- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.061
canim benim birsey cikmiycak insallahhhhhh hsg cektirmekle cok iyi yapiyorsun. birsey varsada cozulmus oluyor. Hem kontrol hem tedavi yaniHem hsg sonrasi hamilelik sansi dahada artarmis oyle diyorlardi. Hic endise etme kuzucum insallah az kaldi amacina ulasmaya
Oyyy kıyamam .... inşallah o güzel haberleri de vereceksin en kısa zamanda hepberaber çıldırırız burda fena mı :)
Kuzucummmm valla baktım online değilsin diye yazmadım ne yaptın onaylattın mı randevunu ... İnşallah güzel sonuçlar verirsin tatlım :) ne zaman yaptırıyorsun şimdi hsgyi ?
ohohohoh masaaallllaaaahhh bugün burasi kayniyor.
hosgeldiniz hosgeldiniz sefalar getirdiniz.
hylcigim bizde seni cok seviyoruz.
gogooooommm hanimis benim gogom ;;))
regen wie gehts süße???
Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....
ARKADAŞLAR CEVAP BEKLİYORUM:)))
herkess kuzey guneye kıtlendı herhalde.... ay burda herseyı kaldırmıslarr.. yazık ama ben kalın yazı yapmak istiyommm
ins canım cok saol... ins bır aksılık cıkmadan ısımızı halledebılırız...
onaylattım canım cuma gunu gıdıyorum kısmetse.. ama ordakı kadın dogumcununda benı muayene etmesı gerekıyormus.. o onay verırse hsg cekılecekmıs.. kendı ıstegıme gore olmuyormus...
benım buradakı doktorumun ıstedıgını soyledım.. bızımkınınde bakması lazım dedı.. bu yuzden endıse uyandı bende.. butun tahlıllerımızle beraber gıdıcez bıde o baksın benım mınık kusa.. o gun hsg cektırmemmm sartt... ıns bır tedavı uygulayım felan demez dıyorummm...
burdayım canım ama sen gitmişsin.. annenlerde kalacakmıssın.. kendine iyi bak güzelim..
hlycım saol canımm bızde senı sevıyoruzzzz...
Cok tesekkur ederim fistigim insallahhhh. Ama benim tahminim bi kac ay bekleyebiliriz sperm uretimi 3 ayda bir olduguna gore bundan 3 ay sonra daha saglikli sperm uretimi olacaktir diye dusunuyorum ama olsun biz yine calisiriz allahim ne zaman ol derse o zaman zaten kismetten otesine gecilmiyor..
canim benim cok tesekkur ederim bu gun güzel haberlerle basladim gune allahim sana sukurler olsun :)
Canim benim cok tesekkur ederimmmmmm :) bende beklemiyordum bu aydan bisey ama :) basliyormusuz. Ay cok beklemeyeceksin dedin ya icim yandi resmen ya okurken bile :) olsa naparim sanirim aklimi yitiririmD
İnsallah kuzucum o igneler vs hepsi bebisinizin sebebi olur insallahhhhhh dualarimdasin tatlim
kuzucum ekimde adet olmadiysan şayet; eylul satinda sen iki kere yumurtladin (veya geç yumurtladin) ikinci yumurtlaman gec oldu ve o tuttu muhtemelen :)))))
saol canim benim. insallah kalmamistir canim engelimiz. yok yok sikintilanmak artik hersey allahtan allahim baska dertler vermesin insallah.
kuzucum birsey dikkatimi cekti tugcecigimin bana yazdigi posta niye dikkat cekmeye calistin orayi anlayamadim ben. Oysaki beni cok sevindirmisti o post nesini begenmedin yada vurgulamaya calistin tatlim????
