- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.161
cok pratik bi cozum tebrik ederim tugcecim
birbirimizi bulamassak diye tellerimizi de almamiz gerekicek yoksa burdanmi anlasiriz
tellerimizi alalım bncee ama ben telden burayada gırerım farketmez:)Herkez girebiliosaa bana uyar :)
tellerimizi alalım bncee ama ben telden burayada gırerım farketmez:)Herkez girebiliosaa bana uyar :)
tuğçeeee ben seni anadolu yakasında biliyosummmm... nerden aklımda öle kalmış yaa hayret :44:
o zmn bence şöyle yapalımmm :) Kadıköy ve taksım nasıl olsa belırledıgımız ortak noktalar... İkisinden birinin seçiminide kişi sayısına göre belırleyelım :) Meselaa avp yakasından azra ve ben varız , anadoludan sen ve kardaızcıgımmm... Bundan sonra gelebılecek arkadaslarımıza goreee mesela avp yakasında cogunluk varsa taksımde , anadolu yakasında cogunluk varsa kadıköyde buluşalımm ve istediğimiz bi mekana gıdelım :)
evet o zaman gelme ihtimali olanlar mekan soylesin cogunluga uyalim. Kimler geliyo deryacim istanbuldamiydi ona sordukmuydu unuttugumuz kimse varmi breshkacim var sordukmu onu hatirliyamadim simdi:44: kadikoy yada taksim bu semtlerin meydaninda bulussak daha kolay bulurduk adres arama sıkıntımız olmazdi ne dersiniz?
ay canım :) ne sevındım ama boyle dusunmene... evet kader kısmet... elbet birgun bizde geliriz temelli oralara
tabi hayatım siz bilirsiniz. büyük ihtimalle benim kızımla annemi ablama bırakma ihtimali var ben o yüzden dedim. benim hiç problem değil.
canım, birkere_ sevdim de anadolu yakasında. o geliyo
tuğçeeee ben seni anadolu yakasında biliyodummmm... nerden aklımda öle kalmış yaa hayret :44:
yok tatlim bana cok yakin tugce.. Bagcilar bakirkoy tarafinda biryerde oturuyor
ay heyecan yaptım heee ne güzel ayarlamışsınız herşeyi bende cuma ve c.tesi doktorda olacağım belki gecikirim ama kesin gelirim taksim olursa süper olur doktor mecidiyeköyde çok gecikmeden taksime gelirimama cuma günkü kontolüme bağlı tabi ben cuma akşamı haber veririm burdan kesin gelip gelemeyeceğimi
çok heyecanlandımmmmmmmmmmmm
aaa bakirkoyde oturan biri daha vardi :44: hani yeni ev almislardi ismini hatirliyamadim. wifeofdemonda istanbuldaydi nasi duyurabiliriz acaba bulusmamizi
tamam tatlim :))kuzumm bnde tebrik ediorum fikir güzel gerçekten...öyle yapalım bncede :)
azracımm canım bi kesin karar verrelim hangisi olacağına ona göre karar verelim kuzum...
inşallah kuzum gel bekliorum seni :)
kankitom du ben kocama sorarım öle olursa burdan beraber gitmemiz de olur yane :)
evet bitanem aynen dogru hatirliyosun :)) Ben acaba renewalimi hatirliyordum:44:Avp yakasındayımmmmm kardaizcim :) Azracım doğru hatırlıyoo ben bağcılardayımmmm bu arada bakırköy dıyınce aklıma geldii renewal de bakırköyde oturuyooo bgn topıge hıc ugramadıda merak ettım bak sımdı :44::44: Azracımm sende beylıkduzunde oturuyodn ama iş yerın topkapıdaydı dımı
canım onun eşi istemeyebilir, kk yı bile sölemedi sanırsam yablış hatırlamıyorsam.
azracımmm renewal var sizin de o tarafda 3 de 3 olduk hadi bakalım.azra, tuğçe, renewal avrupa / ben, hly, birkere_sevdim anadolu
canım onun eşi istemeyebilir, kk yı bile sölemedi sanırsam yablış hatırlamıyorsam.
azracımmm renewal var sizin de o tarafda 3 de 3 olduk hadi bakalım.azra, tuğçe, renewal avrupa / ben, hly, birkere_sevdim anadolu
gel yaaaaaaaaaaaa gelllllllllllll
ay heyecan yaptım heee ne güzel ayarlamışsınız herşeyi bende cuma ve c.tesi doktorda olacağım belki gecikirim ama kesin gelirim taksim olursa süper olur doktor mecidiyeköyde çok gecikmeden taksime gelirimama cuma günkü kontolüme bağlı tabi ben cuma akşamı haber veririm burdan kesin gelip gelemeyeceğimi
çok heyecanlandımmmmmmmmmmmm
kızlarr,
çoğunuz karşıdasınız.. o yüzden yüksek ihtimal taksime gelcezrenewal , breshka , azra , tuğçe , başka kim gelcek ki zati... ?
ben kankitom bikere_Sevdim bu taraftayız :) taksim herkese uygun galiba yaa ne dersiniz ?
benle kankitomda var telefonumuz... amma ben gireemiorum buraya.. o yüzden olmas.. een azından birimizden birileri alsın telefonları.. garanti olur derim ben...
taksim kesin olursa önce gider yemek yeriz.. sonra kahve içeriz bide gezeriz orayı temam işteeee
kızlarr,
çoğunuz karşıdasınız.. o yüzden yüksek ihtimal taksime gelcezrenewal , breshka , azra , tuğçe , başka kim gelcek ki zati... ?
ben kankitom bikere_Sevdim bu taraftayız :) taksim herkese uygun galiba yaa ne dersiniz ?
benle kankitomda var telefonumuz... amma ben gireemiorum buraya.. o yüzden olmas.. een azından birimizden birileri alsın telefonları.. garanti olur derim ben...
taksim kesin olursa önce gider yemek yeriz.. sonra kahve içeriz bide gezeriz orayı temam işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?