2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

İyiyim canim cok sukur allah dermansiz dert vermesin.
Hakkinizda hayirlisi olsun kuzucum İnsallah değerleriniz iyi cikicak

Kardaizcim hosgeldin sende neler yapiyosun nasilsin?

Insaallah rabbim kimseye dert vermesin Insaallah.
sanirim biz kasim ayinda baslayabiliriz calismalara ve aralikta güzel haberler getirebilirim size . cünkü yine is icin esim yanimda olamayacak hemde 3günve o 3günde tam önemli günlerime denk geliyor. Kismet ya hersey nasip ile buna inaniryorum.
Insan nekadar istesede o güne denk getirmek istesede Rabbim ol demeyince olmuyor.
Önüne engeller cikiyor iste.

aynen canim naparsak yapalim kismetten otesine gecilmiyor maalesef. Olsun kuzucum saglikli olsunda varsin bi ay sonra olsun

kızlaaaar ben bugün ilk iğnemi yaptım .... biraz tırstım iğneyi kendime batırma düşüncesiyle ama acı olmadığı için sonra yaptım kolaycana ... İnşallah derdime derman olur bunlar ....

canımmmmm hayırlısı olsun tatlım. inşallah sonuna kadar canın yanmadan gider.

kızlar çok fena durumdayım. sılacım beni burda aslında gerçekten anlayan tek insan, dün ve bugün çok yoğundu 2 aylık tekliflleri kontrol ediyorum ve tam 5 kalın klasör. sılacım alınmakta haklı iş yoğunluğundan uğrayamadım ama aynı şekilde face bile uğramadım diyebilirim sadece akrabalardan birinden haber almak amaçlı açtım 1-2 sefer o kadar. canım ben burda hayat, moral, ve harika dostluklar edindim. kimseyle hayatta kimseyle konuşmadığım sırlarımı konuştum burayı sizleri bırakarak öncelikle kendime kötülük yapmış olurum. kimse kendine kötü bişey yapmak istemez. canım sılacım seni çokkkk seviyorum.
ha smealleri niye yok etmişler yawww...

azracım canımmmmm,
ay senin adına ne kadar sevindim anlatamam. bak gördün mü geçti gitti bitti bile. ne kadar da sıkılmıştın. hadi bakalım inşallah hayırlı haberini vericeksin bizlere.

anam kankitomla bile haberleşmedim daha. bugün hiçççç konuşmadım.

aynen canim naparsak yapalim kismetten otesine gecilmiyor maalesef. Olsun kuzucum saglikli olsunda varsin bi ay sonra olsun

sagol canim ya gercekten rahatlattin beni özel mesajini okudumda gercekten duygulandim belkide strese girdim ve inan aglamak istiyorum baya bi gerilmisim.
kendime gelmem lazim. kendimi toparlamam lazim. bu ay icin hazirligimida yapmistim ama nasip. evet saglikli olsunda 1ay sonra olsun dogru söylüyorsun.
su son zamanlarda gercekten okadar cok hamile haberi aliyorumki cevremde hepside benden sonra evlenmis ve hapi birakir birakmaz saaaakkk diye haberler geliyor. onlarin adina gercekten seviniyorum inan ama insan evlat özlemi yasayinca cok üzülüyor. hele bi düsükten sonra gün hafta ay sene sayiyor. dogmu

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bişi sorucam bu profilinizdeki bebek takip cetvelini neden ekliyorsunuz söylerseniz sevinirim bende hamileyim 30 haftalık 3.bebegim

isler karismis senin baya allah kolaylik versin
saol canim benim gecmis gitmistir insallah bakalim zaman gostericek insallah kuzum hepbirlikte 2012 ye gebe gireriz insallahhhhhhhh.

Hakikaten hulyacimi hic goremedim ben bugun nerelerde neler yapiyo acaba? Kuppecigimide goremedim poff

seni o kadar iyi anliyorumki tatlim ayni seyleri bende hissettim bi ay boyunca. acaba ondanmi bundanmi oylemi boylemi kafayi yiyo insan. Agla kuzucum vallahi aglamak iyi geliyo ama kendini cok yipratma birak sıkma kendini. Sarilma smile i yolluyorum sana :)

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bişi sorucam bu profilinizdeki bebek takip cetvelini neden ekliyorsunuz söylerseniz sevinirim bende hamileyim 30 haftalık 3.bebegim

slm canim hosgeldin. Ticker factory sitesinden olusturup orda cikan kod nosunu profilinde hakkimda bolumunde cizelge kismina yapistiriyorsun. Bebisini saglikla kucagina almani nasip etsin allahim tatlim

sarilma kabul edildi;)
bendende sana buket.
ay ne tuhaf oldu ya böyle nerde bu smileler kiziyorum simdide.

azracımmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm fıstığımmm senin adına nasıl sevindim bilemezsin tüylerim diken diken oldu senin o heycanın mutluluğun gözümün önünde canlandı yemin ederim en az senin kadar mutlu oldum.. Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden sağlıkla nasip edecek bebeklerimizi :) gelsin turlarrrrrrrrrr ohhh yandan yandann benimde bu akşam ilk turum sölemesi ayıp utangaç smiley puhhahah

breshka canım hayırlı olsun tedavimiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza yahuuu :)

kankitomm valla bi konuşamadık ösledim seniiiiiiiiiii :)

menbeta seninde cuma günü hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

bikere_sevdim canım yarın kan tahlilininin sonucunu çok merakla bekliorum :)

regentoşum nassın?

