- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.281
çok teşekkür ederim hayatımmmm
ay ne kadar sevindim bak olmuş eşinin işi, hadi hayırlısı olsun. Allah utandırmasın cannım...
canımmmm çok saol teşekkür ederim. hala devam ediyo yawww...
bak yaaa rüyayı doğru düzgün anlatmıyo. ben seni evinden almayı teklif ediyorum ne bayrampaşası kankitomcummmmm,
tursuz da durmamış yaw biter bitmez döngüsü turlamış
neyse canım maşallah güzel haberlerle gelmişsin ne güzel. mutlu olmana sevindimmmmm
ne senedi kuzucumben hic senet gormedim hayatimda. Hemen ekleme yapiyim msj inda ne yazmistin? ozelden yazarmisin catliycam meraktan simdi
Menbatacim bende merak ettim ilaclarini:44:
e sen geçen gün çıkmam lazım kızlar çek senet işleri yapıorum kafam karışırsa yanarım demedinmii :26::26: ay yoksa ben tamammennnnnnnn uyduruyor muyummmmmmmmm
menbeta canım sizde harbiden hiç bi anı kaçırmıosunuz hey maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
e sen geçen gün çıkmam lazım kızlar çek senet işleri yapıorum kafam karışırsa yanarım demedinmii :26::26: ay yoksa ben tamammennnnnnnn uyduruyor muyummmmmmmmm
menbeta canım sizde harbiden hiç bi anı kaçırmıosunuz hey maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
azrada merak etmiş o zaman burdan yazıyorum..
monodoks bu antıbıyotık kocacıgıma verdı ama sende kullan dedı... adetlıyken baslıcam..
vagi-hex akıntın ıcın dedi
progestan buda dollenmeye yardımcı dedi.. bır hafta sonra baslıcam..
bunlar kızlar...
menbatacim bende bu progestani ictim ve ictigim aydan beri hep ara lekelenmem oluyo yani tam yumurtluycagim gunler kahve kahve lekeler geliyo gunluk pedleri kirletiyo baya ve adet olana kadar hic kesilmiyo o lekeler... birde uyku sersemlik vb bi suru yan etki yapti bende o ilac:26:
azrada merak etmiş o zaman burdan yazıyorum..
monodoks bu antıbıyotık kocacıgıma verdı ama sende kullan dedı... adetlıyken baslıcam..
vagi-hex akıntın ıcın dedi
progestan buda dollenmeye yardımcı dedi.. bır hafta sonra baslıcam..
bunlar kızlar...
evet canım aynen oyle.. bu arada kardesıne gecmıs olsun canım.. yazıcaktım unuttum.. sanki sendede birsey var gibi. canın mı sıkkın?????
uydurmak değilde benimle kardaizden bi karisim yapip ortaya sunmussun kuzucumbenim yaptigim islerde bi yanlislik olursa direk maasimizdan kesiyorlar ve calistigim islerin trajlar cok fazla yani bi kac maasim yapiyor bi calismam yanlis yaparsam bi kac ay belese calisirim gibi bisey demis olmam lazim. Kardaizcim sanirim senet isleri yapiyordu bendemi karistirdim yoksa:44:
canım bılemıyorumm.. içeriğini hele hiç.. doktor benım hormon tahıllerıme esımın testlerıne felan baktı.. muayenede ettı.. bunu vermek ıstedı.. bılemıyorum hatta adetim 16-17. gunu baslayıp 10 tane iç dedi.. yanı ne dedıyse o.. yumurtanın kolay dollenmesıne yardımcı olucak dedı... tabı kesin bisey de yok..
vagi hex ben kullanmıştım ama başka bi fitil daha vermişti o süperdi.. 2 tane var kutuda 3 gün arayla koyuyosun bitiyor.. bu uzun kaygan da değil biraz can acıtıyoprogestanı bana geç vermiş gibi geldi ama doktorun işine karışılmaz tabi..
saol canım... benim biraz keyfim yok iiim ama
ay çok güldüm... ama buna benzer bişi demiştin bnde onu kastettim saadece senet diye uydurmuşum
ben kaçar kızlar kocam gelmek üzrehoşçakalın
vagi hex ben kullanmıştım ama başka bi fitil daha vermişti o süperdi.. 2 tane var kutuda 3 gün arayla koyuyosun bitiyor.. bu uzun kaygan da değil biraz can acıtıyoprogestanı bana geç vermiş gibi geldi ama doktorun işine karışılmaz tabi..
saol canım... benim biraz keyfim yok iiim ama
ay çok güldüm... ama buna benzer bişi demiştin bnde onu kastettim saadece senet diye uydurmuşum
ben kaçar kızlar kocam gelmek üzrehoşçakalın
Canim ben senin icin demedim doktorun vermis sana sonucta. Ben doktora danismadan aldim. Boyle bi sikayetim var ve 3 aydir yasiyorum bunu baska bi topiktede sordum ilactan olabilcegini soylediler belki senin bir bilgin olabilir diye sıkıntımı paylasayim diye yazdim kuzucum
azracım canım sanli kotu bisey yazdım gibi hıssettım kendimi.. bende doktorumun dediğini soyledım sana.. yanlıs anlasılmasın :))) sen niye aldın bunu, ne sebepten oturu???
