2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet evetttt cok güzel bi haber bu insallah cuma gunki kontrolun guzel gecer. Daha bir hafta varya bu kadar konustuk gecmez gunler artik bana 6 bayan olduk simdi kesinlesen yani değilmi.

anammmmmmm ne güzel oldu valla inşallah canım hem sizinle buluşmayı çok istiyorum hemde doktordan güzel şeyler duymayı

kızlar biraz alakasız olacak ama bişi sormam lazım size... bana en sevdiğiniz rengi söylermisiniz? renklerden kişilik analizi yapacam da

kızlar biraz alakasız olacak ama bişi sormam lazım size... bana en sevdiğiniz rengi söylermisiniz? renklerden kişilik analizi yapacam da

ben butun renkleri severim aslinda hulyacim. boyle fosforlu renkleri daha bi severim sicak gelir bana kahve tonlarini sevmem.

Cvplarini soyliyceksin bize değilmi merak ederim ben simdi nasil bi kisiligim

benim elbiselerimde siyah rengi çoğunlukta. genelde mat renkleri tercih ediyorum pastel tonları. ama favorim siyah :)

Eger giysilerimizde kullandigimiz sevdigimiz renklerse is tamamen değisir simdi fosforlu kiyafetler giyen bi insan değilim yani siyah kahve ve pastel tonlarini elbette cok kullanirim bende. Meslegim renklerle oynamak cok değisik renkler kullaniyorum onlari dusunerek cvp vermistim yanlis anlasilmasin simdi

aslında azracığımın dediği gibi yanlış anlaşılmış ola ilir... şöyleki ben de kıyafetlerde evimde falan pastel tonlar severim daha çok.. amma mevzu şu : mesela MOR rengi benim hayatımın vazgeçilmezidir.. bu renk beni mutlu eden içimi coşturan bi renk.. yanni kıyafetimden evimin dekorasyonuna kadar her yerde mor rengini kullanırım ama asıl olarak içten gelen bişi bu.. mor rengi bana huzur mutluluk veren garip bi hissiyat oluşturan renk..

şimdi bunu düşünerek tekrar yazın kızlar sizin hayatınızın rengi sizi anlatan renk hangisi.. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…