2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

azrada merak etmiş o zaman burdan yazıyorum..

monodoks bu antıbıyotık kocacıgıma verdı ama sende kullan dedı... adetlıyken baslıcam..
vagi-hex akıntın ıcın dedi
progestan buda dollenmeye yardımcı dedi.. bır hafta sonra baslıcam..

bunlar kızlar...

walla ya ne sabırsızmısız.. ama bılmıyordum.. bu yuzden bıraz daha ertelendı.. tesekkur ederım canım...

ne senedi kuzucum ben hic senet gormedim hayatimda. Hemen ekleme yapiyim msj inda ne yazmistin? ozelden yazarmisin catliycam meraktan simdi

Menbatacim bende merak ettim ilaclarini:44:

yazdım canikomm....

evet canım aynen oyle.. bu arada kardesıne gecmıs olsun canım.. yazıcaktım unuttum.. sanki sendede birsey var gibi. canın mı sıkkın?????

uydurmak değilde benimle kardaizden bi karisim yapip ortaya sunmussun kuzucum benim yaptigim islerde bi yanlislik olursa direk maasimizdan kesiyorlar ve calistigim islerin trajlar cok fazla yani bi kac maasim yapiyor bi calismam yanlis yaparsam bi kac ay belese calisirim gibi bisey demis olmam lazim. Kardaizcim sanirim senet isleri yapiyordu bendemi karistirdim yoksa:44:

menbatacim bende bu progestani ictim ve ictigim aydan beri hep ara lekelenmem oluyo yani tam yumurtluycagim gunler kahve kahve lekeler geliyo gunluk pedleri kirletiyo baya ve adet olana kadar hic kesilmiyo o lekeler... birde uyku sersemlik vb bi suru yan etki yapti bende o ilac:26:

canım bılemıyorumm.. içeriğini hele hiç.. doktor benım hormon tahıllerıme esımın testlerıne felan baktı.. muayenede ettı.. bunu vermek ıstedı.. bılemıyorum hatta adetim 16-17. gunu baslayıp 10 tane iç dedi.. yanı ne dedıyse o.. yumurtanın kolay dollenmesıne yardımcı olucak dedı... tabı kesin bisey de yok..

vagi hex ben kullanmıştım ama başka bi fitil daha vermişti o süperdi.. 2 tane var kutuda 3 gün arayla koyuyosun bitiyor.. bu uzun kaygan da değil biraz can acıtıyo progestanı bana geç vermiş gibi geldi ama doktorun işine karışılmaz tabi..

evet canım aynen oyle.. bu arada kardesıne gecmıs olsun canım.. yazıcaktım unuttum.. sanki sendede birsey var gibi. canın mı sıkkın?????

saol canım... benim biraz keyfim yok iiim ama

ay çok güldüm... ama buna benzer bişi demiştin bnde onu kastettim saadece senet diye uydurmuşum

ben kaçar kızlar kocam gelmek üzre hoşçakalın

Canim ben senin icin demedim doktorun vermis sana sonucta. Ben doktora danismadan aldim. Boyle bi sikayetim var ve 3 aydir yasiyorum bunu baska bi topiktede sordum ilactan olabilcegini soylediler belki senin bir bilgin olabilir diye sıkıntımı paylasayim diye yazdim kuzucum

bugun bizden sitkom konusu cikardi hulyacim cok gulduk allahta seni guldursun emi İyi aksamlar canim

ay sen oyle dıyınce actımbaktım.. anammm.. bunu tepeceguk bır ara 2 cesıt kullanmıstım ama ısımlerını hatırlayamıyorum.. bende onlardan memnun kalmıstım.. bunu bılemıyorumm.. bu aksam tepecez işte :)))

biliyor musun hly.. sen bana sempatiğim demedin yaa 2 dir yazarken.. anladım ben senın canın sıkkın... hayırdır canım ne oldu???

ama cıkmam da lazım. kocam gelir birazdan... optum senı.. iyi bak kendine... canın sıkılmasın...

kızlarrr gorusuruzzz iyi bakın kendinize...

azracım canım sanli kotu bisey yazdım gibi hıssettım kendimi.. bende doktorumun dediğini soyledım sana.. yanlıs anlasılmasın :))) sen niye aldın bunu, ne sebepten oturu???

