- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.261
günaydin hanimlaaarr... keyifler nasil bakalim???? gerci ben bu saatte bile herkesi kacirmayi basaran bi sansla geldim ama napalimm...
BU ARADA....
Sevgili konkitolar grubu... yani istanbullular... lütfen gidin baska yerde kararlastirin nerde ne zaman bulusacaksanizne o öyle hava atar gibi hayir yani gelen var gelemeyen var :84::84::84::84::84::84:
biz gurbet gelinleleri olarak, screamaway, sila, menbeta ve ben sizi esefle kiniyoruzay biraz fazla sitemkar oldu galiba...
yahuuu kardeşim biri gidin başka yerde konuşun der biri burdan haberleşin der.. bu ne ya
Hayirli cumalar kizlarr....
Cook mutluyumm esimin istedigi is oldu,sartlari flnda cok iyiymis evrak listesini vermisler sali gunune tamamlayip is basi yapicakk:)
Hlycimm, Silacim ve screamawaycimm insallah sizin eslerinizinde is gorusmeleri olumlu gecerr.Allahim istedikleri yerde calismayi nasip etsin herkezee hayirli rizklar versin insallah...
Hlycimm kotu ruyalar gormussun tatlimm kiyamam sana :) ben tabiki seni beklerimm ama eminimki kankitonda beklerdi ama hasta diye bekliyememistir ruyanda :) buarada kardesinede gecmis olsun ins onemli biseyi yoktur...
Kardaizcimm sanada cok gecmis olsunn benim normalde regl oldugumda belim agrir ama hayatimda 1 kere kusmustumm cok kotuydu
canim insallah esinin gorusmesi cok güzel gecer insanin icine sindigi yerde calismasi cok onemli gercekten
tuğçecim eşinin işi hayırlı olsun canım :)
sılaaa canım ev işini ne yaptın ya zamanda az kaldı
azra canım sen nasılsın ?
menbetam bugün doktora gidecekti inşallah güzel haberlerle dönerhaber alan var mı ?
valla burda yazisin canlar sorun yookk.. ikizim biraz fazla kiskanmis ondan ole olmusss yoksa oda ister burda olmasini....Siz gurbet gelinleri o zaman aranizda bi toplanin anlasin biz napalim. Burda konusalimmi konusmayalimmi napalim.. Gecenlerde silam sitem etti burda konusmuyonuz diye ona istaneden full burda kararlastiriyordukki bugun regencigim geldi ayri bi sitemde bulundu gidin baska biryerde kararlastirin diyerekten bizi kovdu ee biz napalim simdi :26:
canimbenimm cook sevindimm..neguzel hayirli olsun insallah.. bol kazanli guzel isler olsun...Hayirli cumalar kizlarr....
Cook mutluyumm esimin istedigi is oldu,sartlari flnda cok iyiymis evrak listesini vermisler sali gunune tamamlayip is basi yapicakk:)
Hlycimm, Silacim ve screamawaycimm insallah sizin eslerinizinde is gorusmeleri olumlu gecerr.Allahim istedikleri yerde calismayi nasip etsin herkezee hayirli rizklar versin insallah...
Hlycimm kotu ruyalar gormussun tatlimm kiyamam sana :) ben tabiki seni beklerimm ama eminimki kankitonda beklerdi ama hasta diye bekliyememistir ruyanda :) buarada kardesinede gecmis olsun ins onemli biseyi yoktur...
Kardaizcimm sanada cok gecmis olsunn benim normalde regl oldugumda belim agrir ama hayatimda 1 kere kusmustumm cok kotuydu
menbetam bugün doktora gidecekti inşallah güzel haberlerle dönerhaber alan var mı ?