Tesekkur ederim tatlim. Listedeyim zaten ben hic cikmak istemedimki :)))
regenciim iyilik canim, sizleri gorduk daha ii olduk.kirmizilar bitti maraton basladi ama heycan heves yok.. listede de dogalbekleyen bi ben varim menbeta ve nartanesi var... disimizda herkesin bekledigi nedenler var... biraz canim sIkkIn haliyle... dedigim gibi face den oturude kopustuk biraz...
screamawaycim canimm artik daha az beraber olcaz gibi ama olsun herkesin kisisel secimi sonucta... artik hep bir online olamiyoruz gibi!!!
azracimm canim benimmm tugcecimin postundaki vurgulamak istedigim kesinlikle seninle alakali deil tatlim... hani konunun face de konusulmus olmasi... onemsiz yaniii...
menbetacimmm alican olsun hee tamama anladik face de takiliyonuzda bukadar da goze sokulmaz be kardesim... ozellikle facetekiler heee..... alindim vallahiiii.......
suraya bak postum tum face muhabbeti uzerine artik kapiyorum bu muhabbeti.. sizlerde yanlis anlamayin kizlar cok abartti falan die dusunebilirsiniz ama duygularimda tek deilim .. nese cok uzerinize geldiysem afedersiniz.....
screamaway canım sana da aşk olsun... geçen sılaya erkek bebek ismi sormuştun.. ben sana cvp yazdım örnekler verdim ... hem yazmıyosunuz yoksunuz diosunuz hemde yazdıklarıma cvp vermiosunuz aşk olsun size
öyle yapma kuzu yaaa... niye heyecan heves yok.. bak yapcaksin ve diyeceksin ki; yaptim, olacak !!!!bi kerem faceden ötürü kopusmadik.. bi hamislerden gözle görülür sekilde tugce birakmadi, screamaway de ara ara gelir oldu.. geri kalanlar nerde hani nerde??? inan bana facede de sohbet öyle sanmaki sayfalarca akip gidiyor.. burda kaliyorsam 1saat ordada kaliyorum ayni süre.. ama orda anlik mesajlasma olunca hizli akiyor tek farki bu.. ben de öglen bi girdim daha yeni aldim laptopu elime.. faceden önce de kk'ya geldim.. cünkü burda sen varsin ikizim.. hic öyle düsünme lütfen tamammi??
hlyaciimm caniimm beniimmm guzeliimmm kendini ifade edebilmek icin neguzel cirpiniyorsun kusum benim... gitmezsiniz biliyorum.. demekki ustuste gelince biz oyle oldu sandik.. bak kardaizciminde gelmeyis sebebi belli oldu..kizlar sizleri cook sevdigimiz icin endiselendik burasi bosaliyor die screamcimla birlikte... bundan oturu yani.. optum seni balim...
screamawaycim isimler istemisti demi.. halledecez insallah.. senin yolladigin isimleri gormedim ben demekki kacirmisimo postunu hlyacim.
hulyacimmmmmmmmmmm, gordummmm ben onlari.... degerlendircemmm kiii, yazmadim mi sana birsey bunun hakkinda? arada kaynamis demek.... kusura bakma canim yaaa... soylediginiz tummmmm isimleri degerlendircemmm ben insallahhhh....
scream ara ara gelir olduuuu???? regennnnnnn, kizdirma beni...senden fazla ugradim son haftaaaa... hem butun gun toplantida oldugum halde... heh bir de evdeki bilg hala duzelmedi, eski dandik olanla giriyorummmmm, valla ben ne cileler ceke ceke topikte takilmaya devam ediyormusum boole...
silacimmmmmmmmm, ara ara sakinlesir ama, sonra yine toparlanir bu topik..... biz yine toplaniriz insallahhhh...
