- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.421
Ne demek canim bu anlamdim ben ne olcumu
inşallah güzel haberler alacaksın canım benimmsen hiç şeker ölçümü falan yaptırdınmı bu arada ?
bnde baktım gelen giden yok :d çıktımmayy bugün çok işim varrrrrrrrrrrrrr
bugünde yoğunum baya arkadaşlarımmm
sream canım inşallah güzel haberler geliceksin. sakin ol ve kendine dert etme bi tanem.
tuğçecim kıyafetler çok hoştu gerçekten. bende hamileliğimde kot tulum giymiştim çok rahat ettim. netden bakmanda fayda var çeşit fikir olur sana gezip dolanmak zorunda kalmazsın.
sılacımmmmmmm karşılaşamıyoruzzzzz ben seni çok özledimmmmmmmm
arkadaşlar hepinizi özledim, burdaki sohbeti özledim valla. ilerki günlede daha az gelebilicem gibi görünüyo. depoya gidicem sık sık malzeme tanımaya ve sevkiyata orası da morg gibi inşallah çok hasta olmam. hepinizi çokkkk seviyorummmmm. öptümmmm
valla ben ne zaman ii olcam bilmiorum zehirlenmeden beri şiddetli baş ağrısı vr bendeboyun fıtığı mı acaba die şüpheleniodum ama bu haftalarda hamilelikte oluyomuş heralde inş biran önce geçer... onun dışında iyiyim kızımda iidir heralde :d sen nasılsın
zaten olayi cozumlemis durumdasiniz tatlim... yeni oyuncaklarini gule gule kullanin... gecenlerde esimle kkonusuyorduk tamda bu mevziudan ve nokia ayri bi ola di cep teller icin yani en iisiydi ama bu eveluasyonu yakalayamadi... samsung yillar once cok gerisindeydi oysaki nokianin ama nokia bu dokunmatikle baslayan vearkasi kesilmeyen ilermeyi yakalayamadi bana gore....Katilitorum canim htc ve samsung galaxy s2 iphonedan cok cok daha ustunler apple biraz sikintili hep kisitliyo seni kendine muhtac birakiyo bi yerde itunes ve tek bilgisayardan senkronize olmasida ayri bi dert. İpad kullanan biri olarak cokta memnun degilim acikcasi. Flash destegide yok iphone ve ipadlerin. Ben tabletolarak ipad tel olarak nokia 5800 kullaniyorum esimin eski teli oda samsung glaxy s2 aldi cok harika bi telefon goruntu kalitesi muthis hd film oynatiyo hic takilmadan
valla ben ne zaman ii olcam bilmiorum zehirlenmeden beri şiddetli baş ağrısı vr bendeboyun fıtığı mı acaba die şüpheleniodum ama bu haftalarda hamilelikte oluyomuş heralde inş biran önce geçer... onun dışında iyiyim kızımda iidir heralde :d sen nasılsın
screamawayciimm sanada simdiden hayirli olsun diorum canim telin...
bi dakka yaa ne kacirdiimmm noluyoooo nekizi ne prensesi arkadaslar.. bu hatuna erkek denmemismiydi ???? anlayanlar anlamayanlara anlatirmi lutfenn???
valla bize kiz kalmadi yahu herkesler kiza gebe??? bi screamawaymi var simdi pasa anasi??
isyerinde stresli gunler geciriyorum kizlar... bana dua edin... is paylasimi yapildi bir seyle alakali... en agir kisim bana verildi, sen becerirsin bunu diye... biktim ugrasmaktan butun bunlarla... bir an once izin zamanim gelsin istiyorum...
tesekkur ederim silacimmmm...
evett, bu arada ben varimmmm insallahhh da degismezzz.. ayy silacim kayinvalidem bizi ziyarete geldi bu arada... bisssuru sey almis gelmisss, hastane cikisini bile almisss... oysaki ben alcaktimmm...
canim basiniz sagolsun.... masallah islerini halletmissin evde ii olmus bundansonra zaten fazla yormayacan sen kendini... bebegimizi rahatsiz etmeni istemiyoruz cunku............alıntı yapamıyorum yaaa
H.sonu gelemedim netim yoktu olsada vaktim yoktu zetenc.tesi bütün gün ev işiyle uğraştım pazar günü de eşimin bi akrabası vefat etti oraya gittik
Sizler nasılsınız ?
selam kızlar naparsınız bakem nasıl gidiyo var mı mutlu haberler ben çalışmıom ya şimdi annemde misafir bastı dün gece gittiler giremedim hiç
canim basiniz sagolsun.... masallah islerini halletmissin evde ii olmus bundansonra zaten fazla yormayacan sen kendini... bebegimizi rahatsiz etmeni istemiyoruz cunku............
canim basiniz sagolsun.... masallah islerini halletmissin evde ii olmus bundansonra zaten fazla yormayacan sen kendini... bebegimizi rahatsiz etmeni istemiyoruz cunku............