Siz gurbet gelinleri o zaman aranizda bi toplanin anlasin biz napalim. Burda konusalimmi konusmayalimmi napalim.. Gecenlerde silam sitem etti burda konusmuyonuz diye ona istaneden full burda kararlastiriyordukki bugun regencigim geldi ayri bi sitemde bulundu gidin baska biryerde kararlastirin diyerekten bizi kovdu ee biz napalim simdi :26:
yahuuu kardeşim biri gidin başka yerde konuşun der biri burdan haberleşin der.. bu ne ya
beni anlatiyor gibi cok degisken bir yapim oldugu icin yer yer benzesiyoruz diyebilirim
canim insallah esinin gorusmesi cok güzel gecer insanin icine sindigi yerde calismasi cok onemli gercekten
canim benim hayrolsun ruyan insallah ama ruyalarin tersi cikarmisgunumuz harika gecicek insallah
cok gecmis olsun kuzucum bendede o donemde bas agrisi ve hafif mide buluntasi olur cok kotu biseydir bilirim
gecmis olsun kardesine canim insallah ciddi bisey değildir
tugcecim tam eski yazdigin msj a cvp vericektim ki bu msj ini gordum son sayfadaesinin istedigi yer olmus cok sevindim canim benim
ay canım kusura bakma akşam acele ettirdim ama okuyamadan çıktım :) ama tam ben yani yazdıkların valla başkalarından kendimi düşünmeye fırsatım olmuyor bu yüzden kendi isteklerimi anlatmakta sıkıntı çekiyorum .Hatta kendi isteklerimi de hep geri plana atarım belki biraz fedakarlık ama önce etrafımdakiler mutlu olursa bende mutlu olurum mantığı çalışıyor sanırım bazen sıkılıyorum yeter artık kimseyi düşünmeyeceğim sonra beni anlamıyorlar hep milleti tepeme çıkarıyorum diyorum ama sadece kendime söylüyorum bunu ... renkler konusunda da kararsız kalıyorum bazen yeşili çok seviyorum bazen maviyi ama yeşil hep beni çeken bi renk olmuştur mavi renk de bana huzur veren bir renk o yüzden kararsız kalıyorum . Teşekkür ederim yazdıkların için
yokkkkk sakinnn kizlarrrr, burdan haberlesin yaaa... bir yere gitmeyin... ben sizin haberlerinizi aldikca mutlu oluyorum... foto da ekliceniz zatennn.. biz gelmis kadar olcaz...
Tugcecimmmm, cok sevindimmm.. esinin yeni isi hayirli olsun insallahh...Benimkinin de gorusmesi olumlu gecmis gun sonuna kadar doneceklermis bakalim...
tesekkurler azracimmm insallahhh...
kardaizcimmm, cok gecmis olsun canimmm...
hulyacimmm, senin de kardesine gecmis olsun.. insallah kisa surede toparlanir..
aman ya ben size bir daha ne saka yapcam ne bir sey...insan biraz derki, siz de aramizdasiniz felan der... gurbette olmayan anlamiyor bu psikolojiyi.. küstüm iste
ne münasebet canim kovmak ne haddime... hem de onca kisiyi yok artik daha neleristemiyorsam kendim giderim.. gercekten sadece takilmak icin yapmistim.. dedim biri alir üstüne yazisirim, ama herkes umdugumdan farkli anlamis.. zaten son günlerde cok yanlis anlasiliyorum sanirim yanlis anlatiyorum... gerci bir tek ben böyle düsündügüm icin ortada kaldim sanirim, diger uzaktaki arkadaslarim destek ciksin da, kizlara takilalim diye beklemistim, neysee
ni demek canikomm
doğum günün kutlu olsun. gönlün geçen ne varsa hepsi gerçek olsun. inşallah. öpüyorum yanaklarından tebrik ediyorum seni
menbetacim bebeeem insallah yarin sorun cikmaz taatlim. ve insallah hersey yolundadir. Allah yardimcin olsun bitanem..
.
menbetacim yok henuz demi? sanirim gelse bile sonuclari bugun alamaz..alabilirmi?? breshka almisti hemen galiba?? insallah aksilik yoktur...
.
amin deryacım saol.. tesekkür ederim canımmm..
geldim canım geldim.. hsg cekilemedim cunku esımle 2 kez tura cıkmısız ve doktor kesınlıkle cekemem ya dollenme olursa dedı.. ama muayene oldumm.. hersey yolundaymıs cok sukur.. reglin 8.gunu olmasına ragmen kocaman ve mınık bır suru yumurtam varmıs.. bana dollenmeye yardımcı bır hap verdi.. ve bir kac ilac daha.. sonraki regl doneminde doktorumla haberlesicez ona gore gun kararlastırıp cekilmeye gidicem... cok sevdım bu arada doktorumu... bayıldım resmen...
vee şimdilik iyim mutluyum :))) hayırlısı buymus ne diyelimm..
hulyacim ben bugun karma karisik oldumsen msjimi aldinmi diyosun ya ben dun renkler hakkinda yazdigin sms i sanarak cvp yaziyorum. Sen simdiki msj imi diyince farkettimki ben telimi evde unutmusum oysaki ben onu sarja taktim saniyorum ama dun gece evde takmistim cikarken de almadan cikmisim ama ben burda sarjda saniyorum hala
geldim canım geldim.. hsg cekilemedim cunku esımle 2 kez tura cıkmısız ve doktor kesınlıkle cekemem ya dollenme olursa dedı.. ama muayene oldumm.. hersey yolundaymıs cok sukur.. reglin 8.gunu olmasına ragmen kocaman ve mınık bır suru yumurtam varmıs.. bana dollenmeye yardımcı bır hap verdi.. ve bir kac ilac daha.. sonraki regl doneminde doktorumla haberlesicez ona gore gun kararlastırıp cekilmeye gidicem... cok sevdım bu arada doktorumu... bayıldım resmen...
yokkkkk sakinnn kizlarrrr, burdan haberlesin yaaa... bir yere gitmeyin... ben sizin haberlerinizi aldikca mutlu oluyorum... foto da ekliceniz zatennn.. biz gelmis kadar olcaz...
