- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.841
canım sen benı yanlıs anlamıssın.. ben Allah tan her zaman hayırlı zamanda hayırlı elı ayagı duzgun saglıklı evlatlar nasip etmesını isterim.. tum isteyenelere içindede bana derimmm... benım burda anlatmak ıstedıgım dusunce bu degıl.. ben Allah ım nolur bana bır evlat verde hamıleleık gecırtte dusureyım olsun varsın demıyorumm... ben sadece hamıle kalabılıyorsunuz dusukte olsa dıyorumm buna sukredilmeli cunku hamıle kalabılıyorsunuz dedim.. verende allah alanda buna tovbe bısey dıyemem.. tabi ki de zordur, ne hevesle hamılesin ne hayaller kuruyorsun bebegın uzerınde kız olursa boyle erkek olursa soyle falan fılan, sonra kalbı duruyor vs alınıyor.. tabikide zordur.. Allah kimsenin basına vermesin boyle bırsey...
umarım anlatabılmısımdır derdımı...
canım ben şu cümlene karşılık onu yazdım
inanın var ya, dusuk yapanlarınız bıle Allah a sukredınkı hamıle kalabılıyorsunuz.. bu cok buyuk bır sans.. inanın yerınızde olmayı ısterdım.. en azından bıtıremesemde bır gebelık gecırmeyı ısterdım..
yazdığını okuyunca neden öyle bir açıklama yaptığımı anlarsın. gece rüyamda rya değil kabus herhalde annem birkaç gün ömrü kaldığını söylüyordu. allah korusun rüyamın tersi çıksın allahım onları bizim başımızdan eksik etmesin bide senin yazıyı okuyunca giden hamileliğimi hatırladım allah nasip etseydi doğmuş 8 aylık büyümüş olacaktı düşüğün olunca aklında hep bugünlerde olsaydı bu kadar olurdu diye bir şeyler geçiyor. anlıycan güne kötü başladım bugün. yani sadece tek cümlene onu anlattım ben seni tabiki anlıyorum allahım hepimize hayırlısını versin...
anladım canım ben senı.. ama sende benı anladın sanırsam. umudumu kaybetmıs gıbıyım.. belkide cabuk pes edıyorumm.. dun sen dedınya bır postunda, artık anne olmak ıstıyorum.. bende ıstıyorumm.. cevredende kendini bilmez insanlar yuzunden daha cok ıstıyorum.. ama genede ne istersem Allah ımdan istiyorum.. sans dedıgım olayda eger bende hamıle kalsaydım be dusuk yapsaydım umudum daha bır cok olurdu enınde sonunda anne olacagımı bılırdımm.. belkı esımı bırseyler yapmaya daha cok ıkna edebılırdım.. ben yerınızde olmayı ısterım derken, yani bılıyorum cok zor bır durum gercekten yasamayan bılmez. ama en azından hamıle kalabıldıgımı bılmek ısterdım canımm..
Allah annene-- babana sevdıklerıne uzun omurler versın.. dediğin gibi besbellı kabus...
amin hepimizin. cnm film için gün aldın mı? tıp merkezini arıyacağım demiştin. ümidini kaybetme inş. allahın izni ile hepimiz birgün çocuklarımızı kucağımıza alıcaz.
slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.
geldim tatlım merak etmişsin teşekkür ederim pek iyi sayılmam...
