2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Regencim senin ismin neydi ben bilmiyorum simdi cok merak ettim:26:

yagmur canimcim.. regen almancada yagmur demek.. o nicki de ben kaptim kimseler almamis daha öncee..

olabilir taaaammi?? filmin birinde hostes kadin vardi, kocasi aslan cocugu kaplan sahin felandi sonra gora`da elementleri sayiyor su ates toprak ve tahta hseninki biraz öyle olmus ama Allahtan tahta dememis kadin.. valla ben rüzgar ismine bayiliyorum oglum olursa adini rüzgar koycam muhtemelen, bir de görkem ismine bailiyorum.. kiz erkek o isme farketmiyor.. ayy isimlerim bile hazir ortada bir sey yok iki isim koycam, ilk isimleri kuranda gecen isimlerden büyüklerimizin isimlerinden olcak ikinci isimlerini bu isimlerden secicem... kiz ismi dora var bir de cok seviyorum.. hem türkce gibi de durmuyor almancada da oldugu gibi yaziliyor, benim bir de öyle derdim var. okundugu zaman anlasilmasi lazim genelde benim adim yanlis yazilir ayyy ne kadar heyecanliyim isim konusunda ben

kirmizi asigiyim ayni zamanda oturma odam komple kirmizi

ben herkezın evınıde cook merak edıyorumm bıgun evlerımızın resımlerını eklıyelım oldu olcak tam olsun :)))

Hlyacımmm ben yıne pembe dıyorum bu arada :) Amatoz pembe hayallerım yook yanı hayalperest bırısı degılımdır

hadi canim renkleri merak ettim.
ben yesili seviyorum. benimkini önce yorumla cünkü yola cikacagim. Lütfeeeeeeeeeennnnnnnnn

regencim regen in yagmur oldugunu biliyordum ben niye dusunemedim bunu daha once Çok güzel bir ismin var güzelim benim. niye hava gibi bir isimle kendi güzel ismini kiyasladinki sen sabah. Ayrica gorkem benimde favori isimlerimdendir ama erkek isim kontenjanimiz dolu oldugu icin siralamaya koyamadim. Erkege daha iyi yakisir gibi geliyo bana gorkem tanidiklarim hep erkekti ondanmi bana oyle geliyo bilmiyorum:44:

tamam regentoşumm tamam sakin ol kuzumm anlıyorum ben seni

ahh ahh isimler hazır dediğin gibi ama o ismi alacak yavrularımız henüz yok

mor, kirmizi ve tonlari bi kere benim rengim.. mürdümden tutki mercan tonlarina kadar felan.. bi kadinin kullanabilecegi en güzel renklerin basinda gelir.. tabi siyah zemin bir rektir o ayri.. ama benim bayildigim iki renk.. kiyafetlerimde de vardir bu renkler sekerim, cesur giyinirim ayiptir söylemesi .. esmer oldugum icin renkleri biraz canli kullaniyorum, beyaz da dahil.. ama evime gelince, salonum mosmorrrrr mor ötesi mor yatakodam da kirmizi ve siyah ama daha yatak örtüm yok tr'ye geleyim yaptircam insalllllaaaahhhhhh....

Benim evimin topigi vardi tugcecim taaa ceyiz topigindeyken ordaki kizlarla anlasip herkes ceyiz yerlestirecegi evin topigini acmisti. O zaman bende gaza gelip acmistim duruyomu hala bilmiyorum. Esyalarimiz yoktu o zaman daha :))))

olur tuğçecim onuda yaparız

Kırmızı ile beyazın birleşmesi ile elde edilen pembe renk, kırmızı gibi canlılık verir ama daha yumuşaktır. Mavi renk erkeklerin, pembe ise bayanların rengi olarak bilinir. Neşe ve mutluluk veren bir renk olan Pembe aynı zamanda hayallerin ve aşkın rengidir.