selam canim.... bende cok olmuyo geleli bugunde fazla ugrayan yok bence kisa giris islemleriyle mesguliyet var.... yazlik kislik devirteslim isleri falan valla benimkiler hep dolapta... ya dolabim cok buyuk ya da kiyafetlerimiz az:))))
sen dinlenmedemisin canim ondanmisir calismayisin?????
ayricaaaaaa buraya yaziyorum kac gundur aklimda ikiziiiimmmmmm regenn lutfen acilen bekleniyorsunuz nerelerdesiniz..... aaaaa tatlim noldu nere gittiinnnn kustunmu bize???((
oyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyy çok yoruldummm .. bu yazlık kışlık devri beni mahvetti... anca bitti.. şimdide mutfağa geçecem akşam market alışverişi yaptık kuru erzaklar kaldı yerleşecek.. bulaşık var azcık makinaya yerleşcek.. sonra süpür sonra yemek anammmmmmmmmmmmmmmmmm
breshkacımm canım başınnız saolsun.. görüşemedik senle ne zamandır.. iğnelerin ne alemde ne vuruluyosun? acı varmı acıkendin mi vuruyosun.. ay bi ayrıntılı yaz ayol
sılacım canım ucuzum valla çok yoruldumm yaa.. en rahatı sen valla oh indir kaldır yok.. ben kaldırdım çıkardıklarımdan da ütülencek var.. ütü oda dağ gibi oldu
imreal canım sende inzivaya çekilmişsinn tatlım.. iyi dinlen.. sen c.tesi günü gelcen mi görüşmeeye... ay gelsen ya ne ii olur snde kafanı dağıtmış olursun
bikere_Sevdim canımm cuma günü inşallah güzel haberlerle gelcen sakin ol stres yapma olurmu? bebeğin iyi ve seninle Rabbimin izniyle.. cumartesi de bizlesinnnnnn
screamaway canım benim inşallah test sonucun iyi geçer.. kaynanan gelmiş sılanın dediği gibi saolsun almış.. ama fazla hadtane çıkışı göz çıkarmaz gerçekten sende git istediğine göre al.. ayrıca hastane çıkışı eltim 2 tane almıştı çok lazım oluyor..işyerindeki mevzu da zor gerçekten Allah kolaylık versin canım.. insaf ama sen orda hamilesin resmen yüklenmişler üzerinden iş alacakları yerdee !
renewallllllllllllll ayol sen neden sölemiosun senin oğluşun pipisi gitmiş kızınınn tıtısı gelmiş diye
sempatiğim nerdesin ayol ?
regen hanımmm regen hanımm kızıyorum size amaabiz alınmıyoruz kızmıyoruz sen alınıp kızıp gidiosun hemen böyle olmazki ama hemen dön gel bakiim aaaaaaaaaaa
kankitommm sana da iş yerinde çok yüklenmişler ya yazık ama aaaaaaapis patronlar bak bugün 1 kere geldin sadece.. hele bundan sonra daha az gelecekmişsin naapcaz bizzzzz
tatlıcadıııııııııım & kuppecimmm nerdesiniz ayol siz? bi kayboldunuz gelmiyosunuz? iyisinizdir inşallah
azracımm canım nerelerdesin bakiim sen
tuğçecann sende yoksunn anneciğinin işleriyle mi uğraşıyorsunuz acep :26:
bu aradaaaaa screamaway canım bi ara listeyi yollar mısın ? tşk ederim
hadi ben kaçtımm mutfağa dalıyorumm sizidehoşçakalınnnnnnnnnnnnn
canım ilk defa duyuyorum bunu ama insallah suphelendikleri sey değildir nur topu gibi oldugundandirazracim, bebek beklenenden toplu cikti.. Bir ay sonra yine kontrole gitcem, yine olccekler.. Bende diyabet baslangici oldugundan supheleniyorlar...
seker olcumu daha olmadi hulyacim.. Kasim sonunda glukoz testim var... Bakalim...:26:
kardaizcimmmm, insallah canim... endise ediyorum aslinda ama, o vurmaya basladiginda tum endiselerim geciyor...
renewalcimmmmmmmm, zehirlenme miiiii, ben bilmiyordummmm... cok gecmis olsun canimmm... bir de kiz yazmissinnn, senin erkek diilmiydiii... ayy kafam karistiii.... surekli takip ediyorum ama kacirmisim senin yazdiklarini...:44::44:
offff su gorev dagilimi degisince bende cok huzursuz oluyorum alismak ayri bi zaman kulfet gibi geliyo bana fazladan yuklenilen isisyerinde stresli gunler geciriyorum kizlar... bana dua edin... is paylasimi yapildi bir seyle alakali... en agir kisim bana verildi, sen becerirsin bunu diye... biktim ugrasmaktan butun bunlarla... bir an once izin zamanim gelsin istiyorum...
