2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Sağol canım benim inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur çok ihtiyacım var. İnşallah yarın değerlerin katlanmış olur canım valla çok sevindim çok heyecanlandım ....

Evetttt eşim doktordan geldi kizlarr. Doktoru gorunce tanidim seni ameliyat oldukca iyi gecmisti birde bakalim nasil olmus dikis yerlerin demis bakmis ve dikislerin kapanmis artik dus almaya baslayabilirsin.Cinsel aktivetelerinize devam ediyorsunuz duzenli bir sekilde artik senin orayla ilgili bir sorunun kalmadi demis. Dikislerinde cok sukur ne sis ne iltihap birsey gozukmuyor demis. Agir kaldirmak vb sporlar yasak. İlac vs birseye gerek duymuyorum sende demis. 3 ay sonra test vericez bakalim ama bu aydan basliyoruz yine turlara Benim bu aydan umidim pek yoktu cok sukur cabuk iyelesti. Benden haberler boyle kislarrr

Breshkacim hayirli olsun kuzucum ignelere baslamissiniz. İnsallah cok bekletmeden ilk denemenizde minigine kavusursun canim benim.. İgneler nasi birseyki sen kendine nasi vuruyorsun. Bende seni cok ozledim breshkacim boyle sohbetiniz icimi istiyor benim, huzur veriyorsunuz bana inanki.

Tatlımmmm çok güzel bir haber bu inşallah emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda alırsınız canım Rabbim çok bekltemeden göndersin bebişini

Cnmm süper ötesi haberlerle gelmişsin valla bekledıgımden bıle guzel seyler söylemiş dr. :) Hemen çalışmalara başlamanıza özellikle cokk sevındım cnmmm ınsallah bebeğiniz gelicek yaaaa gözünüz aydın tatlım..

Canımmmmmmm çok güzel haberler vermişsin inan kendim kadar sevindim bu ay çalışmalara başlamanız süper olmuş ya Allahın izniyle çok fazla beklemeyeceksin sende içimden öyle geçiyor inşallah burdaki bütün arkadaşlarım hepimiz bu yıl hamile kalırız da 2012 de hamilelikle ilgili bi topic kurarız ay ne güzel olur ... :)
Bana gelince de 14 tane göbekten yapılacak iğne verdi doktor 10.günde kontrole gideceğim gerek görmezse kalan 4 taneyi yapmayacakmışım daha sonra başka iğnelere geçeceğiz. İnşallah ilk denememiz mutlulukla sonuçlanır tek duam bu şuan ...

Aminnnnnnn canım benim dualarımız seninle
Sağol bitanem valla senide sabırsızlıkla bekliyorum biran önce yarın olsunda güzel haberlerini getir sende inşallah ...

Olacak canım benim sen gönlünü ferah tut Rabbimin mucizeleri öyle sonsuzki derler ya kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş biz hiç beklmediğimiz anlarda kavuşuyoruz mucizelerimize :))

İnşallah bitanem ya okadar gerginimki geçen seferki yaşadıklarım aklıma geliyor kan verip onun sonucunu beklemek dayanılmaz birşey yüreğim pır pır hayırlısıyla şu günleri bi atlatsaydık inşallah herşey yolunda gider

canim bende seni cook ozledim valla... dogum gunum icin yazdiklarini okudum canim coksagoliiki varsiniz.. face muhabbeti sanki sogukluk yapti bende itiraf edeyim..

###Buluşma ıcınde senı beklemeye karar verdık bgn hly ve kardaızcıgım le facede konuştukk!!!!!!#### olaya baaakk heleeee

canim ben sabahlari isten gucten once hemmen burayi acardim. herkesler olurdu yani kardaiz,renewal,breshka,hlya kesin olurlardi... regencim ve menbetacimda kismen olurdu.. simdi benden baska kimse olmuyoo.. acikcasi sogukluk oldu biraz itiraf edeyim.. yani isteyen istedigiyerde yazisir kimseyi face gittiniz falan die sorgulama hakkini bulmuyorum kendimde ama dedigim gibi kac gundur topici boynu bukuk bulmak beni biraz uzdu(

vayy vaayyy masallahhh canim arkadasim benim.. Allahin izniyle onunuzde engel kalmadi bitanem.. inan cok sevindim yaaaaaaaa..... super super... insallah yavrunuz gelir hemen bu ay olmazsa ki insallah olur hiic sIkIntilamak yook.. bak hersey normale dondu insallah.. canim benim guzel heberlerini bekliyoruz artik..

evet kuzum bende de smiley yokkkkkkkkkkkkkkkk ..... önce beğen butonu gitti şimdide smileylermi yaa

eveeettt yaa... facede smile yok diyorduk burayi begeniyorduk bura da artik kökten halletti en cok neye üzülüyorum biliyor musun??? kendime hamis smile kullanamayacaggiimmmmmm (( ;(((((

Aminnnnn canım inşallahhh :)))

bak fistik görüyor musun, en son smile kullanmak sana nasip oldu, son smileli mesajimi sana yazdim

ikizcaaannnnn nasilsin fistgim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…