Pembe rengi seven insanlar, ki bunlar genellikle kadınlardır, duygusal, neşeli, sorumluluklarının bilincinde ve biraz ürkektir, fakat çekingenliklerini fazla belli etmezler.

hadi canim renkleri merak ettim.
ben yesili seviyorum. benimkini önce yorumla cünkü yola cikacagim. Lütfeeeeeeeeeennnnnnnnn

Yeşil, tabiata hâkim olan renktir. İnsana huzur verir ve rahatlatır. İç açıcı ve güven veren bir renktir. Aynı zamanda umudu, yeniliği, gençleşmeyi ve yeniden canlanmayı çağrıştırır. Paylaşım, cömertlik ve uyumun rengidir.

Yeşil rengi seven insanlar genellikle üretken, çevresiyle uyumlu, içten ve doğayı seven insanlardır. Aynı zamanda hareketlerinde dengeli ve düzenlidirler.

kızlar size uygun olan veya olmayan yerleri söyler misiniz ?

kizlar benim acele cikmam lazim
hepiniz öpüldünüz.
hyl cigim yesilimi yorumla ben okurum bi ara Insaallah.
Annemlere gidiyorum.

yok yavrum, ben sabah takilmak icin de sitemli yazdim ama birden de cikinca yarim kaldi seviyorum hülyayla ugrasmayi aman duymasinn evveeeeettttttttt görkem ismi erkege cooook daha yakisiyor.. rüzgar ve toprak ikinci sirada kaliyorlar sankim... tesekkür ederim tatlim cocukken sevmezdim dalga gecerlerdi hem ismimle hem esmerligimle.. ama büyüdükce avantaj olmaya basladi ikisi de senin gercek ismin neydi??? sen daha önce söylemistin sanirim... :44::44::44::44:

tamam regentoşumm tamam sakin ol kuzumm anlıyorum ben seni

ahh ahh isimler hazır dediğin gibi ama o ismi alacak yavrularımız henüz yok

yaaa nerden cikti bu isim mevzusu... oturur aglarim bakk... neyse gelsinler bi varya bilyorum ben renk konusu daha iyiydi...

Ay cook sagol canim ayni beni tarif etmissin.
beni anlatmissin hehe
bye byeeeeeeeee

Neşeli sorumluluklarının bılıncınde doğru, oğlak burcuyum daha cok mantıkla hareket ederım amaa duygusal yanımda vardır , ürkek değilimdir ve çekındıgım bısey olursa gercekten bellı etmem :)

Benim evimin topigi vardi tugcecim taaa ceyiz topigindeyken ordaki kizlarla anlasip herkes ceyiz yerlestirecegi evin topigini acmisti. O zaman bende gaza gelip acmistim duruyomu hala bilmiyorum. Esyalarimiz yoktu o zaman daha :))))

aaa bakarımm albumlerıne :) Bi ara hepımız album yaparız super olur :) zevklerınızı cook merak edıyorumm ....

Kızlarrr pc acıkkk ben kocişime tatlı yapıcammm cok sever tatlıyı ve bgn iş yerınde bıraz canı sıkılmış moral olur belkı :) Ara ara gelıp laf yetıstırırım yıne :)

regentoşum tek renk sölemen gerek.. ama ben moru baz alıyorum az önce dediğim gibi.. moru seven kırmızıyı da sever kırmızı + mavi = MOR olduğundan

Mor, zenginliği, asalet, lüks ve ihtişamı çağrıştıran bir renktir. Özellikle açık tonları rahatlatıcıdır. Hayal gücünü arttırarak şevk ve ilham verir. Konsantrasyonu arttırır.

Mor rengi seven insanlar genellikle, ruhsal dünyası ön planda olan, ağır başlı ve asil ruhlu kişilerdir. Duyarlılıkları fazla olduğu için sanat dallarında başarılı olma ihtimalleri daha fazladır.

Mor renk, açık tonlarda ilham ve güven verici etki gösterirken, özellikle koyu tonlarda, mor rengin insanda meydana getirdiği asalet duygusu, bazı insanlarda küstahlık, kabalık ve hatta kavgacı bir yapıya da neden olabilecek şekilde etki gösterebilir. Hüzün, üzüntü ve depresyonu çağrıştıran etkileri de vardır.