oyle valla silacim. Sen napiyosun cok nadir giriyorsun sende foruma. Ev isinde bi gelisme varmi tatlim?zaten olayi cozumlemis durumdasiniz tatlim... yeni oyuncaklarini gule gule kullanin... gecenlerde esimle kkonusuyorduk tamda bu mevziudan ve nokia ayri bi ola di cep teller icin yani en iisiydi ama bu eveluasyonu yakalayamadi... samsung yillar once cok gerisindeydi oysaki nokianin ama nokia bu dokunmatikle baslayan vearkasi kesilmeyen ilermeyi yakalayamadi bana gore....
screamawayciimm sanada simdiden hayirli olsun diorum canim telin...
bi dakka yaa ne kacirdiimmm noluyoooo nekizi ne prensesi arkadaslar.. bu hatuna erkek denmemismiydi ???? anlayanlar anlamayanlara anlatirmi lutfenn???
valla bize kiz kalmadi yahu herkesler kiza gebe??? bi screamawaymi var simdi pasa anasi??
breshkacim basiniz saolsun. allah yattigi yerden utandirmasin tatlim.alıntı yapamıyorum yaaa
H.sonu gelemedim netim yoktu olsada vaktim yoktu zetenc.tesi bütün gün ev işiyle uğraştım pazar günü de eşimin bi akrabası vefat etti oraya gittik
Sizler nasılsınız ?
oh dinlen varlla imrealcim tadini cikar benim yerimedeselam kızlar naparsınız bakem nasıl gidiyo var mı mutlu haberler ben çalışmıom ya şimdi annemde misafir bastı dün gece gittiler giremedim hiç
ya geçen hafta bi besin zehirlenmesi geçirdim de işte çok önemli bişi dil serum fln takıldı işte ishal vs... ama geçti o ,o günden beri şiddetli baş ağrısı var bende boyun fıtığı die şüpheleniodum ama bnmle birlikte aynı zamanda hamile olanların söledii kadarıyla bu haftalarda oluomuş heralde... inş biran önce geçer... Hülyacım haklısın bitanem valla bnm bünye hamileliği kaldıramadı heralde her dk bişi çıkıo yaaabende sinir oluorum ama böle napim bide işe geliorum oda sinirimi bozuo evde olsam belki bu kadar olmazdım... Sen napıosun azra durumlar ne sizde ?
insallah sagliklidir bitanem dikkat et kendine. Bak ctesi senide bekliyoruz olurmu birlikte kutlariz cuma gunki guzel haberlerini olurmuuukızlar çok tşk ederim iyiyim ama çok şiddetli bel ağrım var 2 gündür yatakta doğru düzgün uyuyamıyorum inşallah bebek sağlıklıdır ben bütün ağrılara sancılara razıyım onun dışında bir sıkıntı yok çok şükür evde internetim yok artık cuma işe gelemdim o yüzden yazamadım size doktor kontrolüm cuma günü inşallah kese kontrolü bir sorun olmadan atlatırım bütün adaklarımı yerine getircem inşallah :)))))
sizler nasılsınız
renewal canım benim çok geçmişşşşşşş olsun Allah yaşatmasın br daha prensesin oluyormuş hayırlı uğurlu olsun
oyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyy çok yoruldummm .. bu yazlık kışlık devri beni mahvetti... anca bitti.. şimdide mutfağa geçecem akşam market alışverişi yaptık kuru erzaklar kaldı yerleşecek.. bulaşık var azcık makinaya yerleşcek.. sonra süpür sonra yemek anammmmmmmmmmmmmmmmmm
tuğçecann sende yoksunn anneciğinin işleriyle mi uğraşıyorsunuz acep :26:
hulyacim herkeslerede yetismis vallahi koptum burda hulyaaaaaa kızzzzzzzzzzzzzbana soracak soru birakmamissin sana gelen cvplarla yetinirim artik
cnmmm nasılda bılıosun valla :) Aynen bgn annemin işlerine koşuşturduk yıneee cok şükür alışveriş faslını bitirdik bgnnnn artkk... Yrnda ev temizlerim artık poff bu havada ınsanın temızlık bıle yapası gelmıyooo sen ne guzel bgn işlerini bitirmişsinBende geçen hafta kışlıkları cıkardımmm resmen bı gun boyunca oyalıyo insanı yaaa
azracim, bebek beklenenden toplu cikti.. Bir ay sonra yine kontrole gitcem, yine olccekler.. Bende diyabet baslangici oldugundan supheleniyorlar...
seker olcumu daha olmadi hulyacim.. Kasim sonunda glukoz testim var... Bakalim...:26:
kardaizcimmmm, insallah canim... endise ediyorum aslinda ama, o vurmaya basladiginda tum endiselerim geciyor...
renewalcimmmmmmmm, zehirlenme miiiii, ben bilmiyordummmm... cok gecmis olsun canimmm... bir de kiz yazmissinnn, senin erkek diilmiydiii... ayy kafam karistiii.... surekli takip ediyorum ama kacirmisim senin yazdiklarini...:44::44:
azracim, bebek beklenenden toplu cikti.. Bir ay sonra yine kontrole gitcem, yine olccekler.. Bende diyabet baslangici oldugundan supheleniyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?