- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.981
kızlarrrrrrr
kan tahlili sonucum 53,40 çıktı
azraa cnm eşin nasıl oldu ??
Tugcecim esim gunden gune iylesiyo yarin ilk kontrolumuz var bakalim ne diycek doktorumuz. Sen nasilsin tatlim
kızlarrrrrrr
ben ıyıyım cnm yaramazlık yok cok şükürr... Kaçta gideceksiniz dr a ? Hayırlı haberlerle gel inşallahhh yaaaaaaaaa ... Buarada amelıyatı ankarada bahsettıgın dr amı yaptırdınız ?
Yok bitanem o doktorun methini cok duydum ama oraya gitmedik dr sadi konuk egitim ve aratirma hastanesine gittik. cok memnun kaldim hastaneden ve doktordan
bnm babamda o hastanede amelıyat olmuştu ama kanserli bi kitle aldırmıştık... Odası fln tek kişilikti , dr prof tu ve ozel hastaneden hıc bı farkı yoktu daha ne olsun dımı :) Cok iyi yapmışsınız vlla özel hastanelere guven olmaz ztn bu konuda...
Aynen bizimde oyle oldu canim odada lcd buzdolabi vardi cok temizdi doktorumuz proftu bizimdedevlet hastanelerimizin kotu imajindan eser bile kalmadi artik cok sukur
Gecmis olsun tugcecim simdi nasil babacigin
cnmm maleseff babacıgım 2010 nisanda vefat ettıKanserden malesef kurtulan yok... Babam 7 yıl direndi en sonunda vücudunda bulaşmayan yer kalmadı... Allah kımsenın basına vermesın...
Neysee sen yarın bızı habersız bırakma olurmu ?
Canim benimmmmmm basin saolsun mekani cennet olsun babalarimizin
Sabah 9 da randevumuz sirkete doner donmez yazmaya calisirm. Bulusma isini ne yaptik bi karara vardinizmi tatlim
bende uzuldum valla... baska bir topige daha arada bakiyorum... 30-40 sayfa yazilmis bir gunde... buraya geldim 3-4.... bizim de oyle gunlerimiz vardi... azaldik iyice... once hamileler gitti... sonra face'e takilanlar.... neyse, napalim silacim... ben burda devam etmek isteyenlerle burdayim.... :97::97::97: en azindan simdilik.......:97:
Menbatacim benim face im yokki ama
amınn cnm ınsallah... Tamam yrn sabah hemen acıp okuruz ınsallah guzel haberlerınızı :) Buluşma ıcınde senı beklemeye karar verdık bgn hly ve kardaızcıgım le facede konuştukk senın amelıyat durumu fln oldugu ıcın ne zmn musaıt olursan o zmn goruselım dedık :)
Canim benimmmmmm basin saolsun mekani cennet olsun babalarimizin
Sabah 9 da randevumuz sirkete doner donmez yazmaya calisirm. Bulusma isini ne yaptik bi karara vardinizmi tatlim
sen hıc konusma bırkeremm... hadı bu ara gırıyorsun bu güzel.. ama bir ara hıc gırmedınnn....
hımmm o zaman burdan haberlesıverın.. ben nasıl olsa gelemıyorumm yanınıza...
Ayyyyyyyy canlarim benim nasi sevindirdiniz beni anlatamambu haftayida bi atlatalim dikislerinin agrisi git gide azaliyor azdaha duzelsin mutlaka katilmak istiyorum size
oleyyy süper bi haber bu :)) Cnmm menbetacıgımında dedıgı gıbı aynen bnm gıbı olmuşsunnn aklına kötü bişey getırme bebişin sana sıkı sıkı tutunucak inşallah annesı :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım benım :)
ALLAH Allah bikeresevdimin mujdeli postunu alintalim sandim ama hlyasinlini almisim olsun burdan tebrik edeyim kadriyemizi... valla bomba gibi geldi bu haber.bitanem canim guzelim Allahim sizi korusun sonuna kadar goturursun insallah mucizeni.. tekrar hayirli olsun guzelimmm...
dun aksam screamaway da durgungecicek ekim diodu ama bu haber iigeldi... iste mucizemiz..
ahh bebegiim ahh... valla sIkIntiliyim kuzu yaaaaaaaaaaaa ama ELHAMdiliilah... biliyon iste hayat.. ev sorunu yetmez gibi esimin isindede ciddi deisiklier ve haliyle getirdigi stresseeeee..... asacagiz insallah... optum canim seni ve su facesiniz burayii cook sakinlestirdi...
caniim sen neden listemizde yoksun yoksabenmi goremedim.. batin falan yazdir canim da senide takip edelim... ayricada iltihap olmamasina cook sevindim. insallah buson calismalarimiz olur aliriz sonuc
canimmmmmmmmmmmmm, cok sevindimmmmmm....
