2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Ne demek canim bu anlamdim ben ne olcumu

azracim, bebek beklenenden toplu cikti.. Bir ay sonra yine kontrole gitcem, yine olccekler.. Bende diyabet baslangici oldugundan supheleniyorlar...

inşallah güzel haberler alacaksın canım benimm sen hiç şeker ölçümü falan yaptırdınmı bu arada ?
bnde baktım gelen giden yok :d çıktımm ayy bugün çok işim varrrrrrrrrrrrrr

seker olcumu daha olmadi hulyacim.. Kasim sonunda glukoz testim var... Bakalim...:26:

kardaizcimmmm, insallah canim... endise ediyorum aslinda ama, o vurmaya basladiginda tum endiselerim geciyor...

renewalcimmmmmmmm, zehirlenme miiiii, ben bilmiyordummmm... cok gecmis olsun canimmm... bir de kiz yazmissinnn, senin erkek diilmiydiii... ayy kafam karistiii.... surekli takip ediyorum ama kacirmisim senin yazdiklarini...:44::44:

isyerinde stresli gunler geciriyorum kizlar... bana dua edin... is paylasimi yapildi bir seyle alakali... en agir kisim bana verildi, sen becerirsin bunu diye... biktim ugrasmaktan butun bunlarla... bir an once izin zamanim gelsin istiyorum...

zaten olayi cozumlemis durumdasiniz tatlim... yeni oyuncaklarini gule gule kullanin... gecenlerde esimle kkonusuyorduk tamda bu mevziudan ve nokia ayri bi ola di cep teller icin yani en iisiydi ama bu eveluasyonu yakalayamadi... samsung yillar once cok gerisindeydi oysaki nokianin ama nokia bu dokunmatikle baslayan vearkasi kesilmeyen ilermeyi yakalayamadi bana gore....

screamawayciimm sanada simdiden hayirli olsun diorum canim telin...

bi dakka yaa ne kacirdiimmm noluyoooo nekizi ne prensesi arkadaslar.. bu hatuna erkek denmemismiydi ???? anlayanlar anlamayanlara anlatirmi lutfenn???

valla bize kiz kalmadi yahu herkesler kiza gebe??? bi screamawaymi var simdi pasa anasi??

tesekkur ederim silacimmmm...

evett, bu arada ben varimmmm insallahhh da degismezzz.. ayy silacim kayinvalidem bizi ziyarete geldi bu arada... bisssuru sey almis gelmisss, hastane cikisini bile almisss... oysaki ben alcaktimmm...

alıntı yapamıyorum yaaa

H.sonu gelemedim netim yoktu olsada vaktim yoktu zeten c.tesi bütün gün ev işiyle uğraştım pazar günü de eşimin bi akrabası vefat etti oraya gittik

Sizler nasılsınız ?

selam kızlar naparsınız bakem nasıl gidiyo var mı mutlu haberler ben çalışmıom ya şimdi annemde misafir bastı dün gece gittiler giremedim hiç

isyerinde stresli gunler geciriyorum kizlar... bana dua edin... is paylasimi yapildi bir seyle alakali... en agir kisim bana verildi, sen becerirsin bunu diye... biktim ugrasmaktan butun bunlarla... bir an once izin zamanim gelsin istiyorum...

caniimm yaaaaaaaaaaaaaa..... valla nediyelimmm insallah kolaylankir isin hic budurumda kalmadim ama gorduklerimle tahminde biulunuyorum anca durumunla ilgili.... ayricada resmen 3.5 ayin kaldi doguma ya...biz daha hamile kalcaz:)))))

su diyabet testlerindende teliz sonuclar gelir insallah...

ayrica merak etme renewali bende bilmiyorummm kizlaarrrr yoksa face de bisiler dondude bilmiyozmuuuu????

tesekkur ederim silacimmmm...

evett, bu arada ben varimmmm insallahhh da degismezzz.. ayy silacim kayinvalidem bizi ziyarete geldi bu arada... bisssuru sey almis gelmisss, hastane cikisini bile almisss... oysaki ben alcaktimmm...

yaaaaaaaaaaaa inanmiyoruuuuummmmmmm demek kayinvaliden geldi.... kalacakmi doguma kadar... cok sagolsun amaa yaa neden dusunmezlerki gelinin ilk cocugu herseyini kendi zevkine gore yapmak etmek ister die...... ahh ahhh.... eminim iyi niyetlidir oda cuyuk heycanla almistir ama iste napacan!!! ama sen yinede al fazla cikis takimi goz cikarmazzz....!!!

