- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.241
günaydınnnnnnnnnnn ...bu sabah yağmur var İstanbul'da ve ben üşümekteyim..ve ben akşam çok kötü bi rüya gördüm.. ve uyuyamadım o sebepten..ve rüyam ; ben bi türlü yetişemiyorum görüşmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeayy Allah ım ya o kadar takmışımki kafaya hep bi aksilik çıktı yetişemedim..amma beni bitek TUĞÇECAN bekledi....saolasın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm KANKİTOM beni beklemedi gitti canın saolsun napalımm
ay canım benim gerçekten üzüldüm şimdi gitme deseydin yaa gitmezdim valla.
dur bak gece de benim başıma ne geldi; akşam çıktıktan sonra biyota su ısıttım ayaklarıma koydum karnım çok ağrıyodu. gece bi uyandımki kusuyorum ama devamlı su geliyo ağzımdan ödüm koptu koştum lavoboya. kendime geldim sonra yattım yine bi uyandım ki saat 7 olmuş geç kalmışım apat topar hazırlandım kıza yemek hazırladım. attım kendimi ist trafiğine
rüyan hayrolsun canım. senin rüyanın tersi çıksın inşallah. düşünme aklına getirme geçti gitti.
yaa beni bırakıp gitmişsin beklememişsin ne üzüldüm sen gittin diyeeeeeeeeeededim kankitom beni bırakmaz bekler falan ama nerdeeeeeeeee evet anacım rüyaların tersi çıkarmış beklersin sen beni bilirim ben yavrimmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun cancazımm neden öle oldukine :44::44::44: yediğin bişi mi dokandı acaba ? bak şimdi :44::44: ahh canımmm anneciğin de yok kimse bakamadı sanaaaa
ayaklarım üşümüştü karnım da ağrıyodu yaa daha fazla duramadım. normal olsa sen uyuyana kadar dururdum seninle.
canım adet sancısı bana ilk günlerde her seferinde böle yapıyo. geçen ayda yazmıştım yaa buraya rüya görğyorum bana biri diyoki boğuluyosun derken bi uyandım ağzıma su geliyo öğrüyo gibiydim uyandığımda. nefret ediyorum bu durumdan.
canım ya bu normal değil ki ama.. bi doktora gitmende fayda görüyorum.. yani çok garip bu kuzum ya.. acaba mideni üşütüyosun da ondan mı ?
canım benimmmm, bazı bayanlarda adet sancısı ishal, kasıklarda burkulma ve sancı, bel ağrısı, iştahsızlık, mide bulantısı ile beraber kusma ve ileri derece bayılma bile söz konusudur. şimdiye kadar bayılmadım çok şükür ama diğerlerinin hepsi mevcut bende
ayy kankitom benimmm yazık sanaaaa :26::26::26::26: oda çok zormuş yahu..Allah yardımcın olsun.. bir an önce geçsin iileşirsin inşallah...dikkat et kendine havada soğuk üşütme canikom benimm
canım benim çok saol. bide bankaya gitmem lazım bugünhiç gitmek istemiyorum.
kaldı şuda 1 gün falan son 2-3 günde ağrım falan olmuyo.
çok feci bi iş verdiler bana bugün bi daha gelemicem. kusura bakma olur mu canım...
günaydin hanimlaaarr... keyifler nasil bakalim???? gerci ben bu saatte bile herkesi kacirmayi basaran bi sansla geldim ama napalimm...
BU ARADA....
Sevgili konkitolar grubu... yani istanbullular... lütfen gidin baska yerde kararlastirin nerde ne zaman bulusacaksanizne o öyle hava atar gibi hayir yani gelen var gelemeyen var :84::84::84::84::84::84:
biz gurbet gelinleleri olarak, screamaway, sila, menbeta ve ben sizi esefle kiniyoruz
ay biraz fazla sitemkar oldu galiba...
günaydin hanimlaaarr... keyifler nasil bakalim???? gerci ben bu saatte bile herkesi kacirmayi basaran bi sansla geldim ama napalimm...
BU ARADA....
Sevgili konkitolar grubu... yani istanbullular... lütfen gidin baska yerde kararlastirin nerde ne zaman bulusacaksanizne o öyle hava atar gibi hayir yani gelen var gelemeyen var :84::84::84::84::84::84:
biz gurbet gelinleleri olarak, screamaway, sila, menbeta ve ben sizi esefle kiniyoruz
ay biraz fazla sitemkar oldu galiba...
regentoşum tek renk sölemen gerek.. ama ben moru baz alıyorum az önce dediğim gibi.. moru seven kırmızıyı da sever kırmızı + mavi = MOR olduğundan
Mor, zenginliği, asalet, lüks ve ihtişamı çağrıştıran bir renktir. Özellikle açık tonları rahatlatıcıdır. Hayal gücünü arttırarak şevk ve ilham verir. Konsantrasyonu arttırır.
Mor rengi seven insanlar genellikle, ruhsal dünyası ön planda olan, ağır başlı ve asil ruhlu kişilerdir. Duyarlılıkları fazla olduğu için sanat dallarında başarılı olma ihtimalleri daha fazladır.
