- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.001
Canım benim çok tşk ederim inşallah yarın daha da güzel haberler getirirm
canım dünkü telaşımdan geçmişi pek okuyamamıştım tedaviye başlamışsın inşallah ilk denemenizde gelir bebişin Rabbim yar ve yardmıcınız olsun
günaydin kizlarr...
yahu smilelar nerede ayiptir sormasi??? acaba bende mi bi sorun var??? kafa kasiyan smile
Sağolun kızlar çok şükür bi sıkıntı olmadan bismillah diyip başladık iğnelerimize inşallah ilerde de bi sıkıntı olmaz bende sizlere müjdeli haberler veririm işlemlerim 1 ay sürecekmiş dualarınızı eksik etmeyin hülyammm darısı başına bitanem inşallah günler çabuk geçer sende biran önce başlarsın ...
İmreal canım sende sıkma canını bak en azından bi destek olan var eşinde bu işin mantıklı olmadığını anlayacaktır.
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahım sana şükürler olsun bu ne güzel bi haber yaavalla çok sevindim ay ne yapacağımı şaşırdım Rabbim devamını görmeyi nasip etsin bitanem
Azram canım çok gelmiyorsun artık özlüyorum valla seni ... Dün doktordaydım hayatım çok şükür iğnelere başladım hergün kendim yapıcam 10 gün sonra kontrole gidicem daha sonra diğer iğnelere geçicez Rabbim yardımcımız olsun inşallah bi aksilik çıkmaz ... Eşinde iyileşiyormuş gözün aydın canım inşallah bundan sonra herşey güzel olacak sende kadriyecim gibi güzel haberler vereceksin bize ...
Sağol canım benim inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur çok ihtiyacım var. İnşallah yarın değerlerin katlanmış olur canım valla çok sevindim çok heyecanlandım ....
Evetttt eşim doktordan geldi kizlarr. Doktoru gorunce tanidim seni ameliyat oldukca iyi gecmisti birde bakalim nasil olmus dikis yerlerin demis bakmis ve dikislerin kapanmis artik dus almaya baslayabilirsin.Cinsel aktivetelerinize devam ediyorsunuz duzenli bir sekilde artik senin orayla ilgili bir sorunun kalmadi demis. Dikislerinde cok sukur ne sis ne iltihap birsey gozukmuyor demis. Agir kaldirmak vb sporlar yasak. İlac vs birseye gerek duymuyorum sende demis. 3 ay sonra test vericez bakalim ama bu aydan basliyoruz yine turlaraBenim bu aydan umidim pek yoktu cok sukur cabuk iyelesti. Benden haberler boyle kislarrr
Breshkacim hayirli olsun kuzucum ignelere baslamissiniz. İnsallah cok bekletmeden ilk denemenizde minigine kavusursun canim benim.. İgneler nasi birseyki sen kendine nasi vuruyorsun. Bende seni cok ozledim breshkacim boyle sohbetiniz icimi istiyor benim, huzur veriyorsunuz bana inanki.
Canımmmmmmm çok güzel haberler vermişsin inan kendim kadar sevindim bu ay çalışmalara başlamanız süper olmuş ya Allahın izniyle çok fazla beklemeyeceksin sende içimden öyle geçiyor inşallah burdaki bütün arkadaşlarım hepimiz bu yıl hamile kalırız da 2012 de hamilelikle ilgili bi topic kurarız ay ne güzel olur ... :)Evetttt eşim doktordan geldi kizlarr. Doktoru gorunce tanidim seni ameliyat oldukca iyi gecmisti birde bakalim nasil olmus dikis yerlerin demis bakmis ve dikislerin kapanmis artik dus almaya baslayabilirsin.Cinsel aktivetelerinize devam ediyorsunuz duzenli bir sekilde artik senin orayla ilgili bir sorunun kalmadi demis. Dikislerinde cok sukur ne sis ne iltihap birsey gozukmuyor demis. Agir kaldirmak vb sporlar yasak. İlac vs birseye gerek duymuyorum sende demis. 3 ay sonra test vericez bakalim ama bu aydan basliyoruz yine turlaraBenim bu aydan umidim pek yoktu cok sukur cabuk iyelesti. Benden haberler boyle kislarrr
Breshkacim hayirli olsun kuzucum ignelere baslamissiniz. İnsallah cok bekletmeden ilk denemenizde minigine kavusursun canim benim.. İgneler nasi birseyki sen kendine nasi vuruyorsun. Bende seni cok ozledim breshkacim boyle sohbetiniz icimi istiyor benim, huzur veriyorsunuz bana inanki.
Sağol bitanem valla senide sabırsızlıkla bekliyorum biran önce yarın olsunda güzel haberlerini getir sende inşallah ...Aminnnnnnn canım benim dualarımız seninle
Canımmmmmmm çok güzel haberler vermişsin inan kendim kadar sevindim bu ay çalışmalara başlamanız süper olmuş ya Allahın izniyle çok fazla beklemeyeceksin sende içimden öyle geçiyor inşallah burdaki bütün arkadaşlarım hepimiz bu yıl hamile kalırız da 2012 de hamilelikle ilgili bi topic kurarız ay ne güzel olur ... :)
Bana gelince de 14 tane göbekten yapılacak iğne verdi doktor 10.günde kontrole gideceğim gerek görmezse kalan 4 taneyi yapmayacakmışım daha sonra başka iğnelere geçeceğiz. İnşallah ilk denememiz mutlulukla sonuçlanır tek duam bu şuan ...
