- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.921
canım ne zamandır yoktun hoşgeldin tekrar :) demek aşılama yaptırdın inşallah tutar canım benim :) hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
şu anki duygularım o kadar yoğun ki...sabahtan beri atamadım üstümden.. bu sabaha karşı çok güzel bir rüya gördüm.. Rabbim gerçeğinin olmasını nasip etsin...
ben hamileymişim 5.5 aylık.. ve biz ailecek bi düğüne gidiyoruz yolda benim sancım oluyor suyum patlıyor hastaneye dönüyoruz hep beraber.. ben doğum yapıyorum ama çok üzgünüm daha çok küçük nasıl yaşayacak sağlıkla olcakmı falan diye.. ama 3,200 doğuyor meleğim bide kız... o kadar ttalı o kadar güzeldi ki..sağlıklı bembeyaz tenli simsiyah saçlı...bağrıma basıyorum onu seviyorum kokluyorum ağlıyorum ve bi yandan emziriyorumm.. o kadar sütüm varki böyle veriyorum oda emiyo... sonra gözlerini bi açıyor o kadar güzel o kadar harika bir mavi ki laciverte dönük... ayyy diyorumm Allah ım nasıl güzel nasip etmişş gözlerini bağrıma basıyorum basıyorumm... seviyorum şükrediyorum kokluyorum ama sonraa malesef ki uyanıyorum.... ellerim bomboş... o kadar istedimki gerçek olmasını bidaha yattım uyudum belki tekrar görürüm diye gördüm de..bidaha sarıldım sanki gerçekten sarılıyormuş gibi...çok güzeldi rüya bile olsa...
hülyacım. rüyan çok güzelmiş. kız bebek görmek müjdeli bir haberdir. inşallah hayatında güzel şeyler olacak ve huzura kavuşacaksın.
Mpb tşk ederim cnm.
Regencim tebrik etmiştin. Ama bir kez daha tebrik etmen hiç de fena olmadı. Tşk ederim. Bitanesin sen ya.
sen de öylesin canimcim.. ya kac gün oldu sen bu güzel haberi vereli, tebrikler bitmeyince acaba dedim ben mi aklimdan gecirdim de tebrik etmedimolsun olsun fazla tebrik göz cikarmaz.. insallah kucagina aldigin günleri görelim o zaman da böyle tebriklerimiz havalarda ucussun
cnm ben cuma günü verdmiştim haberi. bir kaç gün oldu yani.
Merhaba hanimlar nasilsiniz. Silacim gecmis dogumgunun kutlu olsun tatlim nice senelere insallah.
Screamawaycim tatlim gercekten senin yazdiklarini kacirmisim tatlim cok birikmisti sayfalar atlayarak okudum cogunlukla acil cikmam gerekiyordu. İnan bana hastane sirket arasi mekik dokudum gecen hafta 3 gunu hastanede yattik cok yoruldum konsantrasyonum cok dusuk kusuruma bakmadin insallahguzel temennilerin icin tesekkur edrim canim
slm kizlarrr istanlda bgn hava berbattt yagmur yagiyoo karanlikbende kendimi artk temizlikci ilan ediyorumm :) bebisimin odasindaki tadilatt evi mahfetti Allahtan bgn bitti artk evi duzeltmeye basliycamm. kuzenimin eside bana yardima gelicek saolsunn yoksa tek basima basedemem kocacigimda geceleri sabaha kadar yardim edeyim sana diyorr ama kiyamam onaa sabahta kalkip ise gidicek bide
Azracimm ugramiss cok gecmis olsun cnmm insallah degerleriniz duzelmistirr Allahim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah kiyamam ikinizede
şu anki duygularım o kadar yoğun ki...sabahtan beri atamadım üstümden.. bu sabaha karşı çok güzel bir rüya gördüm.. Rabbim gerçeğinin olmasını nasip etsin...
ben hamileymişim 5.5 aylık.. ve biz ailecek bi düğüne gidiyoruz yolda benim sancım oluyor suyum patlıyor hastaneye dönüyoruz hep beraber.. ben doğum yapıyorum ama çok üzgünüm daha çok küçük nasıl yaşayacak sağlıkla olcakmı falan diye.. ama 3,200 doğuyor meleğim bide kız... o kadar ttalı o kadar güzeldi ki..sağlıklı bembeyaz tenli simsiyah saçlı...bağrıma basıyorum onu seviyorum kokluyorum ağlıyorum ve bi yandan emziriyorumm.. o kadar sütüm varki böyle veriyorum oda emiyo... sonra gözlerini bi açıyor o kadar güzel o kadar harika bir mavi ki laciverte dönük... ayyy diyorumm Allah ım nasıl güzel nasip etmişş gözlerini bağrıma basıyorum basıyorumm... seviyorum şükrediyorum kokluyorum ama sonraa malesef ki uyanıyorum.... ellerim bomboş... o kadar istedimki gerçek olmasını bidaha yattım uyudum belki tekrar görürüm diye gördüm de..bidaha sarıldım sanki gerçekten sarılıyormuş gibi...çok güzeldi rüya bile olsa...
saol cnm inş. seninde hayırlısı olsun tüp bebek için uğraşıyormuşsunuz. inş. rüyanda hayırlara çıkar.
deryacım tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
yaaaa ne denir bu rüyayaainsallah rüyandaki gibi bi melegin olur bitanem
deryaaaaaacan ben seni tebrik ettim di mi??? dur bi daha tebrik.. hayirli ugurlu olsun bi tanem insallah senin de kiz istiyorsan kiz erkek istiyorsan erkek evladin olur innnsssaaaalllaaahhhh
hlyacimmmmmmmmmmmm canimmmm, gece gece agladim ruyani okurken... kimbilir sen neler hissederek uyandin.... Allah insallah en kisa zamanda nasip edecek canim, siyah sacli, beyaz tenli en az senin kadar guzel bir kiz cocugu....
