2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay canım benim gerçekten üzüldüm şimdi gitme deseydin yaa gitmezdim valla.
dur bak gece de benim başıma ne geldi; akşam çıktıktan sonra biyota su ısıttım ayaklarıma koydum karnım çok ağrıyodu. gece bi uyandımki kusuyorum ama devamlı su geliyo ağzımdan ödüm koptu koştum lavoboya. kendime geldim sonra yattım yine bi uyandım ki saat 7 olmuş geç kalmışım apat topar hazırlandım kıza yemek hazırladım. attım kendimi ist trafiğine
rüyan hayrolsun canım. senin rüyanın tersi çıksın inşallah. düşünme aklına getirme geçti gitti.

yaa beni bırakıp gitmişsin beklememişsin ne üzüldüm sen gittin diyeeeeeeeeee dedim kankitom beni bırakmaz bekler falan ama nerdeeeeeeeee evet anacım rüyaların tersi çıkarmış beklersin sen beni bilirim ben yavrimmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun cancazımm neden öle oldukine :44::44::44: yediğin bişi mi dokandı acaba ? bak şimdi :44::44: ahh canımmm anneciğin de yok kimse bakamadı sanaaaa

ayaklarım üşümüştü karnım da ağrıyodu yaa daha fazla duramadım. normal olsa sen uyuyana kadar dururdum seninle.
canım adet sancısı bana ilk günlerde her seferinde böle yapıyo. geçen ayda yazmıştım yaa buraya rüya görğyorum bana biri diyoki boğuluyosun derken bi uyandım ağzıma su geliyo öğrüyo gibiydim uyandığımda. nefret ediyorum bu durumdan.

canım ya bu normal değil ki ama.. bi doktora gitmende fayda görüyorum.. yani çok garip bu kuzum ya.. acaba mideni üşütüyosun da ondan mı ?

canım ya bu normal değil ki ama.. bi doktora gitmende fayda görüyorum.. yani çok garip bu kuzum ya.. acaba mideni üşütüyosun da ondan mı ?

canım benimmmm, bazı bayanlarda adet sancısı ishal, kasıklarda burkulma ve sancı, bel ağrısı, iştahsızlık, mide bulantısı ile beraber kusma ve ileri derece bayılma bile söz konusudur. şimdiye kadar bayılmadım çok şükür ama diğerlerinin hepsi mevcut bende

ayy kankitom benimmm yazık sanaaaa :26::26::26::26: oda çok zormuş yahu..Allah yardımcın olsun.. bir an önce geçsin iileşirsin inşallah...dikkat et kendine havada soğuk üşütme canikom benimm

ayy kankitom benimmm yazık sanaaaa :26::26::26::26: oda çok zormuş yahu..Allah yardımcın olsun.. bir an önce geçsin iileşirsin inşallah...dikkat et kendine havada soğuk üşütme canikom benimm

canım benim çok saol. bide bankaya gitmem lazım bugün hiç gitmek istemiyorum.
kaldı şuda 1 gün falan son 2-3 günde ağrım falan olmuyo.
çok feci bi iş verdiler bana bugün bi daha gelemicem. kusura bakma olur mu canım...

kolay gelsin canım benim.. kusur olurmu ? arada sıvak bişiler iç dikkat et kendine öptüm canım

günaydin hanimlaaarr... keyifler nasil bakalim???? gerci ben bu saatte bile herkesi kacirmayi basaran bi sansla geldim ama napalimm...

BU ARADA....

Sevgili konkitolar grubu... yani istanbullular... lütfen gidin baska yerde kararlastirin nerde ne zaman bulusacaksaniz ne o öyle hava atar gibi hayir yani gelen var gelemeyen var :84::84::84::84::84::84:

biz gurbet gelinleleri olarak, screamaway, sila, menbeta ve ben sizi esefle kiniyoruz

ay biraz fazla sitemkar oldu galiba...

yahuuu kardeşim biri gidin başka yerde konuşun der biri burdan haberleşin der.. bu ne ya

şu saat oldu kimsecikler yok.. ben gidiyorrum.. kardeşceğizim hasta olmuş onu doktora götürcem..hadi hoşçakalın..

