2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hayirlisi olsun canim yok benim ayin 4ünde pembe akinti geldi ve daha sonra ertesi gün ilerleyen saatlerde cogalti kanamayla basladi. simdi ben 4ündemi oldum diye hesablicam yoksa 5indemi anlamadim?? sat hangisi oluyor. 4ünde pembe akinti geldi 5indede akintiyla basladi ve sabah 10da geldi.
ne zor isler ya kafam allak bullak zaten doktor düzgün bisey demedi normal dedi neye baktiyasa alttan ne gördü sanki

daha sonra ov.test al öyle isteyerek esinle beraber ol hiiiic stres yapma 38yasin üzerindekiler strese girmeli dedi. daha gencmisim esimle pizza yemeye gitmemi söyledi. sanki biz gitmiyoruz beraber yemege:84:

şimcik sana cok güzel bir yontem soylerdım ama burdan diyemicem.. canım bende iltihaptan cok cektimm. ama bendeki kesin cozumu fitillerim oldu.. yani oyle dogal bitkisel birseyler diyemicem sana.. soyle diyeyim istersen, maydanoz suyuda içtim sogan suyuda, bir ot ismi vardı kesinkes attırıyormus iltihabı onuda ıctım bana mısın demedi.. farklı doktorlara gittim sadece hap ve krem verdiler. yok anam o da cozum olmadı.. diğer bir doktor 2 cesit fitil ve hap verdi.. Allah a cok sukur kurtuldum uzun bir sure.. ama ayaklarımdan felan soguk alınca kasıntıyla beraber tekrarlıyor hissediyorumm.. dediğin gibi adet oncesi kokuda olabılıyor ki bende bu ay hıc olmamıstı heveslendırmıstı pis kus beni..
simdi senın sadece iltihabımı tedavi edecek gel hormon tahlili felan yapalım demedi mi ?????

yok canim ya ne tedavisi 1yil dolmadan bakmiyorlar. iltihap icin direk fiil kullanmaliymisim kendim yoksa gecmezmis gebeligide engellemezmis ama gebe kalinca tedavisi daha zormus. böyle iste. ama ben kasinmiyorumki??? acaba icindemi iltihap??

ohhhoooo oyle demeyle olsaydı benim bir duzine cocugum olurdu herhalde... canım bende tam bılmıyorum hangisini bir sayıcan. bendede dediğin gibi geliyor.. bazen pembemsi baslıyor bazen kahvemsi. msi yani azracık anlar bu konulardan ama onunda esi ameliyat oldu ugramıyor bu ara..

yok canim ya ne tedavisi 1yil dolmadan bakmiyorlar. iltihap icin direk fiil kullanmaliymisim kendim yoksa gecmezmis gebeligide engellemezmis ama gebe kalinca tedavisi daha zormus. böyle iste. ama ben kasinmiyorumki??? acaba icindemi iltihap??

yani canım her iltihap cesidinde kasıntı olmaz diye tahmın edıyorum cunku ben ıltıhabım yok bılıyorum. meger içerisi berbatmıs.. ama kasıntı yok dusun.. sonra işte bi mantar enfeksiyonu mu ne diyorlar o zaman kasıntım cok olmustu.. yanı karısık bır durum.. bu arada sende deseydın ya 2 senedır ugrasıyoruz dıye. nıye demedin bende fitil kullanmanı tavsiye ederim doktoru dınle.. bıraz savmıs sankı basından senı ama bılemıcem...

iltihabini nasil anladi doktor daha dogrusu se fark ettinmi? kasinti vs.?
bende bisey yoktuki. sadece adet dönemime denk geldi ve alttan bakinca tabiki adet kokusuydu o ama batima 2gün vardi daha.

deryacigimdan bi kac fikir aldim okudunmu?. bende bundan sonra o sekil denicegim

ah ah baska carem yok fitil kullanicam mecburen. bide becerebilsem
annem diyor benmi vereyim sana fitili cocuk gibi. ay iyi olrdu ya kücük olsamda bana biri fitil verse
senin bat simdi nezaman??
ben bu ayin sonunda Insaallah gelme kirmiilar

evet okudum canım.. hakkında hayırlısı olsun.. ins tutturursunuz canım..

