2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aynen canımmm hatta süperötesiiydii vala dün 10 da yattık msj atsanda telim kapalıydı rahatsız olmazdım yaneee

ay kocamm kadıköydee akşama gel dedi... gideyim de napacaz plan yap dedi bi önerin varmı canımmm :26::26:

bu havada sinema cok iyi giderdi. Yada nargile kafede nargile denize nazir bir ortam varsa hatta süper otesi olur su an aklima gelenler bunlar tatlim

bnde nargile keyfi düşünmüştüm.. bi bakiim düşüneyim ona göre giderim akşam üstü

sen nassın canım napıosun ?

Simdiden iyi eglenceler kuzucum size. Ben napim saclarimla kafayi yedim civ civ sarisi oldum esimin israri ustune simdide bakım icin neler var arastiriyorum tatlim

Son düzenleme:
Simdiden iyi eglenceler kuzucum size. Ben napim saclarimla kafayi yedim civ civ sarisi oldum esimin israri ustune simdide bakım icin neler var arastiriyorum tatlim

saolasıın canımmmmmmm :) dimek kocacığın için sarışın oldunnnnnnnnn :) hadi iyi günlerde kullan ama çok merqk ettim bilesin.. peki nasıl bakım falan araştırıosun ?

ay bendede dehset bır oksuruk var.. bal ve limonu katıca hazırlayıp yiyorum..

azracımmm cok merak ettim saclarını ve senı.. benım kocamda sarısın istedi ama inattan mıdır nedır sacım acılamadı eskiden oldugu gibi.. 2 saat sarılı kaldı ama bana mısın demedi.. bi süre sonra da baska renk yaptırıcam sanki...

saolasıın canımmmmmmm :) dimek kocacığın için sarışın oldunnnnnnnnn :) hadi iyi günlerde kullan ama çok merqk ettim bilesin.. peki nasıl bakım falan araştırıosun ?
ivet acikken ben sacim hep rofleleydi zaten adam oyle alisik bana simdi kahveye döndü uzayinca uclarinda kalmisti rofle. Eski azrayi istiyorum ben dedi bende eh napim ama cizik cizik istemiyorum bilesin dedi oyle oluncada kuafore sadece oreyelle acti sonra oroyelle rofle yapti tekrar bildigin platin oldu yanmadi ama sertlesti saclarim uzundu bide simdi badem yagi bepanten evigen ampul bemix ampul karisimi buldum onu yapmayi dusunuyorum tatlim

Cok iyi geliyo bana bal limon bogazi yumasitiyo gicik falan olada iyi geliyo sifa olsun tatlim neyle actin kuzucum benimki platin oldu resmen ya 2 haftada diplerim bile geldi 1 cm cok zormus boyle rofle olsa neyse dipler sorun olmuyoda rofle olmayinca cok cins siritiyo ya

hımmmmmmmmmmmm o zamn iyi yapmışsınnn şekerimm kocacın nasıl görmüşse öle olman iyi yani ya ben boyadan renkten falan hiç anlamam hiç boya yaptırmadım bazen bi esiyo yaptırayım değişiklik olsun kocama diorum sonra vazgeçiorum ama sana yakışmıştır gözümde canlandırdım da hele bide sol tarafındaki hızmanla süper olmuştur ( alakaya maydanoz gel bize bazı bazı oldu ama idare etcen gari )

saol canım :))

canım sacıma balyaj yaparken kuaforlerın uyguladıgı boya varya acıcı hani onunla actı.. sonra ozellikle dıplerıne ve sonrada boyadıgı her kısmına cila attı.. yani kendi boyle dedi :)) aslında ben balyaj istmiştim ama nerdeyse sacımın tamamı boya gibi oldu.. hosuma gitti bisey demedim kuafore.. diplerim suan bayagı bır geldı.. yakınlarda gidip ya balyaj attıırıcam bu sefer yada baska bir renge boyatıcam :)))

yakisir sana acik tenlisin sende neden denemiyorsun dogal golge yaptirabilirsin ilkten kendi sacinin ustune hic boyada yokmus hem sacinda o hizma 18 yasimdan beri var bende ne cesitlerini taktim bi bilsen

menbetacim ben seni gormusmuydum hatirlamiyorum :44:eminim cok yakismistir balyaj daha dogal duruyor bence cizikli istemiyorum diyince benimki direk sari yaptirmak zorunda kaldim. Nasi olsa kapaliyim bi eşim goruyor biraz daha ciksin dipleri biraz daha koyuya almayi dusunuyorum bende

yakisir sana acik tenlisin sende neden denemiyorsun dogal golge yaptirabilirsin ilkten kendi sacinin ustune hic boyada yokmus hem sacinda o hizma 18 yasimdan beri var bende ne cesitlerini taktim bi bilsen

benim kuaför çok arkadaşım var.. bana nolur gel parasını almıcaz bi kere doğal röfle yapalım dedilerr amma bennnn ııııı dedimmmmmmmm ya kocamda pek istemiyor galiba renk değiştirmemi hiç böle bişi demedi bana bi ağzını arayayım bakiim olduda olur derse belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaptırırıım

ayy azracımm bende bi ara heveslendim hızmaya ama yemedi sana yakışmış ama.. benim burnum zaten küçükk hokka gibi :89::89: bana yakışmaz diye düşündüm ondan da vazgeçtim

oyle deme sana hersey yakisir kuzucummm guzele ne yakismaz dimi amaa

evet canım benım gordun benı... ama hatırlamıyor olabilrisin... bende balyajı sevıyorum ama bu sefer benımde boyle oldu.. bakalım bu sefer istediğim tarzı tutturabılırz ins.. belkide hic balyaj yaptırmayıp daha farklı bir renge boyatabılırımm.. her zaman kuafore giden bir insan değilim ama arada bi değişiklik iyi oluyor...

hly hanım, sana koyu sac daha cok yakısıyo dıyor begenmedi benı sarı ama olsun :))

hly burnun ne gibi bidaha soyleee

oyle deme sana hersey yakisir kuzucummm guzele ne yakismaz dimi amaa

bak burda haklısınnnnn doğru söze ne denirrrrrrrrrrrrrrr ay yine mutevazılığım tuttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben sana koyu rengi yakıştırmıştım evet ama son resmin varya profildeki işte orda gözüme daha hoş geldi

benim burnum estetiksiz doğalll mikemmelllllllllll hokka gibi taam mııııııııııııııııııı

bende gormek istiyorum profilinde civ civ var amayaaaaaaa

hımmm peki oyle olsun bakalım :))

ne mütevazi kız Allah ım... bitiyorum sana...

bende gormek istiyorum profilinde civ civ var amayaaaaaaa

evet işte o civciv kadar tombişim ben.. sonra boyle acık kahve kopugune benzıyor saclarım dur ekleyim burdaki albüme resim bak olur mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…