- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.321
ayy azra bişi dicemmm ama gülme bakkkkkne demek istediğini annamadımmmmmmmmmm
hımmm peki oyle olsun bakalım :))
ne mütevazi kız Allah ım... bitiyorum sana...
evet işte o civciv kadar tombişim ben.. sonra boyle acık kahve kopugune benzıyor saclarımdur ekleyim burdaki albüme resim bak olur mu
bana didi bana
benim postu alıntılamışş bnde diorum ne civciviiiiiiiiiiiiii
ayrıca ben mutevazıyım tabe alla alla... gerçekleri sölüorumm hem yalan mı hokka gibi estetiksiz doğal burnum var
tamam gülmüyorumdidimki sen son satirda yazmisin ya menbataya profilindeki resim falan diye bende gormuyorum menbatanin profil resmi civ civ hangi resimini soyluyorsun didim
olmazmi olur tabii harika olur
tamam gülmüyorumdidimki sen son satirda yazmisin ya menbataya profilindeki resim falan diye bende gormuyorum menbatanin profil resmi civ civ hangi resimini soyluyorsun didim
olmazmi olur tabii harika olur
masallah masallah.. cok güzelsin.. senin herseyın estetiksiz :)))
dogru dıyon :)))
ekliyorum canım eskilerden ve yenilerden birkac tane...
tamam canim sen ekle aksam bakarim. Simdi paydos saati geldi esim tutturdu hadi hadi diye telefon alcaz ona durmuyo..
simdilik hoscakalin kizlar opuyorum ikinizide kocamannnnnnnnnnnngorusmek uzere bye byee haftaya bugun sizle bulusmak icin cikicam boyle ayyyyyyyy cok heyecanli olcam kesin hafta bugun
sempatiğim benim sana bisey yazdın resmın altına.. bak tamam mı????????
ben de cıkıyorumm.. markete gidicem.. gelincede birseyler yapmam gerekk... kendine iyi bak... hoscakal....
menbetacimmmmmmmmm, dogum gunun kutlu olsunnn canimmmmm...
canimmmmmm, cok sevindimmmm... insallah rahat bir hamilelik gecirirsin...
uydurmak değilde benimle kardaizden bi karisim yapip ortaya sunmussun kuzucumbenim yaptigim islerde bi yanlislik olursa direk maasimizdan kesiyorlar ve calistigim islerin trajlar cok fazla yani bi kac maasim yapiyor bi calismam yanlis yaparsam bi kac ay belese calisirim gibi bisey demis olmam lazim. Kardaizcim sanirim senet isleri yapiyordu bendemi karistirdim yoksa:44:
o zaman esimin sorununu bilmiyordum tatlim hersey yolunda giderken dollenmeye yardimci olsun diye aldim. Onceden yumurtlama zamani bi damla kan gelirdi simdi hep kahverengi akintim oluyo ve 14. basliyo 29. gune kadar hep bu akinti geliyo. Doktora gidicem ama yuzum kalmadi izin istemeye sirketten. Esimin ameliyati zamani cok izin kullandim. Ama kafama cok takiliyo bu konu 13. gundeyim ve dun cok geldi sanki son regl gununde geldigi gibi. Endiseleniyorum acaba ilactan değilde baska bir sorundan oturumu boyle oluyo
Simdiden iyi eglenceler kuzucum size. Ben napim saclarimla kafayi yedimciv civ sarisi oldum esimin israri ustune simdide bakım icin neler var arastiriyorum tatlim
baktım ve bnde bişi yazdım sempatiğim.. güle güle bnde çıkıyorum işim var evde hoşçakal...
evetttt canımmmm ben çek işleriyle uğraşıyorum bi arada bahsetmiştim burda. Allah iyiliğinizi versin emi güldüm baya yaaa :)))))
canım yaaa ihmal etme ya sabahtan yada akşama işten erken çık bence doktora git.
bende de röfle var ilk defa bu kadar sarı oldum, burdaki arkadaşım ısrar etti. yoksa ben hep kahve ve karamel tonları kullanırdım. şimdiki saçımı herkesler çok beğeniyo ama azracımmmm bu açıcıdan yana dertliyim yıpratıyo saçı. 2 günde bir bende maske yapıyorum sıcak havluya sarıp 5 dk bekletiyorum. ama şimdi iyi uçlardan kestirmem lazım sadece. baya da uzadı saçım hem şekil hem kat verdirebilirim.
Biz iki gundur guluyoruz kendimize:)))evetttt canımmmm ben çek işleriyle uğraşıyorum bi arada bahsetmiştim burda. Allah iyiliğinizi versin emi güldüm baya yaaa :)))))
canım yaaa ihmal etme ya sabahtan yada akşama işten erken çık bence doktora git.
bende de röfle var ilk defa bu kadar sarı oldum, burdaki arkadaşım ısrar etti. yoksa ben hep kahve ve karamel tonları kullanırdım. şimdiki saçımı herkesler çok beğeniyo ama azracımmmm bu açıcıdan yana dertliyim yıpratıyo saçı. 2 günde bir bende maske yapıyorum sıcak havluya sarıp 5 dk bekletiyorum. ama şimdi iyi uçlardan kestirmem lazım sadece. baya da uzadı saçım hem şekil hem kat verdirebilirim.
Ben geldimmmhulyacim nasilsin tatlim
sen geldin ben yoktum ben geldim sen yoksun
nolsun canım akşam akşam ne macera atlattıım.. alt kattaki komşumm (yakın ) hastalandı doktora gidelim dedik acile.. bnde onun arabasını hiç kullanmadım eski model micra.. ayy anammm ne halde gittim bi bilsennn Allah tan hastane yakındı valla hem panik hem heycan arabasını da bilmiorum ilkten bikaç kez istop ettirdim nyseki sonra sağ salim gittik ve döndükk ama beni görseydin bidetotomdan nasıl ter attı
Gecmis olsun canim kotu bisey degildir insallah? Aksam aksam macera yasamisssin vallahi ben kullanmaya kullanmaya unuttum hele duz vites baya oldu kesin bende senin gibi teklerim bizimkisi otomatik cok alistim koreldi duz vites kullanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?