2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yahuuu kardeşim biri gidin başka yerde konuşun der biri burdan haberleşin der.. bu ne ya

yokkkkk sakinnn kizlarrrr, burdan haberlesin yaaa... bir yere gitmeyin... ben sizin haberlerinizi aldikca mutlu oluyorum... foto da ekliceniz zatennn.. biz gelmis kadar olcaz...

Tugcecimmmm, cok sevindimmm.. esinin yeni isi hayirli olsun insallahh... Benimkinin de gorusmesi olumlu gecmis gun sonuna kadar doneceklermis bakalim...

canim insallah esinin gorusmesi cok güzel gecer insanin icine sindigi yerde calismasi cok onemli gercekten

tesekkurler azracimmm insallahhh...

kardaizcimmm, cok gecmis olsun canimmm...

hulyacimmm, senin de kardesine gecmis olsun.. insallah kisa surede toparlanir..

iyiyim kuzucum sen nasilsin?

hlyaacimmm beniim ucuzuum korkunc korkunc ruyalarmi gormus.. beklemedilermi seni annemmm!!!!! sende bulusma gunu ilk dkkdan gorusme yerinde ol emi... bak beklemiyolarmis seniii.....

menbetacim yok henuz demi? sanirim gelse bile sonuclari bugun alamaz..alabilirmi?? breshka almisti hemen galiba?? insallah aksilik yoktur...

valla burda yazisin canlar sorun yookk.. ikizim biraz fazla kiskanmis ondan ole olmusss yoksa oda ister burda olmasini....
canimbenimm cook sevindimm..neguzel hayirli olsun insallah.. bol kazanli guzel isler olsun...

guzel hemserimbenimmne sen sor ne ben soyleyim.. bu ev olayi iice sardi beni.. sanirim gecicem o en bahsi gecen yere??

aman ya ben size bir daha ne saka yapcam ne bir sey... insan biraz derki, siz de aramizdasiniz felan der... gurbette olmayan anlamiyor bu psikolojiyi.. küstüm iste

yahuuu kardeşim biri gidin başka yerde konuşun der biri burdan haberleşin der.. bu ne ya

ne münasebet canim kovmak ne haddime... hem de onca kisiyi yok artik daha neler istemiyorsam kendim giderim.. gercekten sadece takilmak icin yapmistim.. dedim biri alir üstüne yazisirim, ama herkes umdugumdan farkli anlamis.. zaten son günlerde cok yanlis anlasiliyorum sanirim yanlis anlatiyorum... gerci bir tek ben böyle düsündügüm icin ortada kaldim sanirim, diger uzaktaki arkadaslarim destek ciksin da, kizlara takilalim diye beklemistim, neysee

ayy tuğçecimm çok sevindşşm ahdi hayırlı olsun Allah bereketinizi daim etsin canım :) inşallah bizimde işler yoluna girer hayırlısıyla.. ayy sorma kötü rüyaydı valla... ordan oraya gidiorum aksilikler bırakmadı peşimi saat 4 te gelebildim anca evet kankitocum hastaymış ondan ( aslında rüyamda da kankitom kızıyla bayrampaşaya teyzesine gitmiş ondan bekleyememiş beni itiraf ediorum ) gelememiş.. kardeşim biraz üşütmüş şimdi iyi saolun canlarım.. valla bnde üşüdüm bugün :2::2: dikkat edin kendinize hasta olmayın :2::2:

azracım sana msj attım okudun dimi akşam :26::26: valla evet rüyamın tersi çıkarsa süper bi gezme bizi bekliyor

kardeşim de üşütmüş biraz.. ilaç verdi dr. teşekkür ederim cnm

ahh kuzum ahh o bende de var işte.. yok efendim önce başkası sonra kendim hep başkalarını mutlu etmek için uğraşırdım.. ama bunun beni çok yorduğunu farkedince artık daha kontolluyum diyebilirim.. snde öyle olmaya gayret et cnm

yok kuzumm aslında bnde regentoşa takıldım ama smile koymadığımdan ciddi sölemiş gibi oldum resimleri falan atcam hemen hatta direk canlı canlı da atabiliriz

kardeşim üşütmüş canım ilaç verdi geçer hemencecik saolasın

aman ya ben size bir daha ne saka yapcam ne bir sey... insan biraz derki, siz de aramizdasiniz felan der... gurbette olmayan anlamiyor bu psikolojiyi.. küstüm iste

ayy regentoşş ne alakası var aşk olsun.. ben de takıldımm aslında ama smiley kullanmayınca şaka yaptığımı gösteren biraz ciddi kalmış pardon

ayol uzatmayalım bnce gereksiz bişi boşver şekerim

ucuzumm sılacımm valla rüyama bile girdi düşünün ne kadar heycan yaptığımı

ni demek canikomm

hulyacim ben bugun karma karisik oldum sen msjimi aldinmi diyosun ya ben dun renkler hakkinda yazdigin sms i sanarak cvp yaziyorum. Sen simdiki msj imi diyince farkettimki ben telimi evde unutmusum oysaki ben onu sarja taktim saniyorum ama dun gece evde takmistim cikarken de almadan cikmisim ama ben burda sarjda saniyorum hala

doğum günün kutlu olsun. gönlün geçen ne varsa hepsi gerçek olsun. inşallah. öpüyorum yanaklarından tebrik ediyorum seni

amin deryacım saol.. tesekkür ederim canımmm..

