2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

İyi geceler hulyacim bizde eve geldik koptum o yuzden

Tugcecim guzelmis pantolonun yakisir klasik kesimmiydi pantolon tatlim

ztn ıkı tane hamıle pantolonu almıştım cnm bıtanesi kot bıtanesıde sıyah klasık kesım cnm... Sıyahla gıyerım dıyorum ama sımsıyah nasıl olurum bılmem... Bide tek detayı sanırım kalça kısmındakı pullar yukarısı penye heraldeee

sılacım nassın canım
tatlim sormus sorusturmussun beni ama cikmistim hemen gorrmedim canikom...iyilik iste klasiko haftasonu......
caniiiiiimmmmm anlayabiliyorum seni komsunada gecmis olsun sanada...... neyseki kazasiz belasiz atlatmissin cok sukur...
iphon 4 isteme kuzucum iphone 4s isteee...............
yaa bende topicte hep bu konuyu konusmayi dusunuyorudum tel modellerimizi.... biliyosunuz merakli melehatlarizzzzzzzzzz...

benim kociste iphone 4 kullaniyo bendede nokia E7 var bide ortada dolasan nokia E72 miz var.....

tugcecime katiliyorum.. iphone aldi basini gittii..... esim herkesde var die almamisti ilk zamanlar ama evrimden kacamadi:) ama esimin favorisi htc... gecen sene bi donem htc hd2 kullanmisti ama surekli arza veriodu... artik cok daha guclu htcler var android sistemiyle calisan gercekten internet ve program kullanicilari icin perfect.... aklinizda bulunsun....
bendeki E7 ile ipone 4 in fiyati ayni ama iphone telefondan baska bisey ben e7 in hem dokunmatik hem klave ozelligini seviyorum...

ayrica bide yeni tablettimiz var:))) acer...henuz kesfetmedim ama yuzeysel olarak bakis yaptimda cocuklarimizi neyin bekledigi sorusunu kendime sormadan gecemedim????

oooooooo aksam bayagı kaynatmıslar...

Allah hepimize nasip etsin hamıle kalmayı..... sonrası cooook kolay.. o magaza senın bu magaza benım.. en sık hamıle giysileri bizim olsun.....

Azracım resimlerdeki yorumlarını okudum.. tesekkür ederim.. evet yazarken bende demiştim.. genelde dibim gelmiş durumda :)) pek fotograf cekılmedıgım için bunları bulabıldım... bidahakine boyatınca hemen kuaforde cekılıcem.... dipsiz fotograf...

ay sılacım nolsun bizde kahvaltı ettik öğleden sonra kocacımlan alış verişe gitme gibi bi plan içersindeyim eğer kandırabilirsem

valla benim telim şu anda nokianın klasik modellerinden :26: şimdi güzel telefon istiyorum kocamda blackberry bold var.. o memnun telinden ama ıphone 5 alabilirim diyo.. bnde iphone 4 istiyorum ama s de olur doğum günüme alır inşallah geçen seneki d.günümde laptopumu aldı sony vaıo pembiş artık telefon vakti geldi yani ben klavyeli istemiyorum ama dokanmatik istiyorum.. tabletlere baktım bnde ama iphone aldıktan sonra tablet gereksiz.. zaten benim laptpum minik hafif alıp her yeri götürüyorum

valla çocuklarımız nasıl bir çağda yaşayacaklar diye bnde çok merak ediorum :44::44:

bende hly gibi nokia nın klasik modellerınden dokunmatık olan 5800 ı kullanıyorumm. ama sevıyorum ben telefonumu.. memnunumm.. access pointim oldugu için nete de giriyorum.. dısarıda wireless buluncada giriyorum.. hicbisey bulamayınca hattımdan giriyorummm. yanı her türlü giriyorum.. sevıyorum ben telefonumu o kadar darbe aldıgı halde gene tek bı cızık bıle yok yavrumda... sevooom onu yaaa...

gunaydin seker nabeeerrr....

kizlarbuarada hamis kiyafetleri cok guzeller encok mor uzun gomlegi begendim kapali olanlarinda kullanabilecegi ozellikle bayram icin falan cok sik bi secenek bence.....
tugcecim,caniimm benim denedigim kiyafetmeden kot olani begendim ancak bayram icin demistin daha farkli modellerdeki gibi olanlardan bakabilirsin...canimacikcasi digerinine hoslasmadim sende sevmemissin saten... bissuru para verecenkuzucum haklisin yani iice inceleeee....
günaydınnnnnnnnnnnn
gunaydin ucuzlerinen guzeliiiiii

afiyet omsun canimsizee...bende esimin kalkmasini bekliorum oglusla atisip duruyoozzzzzz
aferin senin kocisine...insallah iponuna kavusur gule gule kullanirsin tatlim....

