- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.221
kızlarrrr doktordan geldim :)))
kan değerim 53,40 dan 166,20 ye çıkmış yani 3 kat artmış doktorum gayet güzel olduğunu sağlıklı hamilelik olduğunu söyledi(Rabbime bin şükür) haftaya cuma kese kontrolü var inşallah bebeğimi görürüm kalp atışlarını duyarım kızlar çok stresliym şuan inşallah herşey younda gider bebeğmi bi göreyim bir sürü adağım var yerine getirecem inşallah :)))
geçmişi okuyamadım atladığım bişi varsa affedin sadece son sayfada bişi gördüm)
evet cnmm yeni bi şirkette işe başladı ama hiç sevmedı... Bnm eşim makına teknisyeni ve bu yeni girdiği şirkette herşey çok ilkelmiş... En basıt ornegı bi iş yapıcakları zmn makınadaki yaklaşık 500 kabloyu söküp takıyolarmış , eşimde orda sorumlu olarak işe başladı boyle olmaz hepsını numaralandırmanız lazımmm her arızada tek tek sökülüp takılırmı demiş ama zaman yok dıyolarmış :) Şirket sahıbıyle fln konuşmuş bgn adamda kabullenmiş ilkel olduklarını bılmıyorum ne olucak cok mutsuzYrn daha ıyı bı fırmayla görüşme ayarladı bakalım ınsallah hayırlısı olurrr
Prenses tatlısı yaptım kızlarrr tarıfı cook basitt ve hafıf bı tatlı netten bulabılırsınız ama bulamazsanız bende verebılırım :)
hulyaaaaaaaaacimmmm, olmamis bu isimlerrr.. demir arada ayri kalmisss.. ates olmasi lazimdi... ki tummm burc gruplari olsun...
fatihh te guzelmis azracimmmm, insallah allah nasip eder en kisa zamanda fatih diye yegenimiz olurr... ama haberin olsun insanin akli son anda karisabiliyor.. emir emir derken, bak emirden sogudum ben..
neyssssse öyle olsun bakalım
ayy hangisini desem şimdi iki rengi de çok severim mavi ve yeşil ama önceliğim maviiiii çabuk anlat ama çıkmam lazım
canım yaa inşallah gönlüne göre bi iş bulur.. insanlarla uğraşmak ve laf anlatmak çok zordur.. hayırlısı olsun inşallah yarınki görüşme ii geçerde oraya başlar ...
esinin isi hakkındaki durum karısık gibi.. ıns en yakın zamanda esının sozunu dınlerler ya kendılerını yenılerler yada bazı işleri esinin istegi dogrultusunda yaparlar.. yada kokten cozum ıns kendı ıstedıgı gıbı bır ıs bulur....
tatlı ıcınde, cok duydum bunu yapmak kısmet olmadı.. yada soyle dıyeyım.. internette prenses tatlısı adı altında bıkac cesıt var. onlara bakıyorum ve bunları ben yapmıs oluyorumm. sadece isim farklı :)))
size afiyet olsun canım...
İstanbul daki kızlarr,
ben haftaya c.tesi müsaitim bişi yok sizde müsaitmişsiniz.. o zaman öğlen 1-2 arası buluşalım.. tuğçecim katılıorum sana merkezi bi yer olması hakkında.. şimdi bne taaaaaaaa tuzladan gelcemsizler nerden gelceniz neresi uyar ne dersiniz ? benim aklımda kadıköy var.. zaten buranın merkezi kadıköy karşının merkezi taksim ve civarı.. siz neresi uyar derseniz ben gelirim...ne dersiniz ? önerileriniz nedir? bide öyle gidipte bi yerde oturup kalmayalım derim ben.. mesela ya bi yemek yer ya kahve falan içer sonra bişiler yapalım derim ben.. tabi sizin içinde uygunsa.. olmasada olur yani oturduğumuz yerde kaynatsak da olur ay ne dersiniz hadi beni heycan bastı.. valla kankitomu görceğim zamanda heycanlıydım amma sanki 40 yıldır görüşüyormuşuz gibi çok rahattım oyy canım benimmmmmm
evet canimkuzey guney muneydeydimben aksam:)))
guzelimm tarik ismidefenadeil. simdilerde iki isim cook populer iki isim koyabilirsin. benim pasa Talha.. bitane dha var ismi .. emir konusuda katiliyorum cok yayginlasti.. emirhan olabilir ama.. ben aslinda Eymen i cok istemistim ama vallahi inanin siz nekadarr ugrasirsaniz ugrasin kismeettt... ben kac ay ugrastim isim icin cocuk dogdu daha 1 hafta sonra koyduk ismini.. pat die oluverdiiii..... bak Eymen veya Aymen sunabilirsin esine...
işte zor..sılasız bensız regensiz hep bir yanınız eksik olsun.. lütfen bizim için birer sandalye ayırın.. fotograf cekilirken o bos sandalyelerıde resme dahil edin.. biz sonra photoshoplarız...