Aminnn canım benim inşallah bi aksilik yaşamayız işler düzgün gider de bu kadar olayın üstüne bayrama meleğim uğuruyla gelir çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyinay canım benim hadi bakalım hayırlısı. Allahım sonuna kadar bütün işlerini kolaylaştırsın sorunsuz yarabbim inşallah. hiç birşeyi stres yapma hayatım herşey olacağına varır. sen mutlu olmaya çalış.
İnşallah gülümCanımmm Cok sevındım hayırlısıyla baska bır aksaklık cıkmadan transferi gerceklestirirsiniz inss.....
ben de gidiyorum bu hafta.. banada dua edin kotu bisey cıkmasın....
İnşallah canım benimmmm valla o kadar heyecanlıyım ki beni anlıyorsundur eminim saat 2 gibi çıkıcam şimdiden heyecandan karnım ağrıyo valla Rabbim utandırmasın hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizicanımm benim hadi gözünaydınnninşallah tedavilerimiz hayırlı olur ve sağlıkla bebeğimizin gelmesine vesile olurrr
Oyyyyy fıstığımmm çok güzel bir rüya görmüşsün Allah gerçeğini de nasip etsin inşallah yemin ediyorum okurken birebir hissettim ya Allahım tedavimizin sonunda bize böyle güzel bebekler nasip etsin inşallah bak hem seninki kızmış bana da hep sende erkek anası tipi var diyolar ya oğlum olursa alırım kızını haaaaşu anki duygularım o kadar yoğun ki...sabahtan beri atamadım üstümden.. bu sabaha karşı çok güzel bir rüya gördüm.. Rabbim gerçeğinin olmasını nasip etsin...
İnşallah canım benimmmm valla o kadar heyecanlıyım ki beni anlıyorsundur eminim saat 2 gibi çıkıcam şimdiden heyecandan karnım ağrıyo valla Rabbim utandırmasın hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi
Oyyyyy fıstığımmm çok güzel bir rüya görmüşsün Allah gerçeğini de nasip etsin inşallah yemin ediyorum okurken birebir hissettim ya Allahım tedavimizin sonunda bize böyle güzel bebekler nasip etsin inşallah bak hem seninki kızmış bana da hep sende erkek anası tipi var diyolar ya oğlum olursa alırım kızını haaaa
anlamaz mıyım canım benim hadi hayırlısıyla sen temelleri atmaya başlıyorsun :) hangi iğnelere başlayacaksın.. bide ilaç kullanıyo musun başka gelişmeleri yaz bana lüffen :)
valla rüyam çok güzeldi hiç uyanmak istemedim Allah biliyor nasıl yalvardım dua ettim ama rüyaydı malesef.. inşallah gerçek olur sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza :) ayol bi sağlıkla gelsinlerde kerteriz beşiklerini
İnşallah gülüminşallah sende hayırlısıyla bi çektir hsgyi de kendiliğinden gelsin bebişin dua etmezmiyim inanın kendim için ne kadar dua ediyorsam sizler için de o kadar ediyorum her duamda varsınız inşallah hepimiz muradımıza ereceğiz. Hsg için de sakın korkma gitmeden kuvvetli iki tane ağrı kesici al yanına ped al kanama değil ama verdikleri ilaç çıkıyor onu kanama diye nitelendirmeyin diyor doktorlar unutma hsgden sonra 6 ay bekleme şansın var ama bu 6 ay başka bir tedaviye başlamak için bekleme süresi ilk 3 ay içerisinde hamile kalma şansın çok yüksek önemli günleri sakın boş geçme ( hoş kime diyorsam turcu güzeli ) hatta bu sırada güzel bir doktor bul ve folikül takibine başla inşallah herşey gönlünce olur bitanem
Anlatmazmıyım gülüm valla şimdi bugün d.kontrol hapının son günü öğlen ilacı içip gidicem tekrar muayene edecek doktor ondan sonra bir iğne yapacak ama adını unuttum akşama detaylı yazarım sonra bir hafta ara verilecek o sırada regli olacağım reglinin 2.günü göbekten yapılacak iğnelere başlayacağım 8 tane de o var ay heyecandan pek bişey hatırlamıyorum şimdilik aklımda kalanlar bunlar ..
hımm o ilk iğne yumurtan çatlamasın erkenden diye..lucrin falan olabilir.. reglin 2. günüde gonal f menogon başlar herhalde... hayırlısı olsun kuzumm inşallahhhhaberlerini bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?