2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kizlar yaa napiyorsunuz... durgunlastik birden.. birazdan herkes toplanir sanirim.. kahvalti yapicam herif kalkmiyo.. ya deli ediyo beni.. sen git yap ben yatcam diyo.. sonra kalkcak bana bir daha sofra kurduracak

napalim regencim gecmisi okuyup geldikkk:) herkez ya is guc pesindee yada bnm gibi gezme tozmada :) hafta ici kisliklari kaldirdim yazliklarimi indirdim valla geberdim yaa tam 3 gunumu aldi... gardolap temizlemek cok zor ismis yawww

Son düzenleme:
selam kızlar bugün doktora gittim ama kafam karıştı biraz neyse anlatyım bana sizde bilgi verin bakalım ..... gittim şeker bi doktora çocuk istediğimizi söyledik işte akıntın varmı reglin düzenlimi kaç yıllık evlisiniz kaç aydır olmuyo falan sordu... bende 1 yıllık evli olduğumuzu akıntımın olmadığını regli günlerimin 28 günde bir olduğunu 4. kez deneme yaptığımızı ve olmadığını söyledim karın bölgesinden muayene etti kist falan yok dedi 21. gün gel kan tahlili alalım dedi bakalım yumurtlaman nasıl diye eşime de sperm tahlili yaptırmasını söyledi fakat her doktor gibi bu da 1 yıl sonrası olmazsa bebiş ozaman detaylı araştırma yapılır dedi şimdilik bir sorun yok dedi .... ama ben merak içindeyim yoksa beni başından mı postaladı ? karın bölgesinden muayena olanınız va mı kızlar ?

ah canim keske evlendigimizden beri deniyoruz deseydin... ben öyle dedim valla.he yalan mi yalan tabiki napiiim sonra git bir sene dolsun diye gönderiyorlar...ben de karin bölgesinden muayene oldum ama merak ettigin ne söyler misin canim belki ona göre bir sey diyebilirim..

ya karın bölgesinden ne anlayabilir ki ne biliym iltihap falan varmı anlaşılır mı yada başka bişi söylediği sadece kist yok kalk 1 yıldan sonra tüplere bakılır olmazsa dedi yani kafama takılan karın bölgesi kontrolunden neyi anlayabilir

canım doktor yine iyi bakmış ben 7. ayımda gittim sadece karından ve alttan baktı tahlil mahlil istemedi 4 ay sonra gel demişti. gerçi bir sorunum yok sonra bütün tahliller yapıldı ama of of 2 yıl geçti üstünden...

selamlar kızlar...
bugün çokkk uyumuşum. ateşimide ölçemedim..
ama çok güzel rüya gördüm deniz,güneş,kumsal... acayip güzeldi yani....:97:

ya dokunarak anliyorlar canim,sanirim yapisindan ya da ele gelisinden, sertliginden.. yani üstten bastiriyor alttan da tutuyor sanirim onu diyorsun.ultrasonla da bakti bana dr. gösterdi burasi rahim diye.. ben de baktim bilmis bilmis hic bir sey anlamadim gerci o siyah beyaz ekrandan.. gögüs kontrolü de yapti mi?? benim dr yapti..

kizlar yaa bayilcam artik arkadasima geldim oturmaya onun komsusuda geldi simdi oda hamileeee uleyn nedir bnm bu bahtsizligim her gittigim yerde buluyom bi hamile

çok sevindim canım çok az kalmış kavuşmanıza mutlu sona geri sayı
tamam canım hadi inşallah bu kez görürsün pozitifi..

canım çıkıyorsun sanırım. önceki postunda yazmışın, iyi gecelerrr

inş bitanem ya bu kez görürüm artık o çift çizgiyi

zaten dün gece rüyamda test yaptım çift çizgi yani hamileydim

tabi rüyalar tersine çıkmazsa

kizlar yaa bayilcam artik arkadasima geldim oturmaya onun komsusuda geldi simdi oda hamileeee uleyn nedir bnm bu bahtsizligim her gittigim yerde buluyom bi hamile

canım üzülme biz öyle görüyoruz yoksa eşit oranda çoğaldığımıza eminimm

dua iste hamile maden bende düşünüyorum dua et hamilenin duası kabul olur uğraşmadan hamile kalayım de

tatlım sadece karın bölgesinden muayene etti alttan bakmadı :26: göğüs kontorlu yapmad .... hiç bakmasa daha iyiydi galiba aman bende kendi kendime sorun istiyorum galiba içim rahat değil yinede neden bilmiyorum

Son düzenleme:
canım inş çok güzel heberlerle dönersin buya bugün muberek cuma günü hayırlıar olsun
gülüm sen ne yaptın gitin mi dr inş hayırlı haberler alırısn
selamlar kızlar...
bugün çokkk uyumuşum. ateşimide ölçemedim..
ama çok güzel rüya gördüm deniz,güneş,kumsal... acayip güzeldi yani....:97:
ohhh canım ne güzel valla deniz kum güzeş daha ne ister ki insan
aynen tatlım ya bende ne kadar kaçsam sanki hamileler dibim de bitiyo offf çok zor bi durum ama elden ne gelir inş bi gün bizde hamiş oluruz

KIZLARR HEPİMİZİN CUMASI MUBAREK OLSUN ALLAHIM ETTİĞİMİZ DUZLRI KABUL DİLEDİĞİMİZ DİLEKLERİ YERİNE GETİRSİN

HEPİMİZE TOSUNCUK GİBİ EVLATLAR NASİP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…