- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.941
eveeeet evet lucrin di galiba ay ellerim buz gibi oldu saat yaklaştıkça fena oluyorum ben işlerimi toparlayım yemeğimi yiyeyimde çıkayım canım kocacığımla buluşucaz sonra biyerde beraber gidicez öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyin
Anlatmazmıyım gülüm valla şimdi bugün d.kontrol hapının son günü öğlen ilacı içip gidicem tekrar muayene edecek doktor ondan sonra bir iğne yapacak ama adını unuttum akşama detaylı yazarım sonra bir hafta ara verilecek o sırada regli olacağım reglinin 2.günü göbekten yapılacak iğnelere başlayacağım 8 tane de o var ay heyecandan pek bişey hatırlamıyorum şimdilik aklımda kalanlar bunlar ..
kızlarrrrrrr
kan tahlili sonucum 53,40 çıktı
okuyunca vallaha bi çığlık attım inanamazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kadoşşşşşşşşşşş
anam çıldırdım bennnnnnnnnnnn kızım dedik sana normal değil bunlar diye ayy yaşasın gözlerim doldu vallaha ay tebrik ederim canım Allah ım sağlıkla tamamaına erdirsin inşallah ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
CAnımmmmmmmmmm benim bende sevinçten ağlıyorum şuan ne olur dua edin sağlıklı hamilelik olsun ne our çok korkuyorummmm
korkma kuzummm korkma sakin olmaya çalış geç döllenme olduğundan böyle değer düşüktür.. hemen kötü şeler düşünme canımmmmmmmmmm
İnşallahhh canımmmmm inşallahhhhh belim ve kasıklarım çok ağrıyor herşeyden pimpirikli oldum :)))) bakalım 2 gün sonra değer yükselecekmi doktor şimdilik tehlikeli bi durum yoktu dedi inşallah öle devam eder canım yaaa geçen ayki akıntımında adet olabilceğini söyledi Alllahım ne olur yardım ettt bu sefer bebeğimi göreyim ultrasonda sonuna kadar sağlıkla devam edeyim
ayyy perşembeyi iple çekicez şimdiinşallah herşey güzel olacak canım.. Rabbim yüzünüzü güldürecek bu sefer...
ayyy bir tugce dahaa.... bir mucize yaneeee...
Allah tamamına erdirsin canımmm.... Allah bu sefer saglıkla gobegını buyutup kucagına almayıa nasip etsinnn..
gec dollenme olmus yani2. adet dongun donerkene
Ağzından bal damlıyor canım benim inşallah herşey yolunda gider
Evet tatlm ya aynen öle olmuş ne zaman oldu hiçbir fikrim yok onuda artık kese görününce(inşallah) ozaman öğreneceğiz çok karışmıştı durumlarım çok şükür duaşarım kabul oldu inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder
Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallahhh
oyy canımmmmmmmmmmmm sen benim şu anki surat ifademi görsen bide:90::90::89::89::89::86::86::86: böleyim işte
kızlarrrrrrr
amin canım aminnn insAllah....
Allah ın izniyle hersey yolunda gidecek insAllah...
cnm tebrik ederim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş. darısı başımıza.
kızlarrrrrrr
CAnımmmmmmmmmm benim bende sevinçten ağlıyorum şuan ne olur dua edin sağlıklı hamilelik olsun ne our çok korkuyorummmm
kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?