- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.441
kizlar yaa napiyorsunuz... durgunlastik birden.. birazdan herkes toplanir sanirim.. kahvalti yapicam herif kalkmiyo.. ya deli ediyo beni.. sen git yap ben yatcam diyo.. sonra kalkcak bana bir daha sofra kurduracak
insallah canim... yaparsin buraya kadar geldiysen bundan sonrasi da olur...
ben yine kendimle sohbet moduna geceyim mi???
selam canımmm ben geldimmm
slm kızlar çok fazla katılamıyorum aranıza son zamanlarda. yüksek lisasn yapıyorum yarın finallerim var. inşalla iyi geçer de 3. sınıfa geçerim:84:[/QUOTE
inş ii geçer cnmama yüksek lisansta 3. sınıf varmı ki :26:
selam kızlar bugün doktora gittim ama kafam karıştı biraz neyse anlatyım bana sizde bilgi verin bakalım ..... gittim şeker bi doktora çocuk istediğimizi söyledik işte akıntın varmı reglin düzenlimi kaç yıllık evlisiniz kaç aydır olmuyo falan sordu... bende 1 yıllık evli olduğumuzu akıntımın olmadığını regli günlerimin 28 günde bir olduğunu 4. kez deneme yaptığımızı ve olmadığını söyledim karın bölgesinden muayene etti kist falan yok dedi 21. gün gel kan tahlili alalım dedi bakalım yumurtlaman nasıl diye eşime de sperm tahlili yaptırmasını söyledi fakat her doktor gibi bu da 1 yıl sonrası olmazsa bebiş ozaman detaylı araştırma yapılır dedi şimdilik bir sorun yok dedi .... ama ben merak içindeyim yoksa beni başından mı postaladı ? karın bölgesinden muayena olanınız va mı kızlar ?
ah canim keske evlendigimizden beri deniyoruz deseydin... ben öyle dedim valla.he yalan mi yalan tabikinapiiim sonra git bir sene dolsun diye gönderiyorlar...ben de karin bölgesinden muayene oldum ama merak ettigin ne söyler misin canim belki ona göre bir sey diyebilirim..
selam kızlar bugün doktora gittim ama kafam karıştı biraz neyse anlatyım bana sizde bilgi verin bakalım ..... gittim şeker bi doktora çocuk istediğimizi söyledik işte akıntın varmı reglin düzenlimi kaç yıllık evlisiniz kaç aydır olmuyo falan sordu... bende 1 yıllık evli olduğumuzu akıntımın olmadığını regli günlerimin 28 günde bir olduğunu 4. kez deneme yaptığımızı ve olmadığını söyledim karın bölgesinden muayene etti kist falan yok dedi 21. gün gel kan tahlili alalım dedi bakalım yumurtlaman nasıl diye eşime de sperm tahlili yaptırmasını söyledi fakat her doktor gibi bu da 1 yıl sonrası olmazsa bebiş ozaman detaylı araştırma yapılır dedi şimdilik bir sorun yok dedi .... ama ben merak içindeyim yoksa beni başından mı postaladı ? karın bölgesinden muayena olanınız va mı kızlar ?
ya karın bölgesinden ne anlayabilir ki ne biliym iltihap falan varmı anlaşılır mı yada başka bişi söylediği sadece kist yok kalk 1 yıldan sonra tüplere bakılır olmazsa dedi yani kafama takılan karın bölgesi kontrolunden neyi anlayabilir
çok sevindim canım çok az kalmış kavuşmanıza mutlu sona geri sayıgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu gün çokkkkkkkkkkk mutluyum
cocam pazar sabahı saat 05:30 da uçaktan iniyorrrrrrr
evden 5 te çıksam yollar boş 6 da orda olurum. uçaktan inip yanımıza gelmesi 20-25 dk yı buluyo çünkü. tam gaz giderim ben artık
tamam canım hadi inşallah bu kez görürsün pozitifi..
canım çıkıyorsun sanırım. önceki postunda yazmışın, iyi gecelerrr
kizlar yaa bayilcam artik arkadasima geldim oturmaya onun komsusuda geldi simdi oda hamileeee uleyn nedir bnm bu bahtsizligim her gittigim yerde buluyom bi hamile
kizlar yaa bayilcam artik arkadasima geldim oturmaya onun komsusuda geldi simdi oda hamileeee uleyn nedir bnm bu bahtsizligim her gittigim yerde buluyom bi hamile
ya dokunarak anliyorlar canim,sanirim yapisindan ya da ele gelisinden, sertliginden.. yani üstten bastiriyor alttan da tutuyor sanirim onu diyorsun.ultrasonla da bakti bana dr. gösterdi burasi rahim diye.. ben de baktim bilmis bilmishic bir sey anlamadim gerci o siyah beyaz ekrandan.. gögüs kontrolü de yapti mi?? benim dr yapti..
Kızlar dün gece test yaptım ve silik 2.çizgiyi gördüm hamileyimmmm,bakalım bu sefer beni neler bekliyor
canım inş çok güzel heberlerle dönersin buya bugün muberek cuma günü hayırlıar olsunkızlarr ben çıkıyorummm biraz ortalığı toplicam sonra cıbıcıbı yapcam ordan annişkoyaaa ordan da doktoraa gidicemm inşallahh hayırlı haberlerle gelirimm canlarımm dualarınızı eksik eteyinnn çok öptümmm sizii hoşçakalın esen kalın mutlu kalınn benleeeeeeeeeeeeeeee kalınnnnnnnnnnnnnn
gülüm sen ne yaptın gitin mi dr inş hayırlı haberler alırısncanım doktor yine iyi bakmış ben 7. ayımda gittim sadece karından ve alttan baktı tahlil mahlil istemedi 4 ay sonra gel demişti. gerçi bir sorunum yok sonra bütün tahliller yapıldı ama of of 2 yıl geçti üstünden...
ohhh canım ne güzel valla deniz kum güzeş daha ne ister ki insanselamlar kızlar...
bugün çokkk uyumuşum. ateşimide ölçemedim..
ama çok güzel rüya gördüm deniz,güneş,kumsal... acayip güzeldi yani....:97:
aynen tatlım ya bende ne kadar kaçsam sanki hamileler dibim de bitiyo offf çok zor bi durum ama elden ne gelir inş bi gün bizde hamiş oluruzkizlar yaa bayilcam artik arkadasima geldim oturmaya onun komsusuda geldi simdi oda hamileeee uleyn nedir bnm bu bahtsizligim her gittigim yerde buluyom bi hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?