Tugcecimmmm, cok sevindimmm.. esinin yeni isi hayirli olsun insallahh...Benimkinin de gorusmesi olumlu gecmis gun sonuna kadar doneceklermis bakalim...
tesekkurler azracimmm insallahhh...
kardaizcimmm, cok gecmis olsun canimmm...
hulyacimmm, senin de kardesine gecmis olsun.. insallah kisa surede toparlanir..
ayy tuğçecimm çok sevindşşm ahdi hayırlı olsun Allah bereketinizi daim etsin canım :) inşallah bizimde işler yoluna girer hayırlısıyla.. ayy sorma kötü rüyaydı valla... ordan oraya gidiorum aksilikler bırakmadı peşimi saat 4 te gelebildim ancaevet kankitocum hastaymış ondan ( aslında rüyamda da kankitom kızıyla bayrampaşaya teyzesine gitmiş ondan bekleyememiş beni itiraf ediorum ) gelememiş.. kardeşim biraz üşütmüş şimdi iyi saolun canlarım.. valla bnde üşüdüm bugün :2::2: dikkat edin kendinize hasta olmayın :2::2:
azracım sana msj attım okudun dimi akşam :26::26: valla evet rüyamın tersi çıkarsa süper bi gezme bizi bekliyor
kardeşim de üşütmüş biraz.. ilaç verdi dr. teşekkür ederim cnm
ahh kuzum ahh o bende de var işte.. yok efendim önce başkası sonra kendim hep başkalarını mutlu etmek için uğraşırdım.. ama bunun beni çok yorduğunu farkedince artık daha kontolluyum diyebilirim.. snde öyle olmaya gayret et cnm
yok kuzumm aslında bnde regentoşa takıldım ama smile koymadığımdan ciddi sölemiş gibi oldumresimleri falan atcam hemen hatta direk canlı canlı da atabiliriz
kardeşim üşütmüş canım ilaç verdi geçer hemencecik saolasın
ayy regentoşş ne alakası var aşk olsun.. ben de takıldımm aslında ama smiley kullanmayınca şaka yaptığımı gösteren biraz ciddi kalmış pardon
ayol uzatmayalım bnce gereksiz bişi boşver şekerim
ucuzumm sılacımm valla rüyama bile girdi düşünün ne kadar heycan yaptığımı
ayy azracım çok güldüm.. Allah seni iyi etsin emiay bide yanlış anlaşılma olmuş ona da güldüm.. bncede sen bıgün karışmışsın inşallah sen bu halde çek senet yazmammışsındır
ya bnde sana dün dicektim sempatiğim yazdım sanıyorum demek içimden geçirmişim.. sen biraz erken tura çıkmadınmı:26::26: yani adetin biter bitmez çıkmışsıınız herhalde... bnde diorumki hem hsg adetli çekiliyor.. yani döngü içide hmde diorumki bu kız nasıl tura çıktı...
nyse ii haberler almışsın canım gözün aydın... ilaçlarını bi yazar mısın bana ?
canim cok sevindim hayirlisi ne ise olsun o minik yumoscuklarin buyuk seviclerin buyuk kahkalarinin sebebi bebişin olsunlar insallahhhhhhhh
ayy azracım çok güldüm.. Allah seni iyi etsin emiay bide yanlış anlaşılma olmuş ona da güldüm.. bncede sen bıgün karışmışsın inşallah sen bu halde çek senet yazmammışsındır
ya bnde sana dün dicektim sempatiğim yazdım sanıyorum demek içimden geçirmişim.. sen biraz erken tura çıkmadınmı:26::26: yani adetin biter bitmez çıkmışsıınız herhalde... bnde diorumki hem hsg adetli çekiliyor.. yani döngü içide hmde diorumki bu kız nasıl tura çıktı...
nyse ii haberler almışsın canım gözün aydın... ilaçlarını bi yazar mısın bana ?
evet canım ya bende boyle dıyorumm.. kendimi hazırlamısım varya, bı tetıkteyım ki sorma.. ama ksmet ıste.. bırazdaha beklıcez mecburen...hayirlisi boyleymis menbetacimmmm, bakarsin gerek kalmaz cektirmene...
ne senedi kuzucumben hic senet gormedim hayatimda
Menbatacim bende merak ettim ilaclarini:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?