2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hastayım hastayım ve çok hastayım eve gitmek yatmak istiyorum
ay güne nasıl başladım yaaaaa
günaydın kankitommmm. sılacım alınmış baya bana pek bişi yazmamış, olsun canı sağolsun, ben gene seviyom onu

Son düzenleme:

ahh canım geçmiş olsunnnn gel kankiton baksın sana yok kız ucuzum yazmış sana ben anlatınca face olayını.. hmm kardaizcim de yazdı yoğunmuş anlaşıldı o zaman üst üste gelmiş biz yoksunuz diye anlamışız diye yazmış kuzucum : ) evet biraccık yannız kalmış alınmı ucuzum benim ama denk geldi yoğunduk bi kaç gündür yoksa hiç birimiz birbirimizi bırakmayızzzzzzzzz

hıııııııııııııııııııııııı öle olsun bakalım sılacımmm. (küçük emrah modu )
ayaklarım, karnım, belim, başımm ağrıyo. vallahi yaa bana baksana kimseler bakmıyo bana. kimse yok ki baksın.

biz erkek olursa fatih koymayi dusunuyoruz esimin fatih sultan mehmete buyuk hayranligi var

ay aman allahim insan evlatlarina boyle isimler nasi koyar fikra gibi gercekten yaaaaaa

bir an once insallah goruselim kuzucum bende cok sabirsizlaniyorum sizinle buluscagimiz gunu dusundukce. Bu haftadan sonra herhangi bir zaman olabilir bence siz nedersiniz? Evet hulya koymak istiyorum kizim olursa ama ahu isminide ayni derecede seviyorum esim ahu tugbayi hatirlatiyor diye uyuz oluyor o isme

Bitanem cok gecmis olsun regl misin yoksa grip falanmi.

ben izlmiyomm kocam izliyo

bugun erkenciyim.. birazdan cıkıcammm.. ogleden sonra gelirim ins......

menbetacim günaydin nereye gidiyosun bakim doktorami yoksamki:44:

regl oldum hayatım ve sancısı beni öldürüyo. kendimi kötü hissediyorum bu sebepten ötürü. bu haftadan sonra ayın 22 sinde çalışmıyorum ama kızımın diş doktorunda randevusu var. saat 11 de gidicez. öleden sonra müsaitim :)))

oyyy tatlim benim ya bugun zor gecer sana desene asprin icmek bana cok iyi geliyo ilk gunler

ben ctesileri bulusucaksak hep ogleden sonra katilabilirim size cunku ctesileri yarim gun calisioruz biz

canımmm valla bakayımm ayıp ediosun .. gel anam patrona de ben dayanamıyorum çok hastayım kankitoma gidicem o bana bakacak de atla 130 a gel :)

ay sorma azracım anlamsız manasız isimler .. bana fatih ismi çok kötü şeyler hatırlatıyor hiç sevmiorum.. ahu ismini bnde severim ama aynı mevzu bizde de var neymiş ahu tuğba geliomuş kocamın aklına ben kız isimlerinde böyle melodik isimlerden hoşlanıyorum .. vurgulu kulağa hoş gelen söylerken harfin sesi baskın olmalı

valla bana uyar ne zaman derseniz.. yanlız tek ricamm artık kesinleştirelim yani lütfennnnnnn

vuuuuuuuuuuu smileler geri gelmiss

yok canim, yeni dogum yapan arkadasim, geryi iki aldu da bana halen yeni geliyor bildigin üzere benim burda kimsem yok.. o da benden cok farkli degil.. calisirken cok ihmal ediyorum cünkü ögleden sonra gidiyorum ise, geldigimde de is cikis saati oluyor, ugrayamiyorum, sabahlari da kalk evin isi yemek felan derken yine vakit kalmiyor.. daha önce söz vermistim, sitem etti unuttun beni diye, tatil olsun hep senle ilgilencem dedim ben de.. anlatmaya calistigim buydu eksik yazimdan kaynaklanan anlam boslugu olusmus yine

ask olsun hülyaaaa.... benim ismimi biliyorsun ve kardeslerimle isimlerimiz bu isimler gibi doga isimleri.. ayrica ben toprak ve su ismini cok severim, düsündügüm isimlerden bir kaci.. tamam hava biraz komik kacmis ama diger isimler yadirgancak, komik bulunacak isimler degil.. cok kirildim yani... hele ben toprak ismine bayilirim, esim de demir ismini cok sever.. doga isimleri benim ve esimin ismine cok uygun düsünüyor.. Allah versin cocugum olunca bu isimleri koyucam sana da söylemicem dalge gecersin sen simdi..

