2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ahanda kankitom söledi ya taksim ya da kadıköy olucak gibi görünüyo....

onu okudum canımmm ama taksimmi? kadikoymu?
ikisinin arasi yaklasik 40 km vardir gerci benim icin farketmez, ikisinede gelirim..Yer belli olursa bende ona gore arabayi istiycem onun icinde eşime ayar cekmem lazim bugunden baslarim artik

Son düzenleme:
onu okudum canımmm ama taksimmi? kadikoymu? ikisinin arasi yaklasik 40 km vardir gerci benim icin farketmez ikisinede gelirim ona gore bende arabayi alcam uzak biryerde buluscaksak eşime ayar cekmem lazim bugunden baslarim artik

ayarı iyi çek cızırtı yapmasınnnnnn

kankitommm sevimdim hayatım bak eşinde izin vermiş ne güzellllll.

menbeta sen ayın 22 sine istanbula gelsene bizde kalırsın bi gece yarındası ben yollarım seni geri evine

ehh cok iyi olurdu ama mümkün değil yanınızda olmayı cok ısterdımm...

deryaaaaa canım yemin ederim ne kadan iyi bi insanmışsın ne kadan güzel yüreğin varmış ya... bak ne oldu.. benim başka topikten msnden yazıştığım bi arkadaş var..bunun düşüğü var taammı şimdi tüp yapacak 2.ye gidip genetik testleri falan filan yaptırmış.. galiba bende pıhtı var dedi.. bnde onun üstüne seni söledim sen gelsin aklıma sana değerlerine yazmasını belki yardımcı olabilir dedim..ama şuan faal değil akşama yüksek ihtimal gelir okur dedim sen yaz.. topiğe döndümki gelmişsin canım yaaaa vallaha bukadar olur yemin ederim canım yaaaaaaaaaa umutluyum1 arkadaşımın adı geldi bak yazıyor sana :)

Son düzenleme:

o her turlu cizirti yapar pek guvenmiyo tek basima kullanmama anca 3-5 km uzaga cikabiliyorum
kardaizcim cok iyi dusundun bak menbetacim sende gelebilsen bu sekilde harika otesi bisi olur yani

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aşkitom canım bitanem kocacım hayatım izin verdi bana

kızlar ben ayarladım bak... bi de yeri ayarladıkmı tamamdırrrrrrrrrr

bende sordum tamam dedi yeri saati sordu uygun dedi ama araba işini diyemedim iki kafeyide bilmiyorum tatlim ben taksimdeki kafe tam olarak nerde tarif edebilirmisin?

*faktör v leiden analizi normal 1691gg
*protrombin genetik analizi normal 20210gg
mthfr-c677t mut. Analizi normal 677cc
*mthfr-a1298c mut. Analizi heterozigot 1298ac

SELAMLAR ARKADAŞLAR
HEHEHE DERYA CANIM YARDIM EDERMİSİN BU DEĞERLERE GÖRE BENDE PIHTI VARMIŞ GALİBA HANGİSİNDE SORUN VAR BİDE AMA BENDE DÜŞÜK YOK CANIM SADECE BİR KERE DEĞERİM 17 OLDU OKADANN

o her turlu cizirti yapar pek guvenmiyo tek basima kullanmama anca 3-5 km uzaga cikabiliyorum
kardaizcim cok iyi dusundun bak menbetacim sende gelebilsen bu sekilde harika otesi bisi olur yani

işte zor.. sılasız bensız regensiz hep bir yanınız eksik olsun.. lütfen bizim için birer sandalye ayırın.. fotograf cekilirken o bos sandalyelerıde resme dahil edin.. biz sonra photoshoplarız...

bende sordum tamam dedi yeri saati sordu uygun dedi ama araba işini diyemedim iki kafeyide bilmiyorum tatlim ben taksimdeki kafe tam olarak nerde tarif edebilirmisin?

arabayı şimdi deme eve gidince de kuzum kadıköydeki sahilde ptt arkası sayılır.. taksimdekide balıkçı pazarının üst sokağında...