hayırlı olsun canım allahım salıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
bana gelirsek kızlar salı günü işten ayrıldım moralim çok bozuktu. yanımdaki adamla pek anlaşamıoduk şimdi evdeyim çıkmışken boştayken doktora gidim kontroller için dedim bende polikistik over sendromu var hormon testlerimi falan yaptırım bugün anca bitti. ve sonuç doktor kısa zaman içinde çocuk yapmaya çalış çünkü yumurta rezervlerini iyi bulmuyorum dedi zaten hamile kalsan bile tekrarlayan düşüklerin olabilir dedi. yaşın gençken şansın daha yüksek falan dedi bende seneye kadar beklesem dedim sen bilirsin ama geç kalma dedi. şimdi ben doktora ne diyim benim durumum bu annemle yaşıyoruz eşimle ailesi düşüğümde bunları etti bana yapmıyorum ondan çocuk mu diyim. yoksa herşeye rağmen vazgeçip çocuk mu yapim o kadar kötüyüm ki durup durup ağlıyorum eşime sölemek istemedim aslında ama mecbur saklayamazdım onada söledim doktorun dediklerini napıcamı bilmiyorum allahım beni böylemi sınıyo bilmiyorum ama çok kötüyüm
Seninle ayni duygulari paylasiyorum menbatacim cok etkiledim yazdiklarindancanım işten ayrılmıssın.. ne diyeyim bilemedim.. eger ki hem maddi hem manevi ihtiyacın varsa cabucak ıs bulmanı dılıyorumm.
doktor işlerini halletmenede sevındımm.. yasımız genc cok sukur.. imkanlarımız yettıgınce her turlu yontemı deneyıp hamıle kalabılırz dıye dusunuyorumm.. yumurta rezervinde olumsuz bırseyler farketmıs doktorun.. bu sekıldede hamıle kalan cok var.. bu yuzden fazla takılmamak gerek..
ama sana diyecegim birsey var.. ben 2,5 senedır korunmadan hamıle kalmaya calısıyorum. herhangı bır sekılde gebelık gecıremedım.. bak Allah ın ıznıyle bırseyler yapmaya calsıyoruz... cabalıyoruz.. belkıde onum tamamen kapalı hıc bılmıyorumm.. yanı bu durumdada umidimi kaybettim sanki.. yani dogal yoldan gebe kalacagımı dusunmuyorumm. daha nelerınde benı bekledıgını bılmıyorumm.. inanın var ya, dusuk yapanlarınız bıle Allah a sukredınkı hamıle kalabılıyorsunuz.. bu cok buyuk bır sans.. inanın yerınızde olmayı ısterdım.. en azından bıtıremesemde bır gebelık gecırmeyı ısterdım..
ona gore ınancım olurdu ve hıc tukenmezdı.. er ya da gec kesinlikle anne olacagımı bilirdim... cok sükür...
o yuzden sana dıyorumki canım.. kaynanaymıs, yaptıkları ettıklerı bosver.. herkes kendi hesabını verir.. onları bır kenara bırak.. eşini sevıyor musun, ondan dunyalara deger bır melek ıstıyor musun??? evet.. sonucta ikinizden bir parca dunyaya getireceksin.. bu da senın en buyuk sansın olacak.. baskaları için değil.. sadece kendiniz için... kendiniz için yapacaksınız.. birsey ispat etmek vs için değil.. anlasamıyor musunuz sorunlar mı cıkıyor.. onlar tekirdagda siz istanbulda.. kiralasın esın bır ev.. yerlesin güzelcene.. ve cok gecmedende yapın yani... keske dememek için yapın... ilerde pişmanlık duymamak için yapın.. elinizde bu sansı degerlendirinn... cok gec olmadan..
bunlar sadece benım dusuncelerımm.. senınde en mantıklı sekılde hareket edecegını dusunuyorumm..
aminnn ins canım saol... aramadım canım arıcam.. esimle hiç konusamadım dun aksamm.. gün alınca burada paylasırım zaten..
azracım hosgeldın canım. merak ettik seni.. esin nasıl ameliyat nasıl gectı. habersiz bıraktın bizi..
deryacim canim benim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh cok sevindim tatlim. Hastaymissin cok gecmis olsun bol bol vitamin al kuzucum
imrealcim menbatanin yazdiklarina sonun kadar katiliyorum sakin sakin kayinvalidene kizipta gelecegiini erteleme tatlim. Allah yardimcin olsun zor bir surecten geciyorsun.
