2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydın canikolar ben geldim ,

anam ne çok konuşmuşsunuz valla okuyamadımm kusura bakmayın ben şimdi bi arkadaşımın doğumgünü ona spriz yapmaya gidiorumm öğleden sonra gelicem hepinizi öpüorummmmm:)

sılacım senin için gelince özel bi post yazıcam canım ama kısaca söliim iyiki doğmuşsun ve iyiki Rabbim senle burda tanışmayı nasip etmiş iyiki ucuzumsun canım.. Allah anne babana sağlık sıhhat versin iyiki seni doğurmuş anacığın :) ay çok seviorum seni iiki varsın kuzummmmmmmm

2 gündür doğru düzgün giremedim misafirler vardı geçmişi pek okuyamadım atladığım bişi varsa kusura bakmayın güzel bir hafta olması dileği ile inşallahhh :)))

deryacım tebrik ederim canım Allah sağlıkla sonuna kadar gitmeyi ve sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

azracımmm çok geçmiş olsun Rabbim bu uğraşlarınızın mükafatını versin tez zamanda inşallahhh

Herkese iyi sabahlar

Tugcecim bikeresevdim kizlar güzel temennileriniz icin cok tesekkur ediyorum. Tugcecim allah kolaylik versin canim benim tatli yorgunluklar bunlar cokda zorlama kendini ama. Neler yaptiriyorsunuz odasini aldinizmi ay cok merakliyim ben boyle bebek odalari, kiyafetleri bakayim cok iyi geliyo almasamda

geçmişi okudum geldimmmmm, nabıyonuz bakemmmm:)

slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.

deryacımmmm çok sevindim
Allahım yarabbim sağsaglim sonuna kadar kucağında görmeyi nasip etsin inşallah. canım kendine çok iyi bak. bırak ne kaynanası adını anma boşver :)))

canım sen başka bir doktora daha gitsene :26:

canım arkadaşım çokkkkkk geşmiş olsun. tez zamanda iyileşir eşin inşallah. çok değil az kaldı sabret bi tanem. eminimki değerler süper çıkıcak.

ay canımın içi güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun.

doktorumla konuştum biraz önce yarın Allahın izniyle ilk iğneye başlıyorummmmmmmm :18: dualarınızı eksik etmeyin lütfen zaten bu ara hiçbir işim rast gitmiyor en azından bebeğim gelsin yanımda olsun artık

Canim benimmmmmm hadi hayirlisi olsun insallahhh :13: dualarim seninle kuzucum. Umutla bekledigin son ay olur insallah canim artik rabbim mukafatindan sana ve bekleyen her kim varsa onlarada tattirsin insallahhhhhhh amin

Kardaizcim cok tesekkur ederim canim arkadasim benim. Nasilsin gorusmeyeli bi yaramazlik yok dimi

Aminnn canım inşallah artık son olur canım Allah razı olsun . Daha önce de yazdım ama tekrar geçmiş olsun bitanem inşallah sizin içinde herşey çok güzel olur

ay canım benim hadi bakalım hayırlısı. Allahım sonuna kadar bütün işlerini kolaylaştırsın sorunsuz yarabbim inşallah. hiç birşeyi stres yapma hayatım herşey olacağına varır. sen mutlu olmaya çalış.

bildiğin gibi tatlım bi yaramazlık yok çok şükür. 26 eylülden sonra dün eşim geminin telinden aradı. dayanamadı büyük ihtimalle. çok özledim bakarsın ocakta atlar gelirim dedi. cumartesi de kızımı diş doktoruna götürdüm ortadonti tedavisi olması lazım 3.500 tl dedi ve başladık. bunu duyunca vazgeçedebilir. herşey üstüste geliyo toparlayamadık şu borçları ama az kaldı işte. öle yani.
sen nasılsın canım, ne kadar merak ettik seni. face varsa gruba gel sende yoksa ordamısın bilmiyorum. hülyayla biz görüştük resmimiz de var orda.
yemeğe gidiyom. gelirim hemen öptümmmm

Son düzenleme:

Canımmm Cok sevındım hayırlısıyla baska bır aksaklık cıkmadan transferi gerceklestirirsiniz inss.....

ben de gidiyorum bu hafta.. banada dua edin kotu bisey cıkmasın....

canım ne zamandır yoktun hoşgeldin tekrar :) demek aşılama yaptırdın inşallah tutar canım benim :) hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

slm kızlar. ancak girebildim. sizinle paylaşmak istedim sevincimi. tekrar hamileyim. Rabbimin izniyle. ama çok hastayım aynı zamanda yatıyorum. Dualarınızı bekliyorum.

deryacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim canım kuzummm fıstığımmm Allah ım tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn inşalalhhh

ayy deryacımm valla koptumm gülmekten yarıldım hatta kaynanamla görüşmüyorumm süpermişşş