screamaway canım sana da aşk olsun... geçen sılaya erkek bebek ismi sormuştun.. ben sana cvp yazdım örnekler verdim ... hem yazmıyosunuz yoksunuz diosunuz hemde yazdıklarıma cvp vermiosunuz aşk olsun size

evetttttttttttttttttttttttttttttt şimdi asıl mevzuya gelelim vee içimden çok şey yazmak geliyor onları yazayım...

sılacımmm canım benim seni iyi anlıyorum ve haklısında ... ammmaaaaaaaaaaa şöle ki ;

ben perşembe yazdım en son.. cuma sabahtan adapazarına gidiyorum dedim gittim pazar akşamı geldim.. p.tesi sabah geldim arkadaşımın d.günü dedim gidiorum gelcem dedim.. dün de evde iş güç yaptım bugün arkadaşlarım gelcekti diye yazamadım ... bugün de daha ilk defa girdim hemde önce buraya face e değil... yazıorum size...
şimdi gerçekten öncelikle canım ucuzum benim fıstığım.. kendi adıma şöleki ben perşembeden beri yoğundum ondan yazamadım.. ama yazdığımda da önce buraya sonra face yazdım.. ayrıca diğer kızlar da öle.. mesela kadoş ilk hamişim diye buraya yazdı ben burdan okudum...yani hepimiz önce buraya sonra facee yazıoruz.. face yazmamızdaki amaçta şu : burdan cvp yazmak göndermek uzun orda anlık yazışma olduğundan bişi olduğunda kimse yoksa falan oraya yazmak kolay olduğundan yani canım benim... yani ben mesela başka bi sürü topiğe yazıorum ama önce buraya burası benim ana topiğim.. burdan kopmam mümkün değil.. burda benim ikizim ucuzum kankitom sempatiğim ve diğer canikolarım var hiç sizi bırakıp bi yere gidermiyim veya miyiz... bu ara bi yoğunluk falan filan söz konusu olduğundan iletişimsizlik oldu.. amma bu ara ara hepimize oldu.. bi ara sen de yoktun hatırlarsan ve ben seni sorup durdum yoksun gittin falan diye... yani arada bi esiyor bi ayrılık rüzgarları sonra hemen geçiyo.. biz kalpten bağlıyız canım ucuzum birbirimize....

hepinizi çok ama çokkkkkkkkkkkk seviyorum canlarımsınız benim....

ohohohoh masaaallllaaaahhh bugün burasi kayniyor.
hosgeldiniz hosgeldiniz sefalar getirdiniz.

hylcigim bizde seni cok seviyoruz.

gogooooommm hanimis benim gogom ;;))

regen wie gehts süße???

ben kacar kizlar.
Allaha emanet olun. hersey gönlünüzce olsun Insaallah.
bende malesef Pazar aksamina kadar yokum. annemlerde olacagim ordada net yok malesef.
ozamana kadar güzel haberlerle gelin Insaallah.
hepinize mucuuuuuuuuuuukkkkk

öyle yapma kuzu yaaa... niye heyecan heves yok.. bak yapcaksin ve diyeceksin ki; yaptim, olacak !!!! bi kerem faceden ötürü kopusmadik.. bi hamislerden gözle görülür sekilde tugce birakmadi, screamaway de ara ara gelir oldu.. geri kalanlar nerde hani nerde??? inan bana facede de sohbet öyle sanmaki sayfalarca akip gidiyor.. burda kaliyorsam 1saat ordada kaliyorum ayni süre.. ama orda anlik mesajlasma olunca hizli akiyor tek farki bu.. ben de öglen bi girdim daha yeni aldim laptopu elime.. faceden önce de kk'ya geldim.. cünkü burda sen varsin ikizim.. hic öyle düsünme lütfen tamammi??

regen wie gehts süße???

mir geht's ganz gut schatz und dir?? wie ist das Wetter?? in Gießen regnet es seit gestern immer noch.. ich hasse es

iyiyim kuzucuk senden naber yaa... bi ara siginakta bulusalim epeydir ugramiyoruz.. daha dogrusu ben ugrayamaiyorum..

hlyaciimm caniimm beniimmm guzeliimmm kendini ifade edebilmek icin neguzel cirpiniyorsun kusum benim... gitmezsiniz biliyorum.. demekki ustuste gelince biz oyle oldu sandik.. bak kardaizciminde gelmeyis sebebi belli oldu..kizlar sizleri cook sevdigimiz icin endiselendik burasi bosaliyor die screamcimla birlikte... bundan oturu yani.. optum seni balim...

screamawaycim isimler istemisti demi.. halledecez insallah.. senin yolladigin isimleri gormedim ben demekki kacirmisimo postunu hlyacim.

Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....

regen wie gehts süße???

canımm saolasın bin mukabele :) annenlere selam söle kendine ii bak canım :)

canikom valla yorgunluktan anam ağladı... buluşalım yavrimmm bnde sen yoksun diye açmıorum artık

canım benimm ucuzum yirim seni :) yanlış anlaşılmalar meraklar güzel şeylerdir :) sevildiğimizin sevdiğimizin göstergesi.. yeterki birbirimize alınmayalım kırılmayalım gönül koymayalım :)

isimle ilgili ben post yazıp 3 isim demiştim tekrarlayayım...

Kerim - Doruk - Ege

Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....

ARKADAŞLAR CEVAP BEKLİYORUM:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…