- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.961
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimm ya..çok duygulandımmmm vallahi..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah..kötü hiçbirşey düşünme..hayatta zaten herşey olacağına varıyor, o zaman yaşadığımız her anı değerlendirmemiz gerekiyor, güzelce zevk alarak geçirmek gerekiyor..senin adına çoooook mutluyummm..öpüyorummm..
şuan azım kulaklarımı aştı gidiyo inanamıyorum allahım tamamına erdirsin inşallah ayyyy ne yapsam nerelere kitsem kimlere ne desem bilemedim
kızlarrrrrrr
kan tahlili sonucum 53,40 çıktı
ay canımmmmm gözlerim doldu vallahi. işte Allahın bir mücizesi daha yaa . vay anasını çok şaşırdım gerçekten.
hadi bakalım Allahım yar ve yardımcın olsun tatlım. inşallah sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik geçirirsin. ay kahretsin boğazım düğümlendi resmen. Allah bizimde yüzüme baksın inşallah.
Canımmmmm benim Allah razı olsun hepinizden beni çok mutlu ettiniz güzel dileklerinizle Rabbim herkse yaşatsın bu güzelliği inşallah
perşembe günü değerlerim inşallah düzenli katlar dualarınızı bekliyorum
kızlarrrrrrr
ayyy bir tugce dahaa.... bir mucize yaneeee...
Allah tamamına erdirsin canımmm.... Allah bu sefer saglıkla gobegını buyutup kucagına almayıa nasip etsinnn..
gec dollenme olmus yani2. adet dongun donerkene
ALLAH Allah bikeresevdimin mujdeli postunu alintalim sandim ama hlyasinlini almisim olsun burdan tebrik edeyim kadriyemizi... valla bomba gibi geldi bu haber.bitanem canim guzelim Allahim sizi korusun sonuna kadar goturursun insallah mucizeni.. tekrar hayirli olsun guzelimmm...okuyunca vallaha bi çığlık attım inanamazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kadoşşşşşşşşşşş
anam çıldırdım bennnnnnnnnnnn kızım dedik sana normal değil bunlar diye ayy yaşasın gözlerim doldu vallaha ay tebrik ederim canım Allah ım sağlıkla tamamaına erdirsin inşallah ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ahh bebegiim ahh... valla sIkIntiliyim kuzu yaaaaaaaaaaaa ama ELHAMdiliilah... biliyon iste hayat.. ev sorunu yetmez gibi esimin isindede ciddi deisiklier ve haliyle getirdigi stresseeeee..... asacagiz insallah... optum canim seni ve su facesiniz burayii cook sakinlestirdi...wayy beee wayyy beeeeeee
face acıldı topic durdu.. konusan eden yok..... eyyy gıdı eski günler...
sılaaaa nirdesinnnn
Hayirli olsun canim Rabbim hayirli hamilelik hayirli dogum ve hayirli evlat nasip etsin sana bizede dua etmeyi unutma
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
ALLAH Allah bikeresevdimin mujdeli postunu alintalim sandim ama hlyasinlini almisim olsun burdan tebrik edeyim kadriyemizi... valla bomba gibi geldi bu haber.bitanem canim guzelim Allahim sizi korusun sonuna kadar goturursun insallah mucizeni.. tekrar hayirli olsun guzelimmm...
dun aksam screamaway da durgungecicek ekim diodu ama bu haber iigeldi... iste mucizemiz..
ahh bebegiim ahh... valla sIkIntiliyim kuzu yaaaaaaaaaaaa ama ELHAMdiliilah... biliyon iste hayat.. ev sorunu yetmez gibi esimin isindede ciddi deisiklier ve haliyle getirdigi stresseeeee..... asacagiz insallah... optum canim seni ve su facesiniz burayii cook sakinlestirdi...
caniim sen neden listemizde yoksun yoksabenmi goremedim.. batin falan yazdir canim da senide takip edelim... ayricada iltihap olmamasina cook sevindim. insallah buson calismalarimiz olur aliriz sonuc
nirdesin kuzummmmm
kızlar buluscaklar sensiz bişey yapamıyorlar.. bir face ugrayıver canımmmm.. merak edildin haaaa
sıla canım hayırdır ne oldu??? sıkma canını... hersey olacagına varır....
vayy be vay beee...iiden iiye face kaymissiniz bulusmalar falan hersey oradan yuruyor baksana.. napalim artik dagildik... nese gorusmek uzere insallah..
kızlarrrrrrr
wayy beee wayyy beeeeeee
face acıldı topic durdu.. konusan eden yok..... eyyy gıdı eski günler..
sılaaaa nirdesinnnn
vayy be vay beee...iiden iiye face kaymissiniz bulusmalar falan hersey oradan yuruyor baksana.. napalim artik dagildik... nese gorusmek uzere insallah..
bende uzuldum valla... baska bir topige daha arada bakiyorum... 30-40 sayfa yazilmis bir gunde... buraya geldim 3-4.... bizim de oyle gunlerimiz vardi... azaldik iyice... once hamileler gitti... sonra face'e takilanlar.... neyse, napalim silacim... ben burda devam etmek isteyenlerle burdayim.... :97::97::97: en azindan simdilik.......:97:
bnde burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Menbatacim benim face im yokki amanirdesin kuzummmmm
kızlar buluscaklar sensiz bişey yapamıyorlar.. bir face ugrayıver canımmmm.. merak edildin haaaa
sıla canım hayırdır ne oldu??? sıkma canını... hersey olacagına varır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?