2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

birbirimizi bulamassak diye tellerimizi de almamiz gerekicek yoksa burdanmi anlasiriz

kuzumm bnde tebrik ediorum fikir güzel gerçekten...öyle yapalım bncede :)

azracımm canım bi kesin karar verrelim hangisi olacağına ona göre karar verelim kuzum...

ay canım :) ne sevındım ama boyle dusunmene... evet kader kısmet... elbet birgun bizde geliriz temelli oralara

inşallah kuzum gel bekliorum seni :)

tabi hayatım siz bilirsiniz. büyük ihtimalle benim kızımla annemi ablama bırakma ihtimali var ben o yüzden dedim. benim hiç problem değil.

canım, birkere_ sevdim de anadolu yakasında. o geliyo

kankitom du ben kocama sorarım öle olursa burdan beraber gitmemiz de olur yane :)

tuğçeeee ben seni anadolu yakasında biliyodummmm... nerden aklımda öle kalmış yaa hayret :44:

yok tatlim bana cok yakin tugce.. Bagcilar bakirkoy tarafinda biryerde oturuyor

Avp yakasındayımmmmm kardaizcim :) Azracım doğru hatırlıyoo ben bağcılardayımmmm bu arada bakırköy dıyınce aklıma geldii renewal de bakırköyde oturuyooo bgn topıge hıc ugramadıda merak ettım bak sımdı :44::44: Azracımm sende beylıkduzunde oturuyodn ama iş yerın topkapıdaydı dımı

aaa bakirkoyde oturan biri daha vardi :44: hani yeni ev almislardi ismini hatirliyamadim. wifeofdemonda istanbuldaydi nasi duyurabiliriz acaba bulusmamizi

ay heyecan yaptım heee ne güzel ayarlamışsınız herşeyi bende cuma ve c.tesi doktorda olacağım belki gecikirim ama kesin gelirim taksim olursa süper olur doktor mecidiyeköyde çok gecikmeden taksime gelirim ama cuma günkü kontolüme bağlı tabi ben cuma akşamı haber veririm burdan kesin gelip gelemeyeceğimi

çok heyecanlandımmmmmmmmmmmm

gel yaaaaaaaaaaaa gelllllllllllll

aaa bakirkoyde oturan biri daha vardi :44: hani yeni ev almislardi ismini hatirliyamadim. wifeofdemonda istanbuldaydi nasi duyurabiliriz acaba bulusmamizi

canım onun eşi istemeyebilir, kk yı bile sölemedi sanırsam yablış hatırlamıyorsam.

azracımmm renewal var sizin de o tarafda 3 de 3 olduk hadi bakalım.azra, tuğçe, renewal avrupa / ben, hly, birkere_sevdim anadolu

tamam tatlim :))

evet bitanem aynen dogru hatirliyosun :)) Ben acaba renewalimi hatirliyordum:44:

aşkolsun beni saymamışsın... bende avrupa yakasındayımmmmm

kızlarr,

çoğunuz karşıdasınız.. o yüzden yüksek ihtimal taksime gelcez renewal , breshka , azra , tuğçe , başka kim gelcek ki zati... ?

ben kankitom bikere_Sevdim bu taraftayız :) taksim herkese uygun galiba yaa ne dersiniz ?

benle kankitomda var telefonumuz... amma ben gireemiorum buraya.. o yüzden olmas.. een azından birimizden birileri alsın telefonları.. garanti olur derim ben...

taksim kesin olursa önce gider yemek yeriz.. sonra kahve içeriz bide gezeriz orayı temam işteeee

evet evetttt cok güzel bi haber bu insallah cuma gunki kontrolun guzel gecer. Daha bir hafta varya bu kadar konustuk gecmez gunler artik bana 6 bayan olduk simdi kesinlesen yani değilmi.

okeytooo taksim uygundur dıyorummm :) Bidahaki buluşmayıda kadıköyde yaparız inşallah :)

tamam bana uyarrr ben ozelden yaziyorum sana hulyacim telimi cagri atarsan kaydederim senin telinide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…