2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

menbetacimmmmmmmmm, dogum gunun kutlu olsunnn canimmmmm...

canimmmmmm, cok sevindimmmm... insallah rahat bir hamilelik gecirirsin...

canım yaa inşallah gönlüne göre bi iş bulur.. insanlarla uğraşmak ve laf anlatmak çok zordur.. hayırlısı olsun inşallah yarınki görüşme ii geçerde oraya başlar ...

ayy screamaway canım ateş diince aklıma geldi vallaha bak.. biri de ateşti zatennnnnn kadın en son havaaaaa diye bağırmıştı arada ateşde vardı hepsi bi arada komik olmuş bnce.. tarık ismini de severim ben ayrıca

kızlar ben çıkıorum yemek yapcam arada uğrarım kocacım geç gelcekmiş accık.. öptüm sizi

esinin isi hakkındaki durum karısık gibi.. ıns en yakın zamanda esının sozunu dınlerler ya kendılerını yenılerler yada bazı işleri esinin istegi dogrultusunda yaparlar.. yada kokten cozum ıns kendı ıstedıgı gıbı bır ıs bulur....

tatlı ıcınde, cok duydum bunu yapmak kısmet olmadı.. yada soyle dıyeyım.. internette prenses tatlısı adı altında bıkac cesıt var. onlara bakıyorum ve bunları ben yapmıs oluyorumm. sadece isim farklı :)))

size afiyet olsun canım...

breshka canım ;

Siz başkalarına yardım etmekten ve destek olmaktan zevk alıyorsunuz. Limitsiz merakınız gerçekten ne düşündüklerini söylemeleri için insanlara ortam yaratıyor. Siz karşınızdaki kişinin hayallerini görebiliyor ve gerçek ihtiyaçlarına duyarlı olabiliyorsunuz. Onlara kendi yeteneklerine güvenmeleri için gerek duydukları öz güveni veriyorsunuz. İnsanların kendilerini önemli hissetmelerini istiyorsunuz ve bunu dinleyerek sağlıyorsunuz. Başlangıçta ortama uyum sağlamaya ihtiyacınız var. Başkaları sizin onlar gibi olduğunuza inanmalılar. Sonra gerçek karakteriniz ortaya çıkmaya başlıyor. Bu durumda insanlar bildiklerini zannettikleri bu yeni kişiye uyum sağlamaya çalışırlar. Bu özelliğiniz yüzünden bazen ihtiyaçlarınıza cevap vermeyen durumları yada ilişkileri kendinize çekersiniz. Siz dikkatle dinleyen birisiniz. Başka insanların ne hissettiğini bilmek istersiniz. Bu yetenek sizin müziği ve yabancı dilleri daha iyi duymanızı sağlar. Eğer imkanlarınız varsa bir müzik aleti çalabilir ya da kendi diliniz dahil başka dilleri fazla aksan olmadan konuşabilirsiniz. Düşünce ve duyguları açık olarak ifade edebilirsiniz. Aşırı ciddi olduğunuzda ya da fazla rahat hissettiğinizde kişisel gelişiminizi ihmal etmeye başlarsınız. Ne istediğinizden ve ne beklediğinizden emin olun. Böylece başkaları sizin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacaklarını bilirler ve yaşamınız daha keyifli bir hal alır. Eğer maviyi yeşilden daha çok seviyorsanız, kariyeriniz ya da kişisel hedefleriniz sizin için birinci sırada demektir. İlişkileriniz hayallerinize uyum göstermek zorundadır. Eğer yeşili maviden daha çok seviyorsanız, başkalarının hayallerine destek olmaya daha çok önem veriyorsunuz ve kendinizi ikinci plana atıyorsunuz demektir.

canım yaa inşallah gönlüne göre bi iş bulur.. insanlarla uğraşmak ve laf anlatmak çok zordur.. hayırlısı olsun inşallah yarınki görüşme ii geçerde oraya başlar ...

amınn hulyacımmm cok saol valla dedıgın gıbı insanlarla uğraşmak zor ama her mesleğin ayrı bı zorluğu var işte bakalım ne olucak... Dua edın ınsallah yrnki yer olur çünkü o firmayı hep çok istiyodu

ınsallah menbetacımm cokk saoll durum baya bı karışık dedıgın gıbı ama bnm ıcın onemlı olan eşimin mutlu olmasıı Bgn benı aramış annecım ben okula gıtmek ıstemıyorum dıyoo kıyamam benn onaa :)

Tatlı ıcınde evet dedıgın gıbı bı cok ısmı varr ve ozellıklede pudınglı bıskuvı pastasına yapılışı bakımından cook benzıyo :) Bnm yaptıgımın muhallebısınde sut ,irmik, şeker vanılya var. muhallebının arasına kakaolu bıskuvı ve muz dılımlıyorumm uzerınede cıkolatalı sos yapıyorummm ahada oldu bıttı :)

hulyaaaaaaaaaaaa, foto cekinnnn mutlaka bulusuncaaa, ve buraya yukleyinnn, face'e diillll...

silacimmm, talha ismini cokk severim ben, ama cok yakin akrabada varrr... herhalde olmasa kesin koymayi dusunurdum... senin oglunun ikinci ismi ney... yazmismiydin, ben mi kacirdim...:26:

işte zor.. sılasız bensız regensiz hep bir yanınız eksik olsun.. lütfen bizim için birer sandalye ayırın.. fotograf cekilirken o bos sandalyelerıde resme dahil edin.. biz sonra photoshoplarız...

veeee screammmsizzzzzzzzzzzzzzz.... bende varimm uzaklarda olan...

hayırlısı canım ozaman yarın buyuk gun.. esın is gorusmesıne ben hsg ye mpb de kan tahliline.... hepimiz istediğimiz sonuclarla geri doneriz insAllah..

