2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben burdayım kuzumm :) kocişle de gitmedik gezmeye vazgeçtim soğuk yağmur otobüslerle gitcem falan gitmedim

siz naaptınız aldınız mı telefon kocacına :)
Aldik canim benim artik butun gece kurcalar orasini burasinii biz kafedeyiz wireleside buldummm. Hakikaten cokkk soguk bugun hava kiş geldi resmen haftaya yagmaz insallahh

Aldik canim benim artik butun gece kurcalar orasini burasinii biz kafedeyiz wireleside buldummm. Hakikaten cokkk soguk bugun hava kiş geldi resmen haftaya yagmaz insallahh

hayırlı olsun canım benim.. ay ne aldınız meraktan çatlarım

yaa kış geldi valla kar gelcekmiş diyolarrrr :2::2: valla şekerim haftaya da yağsa no problemaaaaaa nasıl olsa kapalı mekanda oturcaz

hayırlı olsun canım benim.. ay ne aldınız meraktan çatlarım

yaa kış geldi valla kar gelcekmiş diyolarrrr :2::2: valla şekerim haftaya da yağsa no problemaaaaaa nasıl olsa kapalı mekanda oturcaz

Ole tabiiiii ama yagmasada olur saol bitanem samsug galaxy s2 aldi topic acmislar onlarda bi gorcen teli alanlar listeleri var millet listeye gircem diye na taklalar atiyo ayni bizim hamile listesi gibi dedim esime guluyo oda biz neler dusunuyoruz erkekler neler

hayırlı olsun güzel telefon hmde bayaaa

nerde topik açtılar ayol anlamadım nereye yazıyo kocacın ? kk ya deme atarım kendimi koltuktannnnnnnnnnnnnn

hayırlı olsun güzel telefon hmde bayaaa

nerde topik açtılar ayol anlamadım nereye yazıyo kocacın ? kk ya deme atarım kendimi koltuktannnnnnnnnnnnnn
Yok kuzum ne isi var burdaaaaa donanim haberde yaziyolar vbizimkinin erkek versiyonu orasi
Cocugumuz olursa onunda forumu olur kesin

Yok kuzum ne isi var burdaaaaa donanim haberde yaziyolar vbizimkinin erkek versiyonu orasi
Cocugumuz olursa onunda forumu olur kesin

bnde şaşırdımm zatii burda olamaz diye iyi hayırlı olsun topiği ne diyelim bizimkide ekşi sözlükte yazar oda oraya takılır hep :13::13:

heyoooo ben geldimmmm napıosnuz kızlarr...
hava maduruyum bnde donuyorumm kaç kat gıyındım :) ne yaptınız bgn ? Biz eşimle bi avm ye gıttık gebe magazasından bayram ıcın bısey baktım kendımeee ama hıc bısey bulamadımm daha dogrusu cok kadınsı şeyler vardı 2 tane ürün demedim ama yakışmadı sonraaa kayınvalıdeme elti adayım gelmişti onlarla oturdukk fln derken akşam oldu :)

iyidir Azracımmm senden nbr ?? Bademciklerim aynı kıpkırmızı ama çok şükür halsiz fln değilimm buarada telin hayırlı olsun cnmm artık telınde yenılendı sureklı onlıne olman lazım :)

hoşgeldin canımmm :) e-bebek ten baksana kendine kıyafet çok şirin şeyler var dikkat et üşümeeeee :2:

elti adayın nasıl oluyor sözlü falanlarmı?

ay bide azradan önce diim telefon kocasının onun diillllllllllllllllll

iyidir Azracımmm senden nbr ?? Bademciklerim aynı kıpkırmızı ama çok şükür halsiz fln değilimm buarada telin hayırlı olsun cnmm artık telınde yenılendı sureklı onlıne olman lazım :)

Benim degil tatlim esimin ben onun eskisine kaldim ama hattimi degistirdim 5-6 gun icinde acilirmis net paketi cok uygun o acilirsa o zaman cok iyi olucak iste

hulyacim bende var bisey

Hlyya katiliyorum orasi birde ebrunun internet sitesi harika oraya kesin bakmalisin. Ben 3ay once kendime hamile bodysi almistim indirime girmisti dogmamis bebege don bicmem meshurdur benim

aaa aslında gıttıgım avm de e bebek ın magazasıda vardı ama hıc bakmadımm... Gebe magazsında bi tunık begenmiştim ama onunda hep buyuk bedenlerı kalmıştı çuval gıbı durdu üstümde... Dur bı e bebekın sıtesıne bakıyımm :) Buarada e bebekte bi emzık zıncırıni cok begenmiştim onuda almam lazım :)
Elti adayım şöyle oluyo cnmm 2 senedır cıkıyolar kaynım askerde, geldıkten snra iş bulcak para bırıktırıcekte sonra yuzuk takıcaklar kısmetse... Şuan resmi bişey yok yanııı :)

Buarada tel olayında cook haklısın cnmm.. Bnm eşimle telefonum aynıydı snra onun telının ekranı çatladı ve dokunmatıgı bozuldu yaptıramadı halaaa bu yuzdende sureklı bnm telımle oynuyoooo valla ben gıdıp onun telını yaptırıcıcam sonunda kurtulmak ıcın :)

hulyacim bende var bisey

Hlyya katiliyorum orasi birde ebrunun internet sitesi harika oraya kesin bakmalisin. Ben 3ay once kendime hamile bodysi almistim indirime girmisti dogmamis bebege don bicmem meshurdur benim

ıyı yapmışsınn Azracımmm bnde kipa markette bi tulumu cook begenmiştim 9 tl ye düşmüştü almıştım hemen :) Hamile falan degıldım dahaa ama ıyıkıde almışım bosverr gıyeceksın bıgun elbet :)

İnsallah kuzucum yhaaaaa insalllahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…