- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.101
kızlarrrr doktordan geldim :)))
kan değerim 53,40 dan 166,20 ye çıkmış yani 3 kat artmış doktorum gayet güzel olduğunu sağlıklı hamilelik olduğunu söyledi(Rabbime bin şükür) haftaya cuma kese kontrolü var inşallah bebeğimi görürüm kalp atışlarını duyarım kızlar çok stresliym şuan inşallah herşey younda gider bebeğmi bi göreyim bir sürü adağım var yerine getirecem inşallah :)))
geçmişi okuyamadım atladığım bişi varsa affedin sadece son sayfada bişi gördüm)
menbeta canı doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana güzel haberler sağlıklı bebekler getirsin inşallah canım benim
kan değerim 53,40 dan 166,20 ye çıkmış yani 3 kat artmış doktorum gayet güzel olduğunu sağlıklı hamilelik olduğunu söyledi(Rabbime bin şükür) haftaya cuma kese kontrolü var inşallah bebeğimi görürüm kalp atışlarını duyarım kızlar çok stresliym şuan inşallah herşey younda gider bebeğmi bi göreyim bir sürü adağım var yerine getirecem inşallah :)))
menbeta canı doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana güzel haberler sağlıklı bebekler getirsin inşallah canım benim
ayy canım cok sevındım... hadi bakalım hayırlısı..
tesekkür ederim canım.. güzel dileklerin icin cok saol...
ayyy maşallah sanaaabak gördünmü endişelenecek bişey yok inşallah canım benim haftaya da kendin görde için iyice rahat etsin inşallah
canim benim cok sevindim senin adinaaaaarabbim sonuna kadar boyle saglikli surdurtsun insallahhhhhhhhhhhh
Nerden bulusucaz onuda konusalim kizlar değilmi? Bu konu hakkinda konusmak beni cok heyecanlandiriyo
cnmm cok gecmıs olsunnn ınsan hasta oluncaa yatagını hayal edıyo hep yaa bılırımhastayım hastayım ve çok hastayım eve gitmek yatmak istiyorum
ay güne nasıl başladım yaaaaa
günaydın kankitommmm. sılacım alınmış baya bana pek bişi yazmamış, olsun canı sağolsun, ben gene seviyom onu
çok tşk ederim canım benim Allah hepinizden bin razı olsun Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün canım
cnmm bnce herkeze ortak bı yer olsun cunku avp ve anadolu yakasında oturanlar var :) Kimler gelecek şimdii diğer kızlardan haberr yokkBershka , Arzum flnda istanbuldaydı yanlış hatırlamıosammm
cnmm maşallahh inşallah haftaya kesenızıde goruceksınızzz :) sonraaadaaa bebısının kalp atışlarını duyacaksın Allahın ıznıyle :)
cnmm cok gecmıs olsunnn ınsan hasta oluncaa yatagını hayal edıyo hep yaa bılırımBnmde eşim hastaaa inş bana bulaşmadan gecer yaa cunku uzak duramıyourm ondan :)
maşallahh kuzummm hadi hayırlısı sağlıkla devam etsin kucağına almak nasip olsun inşallah canım.. ama stres yapma biraz sakin olmaya çalış canım benimmmm
İstanbul daki kızlarr,
ben haftaya c.tesi müsaitim bişi yok sizde müsaitmişsiniz.. o zaman öğlen 1-2 arası buluşalım.. tuğçecim katılıorum sana merkezi bi yer olması hakkında.. şimdi bne taaaaaaaa tuzladan gelcemsizler nerden gelceniz neresi uyar ne dersiniz ? benim aklımda kadıköy var.. zaten buranın merkezi kadıköy karşının merkezi taksim ve civarı.. siz neresi uyar derseniz ben gelirim...ne dersiniz ? önerileriniz nedir? bide öyle gidipte bi yerde oturup kalmayalım derim ben.. mesela ya bi yemek yer ya kahve falan içer sonra bişiler yapalım derim ben.. tabi sizin içinde uygunsa.. olmasada olur yani oturduğumuz yerde kaynatsak da olur ay ne dersiniz hadi beni heycan bastı.. valla kankitomu görceğim zamanda heycanlıydım amma sanki 40 yıldır görüşüyormuşuz gibi çok rahattım oyy canım benimmmmmm