ımreal canım benim yaşadıkların sıkıntılı süreçler gerçekten... ama sempatiğim menbetaya tamammenn katılıyorumm.. yani siz kendiniz için yapın boşver kaynanayı falan filan.. ama kocanla otur ciddi ciddi konuş öyle yarı yolda dönmek tekirdağa falan olmaz aaa ... kocana cilme milve olmadı ciddi ciddi artık nasıl olur bilemem ama konuş.. inşallah herşey gönlünce olur kısa zamanda düzenini kurar hemencecik hamiş olursun canım :)

kıs nartanesi sakın ama sakınnnnn öyle süte buhara vs. falan oturayım demeeeeeee ! benim kaynanamı zamanında oturtmuşlar senin çocuğun olmuyo falan filan diye kadının yumurtalıkları büzüşüp yapışmış ! yaaaaa sonra 4 sene olmamış çocukları aman Allah korusun o yüzdenn böle kocakarı işlerine girme... al şu fitili 3 tane kullan geçiyor zaten.. gece yatarken kullan kaymıyorsa ucunu birazcık ıslak elle ıslat yolla gitsin

azracımm canım benimmm ameliyatınız iyi geçmiş çok şükür...inşallah eşin de çarçabuk düzelir toparlar kendini canım benim ve sağlıkla kısa sürede alırsınız bebeğinizi kucağınıza :)

ucuzummmmmmmmmm aminnnn canım benimmm aminnn inşallahhhhh en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıylaaa dileğiylee

canımm merhaba kusura bakma ben sana yazamadım bi türlü.. sen tüp bebek mi yaptırıyordun ?

canımm benim hadi gözünaydınnn inşallah tedavilerimiz hayırlı olur ve sağlıkla bebeğimizin gelmesine vesile olurrr

Canımmm Cok sevındım hayırlısıyla baska bır aksaklık cıkmadan transferi gerceklestirirsiniz inss.....

ben de gidiyorum bu hafta.. banada dua edin kotu bisey cıkmasın....

sempatiğimm hadi gözünaydınn sonunda yaptırıyorsun :) hiç korkma anestezili falan da yaptırma derin nefes al sakin ol 10 dk da bitecek bitanemmmm tamam mııı

sempatiğimm hadi gözünaydınn sonunda yaptırıyorsun :) hiç korkma anestezili falan da yaptırma derin nefes al sakin ol 10 dk da bitecek bitanemmmm tamam mııı

yok güzelim.. en son sistem varmıs ellerinde.. anestezili yaptırmıcam.. acısa acısa ne kadar acır dimi.... ins hic bir sorun cıkmaz.. sımdıde tek derdım bu.. cooook tesekkur ederım canımmm....

şu anki duygularım o kadar yoğun ki...sabahtan beri atamadım üstümden.. bu sabaha karşı çok güzel bir rüya gördüm.. Rabbim gerçeğinin olmasını nasip etsin...
ben hamileymişim 5.5 aylık.. ve biz ailecek bi düğüne gidiyoruz yolda benim sancım oluyor suyum patlıyor hastaneye dönüyoruz hep beraber.. ben doğum yapıyorum ama çok üzgünüm daha çok küçük nasıl yaşayacak sağlıkla olcakmı falan diye.. ama 3,200 doğuyor meleğim bide kız... o kadar ttalı o kadar güzeldi ki..sağlıklı bembeyaz tenli simsiyah saçlı...bağrıma basıyorum onu seviyorum kokluyorum ağlıyorum ve bi yandan emziriyorumm.. o kadar sütüm varki böyle veriyorum oda emiyo... sonra gözlerini bi açıyor o kadar güzel o kadar harika bir mavi ki laciverte dönük... ayyy diyorumm Allah ım nasıl güzel nasip etmişş gözlerini bağrıma basıyorum basıyorumm... seviyorum şükrediyorum kokluyorum ama sonraa malesef ki uyanıyorum.... ellerim bomboş... o kadar istedimki gerçek olmasını bidaha yattım uyudum belki tekrar görürüm diye gördüm de..bidaha sarıldım sanki gerçekten sarılıyormuş gibi...çok güzeldi rüya bile olsa...

hülyacım. rüyan çok güzelmiş. kız bebek görmek müjdeli bir haberdir. inşallah hayatında güzel şeyler olacak ve huzura kavuşacaksın.

cnm benim çok tşk ederim. İnşallah darısı senin başına olur.

saolasın canım benimm inşallahh Allah ım bana da o günleri tez vakitte hayırlısıyla gösterir...

hülyacım. rüyan çok güzelmiş. kız bebek görmek müjdeli bir haberdir. inşallah hayatında güzel şeyler olacak ve huzura kavuşacaksın.

inşallah güzel şeylere hayırlara vesile olur deryacım... o kadar etkisindeyimki ağlıyorum hala... yalvarıyorum Allah ıma nolursunn nasip eyle sağlıkla hayırlısıyla diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…