2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Allahhhh bin razı olsun canımmmmmmmm çok tşk ederim... Orası öle tatlım ama inan elimde değil bi yanım boş gibi inşallah bikaç güne kadar belli olacak herşeyyy bende seni çok öpüyorummm

şuan azım kulaklarımı aştı gidiyo inanamıyorum allahım tamamına erdirsin inşallah ayyyy ne yapsam nerelere kitsem kimlere ne desem bilemedim

Canım benim yyaaa bende şuan o duygular içindeyim kabıma sığamıyorum şaka gibi inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin o sevinci yaşamak bile yetiyor :)))

kızlarrrrrrr

kan tahlili sonucum 53,40 çıktı

ay canımmmmm gözlerim doldu vallahi. işte Allahın bir mücizesi daha yaa . vay anasını çok şaşırdım gerçekten.
hadi bakalım Allahım yar ve yardımcın olsun tatlım. inşallah sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik geçirirsin. ay kahretsin boğazım düğümlendi resmen. Allah bizimde yüzüme baksın inşallah.

Canımmmmm benim Allah razı olsun hepinizden beni çok mutlu ettiniz güzel dileklerinizle Rabbim herkse yaşatsın bu güzelliği inşallah

perşembe günü değerlerim inşallah düzenli katlar dualarınızı bekliyorum

wayy beee wayyy beeeeeee

face acıldı topic durdu.. konusan eden yok..... eyyy gıdı eski günler...

sılaaaa nirdesinnnn

Hayirli olsun canim Rabbim hayirli hamilelik hayirli dogum ve hayirli evlat nasip etsin sana bizede dua etmeyi unutma

ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN

canlarim sagolun bana fikir veren tüm arkadaslara Allah razi olsun. ben bugün baska doktora gittim cünkü icim rahat degildi
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hamile degilim bu sekil düsünmeyin ama iltihap yokmuski. cok sevindim ya uyuz fitile elvedaaaaaa

kızlarrrrrrr

kan tahlili sonucum 53,40 çıktı

ayyy bir tugce dahaa.... bir mucize yaneeee...

Allah tamamına erdirsin canımmm.... Allah bu sefer saglıkla gobegını buyutup kucagına almayıa nasip etsinnn..

gec dollenme olmus yani 2. adet dongun donerkene

oleyyy süper bi haber bu :)) Cnmm menbetacıgımında dedıgı gıbı aynen bnm gıbı olmuşsunnn aklına kötü bişey getırme bebişin sana sıkı sıkı tutunucak inşallah annesı :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım benım :)

ALLAH Allah bikeresevdimin mujdeli postunu alintalim sandim ama hlyasinlini almisim olsun burdan tebrik edeyim kadriyemizi... valla bomba gibi geldi bu haber.bitanem canim guzelim Allahim sizi korusun sonuna kadar goturursun insallah mucizeni.. tekrar hayirli olsun guzelimmm...
dun aksam screamaway da durgungecicek ekim diodu ama bu haber iigeldi... iste mucizemiz..
wayy beee wayyy beeeeeee

face acıldı topic durdu.. konusan eden yok..... eyyy gıdı eski günler...

sılaaaa nirdesinnnn
ahh bebegiim ahh... valla sIkIntiliyim kuzu yaaaaaaaaaaaa ama ELHAMdiliilah... biliyon iste hayat.. ev sorunu yetmez gibi esimin isindede ciddi deisiklier ve haliyle getirdigi stresseeeee..... asacagiz insallah... optum canim seni ve su facesiniz burayii cook sakinlestirdi...
Hayirli olsun canim Rabbim hayirli hamilelik hayirli dogum ve hayirli evlat nasip etsin sana bizede dua etmeyi unutma

ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN

caniim sen neden listemizde yoksun yoksabenmi goremedim.. batin falan yazdir canim da senide takip edelim... ayricada iltihap olmamasina cook sevindim. insallah buson calismalarimiz olur aliriz sonuc

nirdesin kuzummmmm

kızlar buluscaklar sensiz bişey yapamıyorlar.. bir face ugrayıver canımmmm.. merak edildin haaaa

sıla canım hayırdır ne oldu??? sıkma canını... hersey olacagına varır....

vayy be vay beee...iiden iiye face kaymissiniz bulusmalar falan hersey oradan yuruyor baksana.. napalim artik dagildik... nese gorusmek uzere insallah..

kuzumm ucuzummm benimm benim postt deli gibi sevinç dolu olduğun dan dikkatini çekmiştir ösledim seni sılacımm ayrıca geçmiş doğum günün için sana post yazmıştım (adapazarındaydım ya ondan bilmiodum dün yazdım) inşallah sıkıntılarımız atlatırız ucuzum ya valla kardeşmiyiz ne hep aynı şeleri yaşıoruz

nirdesin kuzummmmm
kızlar buluscaklar sensiz bişey yapamıyorlar.. bir face ugrayıver canımmmm.. merak edildin haaaa

kıs sempatik menbeta vallaha dövecem senin totoşu.. valla face e ne yazıosam buraya da yanısını yazıorum aynı şekilde diğer kızlarda sendeeeeeeee ! aşk olsun yaneeeeeeee.... burası anavatanımız aksatmak yok yasakkk !

vayy be vay beee...iiden iiye face kaymissiniz bulusmalar falan hersey oradan yuruyor baksana.. napalim artik dagildik... nese gorusmek uzere insallah..

sılacım ucuzumm yok anam aksatmak falan yazıyoruz gene... öyle algılamayın aşk olsun üzülürüm valla.. zaten duygusalım çokkkk

wayy beee wayyy beeeeeee
face acıldı topic durdu.. konusan eden yok..... eyyy gıdı eski günler..
sılaaaa nirdesinnnn

bende uzuldum valla... baska bir topige daha arada bakiyorum... 30-40 sayfa yazilmis bir gunde... buraya geldim 3-4.... bizim de oyle gunlerimiz vardi... azaldik iyice... once hamileler gitti... sonra face'e takilanlar.... neyse, napalim silacim... ben burda devam etmek isteyenlerle burdayim.... :97::97::97: en azindan simdilik.......:97:

bnde burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nirdesin kuzummmmm

Menbatacim benim face im yokki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…