KARDAİZ KANKİTOM
Siyah rengi seven insanlar genellikle özgüveni yüksek, azimli ve kararlı kimselerdir. Kendi kararlarını kendileri vermek isterler. Bu özellikleri ile iş hayatında başarılı olabilirler, fakat inatçılık ve aşırı hırs gibi olumsuzlukları dengelemeleri gerekir. Ayrıca, siyah giyen insanların ruhsal sorunlarının daha fazla olduğu tespit edilmiştir. Özellikle çocuklarda inatçılığa ve depresyona neden olabilir.

Siyah renk, kendine güveni ve konsantrasyonu arttırır. İnatçılığa ve hırsa neden olabilir.

KIRMIZI ;

En sıcak renk kırmızıdır. Kırmızı renk fiziksel anlamda hareketliliği, dinamizmi ve gençliği; duygusal anlamda ise mutluluğu, azim ve kararlılığı ifade eder. Bir nevi gücün ve azmin simgesidir. İnsanı harekete geçirir. Hareketliliğin ve azmin ihtiyaç duyulduğu yerlerde kırmızı kullanılması uygun olabilir. Çünkü kırmızı renk insana şevk, azim ve hareketlilik kazandırır. Bundan dolayı özellikle gençlere hitabeden ürünlerde kırmızı sıkça kullanılır.

e yinede baya tutmuş

hade kolay gele cnm.. ne tatlısı yapcan..? hee bide senin kocacın bu p.tesi yeni işe başlıyo olacaktı dimi canım? sevememiş mi ?

canımbenim çok saol. renk portföyüm kısıtlı ama dediğim gibi öle işte bu renk diyemiyorum. ama şuan dikkat ettim elbiselerimde siyahın yoğunlukta olduğunu düşündüm.siyah-gri, siyah-kırmızı, siyah-altın sarısı gibi karışık, sadece siyah değil yani ve ayrıca beşiktaşlı olduğumdan siyah dedim. açık renkleri ve pastel tonlarıda kullanırım. evet bana biraz uyuyor ama henüz depresyona girmedimm
evet tuğçecimmm bende oğlak burcuyummm

e yinede baya tutmuş

hade kolay gele cnm.. ne tatlısı yapcan..? hee bide senin kocacın bu p.tesi yeni işe başlıyo olacaktı dimi canım? sevememiş mi ?

evet cnmm yeni bi şirkette işe başladı ama hiç sevmedı... Bnm eşim makına teknisyeni ve bu yeni girdiği şirkette herşey çok ilkelmiş... En basıt ornegı bi iş yapıcakları zmn makınadaki yaklaşık 500 kabloyu söküp takıyolarmış , eşimde orda sorumlu olarak işe başladı boyle olmaz hepsını numaralandırmanız lazımmm her arızada tek tek sökülüp takılırmı demiş ama zaman yok dıyolarmış :) Şirket sahıbıyle fln konuşmuş bgn adamda kabullenmiş ilkel olduklarını bılmıyorum ne olucak cok mutsuz Yrn daha ıyı bı fırmayla görüşme ayarladı bakalım ınsallah hayırlısı olurrr

ne tatlısı yapcan kızz????

Prenses tatlısı yaptım kızlarrr tarıfı cook basitt ve hafıf bı tatlı netten bulabılırsınız ama bulamazsanız bende verebılırım :)

hulyaaaaaaaaacimmmm, olmamis bu isimlerrr.. demir arada ayri kalmisss.. ates olmasi lazimdi... ki tummm burc gruplari olsun...

biz erkek olursa fatih koymayi dusunuyoruz esimin fatih sultan mehmete buyuk hayranligi var

fatihh te guzelmis azracimmmm, insallah allah nasip eder en kisa zamanda fatih diye yegenimiz olurr... ama haberin olsun insanin akli son anda karisabiliyor.. emir emir derken, bak emirden sogudum ben..

Son düzenleme:
canım yaa aşkolsunnn seni unuturmuyum hiç o an aklıma gelmemiş.
kesin geliyosun işlerini hallet ona göre. herşey kısmet tabi.
neyssssse öyle olsun bakalım

kızlar biraz alakasız olacak ama bişi sormam lazım size... bana en sevdiğiniz rengi söylermisiniz? renklerden kişilik analizi yapacam da

ayy hangisini desem şimdi iki rengi de çok severim mavi ve yeşil ama önceliğim maviiiii çabuk anlat ama çıkmam lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…