2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hulyacim bende var bisey

Hlyya katiliyorum orasi birde ebrunun internet sitesi harika oraya kesin bakmalisin. Ben 3ay once kendime hamile bodysi almistim indirime girmisti dogmamis bebege don bicmem meshurdur benim

noldu yine azracımmmmmmmmm neyin var

ayy bilionmu o bnde de var ama almıyorum sadece bakıyorum

bak cicim bak bnde girip bakıyorum oraya çok güzel şeler var ya insanın içi gidiyoooooo... du ben sana bulayım senin tarzına uygun güzel bişiler

anamm o eltide dıdısının dıdısıymış yani nasıl sevio musun ? ayy ben elti lafına bile sinir oluyorum artıkkkkkkk

ahh ahhh keşke ben kocamın eskisine kalsam adamın elinde blackberry var bnde nokia bilmem ne klasik modellerden

valla kız bana ıyı davranıyoo ama bgn konuşma arasında dedıkı bızım ust kattakı daıre 110 tl ye satılıyomuş annem dedıkı osman askerden gelsede alın dedı fln diyoo bende hemen lafımı soktummm osman askerden gelcekte 110 mılyar kazanıcak ohooo.... Bnm eşimin babası lisedeyken ölmüş lısede okuldan snraları calısıyomuşş parasızlıktan... Osmanın yanı kaynımın babası gıbı onu unıv okuttu herseyını yaptı... Dugunumuzu bıle tek başına yaptı kızın dedıgıne bakkk

ay azracımmmmmmmmmm bayıldım ben buna MOR bide offfff bittimmmmmmmm

Hlycim bitttiiiiim rengine modelineeeee offfffff offfff

Gerçekten güzelmişş bende bugun bunun aynı modelini ama kotunu denedim :)

sitekilerin hepsine baktımm ve içim yine kötü oldu burnum sızladı
Kıyamam sanaa deme öylee az kaldı sende yakında almaya başlıycaksın ınsallah :)

Buarada tel konusundaa ıphone telefonda evrim demekk... Suan ıphone kullanıyorumm ve bundan önce black berryım vardıı ıphone yanında halt yemiş... Bilgisayarda yaptıgım herseyı telefonumdan yapabılıyorummm, foto mega pıkselı flnda cok ıyıı... Navıgasyon ozellıgıde goruyoo tv bıle ızlenıyo daha ne olsun :) Eğer black bery fln almayı dusunuursen kesınlıkle ıphone al derım.. Fıyat farkları cook yoook ama özellık farkı cok hulyacıum

hmmm azracım bak bu gomlekte cook degısıkmıs :)

Az kaldi hulyacim seninde olcak bunlardan allah kismet ederse

inşallah canımm seninnde benimde bizimde inşallahh ..

töbe töbeeeeeeee sinir oluyorum böle tiplere benim eltimde arabayla ilgili bnzer bişi yapmıştı ! ay tuğçecim ben sordum ama kapatalım bu mevzuyu ben cidden feci sinirleniyorum çünkü

ben de ekoseli modelleri çok seviyorum :)

doğru dıyosun cnmmm senın eltinin namınıda bılıorumm yanından geçmişti arabayla slk şeyy... Kapatalım bu konuyuu bakın ben sıze denedıgım modellerı gostereyımm....

Bu iki modeli denedımmmm ama ıkısıde ıgrenc durdu :) İkiside dizin üzerinde elbisee ama annemın kıyafetlerını giymişim gibi oldu :) Heleki kumaşlı olan cok hoşuma gıtmıstı kolları fln bol gelıyo yaa tarz olur dıye düşündüm ama kötüydü :)

inşallah canım benim yakındır o günler...

canım ben zaten ıphone istiyorum kocacımdan oda söz verdi alacak.. ben espri olsun diye azraya atıfta bulunmak için dedim ben klavyelilerden hoşlanmıyorum dokanmatiklii olsun istiyorum ve ıphone 4 istiyorumm az kaldı inşallah doğum günüme alır kocacımm

ohhhh topıgımız tamamen onlıne olucak yakında desene :) sımdıden hayırlı olsun dıyorum o zmnnn :)

kızlarrr yakın 2 arkadaşımın düğünü varrr sizce siyah pantalonun üzerine bu blüz nasıl durur ? Ne gıycem bılmıyorumm... Bırısı haftaya pazar gunu dıgerıde kasımın ılk haftası Allahtan ıkı arkadasımda farklı ortamlardann bı aldıgımı ıkısınede gıyebılıcem :)

İyi geceler hulyacim bizde eve geldik koptum o yuzden

Tugcecim guzelmis pantolonun yakisir klasik kesimmiydi pantolon tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…