Allah tamamina erdirsin insallahhhhhh... Saglikli sihhatli kucagina alasin...
Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay allahim nasil sevindim bilemessin hic beklemedigin bi anda mucizen sana gulumsedei isteallahim insallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaalahhh
Tugcecim esim gunden gune iylesiyo yarin ilk kontrolumuz var bakalim ne diycek doktorumuz. Sen nasilsin tatlim
sen simdi hamis miiiiissssiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn?????????????
ayyyyyyyyyyyy ne güzel bi haber buuuu
ne desem ki aksama aksam agzim kulaklarim vardi benimki soruyor noluyo noluyo diye
hadi gözün aydin tatlliiimmmm, cooook güzel bi hamilelik gecir insallahhh
[TABLE="class: grid"][tr][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr]
[tr][td][/td][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]migi[/td][td] 29 [/td][td] 2 Agustos [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td]leplepi [/td][td] 21 [/td][td] 28 Agustos[/td][td] -[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]bikere_sevdim [/td][td] ?? [/td][td] 1 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] _arzum_ [/td][td] 26 [/td][td] 12 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] srdrhly [/td][td] 21 [/td][td] 18 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] Masumiyet [/td][td] 33 [/td][td] 19 Eylul [/td][td] Ekime Insallah[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] wifeofdemon [/td][td] 29 [/td][td] 29 Eylul [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] derya78_40 [/td][td] 29 [/td][td] 6 Ekim [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] hly7 [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] menbeta [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] sila38 [/td][td] 23 [/td][td] 6 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] azra3434 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] nihanca [/td][td] 25 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] kardaiz81 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr]
[/TABLE]
1000'e liste gonderememistimmmm, 2800'e gonderdim....
ayy canım bnde senin gibi heycanlıyım senin adına inşallah hayırlı haberler getireceksin bize.. hadi bakalım Bismillah
Sağolun kızlar çok şükür bi sıkıntı olmadan bismillah diyip başladık iğnelerimize inşallah ilerde de bi sıkıntı olmaz bende sizlere müjdeli haberler veririm işlemlerim 1 ay sürecekmiş dualarınızı eksik etmeyin hülyammm darısı başına bitanem inşallah günler çabuk geçer sende biran önce başlarsın ...hayırlı olsun bitanem allahım inşallah mutlu haberlerini duymayı nasip etsin dualarımız seninle
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahım sana şükürler olsun bu ne güzel bi haber yaakızlarrrrrrr
Azram canım çok gelmiyorsun artık özlüyorum valla seni ... Dün doktordaydım hayatım çok şükür iğnelere başladım hergün kendim yapıcam 10 gün sonra kontrole gidicem daha sonra diğer iğnelere geçicez Rabbim yardımcımız olsun inşallah bi aksilik çıkmaz ... Eşinde iyileşiyormuş gözün aydın canım inşallah bundan sonra herşey güzel olacak sende kadriyecim gibi güzel haberler vereceksin bize ...Breshkacim ignelere basladimi acaba bugunmu doktora gidicekti
Sağolun kızlar çok şükür bi sıkıntı olmadan bismillah diyip başladık iğnelerimize inşallah ilerde de bi sıkıntı olmaz bende sizlere müjdeli haberler veririm işlemlerim 1 ay sürecekmiş dualarınızı eksik etmeyin hülyammm darısı başına bitanem inşallah günler çabuk geçer sende biran önce başlarsın ...
İmreal canım sende sıkma canını bak en azından bi destek olan var eşinde bu işin mantıklı olmadığını anlayacaktır.
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahım sana şükürler olsun bu ne güzel bi haber yaavalla çok sevindim ay ne yapacağımı şaşırdım Rabbim devamını görmeyi nasip etsin bitanem
Azram canım çok gelmiyorsun artık özlüyorum valla seni ... Dün doktordaydım hayatım çok şükür iğnelere başladım hergün kendim yapıcam 10 gün sonra kontrole gidicem daha sonra diğer iğnelere geçicez Rabbim yardımcımız olsun inşallah bi aksilik çıkmaz ... Eşinde iyileşiyormuş gözün aydın canım inşallah bundan sonra herşey güzel olacak sende kadriyecim gibi güzel haberler vereceksin bize ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?