- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.121
vallahi ne yalan diyim 1,5 saatlik görüşme ama hlynın da dediği gibi sanki daha öncede görüşüyormuşuz gibiydi. onu durakta telefonla konuşuyo benle gördüm dedim Allahım şuna bakkk bu benim kankitommmm
sılacımmmm canım arkadaşım çok saol. canım sen ev işini naptın çözebildin mi??
hly hayatımmmm evetttt hamilelerimizin hamileliklerini kutlayalımmmm:))))
heyyy kimler geliyo şimdi büyük güne ve tarihi koyduk anlaştık dimi 22 ekim 2011
kizlarr sizi seviyorumm ;size doyamiyorummm ama simdi gitmeliyiimmm.. biraz ise guce bakkiimm... zaten dun aksam evi alanlar aradi yine sanki tapulucaz evlerini.. o sIkIntida hala bitmediiii..... gorusmek uzere canlar...
bende tırsıyorum o olaydan sonra :)
sımdılk bnm ıcın sorun yok ama annem 25 ekimde hacca gıdıcek acaba bı akslık cıkarmı dıye düşünmüyo degılımmmmsımdıden oyun bozanlık yapmıyım amaa ınsallah cok gelmek ıstıyorum :)
kizlarr sizi seviyorumm ;size doyamiyorummm ama simdi gitmeliyiimmm.. biraz ise guce bakkiimm... zaten dun aksam evi alanlar aradi yine sanki tapulucaz evlerini.. o sIkIntida hala bitmediiii..... gorusmek uzere canlar...
menbetaa huuuuu tatlimmm 6 gun buyukuummm sendenn taam miii!!!!! kuzum benimmm nice guzel,hayirli yaslara fingim... yeni yaslarmiz bebislerimizi getirsin insallah canim benimm.. su ince isinide merak ettim az oncekiiii seni turcu senii..
TUĞÇEE tatlım sen nasıl geliceksin, ben seni arabayla bi yerden alabilirim evin ordan da olabilir hly mı da alırızzzz
ama ama düfenn sende gel ben senide gormek cok istiyordum
Ayyy konustukca ciddiye biniyor bindikce heyecan basiyo banabu kadar bayan bir araya gelirse mekani sallariz valla ferah biryerde bulusalim kovmasinlar bizi puhahahahaha
kızlarrrrrrrrrrrrrr yer için ne diosunuz ?
Evet en onemli kismi burasi nerede bulussak hava nasi olcak acaba :44:kızlarrrrrrrrrrrrrr yer için ne diosunuz ?
canım benimmmm bak nasılda soruyo yaaa
ben pek yer bilmem sanırım yaaa buluruz dolanırkende yer problem değil bence
Tamam problem değil ama benim sizi bulmam icin biryer soylemeniz lazim ama kuzucumTamam siz yakinsiniz ama ben cok uzagim size
hayatım ortak bi nokta belirleyip zaten orda buluşucaz sen merak etme. bulucam ben seni öle mendil sallama bana
oyyyyyyyy yerim seni benortak nokta nere olsun peki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?