regentoşummm sabah sabah çok güldümm valla... canikom yanlış anlaşıldı afedersin.. benim orda vurgulamak istediğim şey şuydu.. bnde doğa isimlerini severim damla yağmur toprak bunları severim bnde.. amma hani kadın sesleniyodu ard arda toprak su demir arkadan da hava gelince çok güldüm sıralamış olması yani... hepsi bi arada sevimli olduğundan güldüm.. yani tek tek bende severim bu isimleri ama hepsi bi arada elementler gibi olmuş komiğime gitti.. alınmana gerek yok kuzum aşk olsun yaaaaa

oyyy tatlim benim ya bugun zor gecer sana desene asprin icmek bana cok iyi geliyo ilk gunler

ben ctesileri bulusucaksak hep ogleden sonra katilabilirim size cunku ctesileri yarim gun calisioruz biz

ben bu cumartesi çalışıyorum saat 3 kadar ama önümüzdeki hafta yani ayın 22 sinde çalışmıyorum da diş randevusu var ondan da 12:30 - 13:00 gibi dönerim yani bana uyar.
valla bana majezik iyi geliyo hayatım hatta içtim sabah ama hala kesmedi

ay canım benimmmm Allah razı olsun çokkkk saol bitanem ama bu iş yoğunluğunda benim ölmüş halimden bile medet umarlar gibime geliyo.

regentoşşşşş evittttt kız smiller gelmiş. ne fenaydı yaa boşluktaymışız gibiydi...

Nerden bulusucaz onuda konusalim kizlar değilmi? Bu konu hakkinda konusmak beni cok heyecanlandiriyo

canımmmmm hayırlısı olsun tatlım. inşallah sonuna kadar canın yanmadan gider.

.
sağol canım inşallah öyle olur geçmiş olsun hastaymışsın off çalışırken zor oluyor valla ben ağrı kesici iğne yaptırmadan duramıyorum o günlerde ...

breshka canım hayırlı olsun tedavimiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza yahuuu :)
aminnn kuzum iple çekiyorum o günleri valla biran önce gelsin artık meleklerimiz

hayırlısı olsun canım inşallah sonucun güzel çıkar . başka doktorun da bakmasında fayda var aslında endişelenme bence hem hsg olmadan tedavi uygulayım demez görebildiği başka bir sıkıntı yoksa onun için takma kafana inşallah herşey güzel olur canım

menbetacim günaydin nereye gidiyosun bakim doktorami yoksamki:44:

doktora yarın gidiyoruzz canım.. ince işlerim vardı halletim geldim :))))

amin canım ins. stres yapmıcam diyordum ama şimdiden stres oldum sankim..

kardaiz canım gecmıs olsun yaaa.. bende bekardekn bu agrıdan acıllık olurdum.. evlendıkten sonra cok sıddetlı gecmıyor Allah tan..

kuzummm doğum günün kutlu olsun Rabbim eşinle doğacak bebeklerinle ve tüm sevdiklerinle sana uzun mutlu bir ömür nasip etsin inşallah

:

Son düzenleme:
Menbetacim bugun senin dogum gununmu oyleyse tatlim sana saglikli mutlu huzurlu bol bebişli bir omur diliyorum tatlim. Yeni yasin diğer yaslarindan cok daha bereketli ve güzel gecmesini temenni ediyorum canım benim iyiki dogdun iyiki varsin

kuzummm doğum günün kutlu olsun Rabbim eşinle doğacak bebeklerinle ve tüm sevdiklerinle sana uzun mutlu bir ömür nasip etsin inşallah

:

cooook tesekkür ederım kızlarrr... sizlerde ıyı ki varsınız ve ıyı kı yanımdasınız... coook saolunnn..... canlarım benım....

merak ettım senı... kan degerın kac cıktı acaba.. doktorda ısın bıter bıtmezz buraya gel......

Son düzenleme:
kızlarrrr doktordan geldim :)))

kan değerim 53,40 dan 166,20 ye çıkmış yani 3 kat artmış doktorum gayet güzel olduğunu sağlıklı hamilelik olduğunu söyledi(Rabbime bin şükür) haftaya cuma kese kontrolü var inşallah bebeğimi görürüm kalp atışlarını duyarım kızlar çok stresliym şuan inşallah herşey younda gider bebeğmi bi göreyim bir sürü adağım var yerine getirecem inşallah :)))

geçmişi okuyamadım atladığım bişi varsa affedin sadece son sayfada bişi gördüm )

menbeta canı doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana güzel haberler sağlıklı bebekler getirsin inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…