ben nasıl farkettım.. ben esimle ilişkiye hıc giremedim. asırı derece yanma agrı sızı ve kuruluk oluyordu.. zaman zamanda kasıntı.. bu her zaman yoktu.. bu yuzden gittim. anlattım durumumu doktora.. muayene etti. iltihabın var dedi. anlattı bırseyler felan.. birsürü ilac verdi esimede yazdı.. benden ona gecebılırmıs cunku.. eger ondada varsa bana gecebılırmıss.. oyle bir kurtuldum yani.. ama arada bir tekrarlıyor.. cok usutunce anlıyorum...

anladim canim cok gecmis olsun.peki bu tedavi süresinde korunmanizi söyledimi peki? bana bisey demedide.

anlasilan bebege zarari olmaz daha dogrusu embrioya

anladim canim cok gecmis olsun.peki bu tedavi süresinde korunmanizi söyledimi peki? bana bisey demedide.

anlasilan bebege zarari olmaz daha dogrusu embrioya
saol canımmm..
bende soyledım doktoruma bız korunmuyoruz bu hapların felan zararı olur mu diye.. kesinlikle değil dedi.. yani zararı yokmus.. bende hamıle kalamadım zaten.. dolayısıyla benım acımdan problem olmadı....
sana herhangi bırsey dedi mi

yok birsey demedi calismaya devam dedi.
yok ya ben doktorumu degistiriyorum arkadas.
netten arastirdigim bi doktor var cok begeniliyor hemde bayan ona giderim.
bakalim bu önümüzdeki hafta esim gidecek ona ne söyleyecekler.

yok birsey demedi calismaya devam dedi.
yok ya ben doktorumu degistiriyorum arkadas.
netten arastirdigim bi doktor var cok begeniliyor hemde bayan ona giderim.
bakalim bu önümüzdeki hafta esim gidecek ona ne söyleyecekler.

nasıl rahat ediceksin güzelim o sekilde hareket et... hayırlısı olsun..

canım hamile kalamamak zor ama bu dediğin daha zor dua ederken skın bunu aklından geçirme. ben 11 ayın sonunda hamile kaldım senin gibi düşünüyordum en azından hamile kalabildiğimi bilsem sonra noldu 8 haftalık bebeğim düştü. kalbi atan bebeğimin kalbi durdu ne büyük bir acı tahmin edemezsin o kadar pişman oldum ki düşündüklerime sende dua ederken hayırlı sağlıklı de. kaybetmek daha büyük acı bak 2,5 sene beklemişsin bu düşüncen gerçek olsa naparsın allah korusun. çok zor. ben ikinciyide 5 haftalık kaybettim. inan bizim yerimizde olmak istemezdin düşük yapmak çok zor onu kaybettiğini görmek çok zor. kızma bana ama dualarını değiştir. başkasının aynı acıyı yaşamasını istemem.

canım sen benı yanlıs anlamıssın.. ben Allah tan her zaman hayırlı zamanda hayırlı elı ayagı duzgun saglıklı evlatlar nasip etmesını isterim.. tum isteyenelere içindede bana derimmm... benım burda anlatmak ıstedıgım dusunce bu degıl.. ben Allah ım nolur bana bır evlat verde hamıleleık gecırtte dusureyım olsun varsın demıyorumm... ben sadece hamıle kalabılıyorsunuz dusukte olsa dıyorumm buna sukredilmeli cunku hamıle kalabılıyorsunuz dedim.. verende allah alanda buna tovbe bısey dıyemem.. tabi ki de zordur, ne hevesle hamılesin ne hayaller kuruyorsun bebegın uzerınde kız olursa boyle erkek olursa soyle falan fılan, sonra kalbı duruyor vs alınıyor.. tabikide zordur.. Allah kimsenin basına vermesin boyle bırsey...

umarım anlatabılmısımdır derdımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…