2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

vallahi ne yalan diyim 1,5 saatlik görüşme ama hlynın da dediği gibi sanki daha öncede görüşüyormuşuz gibiydi. onu durakta telefonla konuşuyo benle gördüm dedim Allahım şuna bakkk bu benim kankitommmm

ayyy vallaha kabardımm burdaaaaaaa kıss vallaha içime sokasın geldi seni kankitoların sultanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kızlarrr evet tarih konusunda problem yok dimi ? 22 ekim cumartesi saat 14:00 itirazı olan hemen konuşsun yoksa ebediyete kadar sussun

kizlarr sizi seviyorumm ;size doyamiyorummm ama simdi gitmeliyiimmm.. biraz ise guce bakkiimm... zaten dun aksam evi alanlar aradi yine sanki tapulucaz evlerini.. o sIkIntida hala bitmediiii..... gorusmek uzere canlar...

hey Allahım yaaa sanki evi sırtında götürcen hayret bişi bunlarda heee. evi bulsan çıkıcan hoş, sanki onların evine kaldın. neyse canım bak sen işine takma kafana boşver arasın dursunlar. öptüm çokkk

Son düzenleme:

hangi olay ayol :18::18::18: kuzumm annen 25 inde gitcekmiş bişi olmaz 22 -23 desen neyse yani..bak yan çizmemek için elinden geleni yap taam mııııııı

kizlarr sizi seviyorumm ;size doyamiyorummm ama simdi gitmeliyiimmm.. biraz ise guce bakkiimm... zaten dun aksam evi alanlar aradi yine sanki tapulucaz evlerini.. o sIkIntida hala bitmediiii..... gorusmek uzere canlar...

canımmm ucuzumm sana doymak mimkin değil zati...inşallah hayırlısıyla şu ev işlerini halledeydik ya.. bizimde para yatmadı hala bakamıorum ev.. kış gelecek yaaa :2::2:

kızlar tarih ve saat ok.. peki mekan yer ne diosunuz ?

menbetaa
huuuuu tatlimmm 6 gun buyukuummm sendenn taam miii!!!!! kuzum benimmm nice guzel,hayirli yaslara fingim... yeni yaslarmiz bebislerimizi getirsin insallah canim benimm.. su ince isinide merak ettim az oncekiiii seni turcu senii..

evet canım buyuksun benden :)))cok tesekkur ederım güzel dileklerin için..

fingim ne demek burada sozluk anlamı nedir canım ??? fındıgım olabılır dıye dusundumm

ay canım ya olmadı o sızın caddedeki ev.. hayırlısıyla guzel bır ev bulsanızda tasınsanız...

Sılacımmmm canım benim çok tşk ederim sizi çok seviyorummmm

Kızlar dediğim gibi cuma kontrolüm güzel geçerse gelecem inşallah bana uyar yani ayyyyy ne güzel olur yaaa hepinizi göreceğim

Canim bizde sana doyamiyoruz. Ev işini insallah en yakin zamanda halledersiniz tatlim rabbim yolunuzu acsin insallah. Gorusmek uzere kuzucummmmmmm

TUĞÇEE tatlım sen nasıl geliceksin, ben seni arabayla bi yerden alabilirim evin ordan da olabilir hly mı da alırızzzz

Ayyy konustukca ciddiye biniyor bindikce heyecan basiyo bana bu kadar bayan bir araya gelirse mekani sallariz valla ferah biryerde bulusalim kovmasinlar bizi puhahahahaha

canım benimmmm bak nasılda soruyo yaaa
ben pek yer bilmem sanırım yaaa buluruz dolanırkende yer problem değil bence

Tamam problem değil ama benim sizi bulmam icin biryer soylemeniz lazim ama kuzucum Tamam siz yakinsiniz ama ben cok uzagim size

kızlarr ortada bi yer olmalı... zaten beni yüksek ihtimal kocam bırakır... o yüzden yer belirleyip direk o mekanda buluşalımm derim ben.. mesela kadıköy se atıyorum.. diyar kafe var çok severim ben orayı.. ama taksimse mesela hawaii cafe var bayılırım ... mesela tabi bunlar.. ama önce yere sonra mekana karar verelim.. öne çıkan kadıköy & taksim... başka önerisi olan varsa desin.. yoksa oylama yapalım ne dersiniz ?

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aşkitom canım bitanem kocacım hayatım izin verdi bana

kızlar ben ayarladım bak... bi de yeri ayarladıkmı tamamdırrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…