maşallahh kuzummm hadi hayırlısı sağlıkla devam etsin kucağına almak nasip olsun inşallah canım.. ama stres yapma biraz sakin olmaya çalış canım benimmmm
İstanbul daki kızlarr,
ben haftaya c.tesi müsaitim bişi yok sizde müsaitmişsiniz.. o zaman öğlen 1-2 arası buluşalım.. tuğçecim katılıorum sana merkezi bi yer olması hakkında.. şimdi bne taaaaaaaa tuzladan gelcemsizler nerden gelceniz neresi uyar ne dersiniz ? benim aklımda kadıköy var.. zaten buranın merkezi kadıköy karşının merkezi taksim ve civarı.. siz neresi uyar derseniz ben gelirim...ne dersiniz ? önerileriniz nedir? bide öyle gidipte bi yerde oturup kalmayalım derim ben.. mesela ya bi yemek yer ya kahve falan içer sonra bişiler yapalım derim ben.. tabi sizin içinde uygunsa.. olmasada olur yani oturduğumuz yerde kaynatsak da olur ay ne dersiniz hadi beni heycan bastı.. valla kankitomu görceğim zamanda heycanlıydım amma sanki 40 yıldır görüşüyormuşuz gibi çok rahattım oyy canım benimmmmmm
AMİNNN canim insallahhhhhhhhhh
canim cok gecmis olsun esine. Eşlerden uzak durmanin imkani varmi heleki birde hastalanmaya gorsunler mumkunu yok
canim bende musaitim ama kardaizcigim haftaya calisiyorum dedi 22 sinde ise kizini disciye goturcekmis ama oglene kadar biter isim demisti. Bana her yol uyar hlycim. İşyerinden 1 de cikabiliyorum topkapida calisiyorum yani ona gore bir saat belirleyebilirsek cok sevinirimBende cok heyecanliyim eminimki cok güzel bir hafta sonu olucak
cnmm banada merkezı her yer uyarr... Taksımde buluşursak sizi bi falcıya götürebılırım... Eşimle yenı sevgılıyken gıtmıstımmm ve herseyı bilmişti. Eşimin tipini, babamın rahatsızlıgını, evlılık tarıhımızı herseyııı sonra arkadaslarımda gıtmıstı memnun kalmıştı :)
Tuğçecim ve hülyacım çok tk ederim canlarım canım arkdaşalrım
Kızlar haftayaki kontrolüm güzel geçerse bende katılırım size benimle iyi kötü herşeyinizi paylaştınız çok istiyorum sizinle buluşmayı inşallah bi sorun çıkmazsa
evet canimkuzey guney muneydeydimben aksam:)))bu gece ugrayan filan yok buralara... kuzey guney muneyyy... dizilere mi takildiniz neyyy... kafa kasiyan smileyyy... :))
guzelimm tarik ismidefenadeil. simdilerde iki isim cook populer iki isim koyabilirsin. benim pasa Talha.. bitane dha var ismi .. emir konusuda katiliyorum cok yayginlasti.. emirhan olabilir ama.. ben aslinda Eymen i cok istemistim ama vallahi inanin siz nekadarr ugrasirsaniz ugrasin kismeettt... ben kac ay ugrastim isim icin cocuk dogdu daha 1 hafta sonra koyduk ismini.. pat die oluverdiiii..... bak Eymen veya Aymen sunabilirsin esine...emir ismini bende cok seviyorum, hep aklimdan o geciyordu aslinda... taaaa kiii annem artik herkes emir koyuyor cok yayginlasti diyene kadar.... boyle duyunca sogudum biraz o isimden...
neden yorgunsun bu arada canim? bugunlerde isin yogun geciyormus ondan mi? baska ciddi bisi yoktur insallahhh...
güzel hayatım fena değil. önemli olan içine sinmesi
mesela benim hamileliğimin 6. ayına kadar karnım çıkmamıştı. gizli bebek diyolardı bebeğim için hiç kendini belli etmiyodu. ordan sebep adı gizem oldu.
