2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

azracimmmmmm, doktordan super haberlerle donmussunuz cok sevindim....
listeye yeniden girmek istediginde haber verirsin canim...

silacimmmmm, yazdiklarina aynen katiliyorum... ayni seyleri bende hissettim.. ama dedigin gibi, kimseyi birseye zorlamaya hakkimiz yok... eskiye doneriz umarim en kisa zamanda...

oyle deme regencimmmmm, ben sana hamis smiley bulurum, sen yeterki hamile kal... al simdiden sana bi tane hamis smileyyyyyy, yazi yazarken asagida cikmasada, kodunu bulup yapabilirsin canimmmmm...

Aklına kötü şeyler getirme canım Allahın izniyle bu kez bebeğin seninle olcak inşallah yarın çok güzel haberler vereceksin gerginlik falan yapma sakın ... Mucizeler konusunda haklısın bak ikinci tuğçe vakasını da senle yaşadık inşallah hülyacımla bende tedavimizin sonunda mucizelerimizi kucağımıza alırız ...

canım yaaa sana bi msj attım onu okuyunca beni anlayacaksın yoksa buraları aksatmak istemem kesinlikle ben siz olmasaydınız bu kadar moral depolayıp tedaviye bile başlayamazdım sanırım hepimiz kardeş gibi olduk burda aksatmak ne demek ....

eveeettt yaa... facede smile yok diyorduk burayi begeniyorduk bura da artik kökten halletti en cok neye üzülüyorum biliyor musun??? kendime hamis smile kullanamayacaggiimmmmmm (( ;(((((
he yaa beğeni kaldırdınız da bunu niye kaldırdınız kk yönetimi !!!! duygularımızı ifade edecek şekil bulamıyoruz kodlarını da hatırlamıyorum ki yazayım tüh bi eksiklik oldu şimdi bende

silacimmmmm, yazdiklarina aynen katiliyorum... ayni seyleri bende hissettim.. ama dedigin gibi, kimseyi birseye zorlamaya hakkimiz yok... eskiye doneriz umarim en kisa zamanda...
ya kızlar aşkolsun kendimi kötü hissettim valla kendi adıma konuşuyorum ama diğer kızlarda böyle düşünüyor emin olun burayı aksatmak gibi bi durum yok herkes biraz yoğun bu ara sadece bu facede yazmak daha kolay geldiği için ordan da yazalım hem kimsenin görmediği bi grup yapalım dedik o kadar kırılmayın sakın bak sabahtan beri ben burdayım ...

Tatlımmmm çok güzel bir haber bu inşallah emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda alırsınız canım Rabbim çok bekltemeden göndersin bebişini
Cok tesekkur ederim fistigim insallahhhh. Ama benim tahminim bi kac ay bekleyebiliriz sperm uretimi 3 ayda bir olduguna gore bundan 3 ay sonra daha saglikli sperm uretimi olacaktir diye dusunuyorum ama olsun biz yine calisiriz allahim ne zaman ol derse o zaman zaten kismetten otesine gecilmiyor..

canim benim cok tesekkur ederim bu gun güzel haberlerle basladim gune allahim sana sukurler olsun :)

Canim benim cok tesekkur ederimmmmmm :) bende beklemiyordum bu aydan bisey ama :) basliyormusuz. Ay cok beklemeyeceksin dedin ya icim yandi resmen ya okurken bile :) olsa naparim sanirim aklimi yitiririm D

İnsallah kuzucum o igneler vs hepsi bebisinizin sebebi olur insallahhhhhh dualarimdasin tatlim

kızlarrrr benim sat'ım hangi tarih oluyorki şimdi 8 eylülü mü baz almalıyım :44:

kuzucum ekimde adet olmadiysan şayet; eylul satinda sen iki kere yumurtladin (veya geç yumurtladin) ikinci yumurtlaman gec oldu ve o tuttu muhtemelen :)))))

saol canim benim. insallah kalmamistir canim engelimiz. yok yok sikintilanmak artik hersey allahtan allahim baska dertler vermesin insallah.

kuzucum birsey dikkatimi cekti tugcecigimin bana yazdigi posta niye dikkat cekmeye calistin orayi anlayamadim ben. Oysaki beni cok sevindirmisti o post nesini begenmedin yada vurgulamaya calistin tatlim????

Tesekkur ederim tatlim. Listedeyim zaten ben hic cikmak istemedimki :)))

evet yaa onu hic düsünmemeistim sagol canim benim..insallah o zamana kadar bunlar da kalkmazsa ismimin yaninda görürüm o resimden

belki geri koyarlar yaa... cok güzel smileler vardi.. bakalim bi anasayfaya tekrar sokayet olmus mu???

ay ay ay kıyamam sana ben canımmmm... nasılsınn???

azracımm cok guzel haberlerle donmus doktoran kocan ne devrik cumle turlarda bol basarılar canım :))

hıc kımse merak etmemiş beni.. hıhhhh.. ozellikle facetekiler bugun ben napıcaktım hıc sormadınız... bu kızın kan tahlılı ne oldu dıye... hıhhhhh larımı sunuyorumm sizlere......

