2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

neseli kız tebrik ederim canım allahım sag salim kucagina amayı nasip etsin
tugcecim cok sasırdım cok güzel birsey ama sen söktürücü icmisdin insallah hamilesindir

evet cnm söktürücü bıtelı 4. günüm yapalım dedı kızlar hıc umutsuzca yaptım... Bide göğüs uclarım acıyor dıyınce kesın hamılesın dedıler yaptım bende... Acaba söktürücü yaparmı çift cızgı ?

kız tuğçe hamilesin. canım yaa sen doktora git yada tekrar bi kan testi yaptırsana belki son anda bi tutunma olmuştur yumartanda ay ne bilim
kız hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla merak yaptım kan testi yaptır yineeee

kız tuğçe hamilesin. canım yaa sen doktora git yada tekrar bi kan testi yaptırsana belki son anda bi tutunma olmuştur yumartanda ay ne bilim
kız hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla merak yaptım kan testi yaptır yineeee

tatlım o kdr şaşkınımkı geçende 2 ıdrar testınde dahada sılık gormustumm sonra negatıf cıkmıştı. bırazdan tekrar yapıcam bakalım ne cıkıcak... Ama bu sefer hıc beklemeden dırek cızgıler cıktı yaaa

tugcecimmmmmm, tehlikeli olabilir, bir de sokturucu icmissin... bence mutlaka bir doktora danis....

yok canım söktürücünün yapacagini sanmam ama bende hamile olmadıgimi bileden önce gögüs üclarım çok kötü acıyordur zaten br kac gün sonra ögrendim bence hemen bir dr a git tatlim söktürücü icme tarihine göre iki gün sonra adet olman gerek ins olmazsın hamissindir

anammmmm forum kaynıyor hamıle haberlerıyle....

darısı bızım basımıza ıns kızlarrrrr.....

hazıran ugurlu geldı....

ay kizlar ben gidiyorum alisverise... kocisle gezicem biraz yeni saclarimlaa oh püfür püfür bakinda görün gelince isyanlarda olucam... herkes bebisiyle disaridadir simdi...

tugce kiz sen de hamissin baksana tatlim... yne de emin olmak icin dr'a git tatlim...

oh oh oh bu ayi güzel actik kizzllaarrrrrrrrrrrrr.....

hadi aksamüstü görüsürüz.............

tugcecimmmmmm, tehlikeli olabilir, bir de sokturucu icmissin... bence mutlaka bir doktora danis....

sormayın kızlar yaa hamıleysem bıde söktürücü içtiğim için kahrolurummm... Ama sızde bılıosunuz kan testı yaptırmıştım negatıf cıkınca söktürücüyü içtim... Söktürücüm bıttı regl gormedım halaaa göğüs uclarım cok acıyor ve iştahsızım ondan şüphelendım ama yok cnm dedım kızlar zorlamasaydı yapıcagım yoktu yıne... Bgn bı kaç sonra tekrar test yapıcam eger yıne pozıtıfı görürsem yrn dra gıdıcem

ınsallah tatlım yaaa o kdr bekledımkı artık emın olamıyormm

kızlar hepiniz için dua ediyorum..
inşallah bebiş özlemi çeken herkese allah kısmet eder.
bu konuda kadınların ne kadar çok sıkıntı çektiğini bildiğim için,en çok da anne adayları için istiyorum.
allah en kısa zamanda herkese verir inş..

neyse tugcecim moralini bozma cansız yumurtaya can veren rabbim eger dünyada kısmeti varsa birsey olmaz ama sen yine de dr a gitmeyi ihmal etme takdir allahın

tuğçe canım kan vermekten harab oldun ama git bi kan testi yaptır yine...

Hiç sorma tatlıcadıcım yaaa idrar ve kan görmek ıstemıyorum demiştim kızlarada yapmadan önce :)

neyse tugcecim moralini bozma cansız yumurtaya can veren rabbim eger dünyada kısmeti varsa birsey olmaz ama sen yine de dr a gitmeyi ihmal etme takdir allahın

Evet cıcekcım cok sagol ya... Ztn p tesıne kdr kırmızıları gormezsem dr a gıdıcektım buda üzerine geldi işte :)

tuğçe cnm inşallah hamilesindir. kan tahlili yaptır mutlaka. dr. git . ihmal etme gülüm. Hayırlı haberler ver bize

inşallah deryacım yaa... Aksamki testte pozıtıfı görürsem yrn hemen dr a gıdıcem ... Hemen haber verırım sızede... Valla eşime bıle soylemeden hemen sıze yazdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…