sen yaz.. ben gelince okurum canımm.. aynı sorun bendede olursa soylerım sana tamam mı :)))) optum senıde :))

o zaman esimin sorununu bilmiyordum tatlim hersey yolunda giderken dollenmeye yardimci olsun diye aldim. Onceden yumurtlama zamani bi damla kan gelirdi simdi hep kahverengi akintim oluyo ve 14. basliyo 29. gune kadar hep bu akinti geliyo. Doktora gidicem ama yuzum kalmadi izin istemeye sirketten. Esimin ameliyati zamani cok izin kullandim. Ama kafama cok takiliyo bu konu 13. gundeyim ve dun cok geldi sanki son regl gununde geldigi gibi. Endiseleniyorum acaba ilactan değilde baska bir sorundan oturumu boyle oluyo

forumda biraz dolastim baktim idrar yolu iltihaplanmasi ara kanama yaparmis:26:

Neyse kizlar bende cikiyorum aksama gorusuruz optum menbatacim

bugun bizden sitkom konusu cikardi hulyacim cok gulduk allahta seni guldursun emi İyi aksamlar canim

aynen azracımm sorma valla sağır duymaz uydurur olmuş accık hep gülelim canım hep Allah gülmekten ayırmasın

tahmin ettim ordan anladığını canım.. ama belli bişi yok genel bi durgunluk.. havalardan olma ihtimali çok yüksek içim karardı... geçer canım...

azracimm, ben de kullandigimda uyku yapmisti bana.... ve ilk aylarda lekelenmem vardi ya benim cokk uzun sureee, o sira burdaki bir doktora progestron kullandigimi soyledim, bana birak belkide ondan hala bu kadar uzun devam ediyor dedi... bir etkisi varmiydi bilmem...

hımm anladım ama ihmal etmemek lazım.. sen bır damla kan gelırdı dedınya, benımde klomen kullandıgım 2 ay boyuncada 16-17.gunler civarı bir-iki damla kan gelirdi.. ama bidaha hıcbır sekılde gelmez regl olurdum.. senın dedıgın gıbı sureklı bır akıntı yasamadım..
bir hafta sonra felan yarım gunlugune ızın alıp gıdebılırsın canım.. keske hastanede esının yanında felan kalırken bır gorunseydın sende.. ama ihmal etme bence...

forumda biraz dolastim baktim idrar yolu iltihaplanmasi ara kanama yaparmis:26:

Neyse kizlar bende cikiyorum aksama gorusuruz optum menbatacim
bak bunuda ılkdefa duydum.. sasırdım.. antıbıyotıkle gecer ama senınkı progestan kullandıktan sonra baslamıs.. tuhaf yane :26::26:

hımmm peki oyle olsun.. yoksa yanı benle ılgılı bır durum felan olur haberım olsun.. bilmeden bısey mı yaptım dedim...

Belkide bendede bu sekil birsey oldu saol screamawaycim icim az da olsa rahatladi

Amin kuzucummmmmm ahhh bu havalar varya insanin kimyasini bile etkiliyo

çok teşekkür ederim hayatımmmm
ay ne kadar sevindim bak olmuş eşinin işi, hadi hayırlısı olsun. Allah utandırmasın cannım...

amınn canım cok sagol ınsallah :)

Tugcecimmmm, cok sevindimmm.. esinin yeni isi hayirli olsun insallahh... Benimkinin de gorusmesi olumlu gecmis gun sonuna kadar doneceklermis bakalim...

cnmmm cok sagol sızın sonuc ne oldu ? inşallah olmuştur hemen yaz merak ettım :44:

Aminn Hlycımm inşallah sizin işlerde yoluna giricek Allahın izniyle... Buarada bnm bademcikler şişti inşallah ilerlemez hasta olmak istemıyorum yaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

tuğçecim geçmiş olsun canım hemen sıcak bişiler iç pastil çiğne falan dikkat et kendine kuzummm :)

sempatiğim senle ilgili bişi olsa sölerim hiç çekinmem merak etme ama yok hava beni çok etkiliyor da ondan

azracımmmmmm bizim dün hatlar baya karıştı ya ben bişi daha yanlış anlamışım akşam dank etti ay çok güldüm mesajla alakalı canım

dün süperdi canim sms ini gece okudum ama o saatte rahatsiz etmek istemedim tatlim gerekli eklemeleri yaptim bilesin

tugcecim cok gecmis olsun canim benim bal ile limonu karistirip ic tatlim cok iyi gelir bogaza birde adacayi da cok yararli ama hamileler icebiliyormu adacayini onu bi arastirayim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…