ablam mesela hep elif koycam diyodu kızı için taa ki 8 aylık olana kadar. bir gün karnını seviyomuş elif kızım diye sonra aklına irem ismi gelmiş hangisini istiyosun diye sormuş irem mi olsun demiş oda tekmeyi basınca :)) adı irem oldu sonradan. yani isim bile kısmet. adıyla yaşasın.
kuzuuumm oncelikle cok uzuldum sanaa coook gecmis olsun gulumbenimm..hastayım hastayım ve çok hastayım eve gitmek yatmak istiyorum
ay güne nasıl başladım yaaaaa
günaydın kankitommmm. sılacım alınmış baya bana pek bişi yazmamış, olsun canı sağolsun, ben gene seviyom onu
caniimmm beniimmm opucuuukkkkk sanaaa koccamaannnahh canım geçmiş olsunnnn gel kankiton baksın sanayok kız ucuzum yazmış sana ben anlatınca face olayını.. hmm kardaizcim de yazdı yoğunmuş anlaşıldı o zaman üst üste gelmiş biz yoksunuz diye anlamışız diye yazmış kuzucum : ) evet biraccık yannız kalmış alınmı ucuzum benim ama denk geldi yoğunduk bi kaç gündür yoksa hiç birimiz birbirimizi bırakmayızzzzzzzzz
sağol canım inşallah öyle olurgeçmiş olsun hastaymışsın off çalışırken zor oluyor valla ben ağrı kesici iğne yaptırmadan duramıyorum o günlerde ...
aminnn kuzum iple çekiyorum o günleri valla biran önce gelsin artık meleklerimiz
hayırlısı olsun canım inşallah sonucun güzel çıkar . başka doktorun da bakmasında fayda var aslında endişelenme bence hem hsg olmadan tedavi uygulayım demez görebildiği başka bir sıkıntı yoksa onun için takma kafana inşallah herşey güzel olur canım
doktora yarın gidiyoruzz canım.. ince işlerim vardı halletim geldim :))))
amin canım ins. stres yapmıcam diyordum ama şimdiden stres oldum sankim..
kardaiz canım gecmıs olsun yaaa.. bende bekardekn bu agrıdan acıllık olurdum.. evlendıkten sonra cok sıddetlı gecmıyor Allah tan..
İstanbul daki kızlarr,
cnmm bnce herkeze ortak bı yer olsun cunku avp ve anadolu yakasında oturanlar var :) Kimler gelecek şimdii diğer kızlardan haberr yokkBershka , Arzum flnda istanbuldaydı yanlış hatırlamıosammm
cnmm maşallahh inşallah haftaya kesenızıde goruceksınızzz :) sonraaadaaa bebısının kalp atışlarını duyacaksın Allahın ıznıyle :)
cnmm cok gecmıs olsunnn ınsan hasta oluncaa yatagını hayal edıyo hep yaa bılırımBnmde eşim hastaaa inş bana bulaşmadan gecer yaa cunku uzak duramıyourm ondan :)
ayy anam ben falcı falan tırsarım
sılacımmmm canım arkadaşım çok saol. canım sen ev işini naptın çözebildin mi??
hly hayatımmmm evetttt hamilelerimizin hamileliklerini kutlayalımmmm:))))
heyyy kimler geliyo şimdi büyük güne ve tarihi koyduk anlaştık dimi 22 ekim 2011
sılacımmmm canım arkadaşım çok saol. canım sen ev işini naptın çözebildin mi??
hly hayatımmmm evetttt hamilelerimizin hamileliklerini kutlayalımmmm:))))
heyyy kimler geliyo şimdi büyük güne ve tarihi koyduk anlaştık dimi 22 ekim 2011
bende tırsıyorum o olaydan sonra :)
sımdılk bnm ıcın sorun yok ama annem 25 ekimde hacca gıdıcek acaba bı akslık cıkarmı dıye düşünmüyo degılımmmmsımdıden oyun bozanlık yapmıyım amaa ınsallah cok gelmek ıstıyorum :)
bende tırsıyorum o olaydan sonra :)
sımdılk bnm ıcın sorun yok ama annem 25 ekimde hacca gıdıcek acaba bı akslık cıkarmı dıye düşünmüyo degılımmmmsımdıden oyun bozanlık yapmıyım amaa ınsallah cok gelmek ıstıyorum :)
benim icin 22 si tamamdir allahtan bir mani cikmassa sayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?