- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.081
bu gece ugrayan filan yok buralara... kuzey guney muneyyy... dizilere mi takildiniz neyyy... kafa kasiyan smileyyy... :))
hastayım hastayım ve çok hastayım eve gitmek yatmak istiyorum
ay güne nasıl başladım yaaaaa
günaydın kankitommmm. sılacım alınmış baya bana pek bişi yazmamış, olsun canı sağolsun, ben gene seviyom onu
ahh canım geçmiş olsunnnn gel kankiton baksın sanayok kız ucuzum yazmış sana ben anlatınca face olayını.. hmm kardaizcim de yazdı yoğunmuş anlaşıldı o zaman üst üste gelmiş biz yoksunuz diye anlamışız diye yazmış kuzucum : ) evet biraccık yannız kalmış alınmı ucuzum benim ama denk geldi yoğunduk bi kaç gündür yoksa hiç birimiz birbirimizi bırakmayızzzzzzzzz
emir ismini bende cok seviyorum, hep aklimdan o geciyordu aslinda... taaaa kiii annem artik herkes emir koyuyor cok yayginlasti diyene kadar.... boyle duyunca sogudum biraz o isimden...
neden yorgunsun bu arada canim? bugunlerde isin yogun geciyormus ondan mi? baska ciddi bisi yoktur insallahhh...
hayırrrrrrrrrrrr yazmadınn taam mıııııııııııayy size bi hikaye anlatayımm biz aşkitomla çok gülmüştük
biz bi yerde yemek yiyorduk.. bahçeli falan bahçede de çocuklar var böyle 3-5 yaş arası.. ama çılgın çocuklardı yerlerinde bi durmuyolardı... bnde dedim bunların adı ne acaba böyle diye tam o ara kadın bağırdı ;
-toprakkk
-suuu
-demirrrrrr ( o ara ben yuh dedim şimdi hava derse kahkaha atıcam ve geldii)
-havaa
ayyy biiz kocacımla koptuk gülmektenşimdi bu hikayeyi anlatmamda hiçbir sebep yoktu ölesine içimden geldi birşeyle bağdaştırdığım falan yok yani
ayyyy canım azracım yaa... kocacığın bir an önce iyileşsin de görüşelim artık seni beklemeye karar verdik çünküayy bu arada çok güldüm demek kendi kendine ben hüllyayım diyodun hülyamış gibi oynuyodun inşallah senin gibi güzel sağlıklı hayırlısıyla b i kızın olur da sen de adını HÜLYA koyarsın
hastayım hastayım ve çok hastayım eve gitmek yatmak istiyorum
ay güne nasıl başladım yaaaaa
günaydın kankitommmm. sılacım alınmış baya bana pek bişi yazmamış, olsun canı sağolsun, ben gene seviyom onu
ben izlmiyomm kocam izliyo
bugun erkenciyim.. birazdan cıkıcammm.. ogleden sonra gelirim ins......
biz erkek olursa fatih koymayi dusunuyoruz esimin fatih sultan mehmete buyuk hayranligi var
ay aman allahim insan evlatlarina boyle isimler nasi koyar fikra gibi gercekten yaaaaaa
bir an once insallah goruselim kuzucum bende cok sabirsizlaniyorum sizinle buluscagimiz gunu dusundukce. Bu haftadan sonra herhangi bir zaman olabilir bence siz nedersiniz? Evet hulya koymak istiyorum kizim olursa ama ahu isminide ayni derecede seviyorum esim ahu tugbayi hatirlatiyor diye uyuz oluyor o isme
Bitanem cok gecmis olsun regl misin yoksa grip falanmi.
menbetacim günaydin nereye gidiyosun bakim doktorami yoksamki:44:
regl oldum hayatım ve sancısı beni öldürüyo. kendimi kötü hissediyorum bu sebepten ötürü. bu haftadan sonra ayın 22 sinde çalışmıyorum ama kızımın diş doktorunda randevusu var. saat 11 de gidicez. öleden sonra müsaitim :)))
hıııııııııııııııııııııııı öle olsun bakalım sılacımmm. (küçük emrah modu)
ayaklarım, karnım, belim, başımm ağrıyo. vallahi yaa bana baksana kimseler bakmıyo bana. kimse yok ki baksın.
biz erkek olursa fatih koymayi dusunuyoruz esimin fatih sultan mehmete buyuk hayranligi var
ay aman allahim insan evlatlarina boyle isimler nasi koyar fikra gibi gercekten yaaaaaa
bir an once insallah goruselim kuzucum bende cok sabirsizlaniyorum sizinle buluscagimiz gunu dusundukce. Bu haftadan sonra herhangi bir zaman olabilir bence siz nedersiniz? Evet hulya koymak istiyorum kizim olursa ama ahu isminide ayni derecede seviyorum esim ahu tugbayi hatirlatiyor diye uyuz oluyor o isme
Bitanem cok gecmis olsun regl misin yoksa grip falanmi.