amınn hulyacımmm cok saol valla dedıgın gıbı insanlarla uğraşmak zor ama her mesleğin ayrı bı zorluğu var işte bakalım ne olucak... Dua edın ınsallah yrnki yer olur çünkü o firmayı hep çok istiyodu
ınsallah menbetacımm cokk saoll durum baya bı karışık dedıgın gıbı ama bnm ıcın onemlı olan eşimin mutlu olmasııBgn benı aramış annecım ben okula gıtmek ıstemıyorum dıyoo kıyamam benn onaa :)
Tatlı ıcınde evet dedıgın gıbı bı cok ısmı varr ve ozellıklede pudınglı bıskuvı pastasına yapılışı bakımından cook benzıyo :) Bnm yaptıgımın muhallebısınde sut ,irmik, şeker vanılya var. muhallebının arasına kakaolu bıskuvı ve muz dılımlıyorumm uzerınede cıkolatalı sos yapıyorummm ahada oldu bıttı :)
hayırlısı canım ozaman yarın buyuk gun.. esın is gorusmesıne ben hsg ye mpb de kan tahliline.... hepimiz istediğimiz sonuclarla geri doneriz insAllah..
ahanda tatlı dimi :)) bende cok severım tatlıyı.. her türlü...
tuğçecimmmm Allah eşine kolaylık versin canım. valla yeni bir işe alışmak çok zor zaman gerektiriyo. hele ki ilkel şartlarda çalışmak daha da can sıkıcı. inşallah gönlğne göre bi yer bulur canım :)
AY BENDE SÜTLÜ TATLILARI ÇOK SEVERİMMMMMMM ( aa büyük harf olmuş kusura bakmayın artıkın silmedim üşendim )
kızlar biraz alakasız olacak ama bişi sormam lazım size... bana en sevdiğiniz rengi söylermisiniz? renklerden kişilik analizi yapacam da
ayy screamaway canım ateş diince aklıma geldi vallaha bak.. biri de ateşti zatennnnnnkadın en son havaaaaa diye bağırmıştı arada ateşde vardı hepsi bi arada komik olmuş bnce.. tarık ismini de severim ben ayrıca
evet cnmm yeni bi şirkette işe başladı ama hiç sevmedı... Bnm eşim makına teknisyeni ve bu yeni girdiği şirkette herşey çok ilkelmiş... En basıt ornegı bi iş yapıcakları zmn makınadaki yaklaşık 500 kabloyu söküp takıyolarmış , eşimde orda sorumlu olarak işe başladı boyle olmaz hepsını numaralandırmanız lazımmm her arızada tek tek sökülüp takılırmı demiş ama zaman yok dıyolarmış :) Şirket sahıbıyle fln konuşmuş bgn adamda kabullenmiş ilkel olduklarını bılmıyorum ne olucak cok mutsuzYrn daha ıyı bı fırmayla görüşme ayarladı bakalım ınsallah hayırlısı olurrr
regentoşum tek renk sölemen gerek.. ama ben moru baz alıyorum az önce dediğim gibi.. moru seven kırmızıyı da sever kırmızı + mavi = MOR olduğundan
Mor, zenginliği, asalet, lüks ve ihtişamı çağrıştıran bir renktir. Özellikle açık tonları rahatlatıcıdır. Hayal gücünü arttırarak şevk ve ilham verir. Konsantrasyonu arttırır.
Mor rengi seven insanlar genellikle, ruhsal dünyası ön planda olan, ağır başlı ve asil ruhlu kişilerdir. Duyarlılıkları fazla olduğu için sanat dallarında başarılı olma ihtimalleri daha fazladır.
Mor renk, açık tonlarda ilham ve güven verici etki gösterirken, özellikle koyu tonlarda, mor rengin insanda meydana getirdiği asalet duygusu, bazı insanlarda küstahlık, kabalık ve hatta kavgacı bir yapıya da neden olabilecek şekilde etki gösterebilir. Hüzün, üzüntü ve depresyonu çağrıştıran etkileri de vardır.
KARDAİZ KANKİTOM
Siyah rengi seven insanlar genellikle özgüveni yüksek, azimli ve kararlı kimselerdir. Kendi kararlarını kendileri vermek isterler. Bu özellikleri ile iş hayatında başarılı olabilirler, fakat inatçılık ve aşırı hırs gibi olumsuzlukları dengelemeleri gerekir. Ayrıca, siyah giyen insanların ruhsal sorunlarının daha fazla olduğu tespit edilmiştir. Özellikle çocuklarda inatçılığa ve depresyona neden olabilir.
Siyah renk, kendine güveni ve konsantrasyonu arttırır. İnatçılığa ve hırsa neden olabilir.
KIRMIZI ;
En sıcak renk kırmızıdır. Kırmızı renk fiziksel anlamda hareketliliği, dinamizmi ve gençliği; duygusal anlamda ise mutluluğu, azim ve kararlılığı ifade eder. Bir nevi gücün ve azmin simgesidir. İnsanı harekete geçirir. Hareketliliğin ve azmin ihtiyaç duyulduğu yerlerde kırmızı kullanılması uygun olabilir. Çünkü kırmızı renk insana şevk, azim ve hareketlilik kazandırır. Bundan dolayı özellikle gençlere hitabeden ürünlerde kırmızı sıkça kullanılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?