ozaman mutlulukar sizee yavruummmm..... Allah ayirmaasin....ya aslinda mesela benim icin ne ise yaricak noki E7 masanin ustunde durup duruyo sadece esim arar...... ayda yildada gorumcelerim arar.... oe yandan ki dusunelerimde kendini degersiz gorme firsat ve imkan varken neden takip emeyesin teknolojiyi diorum iste ikilemde yuvarlanip duruyorum... esim suan android sisteme hevesleniyo htclerde olan bakiiim 300 eurom var simdilik bi 300 euro daha biriktirirsem ona hediye aliimm.... benim e7 i ona veriim iponunu ben aliiim.. ayni hesap...

Son düzenleme:
iyim canım tesekkür ederim... sende iyisin ins ???

bir topice bakayım dedim.. şimdi işim var dolabı altust edıcem.. burda hava yaz gibi ama ortalık buz kesıyor... sizde kahvaltı yapıcakmıssınız.. afiyet olsun....

cıktım ben hoscakal....

evet sende haklısın.. fırsat ve ımkanın varken alabılırsın... bende telefonu cok amaclı kullanmıyorumm.. kocam arar ya da ben ararrım.. bozuk degılsek gunde 8-10 kere gorusuruzz.. yanı alo diym yetiyor gibime geliyor.. pek meraklı değilim bu konulara yaa.. bekarken dehset ısteklerım oluyordu ama evlendıkten sonra bıraktım sanki.. yani bana yettiği için simdilik sıkıntı yok...

merci cicim sukur bizde iyiyizzz.... gideyim kaldirayim kocisi de bizde baslayalim arik pazarimiza..... burdada camdan bakinca gunluk guneslik ama don yani resmeenn!!!!!!

bende gidiyorum tatlim.. gorusmek uzereee mucuk...

merci cicim sukur bizde iyiyizzz.... gideyim kaldirayim kocisi de bizde baslayalim arik pazarimiza..... burdada camdan bakinca gunluk guneslik ama don yani resmeenn!!!!!!

bende gidiyorum tatlim.. gorusmek uzereee mucuk...

evet kıs geldi... iyiden iyiye hissettirdi kendini.... oldu canımm... gorusuruzz.. hoscakallll....

Katilitorum canim htc ve samsung galaxy s2 iphonedan cok cok daha ustunler apple biraz sikintili hep kisitliyo seni kendine muhtac birakiyo bi yerde itunes ve tek bilgisayardan senkronize olmasida ayri bi dert. İpad kullanan biri olarak cokta memnun degilim acikcasi. Flash destegide yok iphone ve ipadlerin. Ben tabletolarak ipad tel olarak nokia 5800 kullaniyorum esimin eski teli oda samsung glaxy s2 aldi cok harika bi telefon goruntu kalitesi muthis hd film oynatiyo hic takilmadan

İyiyim hulyacim sen nasilsin? Onumuzdeki haftanin yemeklerini hazirliyorum bugun cok gec kalktik pazara gittik falan butun islerim aksadi gec kaldi

azracımmmmmmm geç oldu ama napalımm iyilik kocamlan markete falan gittik alış veriş falan gezdik yemek yedik geldik.. sen nasılsın? ya bi özel mesajını boşaltsan gönderemiorum canım

azra yaaaaaaa b u kadar olmaz canım ya ne kadar kalp kalbe karşıymışız... valla bu kadar şok oldumm canım benim tam yazdım dedim azracım geleydi muhabbet ederdik diye hatta msj atacaktım işin yoksa gel diye sen geldin canım yaaaaaaaaaaa

cnmmm cok sagol sızın sonuc ne oldu ? inşallah olmuştur hemen yaz merak ettım :44:

oldu is tugcecim... yakinda oraya geccek insallah....

azracim, o mor elbiseyi bende gorup begenmistim daha once.. hatta linkini anneme gondermistim cok guzel elbise diye... zevklerimiz benziyormus senle...

dun baya muhabbet donmus burdaaaaa... esinin telefonu hayirli olsun azracimmm, benimkinde de ayni telefondan var... Hatta ben de istiyorum, bu hafta bana da alcaz insallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…