2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canim benimmm acmistim ama utuye basladim basinda degildim sms ini gorur gormez geldim ama sen yoksun sms de atamiyorumm

Evet tatlim benziyomus hakikaten elbise cok hosuma gittiiiii benimmmde evet telefon degil resmen bilgisayar konusuyosun onlari sms olarak lyazip soledin kisiye sms atiyo falan cok farkli ozellikleri var

hulyacim, bir ay sonra doktor kontrolum var yine... bebek normal olcumlere uymadi ya, onu kontrol etcekler yine...:26:

inşallah güzel haberler alacaksın canım benimm sen hiç şeker ölçümü falan yaptırdınmı bu arada ?

Canim benimmm acmistim ama utuye basladim basinda degildim sms ini gorur gormez geldim ama sen yoksun sms de atamiyorumm

bnde baktım gelen giden yok :d çıktımm ayy bugün çok işim varrrrrrrrrrrrrr

teşekkür ederim canım. her zaman gittiğim iş yerinin orda bir kuaför var ordan aldım maskeyi saçımı yıkadıktan sonra sürüyorum, daha sonra kaynar suya havluyu uçlarından tutup ıslatıyorum sonra onu yine uçlardan çevirerek sıkıyorum suyunu ve saçını ununla sarıp 5 dk buharında bekletiyorum. o 5 dk dan sonra uçlardan başlayarak tarıyorum hemen açılıyo. elektriklenme ve öle sert keçe gibi görünüm gitti sayılır. ilklerde öleydi çok kötüydü kuaför verdi şimdi düzeldi. banyodan çıktıktan sonra şaç yağı yani serumu var onu da sürüyorum uçlara doğru kabarmıyo.

bugünde yoğunum baya arkadaşlarımmm
sream canım inşallah güzel haberler geliceksin. sakin ol ve kendine dert etme bi tanem.
tuğçecim kıyafetler çok hoştu gerçekten. bende hamileliğimde kot tulum giymiştim çok rahat ettim. netden bakmanda fayda var çeşit fikir olur sana gezip dolanmak zorunda kalmazsın.
sılacımmmmmmm karşılaşamıyoruzzzzz ben seni çok özledimmmmmmmm

arkadaşlar hepinizi özledim, burdaki sohbeti özledim valla. ilerki günlede daha az gelebilicem gibi görünüyo. depoya gidicem sık sık malzeme tanımaya ve sevkiyata orası da morg gibi inşallah çok hasta olmam. hepinizi çokkkk seviyorummmmm. öptümmmm

Son düzenleme:
oyyy kankitommmmmmmmmm senin işin başından aşmış valla... Allah kolaylık versin canım benim :) ama beni habersiz bırakma bakkkkkkkkkkk arada msjlaşalımmm bakkkkkkkkkk

kardaizcim gorusemiyoruz ozlettin kendini is dagiliminizmi değisti cok yogunsun gecici bir durumdur insallahhh:44:
hulyacim bi turlu karsilasamadik seninle ne islerin var bakimmmm merak ettim simdi bak:44:

kardaizcim gorusemiyoruz ozlettin kendini is dagiliminizmi değisti cok yogunsun gecici bir durumdur insallahhh:44:
hulyacim bi turlu karsilasamadik seninle ne islerin var bakimmmm merak ettim simdi bak:44:

azracımmmmmmmmm sorma ya karşılaşamadıkkkk ! bi gelivereydin ya bak çağırıyorum seni hazır mola vermişken 2 muhabbet edeydik

Günaydın kızlarrr inşallah iyi bir hafta geçirmek dileği ile :))))

kuzummmmmmmmmm nassın konuşamadık kaç gündürrrrrrr

günaydın kızlaaaaaaaaaar

nassın canım iyisin inşallah? kızın nasıl ?

valla ben ne zaman ii olcam bilmiorum zehirlenmeden beri şiddetli baş ağrısı vr bende boyun fıtığı mı acaba die şüpheleniodum ama bu haftalarda hamilelikte oluyomuş heralde inş biran önce geçer... onun dışında iyiyim kızımda iidir heralde :d sen nasılsın

renewalcim cok gecmis olsun kuzucum ne zehirlenmesiiiii benim haberim yoktuuuu

hulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10 dak sonra cvp verebilcemmmm

ay kuzum yaa seninde hergünün bi ağrılı sancılı bişili geçiyor yaaa.. geçmiş olsun canım :)

ayyyyyyyyyyyyy bekliorummmmmmmmmmm 10 dk oldu gönder hadiiiiiiiiiiiiii

azracım ben çıkıyorum canım.. ev savaş alanı gibi.. yazlık kışlık devri işlerimi yapayım mola verdikçe gelirim

azracım ben çıkıyorum canım.. ev savaş alanı gibi.. yazlık kışlık devri işlerimi yapayım mola verdikçe gelirim

kolay gelsin canim saana dünde benim oyleydi ütüler kışlıklar evi birakip gidesim geldi bi ara gecenin 2 sinde bitti hala uykum varrr

Son düzenleme:
kolay gelsin canim saana dünde benim oyleydi ütüler kışlıklar evi birakip gidesim geldi bi ara gecenin 2 sinde bitti hala uykum varrr

mersi canikomm :) bnde bekliorum ama gelmedi :d nyse bu sefer kesin çıkıorum :) dikkat et kendine canım uyuya kalma hata yapma mazallah maaşlar gitmesin :79::79::79::79:

ya geçen hafta bi besin zehirlenmesi geçirdim de işte çok önemli bişi dil serum fln takıldı işte ishal vs... ama geçti o ,o günden beri şiddetli baş ağrısı var bende boyun fıtığı die şüpheleniodum ama bnmle birlikte aynı zamanda hamile olanların söledii kadarıyla bu haftalarda oluomuş heralde... inş biran önce geçer... Hülyacım haklısın bitanem valla bnm bünye hamileliği kaldıramadı heralde her dk bişi çıkıo yaaa bende sinir oluorum ama böle napim bide işe geliorum oda sinirimi bozuo evde olsam belki bu kadar olmazdım... Sen napıosun azra durumlar ne sizde ?

Bikeresevdim canim nasilsin nasil gidiyor birdaha doktora gittinmi

kızlar çok tşk ederim iyiyim ama çok şiddetli bel ağrım var 2 gündür yatakta doğru düzgün uyuyamıyorum inşallah bebek sağlıklıdır ben bütün ağrılara sancılara razıyım onun dışında bir sıkıntı yok çok şükür evde internetim yok artık cuma işe gelemdim o yüzden yazamadım size doktor kontrolüm cuma günü inşallah kese kontrolü bir sorun olmadan atlatırım bütün adaklarımı yerine getircem inşallah :)))))

sizler nasılsınız

renewal canım benim çok geçmişşşşşşş olsun Allah yaşatmasın br daha prensesin oluyormuş hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…