Mor renk, açık tonlarda ilham ve güven verici etki gösterirken, özellikle koyu tonlarda, mor rengin insanda meydana getirdiği asalet duygusu, bazı insanlarda küstahlık, kabalık ve hatta kavgacı bir yapıya da neden olabilecek şekilde etki gösterebilir. Hüzün, üzüntü ve depresyonu çağrıştıran etkileri de vardır.
r.
ayy bende mor ve siyahi severim... ilginc ama herkes ayni renklerden hoslaniyormus..
atesde mi vardi???? nasil yani... kac cocugu vardi kiiii???
benimkinin de yarin sabah gorusmesi var bir sirketle... bakalim nolcak....:26:
insallah iyi gecer esinin gorusmesi tugcecim...
kizlarrrr telefonlarinizi almayin birbirinizin, burdan haberlesin ctesi gunu... topikte ortalik karissin,ben surdayim, sen nerdesin diye... cok komik olurdu... bu ctesi mi, haftaya mi bulusuyorsunuzzz simdi???
bir de foto ekleyinnn yazdim o kadarrrr, kimse cvp bile vermemisss...
günaydınnnnnnnnnnn ...bu sabah yağmur var İstanbul'da ve ben üşümekteyim..ve ben akşam çok kötü bi rüya gördüm.. ve uyuyamadım o sebepten..ve rüyam ; ben bi türlü yetişemiyorum görüşmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeayy Allah ım ya o kadar takmışımki kafaya hep bi aksilik çıktı yetişemedim..amma beni bitek TUĞÇECAN bekledi....saolasın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm KANKİTOM beni beklemedi gitti canın saolsun napalımm
ayaklarım üşümüştü karnım da ağrıyodu yaa daha fazla duramadım. normal olsa sen uyuyana kadar dururdum seninle.
canım adet sancısı bana ilk günlerde her seferinde böle yapıyo. geçen ayda yazmıştım yaa buraya rüya görğyorum bana biri diyoki boğuluyosun derken bi uyandım ağzıma su geliyo öğrüyo gibiydim uyandığımda. nefret ediyorum bu durumdan.
şu saat oldu kimsecikler yok.. ben gidiyorrum.. kardeşceğizim hasta olmuş onu doktora götürcem..hadi hoşçakalın..
Hayirli cumalar kizlarr....
Cook mutluyumm esimin istedigi is oldu,sartlari flnda cok iyiymis evrak listesini vermisler sali gunune tamamlayip is basi yapicakk:)
Hlycimm, Silacim ve screamawaycimm insallah sizin eslerinizinde is gorusmeleri olumlu gecerr.Allahim istedikleri yerde calismayi nasip etsin herkezee hayirli rizklar versin insallah...
Hlycimm kotu ruyalar gormussun tatlimm kiyamam sana :) ben tabiki seni beklerimm ama eminimki kankitonda beklerdi ama hasta diye bekliyememistir ruyanda :) buarada kardesinede gecmis olsun ins onemli biseyi yoktur...
Kardaizcimm sanada cok gecmis olsunn benim normalde regl oldugumda belim agrir ama hayatimda 1 kere kusmustumm cok kotuydu
cnmm postunu yeni gordum kusura bakmaa iyidir senden nbr azracimm hava cok kotu icim karardi valla:)tugcecim nasilsin tatlim ben hemen bi gecmisi okuyayim gelim. Dün aniden netimiz kesildi habersiz cikmak zorunda kaldim. Megerse netimizi yukseltmeye gelmisler haberim yok. Bugun anca halledebildiler ama hala sorun var
cnmm postunu yeni gordum kusura bakmaa iyidir senden nbr azracimm hava cok kotu icim karardi valla:)
breshka canım ;
Siz başkalarına yardım etmekten ve destek olmaktan zevk alıyorsunuz. Limitsiz merakınız gerçekten ne düşündüklerini söylemeleri için insanlara ortam yaratıyor. Siz karşınızdaki kişinin hayallerini görebiliyor ve gerçek ihtiyaçlarına duyarlı olabiliyorsunuz. Onlara kendi yeteneklerine güvenmeleri için gerek duydukları öz güveni veriyorsunuz. İnsanların kendilerini önemli hissetmelerini istiyorsunuz ve bunu dinleyerek sağlıyorsunuz. Başlangıçta ortama uyum sağlamaya ihtiyacınız var. Başkaları sizin onlar gibi olduğunuza inanmalılar. Sonra gerçek karakteriniz ortaya çıkmaya başlıyor. Bu durumda insanlar bildiklerini zannettikleri bu yeni kişiye uyum sağlamaya çalışırlar. Bu özelliğiniz yüzünden bazen ihtiyaçlarınıza cevap vermeyen durumları yada ilişkileri kendinize çekersiniz. Siz dikkatle dinleyen birisiniz. Başka insanların ne hissettiğini bilmek istersiniz. Bu yetenek sizin müziği ve yabancı dilleri daha iyi duymanızı sağlar. Eğer imkanlarınız varsa bir müzik aleti çalabilir ya da kendi diliniz dahil başka dilleri fazla aksan olmadan konuşabilirsiniz. Düşünce ve duyguları açık olarak ifade edebilirsiniz. Aşırı ciddi olduğunuzda ya da fazla rahat hissettiğinizde kişisel gelişiminizi ihmal etmeye başlarsınız. Ne istediğinizden ve ne beklediğinizden emin olun. Böylece başkaları sizin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacaklarını bilirler ve yaşamınız daha keyifli bir hal alır. Eğer maviyi yeşilden daha çok seviyorsanız, kariyeriniz ya da kişisel hedefleriniz sizin için birinci sırada demektir. İlişkileriniz hayallerinize uyum göstermek zorundadır. Eğer yeşili maviden daha çok seviyorsanız, başkalarının hayallerine destek olmaya daha çok önem veriyorsunuz ve kendinizi ikinci plana atıyorsunuz demektir.
tuğçecim eşinin işi hayırlı olsun canım :)
sılaaa canım ev işini ne yaptın ya zamanda az kaldı
azra canım sen nasılsın ?
menbetam bugün doktora gidecekti inşallah güzel haberlerle dönerhaber alan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?