2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy canım cok sevındım... hadi bakalım hayırlısı..

tesekkür ederim canım.. güzel dileklerin icin cok saol...

ayyy maşallah sanaaa
bak gördünmü endişelenecek bişey yok inşallah canım benim haftaya da kendin görde için iyice rahat etsin inşallah

ayy canım cok sevındım... hadi bakalım hayırlısı..

tesekkür ederim canım.. güzel dileklerin icin cok saol...

ayyy maşallah sanaaa
bak gördünmü endişelenecek bişey yok inşallah canım benim haftaya da kendin görde için iyice rahat etsin inşallah

Canım arkadaşlarım hepinize çok tşk ederim iyiki varsınız kesey görmeden rahatlayamıycam dualarınız eksik etmeyin
hepinizi çok seviyorum

canim benim cok sevindim senin adinaaaaa rabbim sonuna kadar boyle saglikli surdurtsun insallahhhhhhhhhhhh

Nerden bulusucaz onuda konusalim kizlar değilmi? Bu konu hakkinda konusmak beni cok heyecanlandiriyo

cnmm bnce herkeze ortak bı yer olsun cunku avp ve anadolu yakasında oturanlar var :) Kimler gelecek şimdii diğer kızlardan haberr yokk Bershka , Arzum flnda istanbuldaydı yanlış hatırlamıosammm

cnmm maşallahh inşallah haftaya kesenızıde goruceksınızzz :) sonraaadaaa bebısının kalp atışlarını duyacaksın Allahın ıznıyle :)

cnmm cok gecmıs olsunnn ınsan hasta oluncaa yatagını hayal edıyo hep yaa bılırım Bnmde eşim hastaaa inş bana bulaşmadan gecer yaa cunku uzak duramıyourm ondan :)

maşallahh kuzummm hadi hayırlısı sağlıkla devam etsin kucağına almak nasip olsun inşallah canım.. ama stres yapma biraz sakin olmaya çalış canım benimmmm

İstanbul daki kızlarr,

ben haftaya c.tesi müsaitim bişi yok sizde müsaitmişsiniz.. o zaman öğlen 1-2 arası buluşalım.. tuğçecim katılıorum sana merkezi bi yer olması hakkında.. şimdi bne taaaaaaaa tuzladan gelcem sizler nerden gelceniz neresi uyar ne dersiniz ? benim aklımda kadıköy var.. zaten buranın merkezi kadıköy karşının merkezi taksim ve civarı.. siz neresi uyar derseniz ben gelirim...ne dersiniz ? önerileriniz nedir? bide öyle gidipte bi yerde oturup kalmayalım derim ben.. mesela ya bi yemek yer ya kahve falan içer sonra bişiler yapalım derim ben.. tabi sizin içinde uygunsa.. olmasada olur yani oturduğumuz yerde kaynatsak da olur ay ne dersiniz hadi beni heycan bastı.. valla kankitomu görceğim zamanda heycanlıydım amma sanki 40 yıldır görüşüyormuşuz gibi çok rahattım oyy canım benimmmmmm

çok tşk ederim canım benim Allah hepinizden bin razı olsun Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün canım

AMİNNN canim insallahhhhhhhhhh

canim cok gecmis olsun esine. Eşlerden uzak durmanin imkani varmi heleki birde hastalanmaya gorsunler mumkunu yok

canim bende musaitim ama kardaizcigim haftaya calisiyorum dedi 22 sinde ise kizini disciye goturcekmis ama oglene kadar biter isim demisti. Bana her yol uyar hlycim. İşyerinden 1 de cikabiliyorum topkapida calisiyorum yani ona gore bir saat belirleyebilirsek cok sevinirim Bende cok heyecanliyim eminimki cok güzel bir hafta sonu olucak

cnmm banada merkezı her yer uyarr... Taksımde buluşursak sizi bi falcıya götürebılırım... Eşimle yenı sevgılıyken gıtmıstımmm ve herseyı bilmişti. Eşimin tipini, babamın rahatsızlıgını, evlılık tarıhımızı herseyııı sonra arkadaslarımda gıtmıstı memnun kalmıştı :)

