2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım ne zamandır yoktun hoşgeldin tekrar :) demek aşılama yaptırdın inşallah tutar canım benim :) hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

saol cnm inş. seninde hayırlısı olsun tüp bebek için uğraşıyormuşsunuz. inş. rüyanda hayırlara çıkar.

deryacım tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

yaaaa ne denir bu rüyayaa insallah rüyandaki gibi bi melegin olur bitanem

hülyacım. rüyan çok güzelmiş. kız bebek görmek müjdeli bir haberdir. inşallah hayatında güzel şeyler olacak ve huzura kavuşacaksın.

deryaaaaaacan ben seni tebrik ettim di mi??? dur bi daha tebrik.. hayirli ugurlu olsun bi tanem insallah senin de kiz istiyorsan kiz erkek istiyorsan erkek evladin olur innnsssaaaalllaaahhhh

Mpb tşk ederim cnm.
Regencim tebrik etmiştin. Ama bir kez daha tebrik etmen hiç de fena olmadı. Tşk ederim. Bitanesin sen ya.

sen de öylesin canimcim.. ya kac gün oldu sen bu güzel haberi vereli, tebrikler bitmeyince acaba dedim ben mi aklimdan gecirdim de tebrik etmedim olsun olsun fazla tebrik göz cikarmaz.. insallah kucagina aldigin günleri görelim o zaman da böyle tebriklerimiz havalarda ucussun

cnm ben cuma günü verdmiştim haberi. bir kaç gün oldu yani.

azracimmmm, onemli diil tatlim... siz biran once bugunleri guzel sonuclarla atlatip, bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah..

tugcecimmmmmmmmmm, ne tadilati yapiyorsun, merak ettim...

hlyacimmmmmmmmmmmm canimmmm, gece gece agladim ruyani okurken... kimbilir sen neler hissederek uyandin.... Allah insallah en kisa zamanda nasip edecek canim, siyah sacli, beyaz tenli en az senin kadar guzel bir kiz cocugu....

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid"][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]migi[/td][td] 29 [/td][td] 2 Agustos [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td]leplepi [/td][td] 21 [/td][td] 28 Agustos[/td][td] -[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]bikere_sevdim [/td][td] ?? [/td][td] 1 Eylul [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] _arzum_ [/td][td] 26 [/td][td] 12 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] srdrhly [/td][td] 21 [/td][td] 18 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] Masumiyet [/td][td] 33 [/td][td] 19 Eylul [/td][td] Ekime Insallah[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] wifeofdemon [/td][td] 29 [/td][td] 29 Eylul [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] derya78_40 [/td][td] 29 [/td][td] 6 Ekim [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] hly7 [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] menbeta [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] sila38 [/td][td] 23 [/td][td] 6 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] azra3434 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] nihanca [/td][td] 25 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] kardaiz81 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[/TABLE]

kizlarrrrrrrrrrrrr, gece nobetimi bitirdim, ben yatimmmm artik...

yarin yine toplantida olcam nerdeyse tum gun... arada belki firsat bulabilirsem girerim...

kizlar sizden ve ozellikle silacimmmmmmmmmmdan, erkek isimleri bekliyorummmm artik....

bu arada bu ay cok sakin gececek yaa.. ekimde bati olan kimse kalmamisss....:44::44: ve wifeofdemon hamile mi acabaaa... bayadir gelmemisss...:26:

hadin iyi geceler....

saol cnm inş. seninde hayırlısı olsun tüp bebek için uğraşıyormuşsunuz. inş. rüyanda hayırlara çıkar.

deryacım tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

evet canım kasım adetiyle başlayacaz inşallah tüp bebeğe... inşallah vesile olur bebeğimin gelmesine..

regentoşş valla bi bilsen neler hissettiğimi ne kadar içimin acıdığını...inşallah hayırlısıyla olur bebeğimiz..Allah ıma buun için ediyorum dualarımı..

hlyacimmmmmmmmmmmm canimmmm, gece gece agladim ruyani okurken... kimbilir sen neler hissederek uyandin.... Allah insallah en kisa zamanda nasip edecek canim, siyah sacli, beyaz tenli en az senin kadar guzel bir kiz cocugu....

