- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.361
hulyacim bende var bisey
Hlyya katiliyorum orasi birde ebrunun internet sitesi harika oraya kesin bakmalisin. Ben 3ay once kendime hamile bodysi almistim indirime girmistidogmamis bebege don bicmem meshurdur benim
aaa aslında gıttıgım avm de e bebek ın magazasıda vardı ama hıc bakmadımm... Gebe magazsında bi tunık begenmiştim ama onunda hep buyuk bedenlerı kalmıştı çuval gıbı durdu üstümde... Dur bı e bebekın sıtesıne bakıyımm :) Buarada e bebekte bi emzık zıncırıni cok begenmiştim onuda almam lazım :)
Elti adayım şöyle oluyo cnmm 2 senedır cıkıyolar kaynım askerde, geldıkten snra iş bulcak para bırıktırıcekte sonra yuzuk takıcaklar kısmetse... Şuan resmi bişey yok yanııı :)
Buarada tel olayında cook haklısın cnmm.. Bnm eşimle telefonum aynıydı snra onun telının ekranı çatladı ve dokunmatıgı bozuldu yaptıramadı halaaa bu yuzdende sureklı bnm telımle oynuyoooo valla ben gıdıp onun telını yaptırıcıcam sonunda kurtulmak ıcın :)
Hlycim bitttiiiiim rengine modelineeeee offfffff offfff
sitekilerin hepsine baktımm ve içim yine kötü oldu burnum sızladı
noldu yine azracımmmmmmmmmneyin var
ayy bilionmu o bnde de var ama almıyorum sadece bakıyorum
bak cicim bak bnde girip bakıyorum oraya çok güzel şeler var ya insanın içi gidiyoooooo... du ben sana bulayım senin tarzına uygun güzel bişiler
anamm o eltide dıdısının dıdısıymış yaninasıl sevio musun ? ayy ben elti lafına bile sinir oluyorum artıkkkkkkk
ahh ahhh keşke ben kocamın eskisine kalsamadamın elinde blackberry var bnde nokia bilmem ne klasik modellerden
ay azracımmmmmmmmmm bayıldım ben buna MOR bide offfff bittimmmmmmmm
Hlycim bitttiiiiim rengine modelineeeee offfffff offfff
Kıyamam sanaa deme öylee az kaldı sende yakında almaya başlıycaksın ınsallah :)sitekilerin hepsine baktımm ve içim yine kötü oldu burnum sızladı
Az kaldi hulyacim seninde olcak bunlardan allah kismet ederse
valla kız bana ıyı davranıyoo ama bgn konuşma arasında dedıkı bızım ust kattakı daıre 110 tl ye satılıyomuş annem dedıkı osman askerden gelsede alın dedı fln diyoo bende hemen lafımı soktummm osman askerden gelcekte 110 mılyar kazanıcak ohooo.... Bnm eşimin babası lisedeyken ölmüş lısede okuldan snraları calısıyomuşş parasızlıktan... Osmanın yanı kaynımın babası gıbı onu unıv okuttu herseyını yaptı... Dugunumuzu bıle tek başına yaptı kızın dedıgıne bakkk
Gerçekten güzelmişş bende bugun bunun aynı modelini ama kotunu denedim :)
inşallah canımm seninnde benimde bizimde inşallahh ..
töbe töbeeeeeeee sinir oluyorum böle tiplere benim eltimde arabayla ilgili bnzer bişi yapmıştı ! ay tuğçecim ben sordum ama kapatalım bu mevzuyu ben cidden feci sinirleniyorum çünkü
ben de ekoseli modelleri çok seviyorum :)
Kıyamam sanaa deme öylee az kaldı sende yakında almaya başlıycaksın ınsallah :)
Buarada tel konusundaa ıphone telefonda evrim demekk... Suan ıphone kullanıyorumm ve bundan önce black berryım vardıı ıphone yanında halt yemiş... Bilgisayarda yaptıgım herseyı telefonumdan yapabılıyorummm, foto mega pıkselı flnda cok ıyıı... Navıgasyon ozellıgıde goruyoo tv bıle ızlenıyo daha ne olsun :) Eğer black bery fln almayı dusunuursen kesınlıkle ıphone al derım.. Fıyat farkları cook yoook ama özellık farkı cok hulyacıum
hmmm azracım bak bu gomlekte cook degısıkmıs :)
inşallah canım benim yakındır o günler...
canım ben zaten ıphone istiyorum kocacımdan oda söz verdi alacak.. ben espri olsun diye azraya atıfta bulunmak için dedimben klavyelilerden hoşlanmıyorum dokanmatiklii olsun istiyorum ve ıphone 4 istiyorumm az kaldı inşallah doğum günüme alır kocacımm
bende bunu beğendimm
ohhhh topıgımız tamamen onlıne olucak yakında desene :) sımdıden hayırlı olsun dıyorum o zmnnn :)
inşallah canım :)
ben kaçıyuorum kızlar kocacımlan yatcaz uykum geldiiyi geceler öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?