2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

herkess kuzey guneye kıtlendı herhalde.... ay burda herseyı kaldırmıslarr.. yazık ama ben kalın yazı yapmak istiyommm

ins canım cok saol... ins bır aksılık cıkmadan ısımızı halledebılırız...

onaylattım canım cuma gunu gıdıyorum kısmetse.. ama ordakı kadın dogumcununda benı muayene etmesı gerekıyormus.. o onay verırse hsg cekılecekmıs.. kendı ıstegıme gore olmuyormus...

benım buradakı doktorumun ıstedıgını soyledım.. bızımkınınde bakması lazım dedı.. bu yuzden endıse uyandı bende.. butun tahlıllerımızle beraber gıdıcez bıde o baksın benım mınık kusa.. o gun hsg cektırmemmm sartt... ıns bır tedavı uygulayım felan demez dıyorummm...

ohohohoh masaaallllaaaahhh bugün burasi kayniyor.
hosgeldiniz hosgeldiniz sefalar getirdiniz.

hylcigim bizde seni cok seviyoruz.

gogooooommm hanimis benim gogom ;;))

regen wie gehts süße???

burdayım canım ama sen gitmişsin.. annenlerde kalacakmıssın.. kendine iyi bak güzelim..

hlycım saol canımm bızde senı sevıyoruzzzz...

gözünaydin arkadasim ben degerlerden anlamam ama dr hamilesin dediyse öyleditr sen rahat ol.. bak ben daha o lafi duyamamdim

yok kuzu ben burdayim birazdan izlicem malum nete anca geliyor.. ama sadece kuzeygüney degil hülyanin sülümani da varmis bugün.. öyle diyordu..

azracimmmmmmmmmmmmmmmmmmm, neden 3 ayda bir sperm uretilsin kiii, bunu nerden cikardin, doktor filan mi sooledi.. ben ilk defa duyuyorummm, bi arastirayimmm... saskin smiley.. :))) (simdi nerden bulcam bu smileyi bari boyle yazimmm)
hee bi de listeye girmek istersen derken batini kastetmistim canimmm... listede batin yok, beklemede duruyorsun ya, onu kastetmistimm...

silacimmmmmmmmmm, yok paylas lutfen duygularini.. kimsenin alinacagini sanmiyorum... heh bende geldim iste.. tek basimayim su an topikteeee... saat de gec diil... ve kimselerrrrrrrrrrrrrrrrrr yokkkkkkkkkkkk.... bu gece buralardayim... eskiden olsa herkes burda olur, konu secip sohbet ederdik.... grrrrrrrr

screamaway canım sana da aşk olsun... geçen sılaya erkek bebek ismi sormuştun.. ben sana cvp yazdım örnekler verdim ... hem yazmıyosunuz yoksunuz diosunuz hemde yazdıklarıma cvp vermiosunuz aşk olsun size

hulyacimmmmmmmmmmm, gordummmm ben onlari.... degerlendircemmm kiii, yazmadim mi sana birsey bunun hakkinda? arada kaynamis demek.... kusura bakma canim yaaa... soylediginiz tummmmm isimleri degerlendircemmm ben insallahhhh....

scream ara ara gelir olduuuu???? regennnnnnn, kizdirma beni... senden fazla ugradim son haftaaaa... hem butun gun toplantida oldugum halde... heh bir de evdeki bilg hala duzelmedi, eski dandik olanla giriyorummmmm, valla ben ne cileler ceke ceke topikte takilmaya devam ediyormusum boole...

silacimmmmmmmmm, ara ara sakinlesir ama, sonra yine toparlanir bu topik..... biz yine toplaniriz insallahhhh...

heheheeee.... yok fistik ben orda eksik yazdim aslinda sonradan ben de farkettimmm... yani tasindin, bebis geldi, zorluklar oldu biraz, toplanti felan derken cok sIk gelemedigini ama yine de geldigini anlatmaya calismistim.. esas vurgulamak istedigim hamis olanin gitmesi.. tamam baska topiklere de bakilir tabiki ama birakmak niye?? onu demeye calisiyordum.. ben de evde oldugum icin arkadasi yalniz birakmiyorum kendimce o yüzden ugrayamiyorum maalesef..

bu gece ugrayan filan yok buralara... kuzey guney muneyyy... dizilere mi takildiniz neyyy... kafa kasiyan smileyyy... :))

vallahi ben de netten bakiyorum napiimmm

Bende seni cok seviyorum hulyacimmmmm. İsmini yazarken aklima geldi ben kucukken adimin hep hulya oldugunu hayal edip evcilik oynardim. Toplarimin idefterlerimin ustune hulya .e.z.g.. Yazardim

Canim merhaba tebrik ederim allah kucaginada almayi nasip etsin. İlk denemenizmiydi canim

Screamawacim senin msjinida alinti yapmistim silinmis. Doktor solemisti canimcim bugun uretilmeye baslanan sperm 3ay sonra cikisi oluyormus. O yuzden varikosel hastalarinin hepsinin ilk testi 3 ay sonraya verilioyor kuzucum.

selam kızlarrrrr
sreamcım canım valla aklıma hep emir diyesim geliyo. bide ben samet isminide severim. ama kendi oğlum olursa inşallah Allahın izniyle adını kerem koymak istiyorum.