ayyyy canım benimm ya senide duygulandırmışım...valla bnde çok şey hissettim..ağladım uyanmak istemedim rüya olduğunu bile bile..o kadar çok istedimki yalvardım nolur gerçek olsun Allah ım diye...inşallah olur.. o kadar güzel gözleri vardı ki elleri böyle pamuk gibi...diorumki rüyamda kendime.. ben böyle rüya önceden de görmüştüm bu bebeği hmde şimdi kucağımda olunca ayy Allah ım bana rüyamda gördüğüm o bebeği nasip etmişş diyorumm.. şükrediyorum sarılıyorum öyle güzeldi kii.... ayy çok feci duygusala bağladım..ama son 2 ay 2011 de bitiyor inşallah hayırlısıyla gelir meleğimiz...

canım sana da bnden erkek ismi : Kerim - Doruk - Ege ben bu isimleri çok beğeniyorum canım belki fikir olur :)

Aminnn canım benim inşallah bi aksilik yaşamayız işler düzgün gider de bu kadar olayın üstüne bayrama meleğim uğuruyla gelir çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin

Canımmm Cok sevındım hayırlısıyla baska bır aksaklık cıkmadan transferi gerceklestirirsiniz inss.....

ben de gidiyorum bu hafta.. banada dua edin kotu bisey cıkmasın....
İnşallah gülüm inşallah sende hayırlısıyla bi çektir hsgyi de kendiliğinden gelsin bebişin dua etmezmiyim inanın kendim için ne kadar dua ediyorsam sizler için de o kadar ediyorum her duamda varsınız inşallah hepimiz muradımıza ereceğiz. Hsg için de sakın korkma gitmeden kuvvetli iki tane ağrı kesici al yanına ped al kanama değil ama verdikleri ilaç çıkıyor onu kanama diye nitelendirmeyin diyor doktorlar unutma hsgden sonra 6 ay bekleme şansın var ama bu 6 ay başka bir tedaviye başlamak için bekleme süresi ilk 3 ay içerisinde hamile kalma şansın çok yüksek önemli günleri sakın boş geçme ( hoş kime diyorsam turcu güzeli ) hatta bu sırada güzel bir doktor bul ve folikül takibine başla inşallah herşey gönlünce olur bitanem

canımm benim hadi gözünaydınnn inşallah tedavilerimiz hayırlı olur ve sağlıkla bebeğimizin gelmesine vesile olurrr
İnşallah canım benimmmm valla o kadar heyecanlıyım ki beni anlıyorsundur eminim saat 2 gibi çıkıcam şimdiden heyecandan karnım ağrıyo valla Rabbim utandırmasın hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi

Oyyyyy fıstığımmm çok güzel bir rüya görmüşsün Allah gerçeğini de nasip etsin inşallah yemin ediyorum okurken birebir hissettim ya Allahım tedavimizin sonunda bize böyle güzel bebekler nasip etsin inşallah bak hem seninki kızmış bana da hep sende erkek anası tipi var diyolar ya oğlum olursa alırım kızını haaaa

anlamaz mıyım canım benim hadi hayırlısıyla sen temelleri atmaya başlıyorsun :) hangi iğnelere başlayacaksın.. bide ilaç kullanıyo musun başka gelişmeleri yaz bana lüffen :)

valla rüyam çok güzeldi hiç uyanmak istemedim Allah biliyor nasıl yalvardım dua ettim ama rüyaydı malesef.. inşallah gerçek olur sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza :) ayol bi sağlıkla gelsinlerde kerteriz beşiklerini

Anlatmazmıyım gülüm valla şimdi bugün d.kontrol hapının son günü öğlen ilacı içip gidicem tekrar muayene edecek doktor ondan sonra bir iğne yapacak ama adını unuttum akşama detaylı yazarım sonra bir hafta ara verilecek o sırada regli olacağım reglinin 2.günü göbekten yapılacak iğnelere başlayacağım 8 tane de o var ay heyecandan pek bişey hatırlamıyorum şimdilik aklımda kalanlar bunlar ..

ay canım cooooook tesekkur ederım tavsıyelerın içinnn.. dikkate alacagımmmm bunları...

hımm o ilk iğne yumurtan çatlamasın erkenden diye..lucrin falan olabilir.. reglin 2. günüde gonal f menogon başlar herhalde... hayırlısı olsun kuzumm inşallahhh haberlerini bekliorum

hımm o ilk iğne yumurtan çatlamasın erkenden diye..lucrin falan olabilir.. reglin 2. günüde gonal f menogon başlar herhalde... hayırlısı olsun kuzumm inşallahhh haberlerini bekliorum

eveeeet evet lucrin di galiba ay ellerim buz gibi oldu saat yaklaştıkça fena oluyorum ben işlerimi toparlayım yemeğimi yiyeyimde çıkayım canım kocacığımla buluşucaz sonra biyerde beraber gidicez öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…