- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.141
ahanda kankitom söledi ya taksim ya da kadıköy olucak gibi görünüyo....
onu okudum canımmmama taksimmi? kadikoymu? ikisinin arasi yaklasik 40 km vardir gerci benim icin farketmez ikisinede gelirim ona gore bende arabayi alcam uzak biryerde buluscaksak eşime ayar cekmem lazim bugunden baslarim artik
ayarı iyi çek cızırtı yapmasınnnnnn
kankitommm sevimdim hayatım bak eşinde izin vermiş ne güzellllll.
menbeta sen ayın 22 sine istanbula gelsene bizde kalırsın bi gece yarındası ben yollarım seni geri evine
ayarı iyi çek cızırtı yapmasınnnnnn
kankitommm sevimdim hayatım bak eşinde izin vermiş ne güzellllll.
menbeta sen ayın 22 sine istanbula gelsene bizde kalırsın bi gece yarındası ben yollarım seni geri evine
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aşkitom canım bitanem kocacım hayatım izin verdi bana
kızlar ben ayarladım bak... bi de yeri ayarladıkmı tamamdırrrrrrrrrr
o her turlu cizirti yapar pek guvenmiyo tek basima kullanmama anca 3-5 km uzaga cikabiliyorum
kardaizcim cok iyi dusundun bak menbetacim sende gelebilsen bu sekilde harika otesi bisi olur yani
bende sordum tamam dedi yeri saati sordu uygun dedi ama araba işini diyemedimiki kafeyide bilmiyorum tatlim ben taksimdeki kafe tam olarak nerde tarif edebilirmisin?
işte zor..sılasız bensız regensiz hep bir yanınız eksik olsun.. lütfen bizim için birer sandalye ayırın.. fotograf cekilirken o bos sandalyelerıde resme dahil edin.. biz sonra photoshoplarız...
bende sordum tamam dedi yeri saati sordu uygun dedi ama araba işini diyemedimiki kafeyide bilmiyorum tatlim ben taksimdeki kafe tam olarak nerde tarif edebilirmisin?
işte zor..sılasız bensız regensiz hep bir yanınız eksik olsun.. lütfen bizim için birer sandalye ayırın.. fotograf cekilirken o bos sandalyelerıde resme dahil edin.. biz sonra photoshoplarız...
ya ama cidden bu msj i okuyunca icim buruldukeske bir gun bir saatligine ayni mekanda toplanabilsek hepimiz
ohhhh ne güzelll izinler alındı süper oldu valla.
hly cımmm ben gideceğimiz yerleri bilmiyorum seni cocan değilde ben alsam olar mı??? ısrar etmiyorum tabi sen bilirsin.
ay canım benimmmmm. evet resim çekilirken öle bişey yapabilirizzzz. kıyamam sana yaa eksikliğiniz hissedilcek emin ol.
ohhhh ne güzelll izinler alındı süper oldu valla.
hly cımmm ben gideceğimiz yerleri bilmiyorum seni cocan değilde ben alsam olar mı??? ısrar etmiyorum tabi sen bilirsin.
ay canım benimmmmm. evet resim çekilirken öle bişey yapabilirizzzz. kıyamam sana yaa eksikliğiniz hissedilcek emin ol.
bnde bılmıyorum kafelerı :) Zaten yemek fln yıyeceksek önce yemek mekanını belırlemek lazım :) Yadaaa bı yer belırlemeden buluşupp istediğimiz yere gırıcez :)
ay yok canım bizde tabi yanınızda olmak isteriz.. sonucta burda cok guzel arkadaslıklar kurduk.. herseyımızı paylastık.. sizler buluscaksınız bızde yanınızda olmayı cok ısterdıkk.. yanı senı uzmek ıstemem canım benım :))
tuğçecann canım aslında dediğin de olur ama önce yere karar verelim yaaaaaaaaaa
kuzumm sanmam kocacım bırakır beni çünküü gideceğim yeri görmek ister bide o beni başka yerde bekler bitince alır :) ama belli olmaz bi sorarım canım :)
sempatiğim sensiz ucuzumsuz bal böceğimsiz kuppesiz nihancamsız zor olacak ivet.. ama hayat kader kısmet işte.. inşallah bursaya gelirsiniz de görüşürüz.. valla ben seni görmeye gelirim bursaya yavrimm
o zmn bence şöyle yapalımmm :) Kadıköy ve taksım nasıl olsa belırledıgımız ortak noktalar... İkisinden birinin seçiminide kişi sayısına göre belırleyelım :) Meselaa avp yakasından azra ve ben varız , anadoludan sen ve kardaızcıgımmm... Bundan sonra gelebılecek arkadaslarımıza goreee mesela avp yakasında cogunluk varsa taksımde , anadolu yakasında cogunluk varsa kadıköyde buluşalımm ve istediğimiz bi mekana gıdelım :)
kuzumm sanmam kocacım bırakır beni çünküü gideceğim yeri görmek ister bide o beni başka yerde bekler bitince alır :) ama belli olmaz bi sorarım canım :)
sempatiğim sensiz ucuzumsuz bal böceğimsiz kuppesiz nihancamsız zor olacak ivet.. ama hayat kader kısmet işte.. inşallah bursaya gelirsiniz de görüşürüz.. valla ben seni görmeye gelirim bursaya yavrimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?