bu gece ugrayan filan yok buralara... kuzey guney muneyyy... dizilere mi takildiniz neyyy... kafa kasiyan smileyyy... :))
Bende seni cok seviyorum hulyacimmmmm. İsmini yazarken aklima geldi ben kucukken adimin hep hulya oldugunu hayal edip evcilik oynardim. Toplarimin idefterlerimin ustune hulya .e.z.g.. Yazardimazracımmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm fıstığımmm senin adına nasıl sevindim bilemezsin tüylerim diken diken oldu senin o heycanın mutluluğun gözümün önünde canlandı yemin ederim en az senin kadar mutlu oldum.. Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden sağlıkla nasip edecek bebeklerimizi :) gelsin turlarrrrrrrrrr ohhh yandan yandann benimde bu akşam ilk turumsölemesi ayıp utangaç smiley puhhahah
breshka canım hayırlı olsun tedavimiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza yahuuu :)
kankitomm valla bi konuşamadık ösledim seniiiiiiiiiii :)
menbeta seninde cuma günü hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
bikere_sevdim canım yarın kan tahlilininin sonucunu çok merakla bekliorum :)
regentoşum nassın?
screamaway canım sana da aşk olsun... geçen sılaya erkek bebek ismi sormuştun.. ben sana cvp yazdım örnekler verdim ... hem yazmıyosunuz yoksunuz diosunuz hemde yazdıklarıma cvp vermiosunuz aşk olsun size
evetttttttttttttttttttttttttttttt şimdi asıl mevzuya gelelim vee içimden çok şey yazmak geliyor onları yazayım...
sılacımmm canım benim seni iyi anlıyorum ve haklısında ... ammmaaaaaaaaaaa şöle ki ;
ben perşembe yazdım en son.. cuma sabahtan adapazarına gidiyorum dedim gittim pazar akşamı geldim.. p.tesi sabah geldim arkadaşımın d.günü dedim gidiorum gelcem dedim.. dün de evde iş güç yaptım bugün arkadaşlarım gelcekti diye yazamadım ... bugün de daha ilk defa girdim hemde önce buraya face e değil... yazıorum size...
şimdi gerçekten öncelikle canım ucuzum benim fıstığım.. kendi adıma şöleki ben perşembeden beri yoğundum ondan yazamadım.. ama yazdığımda da önce buraya sonra face yazdım.. ayrıca diğer kızlar da öle.. mesela kadoş ilk hamişim diye buraya yazdı ben burdan okudum...yani hepimiz önce buraya sonra facee yazıoruz.. face yazmamızdaki amaçta şu : burdan cvp yazmak göndermek uzun orda anlık yazışma olduğundan bişi olduğunda kimse yoksa falan oraya yazmak kolay olduğundan yani canım benim... yani ben mesela başka bi sürü topiğe yazıorum ama önce buraya burası benim ana topiğim.. burdan kopmam mümkün değil.. burda benim ikizim ucuzum kankitom sempatiğim ve diğer canikolarım var hiç sizi bırakıp bi yere gidermiyim veya miyiz... bu ara bi yoğunluk falan filan söz konusu olduğundan iletişimsizlik oldu.. amma bu ara ara hepimize oldu.. bi ara sen de yoktun hatırlarsan ve ben seni sorup durdum yoksun gittin falan diye... yani arada bi esiyor bi ayrılık rüzgarları sonra hemen geçiyo.. biz kalpten bağlıyız canım ucuzum birbirimize....
hepinizi çok ama çokkkkkkkkkkkk seviyorum canlarımsınız benim....
Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....
ARKADAŞLAR CEVAP BEKLİYORUM:)))
heheheeee.... yok fistik ben orda eksik yazdim aslinda sonradan ben de farkettimmm... yani tasindin, bebis geldi, zorluklar oldu biraz, toplanti felan derken cok sIk gelemedigini ama yine de geldigini anlatmaya calismistim.. esas vurgulamak istedigim hamis olanin gitmesi.. tamam baska topiklere de bakilir tabiki ama birakmak niye?? onu demeye calisiyordum.. ben de evde oldugum icin arkadasi yalniz birakmiyorum kendimce o yüzden ugrayamiyorum maalesef..
vallahi ben de netten bakiyorum napiimmm
Screamawacim senin msjinida alinti yapmistim silinmis. Doktor solemisti canimcim bugun uretilmeye baslanan sperm 3ay sonra cikisi oluyormus. O yuzden varikosel hastalarinin hepsinin ilk testi 3 ay sonraya verilioyor kuzucum.
selam kızlarrrrr
sreamcım canım valla aklıma hep emir diyesim geliyo. bide ben samet isminide severim. ama kendi oğlum olursa inşallah Allahın izniyle adını kerem koymak istiyorum.