sen yaz.. ben gelince okurum canımm.. aynı sorun bendede olursa soylerım sana tamam mı :)))) optum senıde :))
bugun bizden sitkom konusu cikardi hulyacim cok gulduk allahta seni guldursun emiİyi aksamlar canim
ay sen oyle dıyınce actımbaktım.. anammm.. bunu tepecegukbır ara 2 cesıt kullanmıstım ama ısımlerını hatırlayamıyorum.. bende onlardan memnun kalmıstım.. bunu bılemıyorumm.. bu aksam tepecez işte :)))
biliyor musun hly.. sen bana sempatiğim demedin yaa 2 dir yazarken.. anladım ben senın canın sıkkın... hayırdır canım ne oldu???
ama cıkmam da lazım. kocam gelir birazdan... optum senı.. iyi bak kendine... canın sıkılmasın...
kızlarrr gorusuruzzz iyi bakın kendinize...
menbatacim bende bu progestani ictim ve ictigim aydan beri hep ara lekelenmem oluyo yani tam yumurtluycagim gunler kahve kahve lekeler geliyo gunluk pedleri kirletiyo baya ve adet olana kadar hic kesilmiyo o lekeler... birde uyku sersemlik vb bi suru yan etki yapti bende o ilac:26:
o zaman esimin sorununu bilmiyordum tatlim hersey yolunda giderken dollenmeye yardimci olsun diye aldim. Onceden yumurtlama zamani bi damla kan gelirdi simdi hep kahverengi akintim oluyo ve 14. basliyo 29. gune kadar hep bu akinti geliyo. Doktora gidicem ama yuzum kalmadi izin istemeye sirketten. Esimin ameliyati zamani cok izin kullandim. Ama kafama cok takiliyo bu konu 13. gundeyim ve dun cok geldi sanki son regl gununde geldigi gibi. Endiseleniyorum acaba ilactan değilde baska bir sorundan oturumu boyle oluyo
bak bunuda ılkdefa duydum.. sasırdım.. antıbıyotıkle gecer ama senınkı progestan kullandıktan sonra baslamıs.. tuhaf yane :26::26:forumda biraz dolastim baktim idrar yolu iltihaplanmasi ara kanama yaparmis:26:
Neyse kizlar bende cikiyorum aksama gorusuruz optum menbatacim
aynen azracımm sorma vallasağır duymaz uydurur olmuş accık hep gülelim canım hep Allah gülmekten ayırmasın
tahmin ettim ordan anladığını canım.. ama belli bişi yok genel bi durgunluk.. havalardan olma ihtimali çok yüksek içim karardı... geçer canım...
Belkide bendede bu sekil birsey oldu saol screamawaycim icim az da olsa rahatladiazracimm, ben de kullandigimda uyku yapmisti bana.... ve ilk aylarda lekelenmem vardi ya benim cokk uzun sureee, o sira burdaki bir doktora progestron kullandigimi soyledim, bana birak belkide ondan hala bu kadar uzun devam ediyor dedi... bir etkisi varmiydi bilmem...
Amin kuzucummmmmmaynen azracımm sorma vallasağır duymaz uydurur olmuş accık hep gülelim canım hep Allah gülmekten ayırmasın
tahmin ettim ordan anladığını canım.. ama belli bişi yok genel bi durgunluk.. havalardan olma ihtimali çok yüksek içim karardı... geçer canım...
çok teşekkür ederim hayatımmmm
ay ne kadar sevindim bak olmuş eşinin işi, hadi hayırlısı olsun. Allah utandırmasın cannım...
Tugcecimmmm, cok sevindimmm.. esinin yeni isi hayirli olsun insallahh...Benimkinin de gorusmesi olumlu gecmis gun sonuna kadar doneceklermis bakalim...
ayy tuğçecimm çok sevindşşm ahdi hayırlı olsun Allah bereketinizi daim etsin canım :) inşallah bizimde işler yoluna girer hayırlısıyla.. ayy sorma kötü rüyaydı valla... ordan oraya gidiorum aksilikler bırakmadı peşimi saat 4 te gelebildim ancaevet kankitocum hastaymış ondan ( aslında rüyamda da kankitom kızıyla bayrampaşaya teyzesine gitmiş ondan bekleyememiş beni itiraf ediorum ) gelememiş.. kardeşim biraz üşütmüş şimdi iyi saolun canlarım.. valla bnde üşüdüm bugün :2::2: dikkat edin kendinize hasta olmayın :2::2:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
tuğçecim geçmiş olsun canım hemen sıcak bişiler iç pastil çiğne falan dikkat et kendine kuzummm :)
sempatiğim senle ilgili bişi olsa sölerim hiç çekinmem merak etme ama yok hava beni çok etkiliyor da ondan
azracımmmmmm bizim dün hatlar baya karıştı ya ben bişi daha yanlış anlamışım akşam dank etti ay çok güldüm mesajla alakalı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?