- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.401
screamaway nasılsın canım ? doktor kontrolun ne zaman canım bi dahaki ?
azra yaaaaaaa b u kadar olmaz canım ya ne kadar kalp kalbe karşıymışız... valla bu kadar şok oldumm canım benim tam yazdım dedim azracım geleydi muhabbet ederdik diye hatta msj atacaktım işin yoksa gel diye sen geldin canım yaaaaaaaaaaa
oldu is tugcecim... yakinda oraya geccek insallah....
azracim, o mor elbiseyi bende gorup begenmistim daha once.. hatta linkini anneme gondermistim cok guzel elbise diye... zevklerimiz benziyormus senle...
dun baya muhabbet donmus burdaaaaa... esinin telefonu hayirli olsun azracimmm, benimkinde de ayni telefondan var... Hatta ben de istiyorum, bu hafta bana da alcaz insallahh...
hulyacim, bir ay sonra doktor kontrolum var yine... bebek normal olcumlere uymadi ya, onu kontrol etcekler yine...:26:
hulyacim, bir ay sonra doktor kontrolum var yine... bebek normal olcumlere uymadi ya, onu kontrol etcekler yine...:26:
Canim benimmm acmistim ama utuye basladim basinda degildim sms ini gorur gormez geldim ama sen yoksun sms de atamiyorumm
ay evet kardaizcim, ben dicem dicem diyemedim, unutmusum.. senın sacların cok guzel.. ve de cok uzun.... bende uzatmak ıstıyorum ama cok yavas uzuyor saclarım.. sen nasıl maske yapıyon canım...
benım bir yıpranma olmadı sacımda yanı sertlesme felan olmadı.. bende saca bakım yapmıyorum yaa sadece hergun banyoda ve banyodan sonra kremliyorum okadar... tembel mıyım bu konuda bılemedım....
kardaizcim gorusemiyoruz ozlettin kendini is dagiliminizmi değisti cok yogunsun gecici bir durumdur insallahhh:44:
hulyacim bi turlu karsilasamadik seninle ne islerin var bakimmmm merak ettim simdi bak:44:
Günaydın kızlarrr inşallah iyi bir hafta geçirmek dileği ile :))))
günaydın kızlaaaaaaaaaar
renewalcim cok gecmis olsun kuzucum ne zehirlenmesiiiii benim haberim yoktuuuuvalla ben ne zaman ii olcam bilmiorum zehirlenmeden beri şiddetli baş ağrısı vr bendeboyun fıtığı mı acaba die şüpheleniodum ama bu haftalarda hamilelikte oluyomuş heralde inş biran önce geçer... onun dışında iyiyim kızımda iidir heralde :d sen nasılsın
valla ben ne zaman ii olcam bilmiorum zehirlenmeden beri şiddetli baş ağrısı vr bendeboyun fıtığı mı acaba die şüpheleniodum ama bu haftalarda hamilelikte oluyomuş heralde inş biran önce geçer... onun dışında iyiyim kızımda iidir heralde :d sen nasılsın
renewalcim cok gecmis olsun kuzucum ne zehirlenmesiiiii benim haberim yoktuuuu
hulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10 dak sonra cvp verebilcemmmm
azracım ben çıkıyorum canım.. ev savaş alanı gibi.. yazlık kışlık devri işlerimi yapayım mola verdikçe gelirim
kolay gelsin canim saana dünde benim oyleydi ütüler kışlıklar evi birakip gidesim geldi bi aragecenin 2 sinde bitti hala uykum varrr
renewalcim cok gecmis olsun kuzucum ne zehirlenmesiiiii benim haberim yoktuuuu
hulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10 dak sonra cvp verebilcemmmm
Bikeresevdim canim nasilsin nasil gidiyor birdaha doktora gittinmi
azracımmmmmmmmm sorma ya karşılaşamadıkkkk ! bi gelivereydin ya bak çağırıyorum senihazır mola vermişken 2 muhabbet edeydik
kuzummmmmmmmmm nassın konuşamadık kaç gündürrrrrrr
nassın canım iyisin inşallah? kızın nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?