çokkkk yorgun hissediyorum kendimi, hayat yorgunuymuşum gibiyim.
regen tatlım naber nasılsın ?
emir ismini bende cok seviyorum, hep aklimdan o geciyordu aslinda... taaaa kiii annem artik herkes emir koyuyor cok yayginlasti diyene kadar.... boyle duyunca sogudum biraz o isimden...
neden yorgunsun bu arada canim? bugunlerde isin yogun geciyormus ondan mi? baska ciddi bisi yoktur insallahhh...
evet işler baya yoğunlaştı. satışada da bakıcakmışım yaa artık malzemeleri tanımaya çalışıyorum, olmadaığım zamanlarda, ihtiyaç duyuluyur diye bir kız vardı ona kendi işimi biraz gösteriyorum. karıştım yani. bugünde hastalandım. bilirsin belki çok sancılı geçiyo benim dönemim. böle yani.
evet emir ismi baya yayıldı. annen haklı canım. benim arkadaşın abisinin ismini çok beğenirdim. aklıma gelmiyo şimdi... smillerin kodları aklımda kalmamış yaaa :)))))
eger aklıma gelirse yazarım canım :)eşin ne diyo aklınıza gelen bişey var mı.
ayy canimmm, bilirim hem is yogunlugu, hem hastalik ustuste cok zor olur... ama 1-2 gune azalir sancilarin insallahh.. benim oyleydi...
ben aras, taha, emir filan diyordum ama cok sicak bakmadi esim...
benimki tarik dedi... benim de hosuma aslinda gitti bu... simdilik en favorimiz bu... ama yine de arastircam iyice tam karar vermeden... sence nasil bu isim?
güzel hayatım fena değil. önemli olan içine sinmesi
mesela benim hamileliğimin 6. ayına kadar karnım çıkmamıştı. gizli bebek diyolardı bebeğim için hiç kendini belli etmiyodu. ordan sebep adı gizem oldu.
ablam mesela hep elif koycam diyodu kızı için taa ki 8 aylık olana kadar. bir gün karnını seviyomuş elif kızım diye sonra aklına irem ismi gelmiş hangisini istiyosun diye sormuş irem mi olsun demiş oda tekmeyi basınca :)) adı irem oldu sonradan. yani isim bile kısmet. adıyla yaşasın.
sizde isimleri bebekler kendisi belirlemis o zaman...
bizde butun bu isimleri soyledik, hangisinde tekmeleyecek diye dinledik, ama hicccc orali olmadi bizimki...
o zaman isim aramaya devam canımmm :))))
dur yaa daha zamanı var, kesin karar vermek için daha erken.
evet daha var... acelesi yok zaten, yavas yavas arastiriyorum... daha bebege pek bisi de almadim... boyle daha vakti var diye diye..bakalim ne zaman ayarlicam...
kardaizcimmm, senin ilk gunum diyorsun ama, o zaman senin ticker sasmiss... daha 7 gun var gosteriyor cunkuuu.....
hulyacimmmmmmmmmmm, gordummmm ben onlari.... degerlendircemmm kiii, yazmadim mi sana birsey bunun hakkinda? arada kaynamis demek.... kusura bakma canim yaaa... soylediginiz tummmmm isimleri degerlendircemmm ben insallahhhh....
Bende seni cok seviyorum hulyacimmmmm. İsmini yazarken aklima geldi ben kucukken adimin hep hulya oldugunu hayal edip evcilik oynardim. Toplarimin idefterlerimin ustune hulya .e.z.g.. Yazardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?