Seninle ayni duygulari paylasiyorum menbatacim cok etkiledim yazdiklarindan
Kuzucum dun telden girdim azcik okuyabildim sonra cvp yazamadim alisik değilim telden girmeye. Esimin ameliyati cok sukur iyi gecmis. Su an agrisi oluyo yurumekte zorlaniyo ama her gun acisinin azaldigini soyluyor. Bakalim bekliyoruz 3 ay sonra test vercek insallah değerlerde değisme olur...
amınnnn sılacım Rabbım tum dualarını kabul etsın cnmmm... bgn senın dogum gununmu yoksaa ?
Canım benim doğum gününmü yanlış anlamadım dimi :))))
İyiki doğdun iyiki varsın canımmm seni çok seviyoruzzz
sılacım doğum günün kutlu olsun bitanem :) Allah sana eşin ve oğlunla ve yakında gelicek kızınla birlikte sağlıklı uzuuuuuuuun huzurlu ömürler nasip etsin inşallah :) yeni yaşında prensesinide nasip etsin inşallah :) yeni evinede kavuş bütün dualarında kabul olsun
kızlar canlarım çıkmam lazım biraz işim var
sılacım canım seni çokkkkk öpüyorum. egerki doğum gününse. sana huzurlu, sağlıklı ve tüm dileklerinin kabul olacağı bir yıl diliyorum
şahsen kendi adıma soyluyorum yani itiraf ediyorum..face e takıldım burayı unuttumm.. aslında unutmadım.. kimse yazmayınca bırsey yazamadım bende.. yanı ben masumumm.. sen de gelsene yavrummm.. alamadın bir face...
sılaaaa bu kız varya bu kız dun aksam face de idi.. yazdı yazdı durdu
aman canım bosver erken kalkan cok yol alırmıs.. gec kalkmaktan ıyıdır.. ama bende 9-9,30a kadar yatarım genelde...
alla alla ben mıyım sorumlusu..ben bır kere dedım sizinde hosunuza gıttı anlasılan.. kullanıyorsunuz bol bol...
benım bugun gecıkmenın 5.gunu.. cok duzenlı bır dongum vardır benım.. bu kadar uzadı ilk defa.. ve sonucc bugun regl oldumm.. artık anlasıldı.. dogal yoladan ı ıh.. olmayacakk.. Rabbim neylerse güzel eyler ya, sanırsam bu da boyle bırsey... hayırlısını istemekten baska bır carem yok....
ins deryacım hamıledir...
sılacımm. dogum gunun kutlu olsun.. sevdiklerine beraber nice saglıklı huzurlu mutlu yıllar gecirmen dilegiyle senı kocaman optumm
hicccc bisi yapmadimmm canimmmm...:26::26::26:
silacimmmmmm, dogum gunun kutlu olsunnnnnn...
bugun daha rahatim canim, dun ara ara sirkette agladim... bugun daha iyiyim... zaten bizimki 2 gundur cok hareketli.. o hareket ettikce ben moral buluyorum...
aaa, cok sevindimmmm, ama keske bu haberi kendisinden alsaydik, buraya gelip bize soyleseydi... kizlar siz hamile olunca birakmayin burayi sakinnnn, bak tugceyle biz hala burdayiz....
kizlar listeyi ozellikle gondermiyorum bu arada... cunku forumun tablo kodlarinda problem var... gonderince tum sayfayi bozacak... onu duzeltmelerini bekliyorum.. ama isterseniz bu arada tablo diil, duz yazi halinde gonderebilirim...