Siz gurbet gelinleri o zaman aranizda bi toplanin anlasin biz napalim. Burda konusalimmi konusmayalimmi napalim.. Gecenlerde silam sitem etti burda konusmuyonuz diye ona istaneden full burda kararlastiriyordukki bugun regencigim geldi ayri bi sitemde bulundu gidin baska biryerde kararlastirin diyerekten bizi kovdu ee biz napalim simdi :26:

tugcecim nasilsin tatlim ben hemen bi gecmisi okuyayim gelim. Dün aniden netimiz kesildi habersiz cikmak zorunda kaldim. Megerse netimizi yukseltmeye gelmisler haberim yok. Bugun anca halledebildiler ama hala sorun var

Hayirli cumalar kizlarr....

Cook mutluyumm esimin istedigi is oldu,sartlari flnda cok iyiymis evrak listesini vermisler sali gunune tamamlayip is basi yapicakk:)
Hlycimm, Silacim ve screamawaycimm insallah sizin eslerinizinde is gorusmeleri olumlu gecerr.Allahim istedikleri yerde calismayi nasip etsin herkezee hayirli rizklar versin insallah...

Hlycimm kotu ruyalar gormussun tatlimm kiyamam sana :) ben tabiki seni beklerimm ama eminimki kankitonda beklerdi ama hasta diye bekliyememistir ruyanda :) buarada kardesinede gecmis olsun ins onemli biseyi yoktur...

Kardaizcimm sanada cok gecmis olsunn benim normalde regl oldugumda belim agrir ama hayatimda 1 kere kusmustumm cok kotuydu

beni anlatiyor gibi cok degisken bir yapim oldugu icin yer yer benzesiyoruz diyebilirim

canim insallah esinin gorusmesi cok güzel gecer insanin icine sindigi yerde calismasi cok onemli gercekten

canim benim hayrolsun ruyan insallah ama ruyalarin tersi cikarmis gunumuz harika gecicek insallah

cok gecmis olsun kuzucum bendede o donemde bas agrisi ve hafif mide buluntasi olur cok kotu biseydir bilirim

şu saat oldu kimsecikler yok.. ben gidiyorrum.. kardeşceğizim hasta olmuş onu doktora götürcem..hadi hoşçakalın..

gecmis olsun kardesine canim insallah ciddi bisey değildir

tugcecim tam eski yazdigin msj a cvp vericektim ki bu msj ini gordum son sayfada esinin istedigi yer olmus cok sevindim canim benim

tugcecim nasilsin tatlim ben hemen bi gecmisi okuyayim gelim. Dün aniden netimiz kesildi habersiz cikmak zorunda kaldim. Megerse netimizi yukseltmeye gelmisler haberim yok. Bugun anca halledebildiler ama hala sorun var
cnmm postunu yeni gordum kusura bakmaa iyidir senden nbr azracimm hava cok kotu icim karardi valla:)

ay canım kusura bakma akşam acele ettirdim ama okuyamadan çıktım :) ama tam ben yani yazdıkların valla başkalarından kendimi düşünmeye fırsatım olmuyor bu yüzden kendi isteklerimi anlatmakta sıkıntı çekiyorum .Hatta kendi isteklerimi de hep geri plana atarım belki biraz fedakarlık ama önce etrafımdakiler mutlu olursa bende mutlu olurum mantığı çalışıyor sanırım bazen sıkılıyorum yeter artık kimseyi düşünmeyeceğim sonra beni anlamıyorlar hep milleti tepeme çıkarıyorum diyorum ama sadece kendime söylüyorum bunu ... renkler konusunda da kararsız kalıyorum bazen yeşili çok seviyorum bazen maviyi ama yeşil hep beni çeken bi renk olmuştur mavi renk de bana huzur veren bir renk o yüzden kararsız kalıyorum . Teşekkür ederim yazdıkların için

tuğçecim eşinin işi hayırlı olsun canım :)

sılaaa canım ev işini ne yaptın ya zamanda az kaldı

azra canım sen nasılsın ?

menbetam bugün doktora gidecekti inşallah güzel haberlerle döner haber alan var mı ?

cnmm cok saol :) sende kendini geri plana atma cnku insan kendine deger vermezse kimsede deger vermiyo vee sen herkezden kiymetlisin cnm bnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…