2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlarrrrrrr

kan tahlili sonucum 53,40 çıktı

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay allahim nasil sevindim bilemessin hic beklemedigin bi anda mucizen sana gulumsedei iste allahim insallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaalahhh

azraa cnm eşin nasıl oldu ??

Tugcecim esim gunden gune iylesiyo yarin ilk kontrolumuz var bakalim ne diycek doktorumuz. Sen nasilsin tatlim

Tugcecim esim gunden gune iylesiyo yarin ilk kontrolumuz var bakalim ne diycek doktorumuz. Sen nasilsin tatlim

ben ıyıyım cnm yaramazlık yok cok şükürr... Kaçta gideceksiniz dr a ? Hayırlı haberlerle gel inşallahhh yaaaaaaaaa ... Buarada amelıyatı ankarada bahsettıgın dr amı yaptırdınız ?

kızlarrrrrrr

sen simdi hamis miiiiissssiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn?????????????
ayyyyyyyyyyyy ne güzel bi haber buuuu

ne desem ki aksama aksam agzim kulaklarim vardi benimki soruyor noluyo noluyo diye
hadi gözün aydin tatlliiimmmm, cooook güzel bi hamilelik gecir insallahhh​

ben ıyıyım cnm yaramazlık yok cok şükürr... Kaçta gideceksiniz dr a ? Hayırlı haberlerle gel inşallahhh yaaaaaaaaa ... Buarada amelıyatı ankarada bahsettıgın dr amı yaptırdınız ?

Yok bitanem o doktorun methini cok duydum ama oraya gitmedik dr sadi konuk egitim ve aratirma hastanesine gittik. cok memnun kaldim hastaneden ve doktordan

Yok bitanem o doktorun methini cok duydum ama oraya gitmedik dr sadi konuk egitim ve aratirma hastanesine gittik. cok memnun kaldim hastaneden ve doktordan

bnm babamda o hastanede amelıyat olmuştu ama kanserli bi kitle aldırmıştık... Odası fln tek kişilikti , dr prof tu ve ozel hastaneden hıc bı farkı yoktu daha ne olsun dımı :) Cok iyi yapmışsınız vlla özel hastanelere guven olmaz ztn bu konuda...

Aynen bizimde oyle oldu canim odada lcd buzdolabi vardi cok temizdi doktorumuz proftu bizimde devlet hastanelerimizin kotu imajindan eser bile kalmadi artik cok sukur

Gecmis olsun tugcecim simdi nasil babacigin

Aynen bizimde oyle oldu canim odada lcd buzdolabi vardi cok temizdi doktorumuz proftu bizimde devlet hastanelerimizin kotu imajindan eser bile kalmadi artik cok sukur

Gecmis olsun tugcecim simdi nasil babacigin

cnmm maleseff babacıgım 2010 nisanda vefat ettı Kanserden malesef kurtulan yok... Babam 7 yıl direndi en sonunda vücudunda bulaşmayan yer kalmadı... Allah kımsenın basına vermesın...
Neysee sen yarın bızı habersız bırakma olurmu ?

Canim benimmmmmm basin saolsun mekani cennet olsun babalarimizin
Sabah 9 da randevumuz sirkete doner donmez yazmaya calisirm. Bulusma isini ne yaptik bi karara vardinizmi tatlim

Sabah 9 da randevumuz sirkete doner donmez yazmaya calisirm. Bulusma isini ne yaptik bi karara vardinizmi tatlim

amınn cnm ınsallah... Tamam yrn sabah hemen acıp okuruz ınsallah guzel haberlerınızı :) Buluşma ıcınde senı beklemeye karar verdık bgn hly ve kardaızcıgım le facede konuştukk senın amelıyat durumu fln oldugu ıcın ne zmn musaıt olursan o zmn goruselım dedık :)

sen hıc konusma bırkeremm... hadı bu ara gırıyorsun bu güzel.. ama bir ara hıc gırmedınnn....

Menbatacim benim face im yokki ama

hımmm o zaman burdan haberlesıverın.. ben nasıl olsa gelemıyorumm yanınıza...

Ayyyyyyyy canlarim benim nasi sevindirdiniz beni anlatamam bu haftayida bi atlatalim dikislerinin agrisi git gide azaliyor azdaha duzelsin mutlaka katilmak istiyorum size

azracimmmmmm, yarin senden guzel haberler bekliyoruz o zaman....

sen hıc konusma bırkeremm... hadı bu ara gırıyorsun bu güzel.. ama bir ara hıc gırmedınnn....
hımmm o zaman burdan haberlesıverın.. ben nasıl olsa gelemıyorumm yanınıza...

yaa menbetacimmmm, bak cok sIk geliyorum bu ara, ki nerdeyse gunun cogunda bilgisayar basinda diildim... arayi sogutmayalim...