Tesekkur ederim menbatacim mujksssssss (smilelarim yok malum :)

Ne kan tahlili tatlim gebelik testimi yaptirdin yoksam cabuk soyle cabukkkkkkkkkk :))

Tesekkur ederim menbatacim mujksssssss (smilelarim yok malum :)

Ne kan tahlili tatlim gebelik testimi yaptirdin yoksam cabuk soyle cabukkkkkkkkkk :))

evet canım.. aslında benım 5.gun gecıkmesınde reglim geldi ama tam gelemedi.. yani ilk defa hem gecıktı hemde kanama goremedım.. tahlıl yaptırdık ama cıkmadı bısey.. bu hafta doktordayımm.. hem muayene hem hsg ıcın.. dua edın bana ne olur bisey cıkmasınn..

Son düzenleme:
regenciim iyilik canim, sizleri gorduk daha ii olduk.kirmizilar bitti maraton basladi ama heycan heves yok.. listede de dogalbekleyen bi ben varim menbeta ve nartanesi var... disimizda herkesin bekledigi nedenler var... biraz canim sIkkIn haliyle... dedigim gibi face den oturude kopustuk biraz...

screamawaycim canimm artik daha az beraber olcaz gibi ama olsun herkesin kisisel secimi sonucta... artik hep bir online olamiyoruz gibi!!!

azracimm canim benimmm tugcecimin postundaki vurgulamak istedigim kesinlikle seninle alakali deil tatlim... hani konunun face de konusulmus olmasi... onemsiz yaniii...

menbetacimmm alican olsun hee tamama anladik face de takiliyonuzda bukadar da goze sokulmaz be kardesim... ozellikle facetekiler heee..... alindim vallahiiii.......

suraya bak postum tum face muhabbeti uzerine artik kapiyorum bu muhabbeti.. sizlerde yanlis anlamayin kizlar cok abartti falan die dusunebilirsiniz ama duygularimda tek deilim .. nese cok uzerinize geldiysem afedersiniz.....

canım yaa belkim sormuslardır dedım.. ama gelmemişim akkıllarına işten gucten herhalde..

alınma lutfenn..

canim benim birsey cikmiycak insallahhhhhh hsg cektirmekle cok iyi yapiyorsun. birsey varsada cozulmus oluyor. Hem kontrol hem tedavi yani Hem hsg sonrasi hamilelik sansi dahada artarmis oyle diyorlardi. Hic endise etme kuzucum insallah az kaldi amacina ulasmaya

Silacim canim benim sen niye uzuyosun kendini yok face falan diye bende uzuluyorum sen boyle dusununce. Orasi olsa bile ana yurdumuz burasi herseyi burdan paylasiyoruz. (ki bana face yasak ben paylasamiyorum :) Nolursa olsun eminimki kimse burdan kopmak istemiyor. Face'e tasiyinca muhabbeti sanki sanalliktan kurtuluyo hersey. Ben sizi gercek dostlarim gibi goruyorum. Ordada takılmak isteyenlerin tercihi arkadasliklara birazdaha gerceklige tasimak istemeleri olduguna inaniyorum. Sende boyle dusun kimsede art niyet yok ben buna eminim. Hem senindemi face in yok bakim benimgibi

Oyyy kıyamam .... inşallah o güzel haberleri de vereceksin en kısa zamanda hepberaber çıldırırız burda fena mı :)

Kuzucummmm valla baktım online değilsin diye yazmadım ne yaptın onaylattın mı randevunu ... İnşallah güzel sonuçlar verirsin tatlım :) ne zaman yaptırıyorsun şimdi hsgyi ?

kızlaaaar ben bugün ilk iğnemi yaptım .... biraz tırstım iğneyi kendime batırma düşüncesiyle ama acı olmadığı için sonra yaptım kolaycana ... İnşallah derdime derman olur bunlar ....

yook tatlimmm uzulmuyorummm sadece sohbetimiz azaldi onu belirtlek istedim.... zaten ben kac defa vurguladim kimseyi bunun icin sorgulayamam falan filan die.... hem benimkisi tavsan daga kusmuste,dagin haberi olmamis :)) hesabi olur....

birazda takiliyoruz.. benim face vardida donuktu.. sevmiyorum ben acikcasi face i ama bikac arkadasimiz yollamislardi bana isimlerini onlari ekledim..ole yani...

cnm sıkıldi etten duvar ordum @@@@@@@@@@@@@@@@@1@@@@ etten duvar ormek dedikleri bu olsa gerek ... :)))))

kızlaaaar ben bugün ilk iğnemi yaptım .... biraz tırstım iğneyi kendime batırma düşüncesiyle ama acı olmadığı için sonra yaptım kolaycana ... İnşallah derdime derman olur bunlar ....

İnce uclu demekki ignesi İnsallah tatlim sebebi olur bebisinin.. Bu senin yaptigin igne ne icin.. Daha sonra doktorun yapacagi igne ne icinmis kuzucum?

evet canım ufak bir iğne ucu da ince derialtına yapıldığı için can yakmıyor
bu iğneler erken yumurtlamayım diye canım böylece yumurtaları kontrol altına alıyorlar sonrada çatlamadan büyüyüp çoğalması için iğne olacağım anlayacağın iş bitene kadar delik deşik olucam :)

iyim canim sagol? sen naslsin? iyi haberlerle gelmissin cok sükür.
bizde bugün doktora gittik esimin tahlilleri yarin cikacak Insaallah güzel cikar.

İyiyim canim cok sukur allah dermansiz dert vermesin.
Hakkinizda hayirlisi olsun kuzucum İnsallah değerleriniz iyi cikicak

Kardaizcim hosgeldin sende neler yapiyosun nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…