2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızlar dün gece test yaptım ve silik 2.çizgiyi gördüm hamileyimmmm,bakalım bu sefer beni neler bekliyor

tebrik ederim...
hemen kalk doktoruna git.
baksın düşük tehlikesi falan varmı diye..
bi daha aynı acıyı yaşamazsın inşallah,bu kez bebeişini kucağına alırsın canım

Son düzenleme:

canım seninde cuman mübarek olsun. amin canım...doktora 2:30 da gidicem umarım yumoşlar büyümüştür. sen ne yaptın test yapacakmısın bugün hadi neşelikızdan sonra senide kutlayalım inş.

neşelikızzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben demiştim sanaaa..ha böyle iştee..ohh sen hamilesin ya ben rahatladım

HAYIRLI OLSUN FISTIĞIMMMMMMMMMMMMMMMM..ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN..

benimde dün yerleşme kanaması gibi bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu..inşallah yerleşme kanamasıdır..kafama takıldı yaaa..:26:

canım seninde cuman mübarek olsun. amin canım...doktora 2:30 da gidicem umarım yumoşlar büyümüştür. sen ne yaptın test yapacakmısın bugün hadi neşelikızdan sonra senide kutlayalım inş.

aminn bitanem allahım kabul etsin

bugün mubarek gün inş güzel haberler alırısn gülüm

canım be daha bi kaç gün beklicem ne olur ne olmaz diye inş rabbim o güzel günü hepimize göstersin

canım hoşgeldin..
dün gecede yazmışsın bu konuyla alakalı
inşallah yerleşme kanamasıdır. test yapsan çıkar o vakit.. :26:

Son düzenleme:

hoşgeldin gülüm

inş senin de bebişkon yerleşiyodur tatlım ya sende güzel haberi veririsn bizlere

inşallah tatlım güzel haberlerinizi bekliyorum

canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. darısı başımıza...

tebrik ederim...
hemen kalk doktoruna git.
baksın düşük tehlikesi falan varmı diye..
bi daha aynı acıyı yaşamazsın inşallah,bu kez bebeişini kucağına alırsın canım

Kızlar çok teşekkür ederim ya,iyki varsınız,bütün stresimi burda atıyorum ben
İnşallah aynı acıyı bir daha yaşamam evet canım.

canım battaşım tebrik ederim haziranı sen açtın ayağını sürü kız peşinden gelelim

bu kez herşey yolunda gider allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canımmm battaşım çok sağol çok teşekkürler,inşallah sende hamilesindir,bol bol dua edicem hepinize.Hadi bakalım senin de haberlerini bekliyorum inşallah en kısa zamanda sende yazacaksın buraya hamileyim diye

bence de yerlesme kanamasi yoksa neden gelsin ki durduk yere iki damla kan??? ayyy kiz kuppecim de hamile sanirim... bak ya ben heyecan yaptim

Evet canım aklıma hemen sen geldin zaten ayyy Kuppe demişti dedim,çok teşekkürler tatlım,darısı başına inşallah,hem de en kısa zamanda,ayyy ne güzel olur
Canım yerleşme kanaması olabilir biliyosun iki keredir benim başıma geliyo.Adetten kaç gün sonra geldi???????

Canımmm battaşım çok sağol çok teşekkürler,inşallah sende hamilesindir,bol bol dua edicem hepinize.Hadi bakalım senin de haberlerini bekliyorum inşallah en kısa zamanda sende yazacaksın buraya hamileyim diye

ayyy bitanem ya ne güzel şeyler yazmışsın öyle allah razı olsun gülüm allah duysun sesini inş benimki de tutumuştur bitanem ya

bende ne bel ağrısı kaldı ne de kasık ağrısı bi tek göğüşleri şiş ve hassaa o kadar

zaten dün gece rüyamda test yapıp hamile olduğumu öğrendim acaba tam tesrsi mi olcak ki :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Canım senin batın bugün aslında haftasonu bir idrar testi yapabilirsin?Adetinde gelmemiş daha?????
Benim adet günüm gelmeden silikte olsa çıkıyor çünkü.

yoooooooooooo canim.. ben rüyam da kan geldigini görüp duruyordum.. iki kere gördüm hem de.. gercekten de geldi.. hamis degildim... sen de gercekten de cift cizgiyi göreceksin...

bak simdi de kocis geldi kafayi soktu, kime yaziyorsun diye.. ben de bizim kiz hamileymis, ona yaziyorum dedim vallahi bilincsizce

Canım senin batın bugün aslında haftasonu bir idrar testi yapabilirsin?Adetinde gelmemiş daha?????
Benim adet günüm gelmeden silikte olsa çıkıyor çünkü.
evet bitanem benim bat bugün :26::26: geçen ay daha dünden gelmşti ama şimdi tık yok karnım bile ağırmıyo gülğm ya offf inş bende güzel haberi veririm
ya aslında dün test taptım ama kocaman bi tek çizgi çıkıtı öğleden sonra yapmıştım o yüzden çok heveslenmek istemiyorum balım

ayyyy bitanem benim inş rüyam doğru çıkar zaten beni bu ay herkes rüyasında hamile görmüş baklım hayırlısı gülüm ya

ağzın bal yesin gülüm emi inş allah söyletmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…