Sağol bitanem valla senide sabırsızlıkla bekliyorum biran önce yarın olsunda güzel haberlerini getir sende inşallah ...
kızlarrrr benim sat'ım hangi tarih oluyorki şimdi 8 eylülü mü baz almalıyım :44:
ekimi baz alıcan cnm hcg ye göre daha taze hamilesin zatenDD
son adet tarihine göre hesaplanmıyormu canım
evet doğruya senin eylüldü satın evet evet ona göre hesaplıyosun 8 eylül yani 6+ haftalık sanırım
şimdi hesapladım 4+6
6 haftalık olamaz canım geç döllenme olmuştur benim neyse yarın belli olur zaten :)))
valla istediği zaman döllenmiş istediği haftada olsun o bebiş ordaya allah (c.c)tan daha ne istenir. hamileliğinin sağlıkla son aermesi
canim bende seni cook ozledim valla... dogum gunum icin yazdiklarini okudum canim coksagoliiki varsiniz.. face muhabbeti sanki sogukluk yapti bende itiraf edeyim..kuzumm ucuzummm benimm benim postt deli gibi sevinç dolu olduğun dan dikkatini çekmiştirösledim seni sılacımm ayrıca geçmiş doğum günün için sana post yazmıştım (adapazarındaydım ya ondan bilmiodum dün yazdım) inşallah sıkıntılarımız atlatırız ucuzum ya valla kardeşmiyiz ne hep aynı şeleri yaşıoruz
kıs sempatik menbeta vallaha dövecem senin totoşu.. valla face e ne yazıosam buraya da yanısını yazıorum aynı şekilde diğer kızlarda sendeeeeeeee ! aşk olsun yaneeeeeeee.... burası anavatanımız aksatmak yok yasakkk !
sılacım ucuzumm yok anam aksatmak falan yazıyoruz gene... öyle algılamayın aşk olsun üzülürüm valla.. zaten duygusalım çokkkk
amınn cnm ınsallah... Tamam yrn sabah hemen acıp okuruz ınsallah guzel haberlerınızı :) Buluşma ıcınde senı beklemeye karar verdık bgn hly ve kardaızcıgım le facede konuştukk senın amelıyat durumu fln oldugu ıcın ne zmn musaıt olursan o zmn goruselım dedık :)
canim ben sabahlari isten gucten once hemmen burayi acardim. herkesler olurdu yani kardaiz,renewal,breshka,hlya kesin olurlardi... regencim ve menbetacimda kismen olurdu.. simdi benden baska kimse olmuyoo.. acikcasi sogukluk oldu biraz itiraf edeyim.. yani isteyen istedigiyerde yazisir kimseyi face gittiniz falan die sorgulama hakkini bulmuyorum kendimde ama dedigim gibi kac gundur topici boynu bukuk bulmak beni biraz uzduazracimmmmmm, yarin senden guzel haberler bekliyoruz o zaman....
yaa menbetacimmmm, bak cok sIk geliyorum bu ara, ki nerdeyse gunun cogunda bilgisayar basinda diildim... arayi sogutmayalim...
ama bulusursanizzzz, biz bulusma fotolarini burda gormek isterizzzzzzzzz.... katilamiyoruz, en azindan fotolara bakalim..
bu ara silacimmmm aksatmaya basladi sanki burayi... eskisi kadar gormuyorum postlarini... arada ugrayip, cikiyooo.... "sila, sila, silalari" ozledimmmm....
smileyler gorunmuyor mesaj yazma yerinin altinda... bu forum da zirt pirt degisiyoo... bisiler bozuluyoo.. alla allaaa... anca kodunu ezberledigim smileyleri koyabildim...
Evetttt eşim doktordan geldi kizlarr. Doktoru gorunce tanidim seni ameliyat oldukca iyi gecmisti birde bakalim nasil olmus dikis yerlerin demis bakmis ve dikislerin kapanmis artik dus almaya baslayabilirsin.Cinsel aktivetelerinize devam ediyorsunuz duzenli bir sekilde artik senin orayla ilgili bir sorunun kalmadi demis. Dikislerinde cok sukur ne sis ne iltihap birsey gozukmuyor demis. Agir kaldirmak vb sporlar yasak. İlac vs birseye gerek duymuyorum sende demis. 3 ay sonra test vericez bakalim ama bu aydan basliyoruz yine turlaraBenim bu aydan umidim pek yoktu cok sukur cabuk iyelesti. Benden haberler boyle kislarrr
evet kuzum bende de smiley yokkkkkkkkkkkkkkkk ..... önce beğen butonu gitti şimdide smileylermi yaa
Aminnnnn canım inşallahhh :)))
canim bende seni cook ozledim valla... dogum gunum icin yazdiklarini okudum canim coksagoliiki varsiniz.. face muhabbeti sanki sogukluk yapti bende itiraf edeyim..
###Buluşma ıcınde senı beklemeye karar verdık bgn hly ve kardaızcıgım le facede konuştukk!!!!!!#### olaya baaakk heleeee
canim ben sabahlari isten gucten once hemmen burayi acardim. herkesler olurdu yani kardaiz,renewal,breshka,hlya kesin olurlardi... regencim ve menbetacimda kismen olurdu.. simdi benden baska kimse olmuyoo.. acikcasi sogukluk oldu biraz itiraf edeyim.. yani isteyen istedigiyerde yazisir kimseyi face gittiniz falan die sorgulama hakkini bulmuyorum kendimde ama dedigim gibi kac gundur topici boynu bukuk bulmak beni biraz uzdu(
vayy vaayyy masallahhh canim arkadasim benim.. Allahin izniyle onunuzde engel kalmadi bitanem.. inan cok sevindim yaaaaaaaa..... super super... insallah yavrunuz gelir hemen bu ay olmazsa ki insallah olur hiic sIkIntilamak yook.. bak hersey normale dondu insallah.. canim benim guzel heberlerini bekliyoruz artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?