tamam o zaman affettim...yaa regencimmmm, 'ben de evde oldugum icin arkadasi yalniz birakmiyorum kendimce o yüzden ugrayamiyorum maalesef.. ' yazmissin... anlamadim ben bunu... ne demek istedinnnn, seninki mi evde, onu mu kastetttin... kafasi karismissss smileyyyyy.... (boyle smileyleri yaziyla yazmak daha guzel, olmayanlari da kendim uyduruyom... )
canimmm, ben cok sasirdim buna... o kadar uzun mu suruyormus yaaa... simdi netten baktim 74 gun yaziyor... ilginc valla...
hayırrrrrrrrrrrr yazmadınn taam mıııııııııııayy size bi hikaye anlatayımm biz aşkitomla çok gülmüştük
biz bi yerde yemek yiyorduk.. bahçeli falan bahçede de çocuklar var böyle 3-5 yaş arası.. ama çılgın çocuklardı yerlerinde bi durmuyolardı... bnde dedim bunların adı ne acaba böyle diye tam o ara kadın bağırdı ;
-toprakkk
-suuu
-demirrrrrr ( o ara ben yuh dedim şimdi hava derse kahkaha atıcam ve geldii)
-havaa
ayyy biiz kocacımla koptuk gülmektenşimdi bu hikayeyi anlatmamda hiçbir sebep yoktu ölesine içimden geldi birşeyle bağdaştırdığım falan yok yani
ayyyy canım azracım yaa... kocacığın bir an önce iyileşsin de görüşelim artık seni beklemeye karar verdik çünküayy bu arada çok güldüm demek kendi kendine ben hüllyayım diyodun hülyamış gibi oynuyodun inşallah senin gibi güzel sağlıklı hayırlısıyla b i kızın olur da sen de adını HÜLYA koyarsın
ask olsun hülyaaaa.... benim ismimi biliyorsun ve kardeslerimle isimlerimiz bu isimler gibi doga isimleri.. ayrica ben toprak ve su ismini cok severim, düsündügüm isimlerden bir kaci.. tamam hava biraz komik kacmis ama diger isimler yadirgancak, komik bulunacak isimler degil.. cok kirildim yani... hele ben toprak ismine bayilirim, esim de demir ismini cok sever.. doga isimleri benim ve esimin ismine cok uygun düsünüyor.. Allah versin cocugum olunca bu isimleri koyucam sana da söylemicemdalge gecersin sen simdi..
oyyy tatlim benim yabugun zor gecer sana desene asprin icmek bana cok iyi geliyo ilk gunler
ben ctesileri bulusucaksak hep ogleden sonra katilabilirim size cunku ctesileri yarim gun calisioruz biz
canımmm valla bakayımm ayıp ediosun .. gel anam patrona de ben dayanamıyorum çok hastayım kankitoma gidicem o bana bakacak de atla 130 a gel :)
ay sorma azracım anlamsız manasız isimler .. bana fatih ismi çok kötü şeyler hatırlatıyor hiç sevmiorum.. ahu ismini bnde severim ama aynı mevzu bizde de var neymiş ahu tuğba geliomuş kocamın aklınaben kız isimlerinde böyle melodik isimlerden hoşlanıyorum .. vurgulu kulağa hoş gelen söylerken harfin sesi baskın olmalı
valla bana uyar ne zaman derseniz.. yanlız tek ricamm artık kesinleştirelim yani lütfennnnnnn
sağol canım inşallah öyle olurcanımmmmm hayırlısı olsun tatlım. inşallah sonuna kadar canın yanmadan gider.
.
aminnn kuzum iple çekiyorum o günleri valla biran önce gelsin artık meleklerimizbreshka canım hayırlı olsun tedavimiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza yahuuu :)
onaylattım canım cuma gunu gıdıyorum kısmetse.. ama ordakı kadın dogumcununda benı muayene etmesı gerekıyormus.. o onay verırse hsg cekılecekmıs.. kendı ıstegıme gore olmuyormus...
benım buradakı doktorumun ıstedıgını soyledım.. bızımkınınde bakması lazım dedı.. bu yuzden endıse uyandı bende.. butun tahlıllerımızle beraber gıdıcez bıde o baksın benım mınık kusa.. o gun hsg cektırmemmm sartt... ıns bır tedavı uygulayım felan demez dıyorummm...
sağol canım inşallah öyle olurgeçmiş olsun hastaymışsın off çalışırken zor oluyor valla ben ağrı kesici iğne yaptırmadan duramıyorum o günlerde ...
aminnn kuzum iple çekiyorum o günleri valla biran önce gelsin artık meleklerimiz
hayırlısı olsun canım inşallah sonucun güzel çıkar . başka doktorun da bakmasında fayda var aslında endişelenme bence hem hsg olmadan tedavi uygulayım demez görebildiği başka bir sıkıntı yoksa onun için takma kafana inşallah herşey güzel olur canım
kuzummm doğum günün kutlu olsun Rabbim eşinle doğacak bebeklerinle ve tüm sevdiklerinle sana uzun mutlu bir ömür nasip etsin inşallah:
Menbetacim bugun senin dogum gununmu oyleyse tatlim sana saglikli mutlu huzurlu bol bebişli bir omur diliyorum tatlim. Yeni yasin diğer yaslarindan cok daha bereketli ve güzel gecmesini temenni ediyorum canım benim iyiki dogdun iyiki varsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?