Ayyyyyyyy canlarim benim nasi sevindirdiniz beni anlatamam bu haftayida bi atlatalim dikislerinin agrisi git gide azaliyor azdaha duzelsin mutlaka katilmak istiyorum size

ama bulusursanizzzz, biz bulusma fotolarini burda gormek isterizzzzzzzzz.... katilamiyoruz, en azindan fotolara bakalim..

bu ara silacimmmm aksatmaya basladi sanki burayi... eskisi kadar gormuyorum postlarini... arada ugrayip, cikiyooo.... "sila, sila, silalari" ozledimmmm....

smileyler gorunmuyor mesaj yazma yerinin altinda... bu forum da zirt pirt degisiyoo... bisiler bozuluyoo.. alla allaaa... anca kodunu ezberledigim smileyleri koyabildim...

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid"][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]migi[/td][td] 29 [/td][td] 2 Agustos [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td]leplepi [/td][td] 21 [/td][td] 28 Agustos[/td][td] -[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]bikere_sevdim [/td][td] ?? [/td][td] 1 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] _arzum_ [/td][td] 26 [/td][td] 12 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] srdrhly [/td][td] 21 [/td][td] 18 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] Masumiyet [/td][td] 33 [/td][td] 19 Eylul [/td][td] Ekime Insallah[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] wifeofdemon [/td][td] 29 [/td][td] 29 Eylul [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] derya78_40 [/td][td] 29 [/td][td] 6 Ekim [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] hly7 [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] menbeta [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] sila38 [/td][td] 23 [/td][td] 6 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] azra3434 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] nihanca [/td][td] 25 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] kardaiz81 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[/TABLE]

1000'e liste gonderememistimmmm, 2800'e gonderdim....

Son düzenleme:

canimmmmmmmmmmmmm, cok sevindimmmmmm....

Allah tamamina erdirsin insallahhhhhh... Saglikli sihhatli kucagina alasin...

Canım arkadaşlarım hepinize çok tşk ederim inşallah sağlıklı bir hamileliktir Rabbim sonuna kadar gitmeyi ve sağlıkla kucağıma almayı nasip eder güzel dileklerinizle beni çok mutlu ettiniz hepinizi çok seviyorum

DERYA VE NARTENESİ canlarım sizin postunuzu alıntı yapamadım çok tşk ederim Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder

Azracımmm çok geçmiş olsun canım eşinde toparlanıyomuş yavaş yavaş Allah tez zamanda mucizenizi göndersin inşallah

Birde şu face konusuna açıklık getirelim biz oraya takılıpda burayı unutmuyoruz ilk önce buraya yazıyorum lütfen face girdinizi burası unutuldu denilmesin çok üzülüyorummm orda farklı paylaşımlar olmuyor emin olun...

Allahımmm ismimi burda hamile olarak görmeyi nasip ettiğin için sana binlerce kez şükürler olsun inşallah hep güzel haberlerle burada olurum

ayy canım bnde senin gibi heycanlıyım senin adına inşallah hayırlı haberler getireceksin bize.. hadi bakalım Bismillah

hayırlı olsun bitanem allahım inşallah mutlu haberlerini duymayı nasip etsin dualarımız seninle
Sağolun kızlar çok şükür bi sıkıntı olmadan bismillah diyip başladık iğnelerimize inşallah ilerde de bi sıkıntı olmaz bende sizlere müjdeli haberler veririm işlemlerim 1 ay sürecekmiş dualarınızı eksik etmeyin hülyammm darısı başına bitanem inşallah günler çabuk geçer sende biran önce başlarsın ...
İmreal canım sende sıkma canını bak en azından bi destek olan var eşinde bu işin mantıklı olmadığını anlayacaktır.

kızlarrrrrrr

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahım sana şükürler olsun bu ne güzel bi haber yaa valla çok sevindim ay ne yapacağımı şaşırdım Rabbim devamını görmeyi nasip etsin bitanem

Breshkacim ignelere basladimi acaba bugunmu doktora gidicekti
Azram canım çok gelmiyorsun artık özlüyorum valla seni ... Dün doktordaydım hayatım çok şükür iğnelere başladım hergün kendim yapıcam 10 gün sonra kontrole gidicem daha sonra diğer iğnelere geçicez Rabbim yardımcımız olsun inşallah bi aksilik çıkmaz ... Eşinde iyileşiyormuş gözün aydın canım inşallah bundan sonra herşey güzel olacak sende kadriyecim gibi güzel haberler vereceksin bize ...

kızlar 1 aydır hap içmiyorum,yasmin kullanıyordum 1,5 senelik evliyim 3 ay ara verdim 1 ay yine kullandım . yaşım anne olmaya uygun mudur diye teredütte kaldım ama şimdi korunmuyorum regl günümü bekliyorum İnşallah 2012 ye hamiş olarak gireriz..

Son düzenleme:

Canım benim çok tşk ederim inşallah yarın daha da güzel haberler getirirm
canım dünkü telaşımdan geçmişi pek okuyamamıştım tedaviye başlamışsın inşallah ilk denemenizde gelir bebişin Rabbim yar ve yardmıcınız olsun

günaydin kizlarr...
yahu smilelar nerede ayiptir sormasi??? acaba bende mi bi sorun var??? kafa kasiyan smile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…