızde olmayı ısterdım.. en azından bıtıremesemde bır gebelık gecırmeyı ısterdım..
ona gore ınancım olurdu ve hıc tukenmezdı.. er ya da gec kesinlikle anne olacagımı bilirdim... cok sükür...
bunlar sadece benım dusuncelerımm.. senınde en mantıklı sekılde hareket edecegını dusunuyorumm..
canım hamile kalamamak zor ama bu dediğin daha zor dua ederken skın bunu aklından geçirme. ben 11 ayın sonunda hamile kaldım senin gibi düşünüyordum en azından hamile kalabildiğimi bilsem sonra noldu 8 haftalık bebeğim düştü. kalbi atan bebeğimin kalbi durdu ne büyük bir acı tahmin edemezsin o kadar pişman oldum ki düşündüklerime sende dua ederken hayırlı sağlıklı de. kaybetmek daha büyük acı bak 2,5 sene beklemişsin bu düşüncen gerçek olsa naparsın allah korusun.çok zor. ben ikinciyide 5 haftalık kaybettim. inan bizim yerimizde olmak istemezdin düşük yapmak çok zor onu kaybettiğini görmek çok zor. kızma bana ama dualarını değiştir. başkasının aynı acıyı yaşamasını istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?