ayrica bazi konularda simdi daha anlasiliyorum sanirim dimi?

canim basiniz sagolsun.... masallah islerini halletmissin evde ii olmus bundansonra zaten fazla yormayacan sen kendini... bebegimizi rahatsiz etmeni istemiyoruz cunku............

selam kızlar naparsınız bakem nasıl gidiyo var mı mutlu haberler ben çalışmıom ya şimdi annemde misafir bastı dün gece gittiler giremedim hiç

selam canim.... bende cok olmuyo geleli bugunde fazla ugrayan yok bence kisa giris islemleriyle mesguliyet var.... yazlik kislik devirteslim isleri falan valla benimkiler hep dolapta... ya dolabim cok buyuk ya da kiyafetlerimiz az:))))

sen dinlenmedemisin canim ondanmisir calismayisin?????

ayricaaaaaa buraya yaziyorum kac gundur aklimda ikiziiiimmmmmm regenn lutfen acilen bekleniyorsunuz nerelerdesiniz..... aaaaa tatlim noldu nere gittiinnnn kustunmu bize???((

canim basiniz sagolsun.... masallah islerini halletmissin evde ii olmus bundansonra zaten fazla yormayacan sen kendini... bebegimizi rahatsiz etmeni istemiyoruz cunku............

çok sağol canım bu ara çok fazla cenaze oldu .... Canımmmmmm ya içim bi hoş oldu varya bebeğimizi dedin ya nasıl mutlu oldum valla ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ya :)

bu arada tek alıntı yaptığımda oluyor ama toplu alıntı yapamıyorum ev işinde ne yaptın canım karar verdinmi ?

dinleniorum tatlım çalışmıcam bi süre iş arıorum ama öle harıl harıl değil bakalım napcaz kısmet

oyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyy çok yoruldummm .. bu yazlık kışlık devri beni mahvetti... anca bitti.. şimdide mutfağa geçecem akşam market alışverişi yaptık kuru erzaklar kaldı yerleşecek.. bulaşık var azcık makinaya yerleşcek.. sonra süpür sonra yemek anammmmmmmmmmmmmmmmmm

breshkacımm canım başınnız saolsun.. görüşemedik senle ne zamandır.. iğnelerin ne alemde ne vuruluyosun? acı varmı acı kendin mi vuruyosun.. ay bi ayrıntılı yaz ayol

sılacım canım ucuzum valla çok yoruldumm yaa.. en rahatı sen valla oh indir kaldır yok.. ben kaldırdım çıkardıklarımdan da ütülencek var.. ütü oda dağ gibi oldu

imreal canım sende inzivaya çekilmişsinn tatlım.. iyi dinlen.. sen c.tesi günü gelcen mi görüşmeeye... ay gelsen ya ne ii olur snde kafanı dağıtmış olursun

bikere_Sevdim canımm cuma günü inşallah güzel haberlerle gelcen sakin ol stres yapma olurmu? bebeğin iyi ve seninle Rabbimin izniyle.. cumartesi de bizlesinnnnnn

screamaway canım benim inşallah test sonucun iyi geçer.. kaynanan gelmiş sılanın dediği gibi saolsun almış.. ama fazla hadtane çıkışı göz çıkarmaz gerçekten sende git istediğine göre al.. ayrıca hastane çıkışı eltim 2 tane almıştı çok lazım oluyor..işyerindeki mevzu da zor gerçekten Allah kolaylık versin canım.. insaf ama sen orda hamilesin resmen yüklenmişler üzerinden iş alacakları yerdee !

renewallllllllllllll ayol sen neden sölemiosun senin oğluşun pipisi gitmiş kızınınn tıtısı gelmiş diye

sempatiğim nerdesin ayol ?