ama ona beraber karar verelim kesin olarak.. ona göre ayarlayalım kendimizi ... ay heycanlandım yaaa

işte zor.. sılasız bensız regensiz hep bir yanınız eksik olsun.. lütfen bizim için birer sandalye ayırın.. fotograf cekilirken o bos sandalyelerıde resme dahil edin.. biz sonra photoshoplarız...

ya ama cidden bu msj i okuyunca icim buruldu keske bir gun bir saatligine ayni mekanda toplanabilsek hepimiz

ohhhh ne güzelll izinler alındı süper oldu valla.

hly cımmm ben gideceğimiz yerleri bilmiyorum seni cocan değilde ben alsam olar mı??? ısrar etmiyorum tabi sen bilirsin.

ay canım benimmmmm. evet resim çekilirken öle bişey yapabilirizzzz. kıyamam sana yaa eksikliğiniz hissedilcek emin ol.

bnde bılmıyorum kafelerı :) Zaten yemek fln yıyeceksek önce yemek mekanını belırlemek lazım :) Yadaaa bı yer belırlemeden buluşupp istediğimiz yere gırıcez :)

ya ama cidden bu msj i okuyunca icim buruldu keske bir gun bir saatligine ayni mekanda toplanabilsek hepimiz

ay yok canım bizde tabi yanınızda olmak isteriz.. sonucta burda cok guzel arkadaslıklar kurduk.. herseyımızı paylastık.. sizler buluscaksınız bızde yanınızda olmayı cok ısterdıkk.. yanı senı uzmek ıstemem canım benım :))

oy oy oy siz güzel güzel kaynasın.. bizide anın arada.. bol bolda foto cekının.. bu yeter canım

kuzumm sanmam kocacım bırakır beni çünküü gideceğim yeri görmek ister bide o beni başka yerde bekler bitince alır :) ama belli olmaz bi sorarım canım :)

bnde bılmıyorum kafelerı :) Zaten yemek fln yıyeceksek önce yemek mekanını belırlemek lazım :) Yadaaa bı yer belırlemeden buluşupp istediğimiz yere gırıcez :)

tuğçecann canım aslında dediğin de olur ama önce yere karar verelim yaaaaaaaaaa

sempatiğim sensiz ucuzumsuz bal böceğimsiz kuppesiz nihancamsız zor olacak ivet.. ama hayat kader kısmet işte.. inşallah bursaya gelirsiniz de görüşürüz.. valla ben seni görmeye gelirim bursaya yavrimm

tuğçecann canım aslında dediğin de olur ama önce yere karar verelim yaaaaaaaaaa

o zmn bence şöyle yapalımmm :) Kadıköy ve taksım nasıl olsa belırledıgımız ortak noktalar... İkisinden birinin seçiminide kişi sayısına göre belırleyelım :) Meselaa avp yakasından azra ve ben varız , anadoludan sen ve kardaızcıgımmm... Bundan sonra gelebılecek arkadaslarımıza goreee mesela avp yakasında cogunluk varsa taksımde , anadolu yakasında cogunluk varsa kadıköyde buluşalımm ve istediğimiz bi mekana gıdelım :)

evet o zaman gelme ihtimali olanlar mekan soylesin cogunluga uyalim. Kimler geliyo deryacim istanbuldamiydi ona sordukmuydu unuttugumuz kimse varmi breshkacim var sordukmu onu hatirliyamadim simdi:44: kadikoy yada taksim bu semtlerin meydaninda bulussak daha kolay bulurduk adres arama sıkıntımız olmazdi ne dersiniz?

ay canım :) ne sevındım ama boyle dusunmene... evet kader kısmet... elbet birgun bizde geliriz temelli oralara

cok pratik bi cozum tebrik ederim tugcecim

tabi hayatım siz bilirsiniz. büyük ihtimalle benim kızımla annemi ablama bırakma ihtimali var ben o yüzden dedim. benim hiç problem değil.

canım, birkere_ sevdim de anadolu yakasında. o geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…