menbetacim bebeeem insallah yarin sorun cikmaz taatlim. ve insallah hersey yolundadir. Allah yardimcin olsun bitanem..
.

menbetacim yok henuz demi? sanirim gelse bile sonuclari bugun alamaz..alabilirmi?? breshka almisti hemen galiba?? insallah aksilik yoktur...

.

geldim canım geldim.. hsg cekilemedim cunku esımle 2 kez tura cıkmısız ve doktor kesınlıkle cekemem ya dollenme olursa dedı.. ama muayene oldumm.. hersey yolundaymıs cok sukur.. reglin 8.gunu olmasına ragmen kocaman ve mınık bır suru yumurtam varmıs.. bana dollenmeye yardımcı bır hap verdi.. ve bir kac ilac daha.. sonraki regl doneminde doktorumla haberlesicez ona gore gun kararlastırıp cekilmeye gidicem... cok sevdım bu arada doktorumu... bayıldım resmen...

vee şimdilik iyim mutluyum :))) hayırlısı buymus ne diyelimm..

canim cok sevindim hayirlisi ne ise olsun o minik yumoscuklarin buyuk seviclerin buyuk kahkalarinin sebebi bebişin olsunlar insallahhhhhhhh

ayy azracım çok güldüm.. Allah seni iyi etsin emi ay bide yanlış anlaşılma olmuş ona da güldüm.. bncede sen bıgün karışmışsın inşallah sen bu halde çek senet yazmammışsındır

ya bnde sana dün dicektim sempatiğim yazdım sanıyorum demek içimden geçirmişim.. sen biraz erken tura çıkmadınmı:26::26: yani adetin biter bitmez çıkmışsıınız herhalde... bnde diorumki hem hsg adetli çekiliyor.. yani döngü içide hmde diorumki bu kız nasıl tura çıktı...

nyse ii haberler almışsın canım gözün aydın... ilaçlarını bi yazar mısın bana ?

hayirlisi boyleymis menbetacimmmm, bakarsin gerek kalmaz cektirmene...

çok teşekkür ederim hayatımmmm
ay ne kadar sevindim bak olmuş eşinin işi, hadi hayırlısı olsun. Allah utandırmasın cannım...

canımmmm çok saol teşekkür ederim. hala devam ediyo yawww...

bak yaaa rüyayı doğru düzgün anlatmıyo. ben seni evinden almayı teklif ediyorum ne bayrampaşası kankitomcummmmm,

tursuz da durmamış yaw biter bitmez döngüsü turlamış
neyse canım maşallah güzel haberlerle gelmişsin ne güzel. mutlu olmana sevindimmmmm

ne senedi kuzucum ben hic senet gormedim hayatimda. Hemen ekleme yapiyim msj inda ne yazmistin? ozelden yazarmisin catliycam meraktan simdi

Menbatacim bende merak ettim ilaclarini:44:

Son düzenleme:
ya kankitommm sendee beni bırakıp bayrampaşada ne işin var yahu kızını gördüm rüyamda araba kullanıyordu o arkadaşlarıyla sen ablanla bastınız gittiniz

canim cok sevindim hayirlisi ne ise olsun o minik yumoscuklarin buyuk seviclerin buyuk kahkalarinin sebebi bebişin olsunlar insallahhhhhhhh

ins canım :))

canım demıstımya ben bu ay adam gıbı regl olamadım dıye.. ben paklandım. kocam hıc durur mu ne bileyim ben... hıc bır fırsatı kacırmıyoruzz dimi.. ama inanın bilmiyordum..

tesekkur ederım bu arada.. yazıyorum sana ilacların ismini :)))))
hayirlisi boyleymis menbetacimmmm, bakarsin gerek kalmaz cektirmene...
evet canım ya bende boyle dıyorumm.. kendimi hazırlamısım varya, bı tetıkteyım ki sorma.. ama ksmet ıste.. bırazdaha beklıcez mecburen...

ama dr mu cok sevdım...

ne senedi kuzucum ben hic senet gormedim hayatimda

Menbatacim bende merak ettim ilaclarini:44:

e sen geçen gün çıkmam lazım kızlar çek senet işleri yapıorum kafam karışırsa yanarım demedinmii :26::26: ay yoksa ben tamammennnnnnnn uyduruyor muyummmmmmmmm

menbeta canım sizde harbiden hiç bi anı kaçırmıosunuz hey maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…