ahanda tatlı dimi :)) bende cok severım tatlıyı.. her türlü...

evet yaaaa hepımız ınsallah guzel haberlerle gelırızzzzzzz Allahımmm... yrn bol bol dua edelım yrn cumaa :)
Bende tatlıyı cok severım ama sütlü tatlılarıı :)

tuğçecimmmm Allah eşine kolaylık versin canım. valla yeni bir işe alışmak çok zor zaman gerektiriyo. hele ki ilkel şartlarda çalışmak daha da can sıkıcı. inşallah gönlğne göre bi yer bulur canım :)
AY BENDE SÜTLÜ TATLILARI ÇOK SEVERİMMMMMMM ( aa büyük harf olmuş kusura bakmayın artıkın silmedim üşendim )

Son düzenleme:

sormaaa bide ben bu farkın yerli firma olmasınada baglıyorumm cunku daha once calıstıgı butun sırketler yabancıydı binevi attan inip eşşeğe binmiş gibi oldu cocugum :) Şartları daha ıyı dıye geçti bu şirkete amaaa daha 4 gundur işe gıdıyoo bu kadar mutsuz hiç görmemiştim inşallahhh cnm ıyı dıleklerın ıcın cok tsk edeırm :) Tatlıyı sevmeyen yok anlaşılan topıkte :) Ayy ben bulantımlarımın oldugu zaman en sevdıgım tatlı profıterolü bıle gormek ıstemıyodumm ınsan sureklı tuzlu bıseyler yemek ıstıyo mıdeyı bastırsın dıye :)

oohhoohh bulusmalar ayarlanmis ne guzel... ben bile teeeee buralardan sevindirik oldum kizlar ne guzel insallah hersey yolunda gider ogun...

menbetacim bebeeem insallah yarin sorun cikmaz taatlim. ve insallah hersey yolundadir. Allah yardimcin olsun bitanem..

prenses tatlim tugceciimmm valla bitenem seni suan cook ii anliyorum. benim esiminde isiyle ilgili deisiklikler var ve bu normal hayatimiza cok yansiyo haliyle kocisin sorunu benim sorunum.. birlikte asmaya calisiyoruz anlican. bilirim yani kocis huzursuzken seninde hangi duygularda oldugunu... insallah yarinki gorusmesi olumlu sonuclanir hayatim.....gonlune gore isi olur....

kızlar biraz alakasız olacak ama bişi sormam lazım size... bana en sevdiğiniz rengi söylermisiniz? renklerden kişilik analizi yapacam da

ayy bende mor ve siyahi severim... ilginc ama herkes ayni renklerden hoslaniyormus..

atesde mi vardi???? nasil yani... kac cocugu vardi kiiii???

benimkinin de yarin sabah gorusmesi var bir sirketle... bakalim nolcak....:26:
insallah iyi gecer esinin gorusmesi tugcecim...

kizlarrrr telefonlarinizi almayin birbirinizin, burdan haberlesin ctesi gunu... topikte ortalik karissin, ben surdayim, sen nerdesin diye... cok komik olurdu... bu ctesi mi, haftaya mi bulusuyorsunuzzz simdi???

bir de foto ekleyinnn yazdim o kadarrrr, kimse cvp bile vermemisss...

[TABLE="class: grid"][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]migi[/td][td] 29 [/td][td] 2 Agustos [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td]leplepi [/td][td] 21 [/td][td] 28 Agustos[/td][td] -[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]bikere_sevdim [/td][td] ?? [/td][td] 1 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] _arzum_ [/td][td] 26 [/td][td] 12 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] srdrhly [/td][td] 21 [/td][td] 18 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] Masumiyet [/td][td] 33 [/td][td] 19 Eylul [/td][td] Ekime Insallah[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] wifeofdemon [/td][td] 29 [/td][td] 29 Eylul [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] derya78_40 [/td][td] 29 [/td][td] 6 Ekim [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] hly7 [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] menbeta [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] sila38 [/td][td] 23 [/td][td] 6 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] azra3434 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] nihanca [/td][td] 25 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] kardaiz81 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[/TABLE]

screamawaycımm canımm haftaya cumartesi saat 2de buluşcaz :) taksimde yüksek ihtimalle :) resim tabiki çekicez ve tabiki koyacaz canım o Allah ın emri

ay bnde bi heycanlandım ki sormayın...

renk konusunda tezin çok doğru canım en çok mor siyah kırmızı çıktı :)

mor benim hayat felsefem o kadar içten etkileyen bi renk yani

kocalarnızla ilgili sen sılacım ve tuğçecim inşallah haklıarınızda hayırlısı olur iyi işler nasip olur canlarım.. sizi çok ii anlıyorum.. bizimde işler karışık..kasım sonunda beli olcak bizde şirketi kapatabilirz kocam normal bi yerde işe başlayabilir falan bizde de birçok konuda belirsizlik var... Allah yardımcımız olsun inşallah...

ahanda cok dogru dedin.. ya asil oldugumu biliyordum ama bunu duyunca simdi tamamen emin oldum saka bi kenara gercekten bazen küstahlasabiliyorum da hee

günaydınnnnnnnnnnn ...bu sabah yağmur var İstanbul'da ve ben üşümekteyim..ve ben akşam çok kötü bi rüya gördüm.. ve uyuyamadım o sebepten..ve rüyam ; ben bi türlü yetişemiyorum görüşmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayy Allah ım ya o kadar takmışımki kafaya hep bi aksilik çıktı yetişemedim..amma beni bitek TUĞÇECAN bekledi....saolasın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm KANKİTOM beni beklemedi gitti canın saolsun napalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…