2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy canım bnde senin gibi heycanlıyım senin adına inşallah hayırlı haberler getireceksin bize.. hadi bakalım Bismillah

nasılsınız neler yapıosunuz bana cevap veren ve tavsiyelerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. eşimle konuşmayı denedim kavga ettik dün erkek kardeşi geldi bende oturdum onla konuştum çocuk kısmını sölemeden. sen abime bişe söleme sakın ağlama üzme kendini abime tekirdağda gelecek yok saçmalıo dedi 2 ay içinde halledicem ben herşeyi abimlede konuşucam sen sıkılma kafanı dağıt dedi bende beklemeye geçtim.

hayırlı olsun bitanem allahım inşallah mutlu haberlerini duymayı nasip etsin dualarımız seninle

kızlarrrrrrr

kan tahlili sonucum 53,40 çıktı

okuyunca vallaha bi çığlık attım inanamazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kadoşşşşşşşşşşş

anam çıldırdım bennnnnnnnnnnn kızım dedik sana normal değil bunlar diye ayy yaşasın gözlerim doldu vallaha ay tebrik ederim canım Allah ım sağlıkla tamamaına erdirsin inşallah ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

CAnımmmmmmmmmm benim bende sevinçten ağlıyorum şuan ne olur dua edin sağlıklı hamilelik olsun ne our çok korkuyorummmm

korkma kuzummm korkma sakin olmaya çalış geç döllenme olduğundan böyle değer düşüktür.. hemen kötü şeler düşünme canımmmmmmmmmm

İnşallahhh canımmmmm inşallahhhhh belim ve kasıklarım çok ağrıyor herşeyden pimpirikli oldum :)))) bakalım 2 gün sonra değer yükselecekmi doktor şimdilik tehlikeli bi durum yoktu dedi inşallah öle devam eder canım yaaa geçen ayki akıntımında adet olabilceğini söyledi Alllahım ne olur yardım ettt bu sefer bebeğimi göreyim ultrasonda sonuna kadar sağlıkla devam edeyim

ayyy perşembeyi iple çekicez şimdi inşallah herşey güzel olacak canım.. Rabbim yüzünüzü güldürecek bu sefer...

ayyy bir tugce dahaa.... bir mucize yaneeee...

Allah tamamına erdirsin canımmm.... Allah bu sefer saglıkla gobegını buyutup kucagına almayıa nasip etsinnn..

gec dollenme olmus yani 2. adet dongun donerkene

ayyy bir tugce dahaa.... bir mucize yaneeee...

Allah tamamına erdirsin canımmm.... Allah bu sefer saglıkla gobegını buyutup kucagına almayıa nasip etsinnn..

gec dollenme olmus yani 2. adet dongun donerkene

Evet tatlm ya aynen öle olmuş ne zaman oldu hiçbir fikrim yok onuda artık kese görününce(inşallah) ozaman öğreneceğiz çok karışmıştı durumlarım çok şükür duaşarım kabul oldu inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder

Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallahhh

amin canım aminnn insAllah....

Allah ın izniyle hersey yolunda gidecek insAllah...

kızlarrrrrrr

kan tahlili sonucum 53,40 çıktı

CAnımmmmmmmmmm benim bende sevinçten ağlıyorum şuan ne olur dua edin sağlıklı hamilelik olsun ne our çok korkuyorummmm

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimm ya..çok duygulandımmmm vallahi..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah..kötü hiçbirşey düşünme..hayatta zaten herşey olacağına varıyor, o zaman yaşadığımız her anı değerlendirmemiz gerekiyor, güzelce zevk alarak geçirmek gerekiyor..senin adına çoooook mutluyummm..öpüyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…