2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım ben şu cümlene karşılık onu yazdım
inanın var ya, dusuk yapanlarınız bıle Allah a sukredınkı hamıle kalabılıyorsunuz.. bu cok buyuk bır sans.. inanın yerınızde olmayı ısterdım.. en azından bıtıremesemde bır gebelık gecırmeyı ısterdım..
yazdığını okuyunca neden öyle bir açıklama yaptığımı anlarsın. gece rüyamda rya değil kabus herhalde annem birkaç gün ömrü kaldığını söylüyordu. allah korusun rüyamın tersi çıksın allahım onları bizim başımızdan eksik etmesin bide senin yazıyı okuyunca giden hamileliğimi hatırladım allah nasip etseydi doğmuş 8 aylık büyümüş olacaktı düşüğün olunca aklında hep bugünlerde olsaydı bu kadar olurdu diye bir şeyler geçiyor. anlıycan güne kötü başladım bugün. yani sadece tek cümlene onu anlattım ben seni tabiki anlıyorum allahım hepimize hayırlısını versin...

anladım canım ben senı.. ama sende benı anladın sanırsam. umudumu kaybetmıs gıbıyım.. belkide cabuk pes edıyorumm.. dun sen dedınya bır postunda, artık anne olmak ıstıyorum.. bende ıstıyorumm.. cevredende kendini bilmez insanlar yuzunden daha cok ıstıyorum.. ama genede ne istersem Allah ımdan istiyorum.. sans dedıgım olayda eger bende hamıle kalsaydım be dusuk yapsaydım umudum daha bır cok olurdu enınde sonunda anne olacagımı bılırdımm.. belkı esımı bırseyler yapmaya daha cok ıkna edebılırdım.. ben yerınızde olmayı ısterım derken, yani bılıyorum cok zor bır durum gercekten yasamayan bılmez. ama en azından hamıle kalabıldıgımı bılmek ısterdım canımm..

Allah annene-- babana sevdıklerıne uzun omurler versın.. dediğin gibi besbellı kabus...

amin hepimizin. cnm film için gün aldın mı? tıp merkezini arıyacağım demiştin. ümidini kaybetme inş. allahın izni ile hepimiz birgün çocuklarımızı kucağımıza alıcaz.

amin hepimizin. cnm film için gün aldın mı? tıp merkezini arıyacağım demiştin. ümidini kaybetme inş. allahın izni ile hepimiz birgün çocuklarımızı kucağımıza alıcaz.

aminnn ins canım saol... aramadım canım arıcam.. esimle hiç konusamadım dun aksamm.. gün alınca burada paylasırım zaten..

azracım hosgeldın canım. merak ettik seni.. esin nasıl ameliyat nasıl gectı. habersiz bıraktın bizi..

slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.

deryacim canim benim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh cok sevindim tatlim. Hastaymissin cok gecmis olsun bol bol vitamin al kuzucum

imrealcim menbatanin yazdiklarina sonun kadar katiliyorum sakin sakin kayinvalidene kizipta gelecegiini erteleme tatlim. Allah yardimcin olsun zor bir surecten geciyorsun.

Seninle ayni duygulari paylasiyorum menbatacim cok etkiledim yazdiklarindan

Kuzucum dun telden girdim azcik okuyabildim sonra cvp yazamadim alisik değilim telden girmeye. Esimin ameliyati cok sukur iyi gecmis. Su an agrisi oluyo yurumekte zorlaniyo ama her gun acisinin azaldigini soyluyor. Bakalim bekliyoruz 3 ay sonra test vercek insallah değerlerde değisme olur...

azracimmmmmm, sana ben de bir suru sey yazmistim.... bir benimkini cevaplamamissin....:97::97::97::97:

neyse, esinin ameliyatinin iyi gecmesine sevindim canim, insallah degerleri iyiye gider, ve sizde en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz....

amınnnn sılacım Rabbım tum dualarını kabul etsın cnmmm... bgn senın dogum gununmu yoksaa ?

Canım benim doğum gününmü yanlış anlamadım dimi :))))

İyiki doğdun iyiki varsın canımmm seni çok seviyoruzzz

kızlar canlarım çıkmam lazım biraz işim var
sılacım canım seni çokkkkk öpüyorum. egerki doğum gününse. sana huzurlu, sağlıklı ve tüm dileklerinin kabul olacağı bir yıl diliyorum

evet kizlar dun benim dogum gunumduuu.... Allah razi olsun hepinizden... dilekleriniz,dualariniz icin tesekkur ediyorum ve amun diyorum..... hayirli omurler versin Rabbim..

slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.
deryaciiimmm masallahh canim masallahhh.... insallah tamamina goturursun bitanem... Allahim korusun sizi. ii oldu yaa bu habere ihtiyacimiz vardi...

joyeux anniversaire .... fransizcasida buuu.... tesekkur ederim canim. amin.

ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos | TEBRIKLER!
leplepi | 21 | 28 Agustos| -
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul | Bekliyoruz
_arzum_ | 26 | 12 Eylul | TEBRIKLER!
srdrhly | 21 | 18 Eylul | TEBRIKLER!
Masumiyet | 33 | 19 Eylul | Ekime Insallah
wifeofdemon | 29 | 29 Eylul | Bekliyoruz
derya78_40 | 29 | 6 Ekim | TEBRIKLER!
hly7 | 23 | 1 Kasim
menbeta | 23 | 1 Kasim
sila38 | 23 | 6 Kasim
azra3434 | 30 | --
nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --

kizlar forumun tablo kodlarinda problem var... bir sure boyle idare edecegiz sanirim...:26:

canım esinin iyi olmasına sevındım.. en yakın zamanda tamamen toparlayıp normal yasantısınıza donersınız ınsAllah... fazla ayakta kalmadan dinlenmeye devam etsin.. daha yeni ameliyatlı sonucta, 3-5 gunde bıseyı kalkmaz tamamen kalkar agrısıda olmaz. ama cok dar gıysılerde gıymemesı gerekır. dıkkat edın guzelımm.. siz daha iyi bılıyorsunuzdur tabi.. ins 3 ay sonrada hersey yolunda olacak... canınız sıkılmasın.. arada girip yazıver.. merak ediyoruz senı...

naparsiniz be ya.... yagmurlu ve soguk bi sonbahar(girdikmi sonbahar trarihene??) gunundeyim bende artik mevsim dondu bi hos duygular icerisindeyim..zaman zamanne cabuk geciooo.....

dundende yorguunumbiraz.. is guc yapasimdda yo oturuyom ole... kardaizcim canim evide sormussun canim pzrtsi biyere daha bakcaz artik karar vercem.. aslinda kaldim bu evden yana hadi bakalim!!!

tugceciiimm. sagol findigim sinemin haberini yazmissin cidden ara ara aklima geliodu napti ne etti die....benhamis olsamda tabi terketmem siziiiiii.....burayii ..yuvamiz burabizimm..

amaan ole iste kizlar dungelen misafir "kilo almissin geliin , hamilesin yoksaaa""" .............. dedi naparsin,nerelere gidersiinnn..... sanki hamile olsam solemicem... nasi bi mantikkk... kayinvalidede var ,gozleri acildi faltasi gibi sole oldu... amaannnn yaaa hamile olmak istiyorummmm:84::84::84::84::84: hayirlisi insallah...

ben,menbeta,bikeresevdim,hlya,wifeofdemon suan faal olan... masumiyetten haber yok epeydir hamile belki.... birde mpb dondu geri aramiza....wifeofdemondandahaber yok kaldik mi 4 kisiiiiiii.... yaziiik bize yaa

zamani geldiginde baslayacak olan,regene,azraya,kardaize,breshkaya ,kuppeye, imreala, nihancaya, hlyayi burayada ekliim insaallahhhhh versin Rabbim bebislerini hayirla... artik olsunnn insallah,biiznillah..

Son düzenleme:
cnm mesajını aldım. tşk ederim. inşalla okuyacağım. bugün kan testi de yaptırdım. sonucum 1608 çıktı. darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah.

nartanesi, menbeta,imreal,regen, tuğçe, sıla, screamaway, azra

hepinize çok tşk ederim sevincimi paylaştığınız için. umarım bundan sonrası da güzel olur benim ve bebeğim adına. iğnelerimi kullanmaya başladım. inşallah şifa olur.

cnm mesajını aldım. tşk ederim. inşalla okuyacağım. bugün kan testi de yaptırdım. sonucum 1608 çıktı. darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah.

canimbenim superr.. masallah size. ayrica taktiklerinde aklimizin bi ucunda bizdede ise yarar insallah...

ignelerin sifa olur insallah ve hic ayrilmazsiniz bebeginle... sagsaglim kucaklarsin yavrunu.... dualarin icin yurekten bi amin.

oy kuzu cok sagol üzel dileklerin icn Allah razi olsun bitanem..

Hanımlar moralim çok bozuk yaaa 2.5 yıllık evliyim artık 7 aydır bebek düşünüyoruz ama tık yok Sanki hiç bebişim olmayacakmş gibi geliyor.

Menbata ve azra teşekkür ederim kızlar gerçekten söyledikleriniz doğru ama benim önce ev işini halletmem gerek birde eşim var konuşmam gereken önce hayatımızı nasıl devam ettirmek istediğimize karar vermemiz lazım onun aklını çok karıştırdılar tekirdağ diye önce ondan vazgeçirmem gerek onu sonra bi ev işini halletmek ve çocuk . Doktor sölediğinde çok kötü oldum insanın aklına birsürü şey geliyor. Bide benim gibi problemleriniz varsa daha zor. Eşimden emin olabilsem beni sevdiğini biliyorum şüphem yok. Ama tekirdağ işi yüzünden sürekli kavga ediyoruz cuma günü sabah doktora gidicektim. Tartıştık yine tekirdağ yüzünden . Baktım eşyalarını topluyo bende farketmemiş gibi çıktım gittim bi geldim evde hala kardeşi geldi almaya paketlediği eşyaları almadı giderken bıraktı sonra tekirdağa gitti hafta sonu için hiç bişe demedim bende niye topladın diye. Gidince aradı bişe olmamış gibi muhabbet ediyo telefonda benle. Ama biz bu yüzden kavga ettiğimizde bigün ya giderse. Yada daha kötü olursa o kadar kafamı karıştırıyo ki bunlar çok güzel evliliğim varken bu duruma düştüm sırf orda yaşamaya gitmek istemediğim için aileside ona ordan baskı yapıo biliyorum daha çok üzerime geliyo hem onu anlamaya çalışıyorum hem çözüm arıyorum daha bizim durumumuz bile ne olacak belli değilken ben bi çocuk yapıp onun günahına nasıl girerim diyorum. Off ooooff bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…