Tuğçecim ve hülyacım çok tk ederim canlarım canım arkdaşalrım

Kızlar haftayaki kontrolüm güzel geçerse bende katılırım size benimle iyi kötü herşeyinizi paylaştınız çok istiyorum sizinle buluşmayı inşallah bi sorun çıkmazsa

bikeresevdim, breshka kizlar siz nediyosunuz hadi sizde gelin bulusmamiza hep birlikte olalim ogun

kuzucum kardaiz bu hafta çalışıyor 22si zaten haftaya c.tesi o zaman saat 2 gibi istediğiniz bi yerde buluşalım kızlar ne dersiniz ? ama öneride bulunun sonra beraber karar verelim.. taksim de uyar bana :)

ayy anam ben falcı falan tırsarım

kuzummmmmmmm sen ii hbaer alacaksın vede bizimle geleceksinn aaaaa artık kötü bişi düşünme senin hamişliği kutlarız hem

bu gece ugrayan filan yok buralara... kuzey guney muneyyy... dizilere mi takildiniz neyyy... kafa kasiyan smileyyy... :))
evet canimkuzey guney muneydeydimben aksam:)))
guzelimm tarik ismidefenadeil. simdilerde iki isim cook populer iki isim koyabilirsin. benim pasa Talha.. bitane dha var ismi .. emir konusuda katiliyorum cok yayginlasti.. emirhan olabilir ama.. ben aslinda Eymen i cok istemistim ama vallahi inanin siz nekadarr ugrasirsaniz ugrasin kismeettt... ben kac ay ugrastim isim icin cocuk dogdu daha 1 hafta sonra koyduk ismini.. pat die oluverdiiii..... bak Eymen veya Aymen sunabilirsin esine...

kuzuuumm oncelikle cok uzuldum sanaa coook gecmis olsun gulumbenimm..

esas sincik allindim.. yok fistigim ozamanlar senin dusundugun gibi dusunmedim zaten ucuzum hlyam anlatmis canimbenimmm.. baksana su durumlara anliorumben sizi tatlim..bende seviyorumseni..
caniimmm beniimmm opucuuukkkkk sanaaa koccamaannn

buraya bi mendil sallanir beeeee ama bulamadim o smiley i dans ettim bende.... caniim benimmm harikaaaa insallah hep bole guzel haberler alirsin bitanem..

menbetaa
huuuuu tatlimmm 6 gun buyukuummm sendenn taam miii!!!!! kuzum benimmm nice guzel,hayirli yaslara fingim... yeni yaslarmiz bebislerimizi getirsin insallah canim benimm.. su ince isinide merak ettim az oncekiiii seni turcu senii..

çok teşekkür ederim kızlar. 2-3 güne geçer inşallah. ilaç içtim valla ağrı kesici napim işe konsantre olamıyorum ...

vallahi ne yalan diyim 1,5 saatlik görüşme ama hlynın da dediği gibi sanki daha öncede görüşüyormuşuz gibiydi. onu durakta telefonla konuşuyo benle gördüm dedim Allahım şuna bakkk bu benim kankitommmm

çok saol tatlım aman dikkat et kendine ayy adamdan da uzak duruyormuşsun yazık yaa. ayaklarını üşütme, ceyranda kalma, dikkat et kendine

sılacımmmm canım arkadaşım çok saol. canım sen ev işini naptın çözebildin mi??

hly hayatımmmm evetttt hamilelerimizin hamileliklerini kutlayalımmmm:))))

heyyy kimler geliyo şimdi büyük güne ve tarihi koyduk anlaştık dimi 22 ekim 2011

ayy anam ben falcı falan tırsarım

bende tırsıyorum o olaydan sonra :)

sımdılk bnm ıcın sorun yok ama annem 25 ekimde hacca gıdıcek acaba bı akslık cıkarmı dıye düşünmüyo degılımmmm sımdıden oyun bozanlık yapmıyım amaa ınsallah cok gelmek ıstıyorum :)

benim icin 22 si tamamdir allahtan bir mani cikmassa sayet

ama ama düfenn sende gel ben senide gormek cok istiyordum

kizlarr sizi seviyorumm ;size doyamiyorummm ama simdi gitmeliyiimmm.. biraz ise guce bakkiimm... zaten dun aksam evi alanlar aradi yine sanki tapulucaz evlerini.. o sIkIntida hala bitmediiii..... gorusmek uzere canlar...

benim icin 22 si tamamdir allahtan bir mani cikmassa sayet

sölim kızlar yan çizmek yok ona göre. kimseye söz vermekte yok. tabi herşey kızmet sağlık ve çok özel durumlarda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…