- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.521
neseli kız tebrik ederim canım allahım sag salim kucagina amayı nasip etsin
tugcecim cok sasırdım cok güzel birsey ama sen söktürücü icmisdin insallah hamilesindir
buraya bi hamile komşu geldı test yap %90 hamılesın dedı onun gazıyla test yaptım sımdı sonuc bu cıktıııı :)) o kdr yedım içtim ve 10 dk once vc ye gıtmıstım zorla ıdrar yaptım ama sonucc sılık cızgııııEki Görüntüle 203822 Eki Görüntüle 203822
kız tuğçe hamilesin. canım yaa sen doktora git yada tekrar bi kan testi yaptırsana belki son anda bi tutunma olmuştur yumartanda ay ne bilim
kız hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla merak yaptım kan testi yaptır yineeee
buraya bi hamile komşu geldı test yap %90 hamılesın dedı onun gazıyla test yaptım sımdı sonuc bu cıktıııı :)) o kdr yedım içtim ve 10 dk once vc ye gıtmıstım zorla ıdrar yaptım ama sonucc sılık cızgııııEki Görüntüle 203822 Eki Görüntüle 203822
evet cnm söktürücü bıtelı 4. günüm yapalım dedı kızlar hıc umutsuzca yaptım... Bide göğüs uclarım acıyor dıyınce kesın hamılesın dedıler yaptım bende... Acaba söktürücü yaparmı çift cızgı ?
evet cnm söktürücü bıtelı 4. günüm yapalım dedı kızlar hıc umutsuzca yaptım... Bide göğüs uclarım acıyor dıyınce kesın hamılesın dedıler yaptım bende... Acaba söktürücü yaparmı çift cızgı ?
tugcecimmmmmm, tehlikeli olabilir, bir de sokturucu icmissin... bence mutlaka bir doktora danis....
yok canım söktürücünün yapacagini sanmam ama bende hamile olmadıgimi bileden önce gögüs üclarım çok kötü acıyordur zaten br kac gün sonra ögrendim bence hemen bir dr a git tatlim söktürücü icme tarihine göre iki gün sonra adet olman gerek ins olmazsın hamissindir
ay kizlar ben gidiyorum alisverise... kocisle gezicem biraz yeni saclarimlaa oh püfür püfürbakinda görün gelince isyanlarda olucam... herkes bebisiyle disaridadir simdi...
tugce kiz sen de hamissin baksana tatlim... yne de emin olmak icin dr'a git tatlim...
oh oh ohbu ayi güzel actik kizzllaarrrrrrrrrrrrr.....
hadi aksamüstü görüsürüz.............
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muhteşem ama buuuuuuu
hadi hayırlısı canıminşallah vardır bugünü bekle yarın bi kan testi yaptır.
anammmmm forum kaynıyor hamıle haberlerıyle....
darısı bızım basımıza ıns kızlarrrrr.....
hazıran ugurlu geldı....
Kızlar dün gece test yaptım ve silik 2.çizgiyi gördüm hamileyimmmm,bakalım bu sefer beni neler bekliyor
tuğçe canım kan vermekten harab oldun ama git bi kan testi yaptır yine...
neyse tugcecim moralini bozma cansız yumurtaya can veren rabbim eger dünyada kısmeti varsa birsey olmaz ama sen yine de dr a gitmeyi ihmal etme takdir allahın
tuğçe cnm inşallah hamilesindir. kan tahlili yaptır mutlaka. dr. git . ihmal etme gülüm. Hayırlı haberler ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?