- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.341
Pof canim sikilio yaaa kismelerde ugramiyo bu aksammmmm
Aldik canim benim artik butun gece kurcalar orasini burasiniiben burdayım kuzumm :) kocişle de gitmedik gezmeye vazgeçtim soğuk yağmur otobüslerle gitcem falan gitmedim
siz naaptınız aldınız mı telefon kocacına :)
Aldik canim benim artik butun gece kurcalar orasini burasiniibiz kafedeyiz wireleside buldummm. Hakikaten cokkk soguk bugun hava kiş geldi resmen haftaya yagmaz insallahh
hayırlı olsun canım benim.. ay ne aldınız meraktan çatlarım
yaa kış geldi valla kar gelcekmiş diyolarrrr :2::2: valla şekerim haftaya da yağsa no problemaaaaaanasıl olsa kapalı mekanda oturcaz
Ole tabiiiii ama yagmasada olursaol bitanem samsug galaxy s2 aldi topic acmislar onlarda bi gorcen teli alanlar listeleri var millet listeye gircem diye na taklalar atiyo ayni bizim hamile listesi gibi dedim esime guluyo oda biz neler dusunuyoruz erkekler neler
Yok kuzum ne isi var burdaaaaahayırlı olsun güzel telefon hmde bayaaa
nerde topik açtılar ayol anlamadım nereye yazıyo kocacın ? kk ya deme atarım kendimi koltuktannnnnnnnnnnnnn
Yok kuzum ne isi var burdaaaaadonanim haberde yaziyolar vbizimkinin erkek versiyonu orasi
Cocugumuz olursa onunda forumu olur kesin
bnde şaşırdımm zatii burda olamaz diyeiyi hayırlı olsun topiği ne diyelim bizimkide ekşi sözlükte yazar oda oraya takılır hep :13::13:
Eksi sozluk bilgi edinmek icin cok guzel bi site
Tugcecim hosgeldin nasil oldun kuzucummmm
heyoooo ben geldimmmm napıosnuz kızlarr...
hava maduruyum bnde donuyorumm kaç kat gıyındım :) ne yaptınız bgn ? Biz eşimle bi avm ye gıttık gebe magazasından bayram ıcın bısey baktım kendımeee ama hıc bısey bulamadımm daha dogrusu cok kadınsı şeyler vardı 2 tane ürün demedim ama yakışmadısonraaa kayınvalıdeme elti adayım gelmişti onlarla oturdukk fln derken akşam oldu :)
iyidir Azracımmm senden nbr ?? Bademciklerim aynı kıpkırmızı ama çok şükür halsiz fln değilimm buarada telin hayırlı olsun cnmm artık telınde yenılendı sureklı onlıne olman lazım :)
iyidir Azracımmm senden nbr ?? Bademciklerim aynı kıpkırmızı ama çok şükür halsiz fln değilimm buarada telin hayırlı olsun cnmm artık telınde yenılendı sureklı onlıne olman lazım :)
hoşgeldin canımmm :) e-bebek ten baksana kendine kıyafet çok şirin şeyler vardikkat et üşümeeeee :2:
elti adayın nasıl oluyor sözlü falanlarmı?
ay bide azradan önce diim telefon kocasının onun diillllllllllllllllll
heyoooo ben geldimmmm napıosnuz kızlarr...
hava maduruyum bnde donuyorumm kaç kat gıyındım :) ne yaptınız bgn ? Biz eşimle bi avm ye gıttık gebe magazasından bayram ıcın bısey baktım kendımeee ama hıc bısey bulamadımm daha dogrusu cok kadınsı şeyler vardı 2 tane ürün demedim ama yakışmadısonraaa kayınvalıdeme elti adayım gelmişti onlarla oturdukk fln derken akşam oldu :)
hoşgeldin canımmm :) e-bebek ten baksana kendine kıyafet çok şirin şeyler vardikkat et üşümeeeee :2:
elti adayın nasıl oluyor sözlü falanlarmı?
ay bide azradan önce diim telefon kocasının onun diillllllllllllllllll
hulyacim bende var bisey
Hlyya katiliyorum orasi birde ebrunun internet sitesi harika oraya kesin bakmalisin. Ben 3ay once kendime hamile bodysi almistim indirime girmistidogmamis bebege don bicmem meshurdur benim
ıyı yapmışsınn Azracımmm bnde kipa markette bi tulumu cook begenmiştim 9 tl ye düşmüştü almıştım hemen :) Hamile falan degıldım dahaa ama ıyıkıde almışım bosverr gıyeceksın bıgun elbet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?