regen hanımmm regen hanımm kızıyorum size amaa biz alınmıyoruz kızmıyoruz sen alınıp kızıp gidiosun hemen böyle olmazki ama hemen dön gel bakiim aaaaaaaaaaa

kankitommm sana da iş yerinde çok yüklenmişler ya yazık ama aaaaaaa pis patronlar bak bugün 1 kere geldin sadece.. hele bundan sonra daha az gelecekmişsin naapcaz bizzzzz

tatlıcadıııııııııım & kuppecimmm nerdesiniz ayol siz? bi kayboldunuz gelmiyosunuz? iyisinizdir inşallah

azracımm canım nerelerdesin bakiim sen

tuğçecann sende yoksunn anneciğinin işleriyle mi uğraşıyorsunuz acep :26:

bu aradaaaaa screamaway canım bi ara listeyi yollar mısın ? tşk ederim

hadi ben kaçtımm mutfağa dalıyorumm sizide hoşçakalınnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

hulyacim herkeslerede yetismis vallahi koptum burda hulyaaaaaa kızzzzzzzzzzzzz bana soracak soru birakmamissin sana gelen cvplarla yetinirim artik

canım ilk defa duyuyorum bunu ama insallah suphelendikleri sey değildir nur topu gibi oldugundandir
offff su gorev dagilimi degisince bende cok huzursuz oluyorum alismak ayri bi zaman kulfet gibi geliyo bana fazladan yuklenilen is iznin nezaman canım?

oyle valla silacim. Sen napiyosun cok nadir giriyorsun sende foruma. Ev isinde bi gelisme varmi tatlim?

breshkacim basiniz saolsun. allah yattigi yerden utandirmasin tatlim.

oh dinlen varlla imrealcim tadini cikar benim yerimede sen nasilsin bi kac sıkıntı vardi evle ilgili halledebildinizmi tatlim?

ciddimisin sen ben hic farketmedim yazdigini cok gecmis olsun tatlim yhaaa dikkat et kendine bu gunlerde gecicek bebisini kucagina aldiginda hepsini unutucaksin allahin izniyle insallahhh ben napim canim eşim ameliyat oldu biliyosun bu ay ovulasyonu kacirdik onumuzdeki aylara bakicaz artik ama sahalara geri donduk cok sukur

insallah sagliklidir bitanem dikkat et kendine. Bak ctesi senide bekliyoruz olurmu birlikte kutlariz cuma gunki guzel haberlerini olurmuuu

KUPPECİMMMM duy sesimiiiiiiiii seni cok ozledimmmm

cnmmm nasılda bılıosun valla :) Aynen bgn annemin işlerine koşuşturduk yıneee cok şükür alışveriş faslını bitirdik bgnnnn artkk... Yrnda ev temizlerim artık poff bu havada ınsanın temızlık bıle yapası gelmıyooo sen ne guzel bgn işlerini bitirmişsin Bende geçen hafta kışlıkları cıkardımmm resmen bı gun boyunca oyalıyo insanı yaaa

hulyacim herkeslerede yetismis vallahi koptum burda hulyaaaaaa kızzzzzzzzzzzzz bana soracak soru birakmamissin sana gelen cvplarla yetinirim artik

yettim vala kuzucum senle konuştuk ya senden haberim var naaptığını biliorum diye yazmadım ama adını anmadan da geçemedim yaniii

ben bilirimmmmmmmmm hissederimm kuzummmmmmmm iyi şükür halletmişsiniz canım.. valla ben bitiremedim işlerimi mutfak kaldı yarın onu halledip süpürüp sildimmi tamamdırrrrrr :) kocacıma güzel bi sofra ve seksi bi karşılama hazırladım daaa onddan bitmedi

kuzumm c.tesi geliosun bak dimiiiiiiiiiiiii

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

canikolar nassınızzzzzz? kimsecikler uğramamış şu anda da kimsecikler yok ben kendi kendime günaydınnn deedimm ve gidiyorummm

canım burda dil feyste yazmıştım 3 4 gün nete giremedim hülya biliodu zaten bi bide ordakiler okudu buraya yazmadım hiç... bnmki erkekti ewt ama zehrlenmeden sora doktora gittiğimde kız olduğunu örendim bu sefer kesin % 100 dedi doktor daa dönmez dedi ama bakalım kısmet... bnmkinin pipisi düştü anliican :)

canım buraya yazmadım bilmemen normal 4 5 gün nte gremedim bi ara feyste yazdım sadece ordaki kızlar bilio... bnm oğlanın pipisi düştü kıza döndü bende bu hafta örendim bizede süpriz oldu :) baya alışmıştım oğlan fikrine daha dönmez dedi doktor kesin söledi ama bakalım kısmet... sende tekrar sahalara döndüğüne göre inş bu sefer hemen gelir bebişinde ,onun için yaptıklarınıza değer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…