çokkkk yorgun hissediyorum kendimi, hayat yorgunuymuşum gibiyim.

regen tatlım naber nasılsın ?

tamam o zaman affettim... yaa regencimmmm, 'ben de evde oldugum icin arkadasi yalniz birakmiyorum kendimce o yüzden ugrayamiyorum maalesef.. ' yazmissin... anlamadim ben bunu... ne demek istedinnnn, seninki mi evde, onu mu kastetttin... kafasi karismissss smileyyyyy.... (boyle smileyleri yaziyla yazmak daha guzel, olmayanlari da kendim uyduruyom... )

Screamawacim senin msjinida alinti yapmistim silinmis. Doktor solemisti canimcim bugun uretilmeye baslanan sperm 3ay sonra cikisi oluyormus. O yuzden varikosel hastalarinin hepsinin ilk testi 3 ay sonraya verilioyor kuzucum.

canimmm, ben cok sasirdim buna... o kadar uzun mu suruyormus yaaa... simdi netten baktim 74 gun yaziyor... ilginc valla...

emir ismini bende cok seviyorum, hep aklimdan o geciyordu aslinda... taaaa kiii annem artik herkes emir koyuyor cok yayginlasti diyene kadar.... boyle duyunca sogudum biraz o isimden...

neden yorgunsun bu arada canim? bugunlerde isin yogun geciyormus ondan mi? baska ciddi bisi yoktur insallahhh...

Son düzenleme:

evet işler baya yoğunlaştı. satışada da bakıcakmışım yaa artık malzemeleri tanımaya çalışıyorum, olmadaığım zamanlarda, ihtiyaç duyuluyur diye bir kız vardı ona kendi işimi biraz gösteriyorum. karıştım yani. bugünde hastalandım. bilirsin belki çok sancılı geçiyo benim dönemim. böle yani.

evet emir ismi baya yayıldı. annen haklı canım. benim arkadaşın abisinin ismini çok beğenirdim. aklıma gelmiyo şimdi... smillerin kodları aklımda kalmamış yaaa :)))))
eger aklıma gelirse yazarım canım :)eşin ne diyo aklınıza gelen bişey var mı.

ayy canimmm, bilirim hem is yogunlugu, hem hastalik ustuste cok zor olur... ama 1-2 gune azalir sancilarin insallahh.. benim oyleydi...

ben aras, taha, emir filan diyordum ama cok sicak bakmadi esim...

benimki tarik dedi... benim de hosuma aslinda gitti bu... simdilik en favorimiz bu... ama yine de arastircam iyice tam karar vermeden... sence nasil bu isim?

güzel hayatım fena değil. önemli olan içine sinmesi
mesela benim hamileliğimin 6. ayına kadar karnım çıkmamıştı. gizli bebek diyolardı bebeğim için hiç kendini belli etmiyodu. ordan sebep adı gizem oldu.
ablam mesela hep elif koycam diyodu kızı için taa ki 8 aylık olana kadar. bir gün karnını seviyomuş elif kızım diye sonra aklına irem ismi gelmiş hangisini istiyosun diye sormuş irem mi olsun demiş oda tekmeyi basınca :)) adı irem oldu sonradan. yani isim bile kısmet. adıyla yaşasın.

sizde isimleri bebekler kendisi belirlemis o zaman...
bizde butun bu isimleri soyledik, hangisinde tekmeleyecek diye dinledik, ama hicccc orali olmadi bizimki...

o zaman isim aramaya devam canımmm :))))
dur yaa daha zamanı var, kesin karar vermek için daha erken.

evet daha var... acelesi yok zaten, yavas yavas arastiriyorum... daha bebege pek bisi de almadim... boyle daha vakti var diye diye.. bakalim ne zaman ayarlicam...

kardaizcimmm, senin ilk gunum diyorsun ama, o zaman senin ticker sasmiss... daha 7 gun var gosteriyor cunkuuu.....

sream canım saat 01:00 oldu hayatım. gidip uyumaya çalışıyım ben malum 06:30 da kalkıyorum.
görüşürüz hayatım yarın. hem ismi hakkat bi düşüniyim neden aklıma gelmedi yaa hayret bişi.
çokkkk öptüm canım seni, iyi geceler,

olsun boşver canım. hiç değiştirmicem. onu bana sen yaptın öle de kalsın ben seviyom onu şaşık duruyo. :))))

hulyacimmmmmmmmmmm, gordummmm ben onlari.... degerlendircemmm kiii, yazmadim mi sana birsey bunun hakkinda? arada kaynamis demek.... kusura bakma canim yaaa... soylediginiz tummmmm isimleri degerlendircemmm ben insallahhhh....

hayırrrrrrrrrrrr yazmadınn taam mııııııııııı ayy size bi hikaye anlatayımm biz aşkitomla çok gülmüştük

biz bi yerde yemek yiyorduk.. bahçeli falan bahçede de çocuklar var böyle 3-5 yaş arası.. ama çılgın çocuklardı yerlerinde bi durmuyolardı... bnde dedim bunların adı ne acaba böyle diye tam o ara kadın bağırdı ;
-toprakkk
-suuu
-demirrrrrr ( o ara ben yuh dedim şimdi hava derse kahkaha atıcam ve geldii )
-havaa

ayyy biiz kocacımla koptuk gülmekten şimdi bu hikayeyi anlatmamda hiçbir sebep yoktu ölesine içimden geldi birşeyle bağdaştırdığım falan yok yani

Bende seni cok seviyorum hulyacimmmmm. İsmini yazarken aklima geldi ben kucukken adimin hep hulya oldugunu hayal edip evcilik oynardim. Toplarimin idefterlerimin ustune hulya .e.z.g.. Yazardim

ayyyy canım azracım yaa... kocacığın bir an önce iyileşsin de görüşelim artık seni beklemeye karar verdik çünkü ayy bu arada çok güldüm demek kendi kendine ben hüllyayım diyodun hülyamış gibi oynuyodun inşallah senin gibi güzel sağlıklı hayırlısıyla b i kızın olur da sen de adını HÜLYA koyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…