- Konu Sahibi screamaway
- #28.601
ay ne güzel bende kocacıma atkı örmüştüm.. ve geçen kış hırka örmüştümkendime de atkı şapka şal örmüştüm.. tığdan hiç hoşlanmammmmmmmmm ama şişe bayılırımmm :)
ama ben çok fazla örgü çeşidi bilmiyorum canım yani düz haroşo örgü ve yalancı selanik gibi bişi biliyorum
nasıl yardımcı olcam sana? hangi renk aldın ipi.. nasıl ip aldın kaç numara şiş accık ayrıntı ver ayol :d
screamawaycımm canım ben sılacığıma bişi sormak için özel mesaj attım da onu diyor... aslında sizlere de sorabilirim.. ben yurtdışındaki arkadaşıma hediye göndercem de nasıl göndercem nasıl daha ucuza yollarım gibiprosedür falan yani :d
dhl ile filan yollayabilirsin diye biliyorum ben hulyacimm, ama parasi biraz fazla olur.. normal posta ile yollasan cok guvenli olmayabilir... kolay bir yolu varmidir baska?? hem guvenli hem ucuz?

orgu meselesine ise yorum yapamicamm kizlar.... hicc anlamam cunku..

ahhhh öle göndemek gibi bi teknoloji olsa çok iyi olurdu ama neyyyyyssseeeee sabrediyorum.
deli görümcem taşınıyo sabiha gökçen havaalanının oraya. ben işten çıkıyorum 7 de. eve gel 7:30. yemek ye 8:00. oraya gidene kadar saat olur 9:00. o saatten sonra ev temizlicekmişizzzz. kafayı yemiş yaaa. pazarteside konuştuk kova ve deterjanları bırakır döneriz temizlik yapılmaz bitmez çünkü ben sabahları 6:30 da kalkıyorum. akşam gittim temizlik malzemelerini götürcektik bu içerdeyken kaynana demez mi temzilik de yapcaksınız, kalp hastası eltim var onu da alcakmışız temizliğekendide gelmiyo heee. kayınpeder de ordan 3 karı ne var 3 saatde bitirirsiniz diyo. bende susmadım tabiki bu saatten sonra yapılcak işmi o konuşmadık mı malzemeler bırakılcak sadece diye. ben mutfaktayken sölemiş kaynana görümceye o da orsp bi arkadaşı var ailecek hiç hazetmeyiz. onu aramış banada gerek yok biz eşyaları bırakıp gelcez dedi. bende niye böle yapıyosun konuşmadık mı önceden dedim. o da çok gerginim kırıldım kırmak istemiyorum dedi. bende hem kırıyosun hemde kırılıyosun malesef dedim. aldım kızı çıktım geldim.
kardaizcimmmmm, ya aksam aksam ne temizligiiii... haftasonu yapsaniz ya temizligi.. cok garip olmuss...