- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.181
evet evetttt cok güzel bi haber bu insallah cuma gunki kontrolun guzel gecer. Daha bir hafta varya bu kadar konustuk gecmez gunler artik bana6 bayan olduk simdi kesinlesen yani değilmi.
aşkolsun beni saymamışsın...bende avrupa yakasındayımmmmm
kızlar biraz alakasız olacak ama bişi sormam lazım size... bana en sevdiğiniz rengi söylermisiniz? renklerden kişilik analizi yapacam da
ben butun renkleri severim aslinda hulyacim. boyle fosforlu renkleri daha bi severim sicak gelir bana kahve tonlarini sevmem.
cık olmadı... tek bi renk adı istiyorum
o zaman parlak alpella moru
kızlar biraz alakasız olacak ama bişi sormam lazım size... bana en sevdiğiniz rengi söylermisiniz? renklerden kişilik analizi yapacam da
pembeee hastasıyım :) Kızım olunca halini düşünmek bıle ıstemıyıorum :)
benim elbiselerimde siyah rengi çoğunlukta. genelde mat renkleri tercih ediyorum pastel tonları. ama favorim siyah :)
Cvplarini soyliyceksin bize değilmi merak ederim ben simdi nasil bi kisiligim
kankitom siyah asildir ondan
sölicem kuzumm :) ama önce herkes sölesin hangi renk olduğunu :)
anammmmmmmm tuğçe ben sende hep kırmızıyı seven biri görmüştüm
anammmmmmmm tuğçe ben sende hep kırmızıyı seven biri görmüştüm
aaa gerçektenmi neden öyle oldu acep :) Banada söylee sonuçları bak merak ederımm :)
benim elbiselerimde siyah rengi çoğunlukta. genelde mat renkleri tercih ediyorum pastel tonları. ama favorim siyah :)
kirmizi asigiyim ayni zamanda oturma odam komple kirmizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?