bir deeee, az sonra yine toplantiya gircemmm, offff yaaaa....:84::84::84:
evet kizlar dun benim dogum gunumduuu.... Allah razi olsun hepinizden... dilekleriniz,dualariniz icin tesekkur ediyorum ve amun diyorum..... hayirli omurler versin Rabbim..oy oy oy... benim ikizimin bugün dogum günüymüs.. daha mutlu nice nice yillara bitanem.. annen de seni iyiki dogurmus.. bak bana bir tane ikiz yapmis yollamis gurbete... Allahim oglunla kizinla kocanla saglikli huzurlu mutlu bütün zenginliklerin oldugu, kötülüklerin duman olup uctugu cooooook güzel ve uzun bi yasam nasip eder insallah
deryaciiimmm masallahh canim masallahhh.... insallah tamamina goturursun bitanem... Allahim korusun sizi. ii oldu yaa bu habere ihtiyacimiz vardi...slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.
silacigim cok gec oldu ama yinede HAPPY BIRTHDAY TO YOU.... IYIKI DOGDUN SILAAAAAAAAA.... ZUM GEBURTSTAG VIEL GLÜCK.... fransizca bilmiyorum maselef.
Hayirli uzn ömürler versin. NIce Saglikli, mutlu, basarili senelere Insaallah en kisa zamanda bi kizin olur hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder Rabbim
deryacim canim benim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh cok sevindim tatlim. Hastaymissin cok gecmis olsun bol bol vitamin al kuzucum
imrealcim menbatanin yazdiklarina sonun kadar katiliyorum sakin sakin kayinvalidene kizipta gelecegiini erteleme tatlim. Allah yardimcin olsun zor bir surecten geciyorsun.
Seninle ayni duygulari paylasiyorum menbatacim cok etkiledim yazdiklarindan
Kuzucum dun telden girdim azcik okuyabildim sonra cvp yazamadim alisik değilim telden girmeye. Esimin ameliyati cok sukur iyi gecmis. Su an agrisi oluyo yurumekte zorlaniyo ama her gun acisinin azaldigini soyluyor. Bakalim bekliyoruz 3 ay sonra test vercek insallah değerlerde değisme olur...
cnm mesajını aldım. tşk ederim. inşalla okuyacağım. bugün kan testi de yaptırdım. sonucum 1608 çıktı. darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah.
cnm mesajını aldım. tşk ederim. inşalla okuyacağım. bugün kan testi de yaptırdım. sonucum 1608 çıktı. darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah.
naparsiniz be ya.... yagmurlu ve soguk bi sonbahar(girdikmi sonbahar trarihene??) gunundeyim bende artik mevsim dondu bi hos duygular icerisindeyim..zaman zamanne cabuk geciooo.....
dundende yorguunumbiraz.. is guc yapasimdda yo oturuyom ole... kardaizcim canim evide sormussun canim pzrtsi biyere daha bakcaz artik karar vercem.. aslinda kaldim bu evden yana hadi bakalim!!!
tugceciiimm. sagol findigim sinemin haberini yazmissin cidden ara ara aklima geliodu napti ne etti die....benhamis olsamda tabi terketmem siziiiiii.....burayii ..yuvamiz burabizimm..
amaan ole iste kizlar dungelen misafir "kilo almissin geliin , hamilesin yoksaaa""" .............. dedi naparsin,nerelere gidersiinnn..... sanki hamile olsam solemicem... nasi bi mantikkk... kayinvalidede var ,gozleri acildi faltasi gibisole oldu... amaannnn yaaa hamile olmak istiyorummmm:84::84::84::84::84: hayirlisi insallah...
ben,menbeta,bikeresevdim,hlya,wifeofdemon suan faal olan... masumiyetten haber yok epeydir hamile belki.... birde mpb dondu geri aramiza....wifeofdemondandahaber yok kaldik mi 4 kisiiiiiii....yaziiik bize yaa
zamani geldiginde baslayacak olan,regene,azraya,kardaize,breshkaya ,kuppeye, imreala, nihancaya, hlyayi burayada ekliim insaallahhhhh versin Rabbim bebislerini hayirla... artikolsunnn insallah,biiznillah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?