2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy azra bişi dicemmm ama gülme bakkkkk ne demek istediğini annamadımmmmmmmmmm

tamam gülmüyorum didimki sen son satirda yazmisin ya menbataya profilindeki resim falan diye bende gormuyorum menbatanin profil resmi civ civ hangi resimini soyluyorsun didim

olmazmi olur tabii harika olur

benim postu alıntılamışş bnde diorum ne civciviiiiiiiiiiiiii

ayrıca ben mutevazıyım tabe alla alla... gerçekleri sölüorumm hem yalan mı hokka gibi estetiksiz doğal burnum var

masallah masallah.. cok güzelsin.. senin herseyın estetiksiz :)))

dogru dıyon :)))

tamam gülmüyorum didimki sen son satirda yazmisin ya menbataya profilindeki resim falan diye bende gormuyorum menbatanin profil resmi civ civ hangi resimini soyluyorsun didim

ekliyorum canım eskilerden ve yenilerden birkac tane...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıldırdım burdaaaaaaaaaaa azracım biz 2gündür hiç ii değiliz valla.. ben menbetanın facedeki profilinde olan sarı saçlı halinden bahsetmiştimmmmmmmmmmmmmm

ay gözümden yaş aktı vallaaaaaaaaaaaaaaa :124::124::124::124:

masallah masallah.. cok güzelsin.. senin herseyın estetiksiz :)))

dogru dıyon :)))

ekliyorum canım eskilerden ve yenilerden birkac tane...

tamam canim sen ekle aksam bakarim. Simdi paydos saati geldi esim tutturdu hadi hadi diye telefon alcaz ona durmuyo..

simdilik hoscakalin kizlar opuyorum ikinizide kocamannnnnnnnnnnn gorusmek uzere bye byee haftaya bugun sizle bulusmak icin cikicam boyle ayyyyyyyy cok heyecanli olcam kesin hafta bugun

güle güle canımmmmmm bnde öpüyorum seniii hoşçakal :)

ekledimmmmmm canımmmm

ben ekledim azra cıktı

neyse iyi bak kendine canımmmm... güle güle...

Son düzenleme:
sempatiğim benim sana bisey yazdın resmın altına.. bak tamam mı????????

ben de cıkıyorumm.. markete gidicem.. gelincede birseyler yapmam gerekk... kendine iyi bak... hoscakal....

sempatiğim benim sana bisey yazdın resmın altına.. bak tamam mı????????

ben de cıkıyorumm.. markete gidicem.. gelincede birseyler yapmam gerekk... kendine iyi bak... hoscakal....

baktım ve bnde bişi yazdım sempatiğim.. güle güle bnde çıkıyorum işim var evde hoşçakal...

menbetacimmmmmmmmm, dogum gunun kutlu olsunnn canimmmmm...

canimmmmmm, cok sevindimmmm... insallah rahat bir hamilelik gecirirsin...

Tşk ederim canım benim dua et bana :)))))9

Menbeta herşeyin hayırlısı olsun bundada bi hayır vardır canım :)))

kızlar ben dün işe gitmedim eşim beni annemlere bıraktı o yüzden yoktum dinleniyorum hepinizi çok öpyorum

evetttt canımmmm ben çek işleriyle uğraşıyorum bi arada bahsetmiştim burda. Allah iyiliğinizi versin emi güldüm baya yaaa :)))))

canım yaaa ihmal etme ya sabahtan yada akşama işten erken çık bence doktora git.

Simdiden iyi eglenceler kuzucum size. Ben napim saclarimla kafayi yedim civ civ sarisi oldum esimin israri ustune simdide bakım icin neler var arastiriyorum tatlim

bende de röfle var ilk defa bu kadar sarı oldum, burdaki arkadaşım ısrar etti. yoksa ben hep kahve ve karamel tonları kullanırdım. şimdiki saçımı herkesler çok beğeniyo ama azracımmmm bu açıcıdan yana dertliyim yıpratıyo saçı. 2 günde bir bende maske yapıyorum sıcak havluya sarıp 5 dk bekletiyorum. ama şimdi iyi uçlardan kestirmem lazım sadece. baya da uzadı saçım hem şekil hem kat verdirebilirim.

baktım ve bnde bişi yazdım sempatiğim.. güle güle bnde çıkıyorum işim var evde hoşçakal...

hı hı baktım.. ve bende sana bısey yazdım sempatiğim... ben geldim.. sen gitmişsin.. sanada kolay gelsin....

ay evet kardaizcim, ben dicem dicem diyemedim, unutmusum.. senın sacların cok guzel.. ve de cok uzun.... bende uzatmak ıstıyorum ama cok yavas uzuyor saclarım.. sen nasıl maske yapıyon canım...

benım bir yıpranma olmadı sacımda yanı sertlesme felan olmadı.. bende saca bakım yapmıyorum yaa sadece hergun banyoda ve banyodan sonra kremliyorum okadar... tembel mıyım bu konuda bılemedım....

Biz iki gundur guluyoruz kendimize:)))
İhmal etmek istemiyorum ama isleri cok aksattim huzursuzluk ciksin istemiyorum sitemli konusmalar falan...
Ufffff acicinin kralai yedim yeminle komple aciciyla sacimin rengini akitti sonrada tekrar aciciyla rofle yapip kaln yerleri saiyla boyadi hesap et ama en ufak yanma kirilma olmadi ama setlesti gibi sanki.
Ctesi gunu gorucem merak ettim tatlim rofleni

Ben geldimmm​
hulyacim nasilsin tatlim

sen geldin ben yoktum ben geldim sen yoksun

nolsun canım akşam akşam ne macera atlattıım.. alt kattaki komşumm (yakın ) hastalandı doktora gidelim dedik acile.. bnde onun arabasını hiç kullanmadım eski model micra.. ayy anammm ne halde gittim bi bilsennn Allah tan hastane yakındı valla hem panik hem heycan arabasını da bilmiorum ilkten bikaç kez istop ettirdim nyseki sonra sağ salim gittik ve döndükk ama beni görseydin bide totomdan nasıl ter attı

Gecmis olsun canim kotu bisey degildir insallah? Aksam aksam macera yasamisssin vallahi ben kullanmaya kullanmaya unuttum hele duz vites baya oldu kesin bende senin gibi teklerim bizimkisi otomatik cok alistim koreldi duz vites kullanmam

Gecmis olsun canim kotu bisey degildir insallah? Aksam aksam macera yasamisssin vallahi ben kullanmaya kullanmaya unuttum hele duz vites baya oldu kesin bende senin gibi teklerim bizimkisi otomatik cok alistim koreldi duz vites kullanmam

ya kan şekeri düşmüş arkadaşın baş dönmesi falan fenalaştı... iyi şimdi serum verdiler...

ya bizim arabayı kullanıyorum çok ii manuel vites... ama arkadaşınki bi garip geldi bana gazı freni falan biraz değişikti ayy şükür sağ dalim gidip geldik ya.. eski modeldi bide ondan.. bizimki gibi olsa ohooooo havada karada

ayy anam otomatik en rahatı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…