- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.561
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
offf kızlarr taa çatala çıktığımdan beri ağlıyorumm dinmiyor gözyaşlarımm içim acıyor artık kaldıramıyorum....sol yumurtalıkta 3,5 cm lik kist var (patlamamış yumurta olma olasılığı var ama düşük)
sağ tarafımda 5-6 tane küçücük küçücük gelişmemiş yumurtalar varr yanii yine boşş çıktıı bu ayöbür büyük oanı takip edelim dedi perşembe bidaha çağırdıı off kızlarr kocamla konuştumm ii habermi dedi açar açmazz yok dedimm yine bozuldu moraliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım senin için bi resim ekledim bak bakalım
canım hly cim bozma moralini canımm.. kist için diyebilecek bişeyim yok hiç bilgim yok kist hakkında..
ama yumurtaların 3-4 gune buyur gibime geliyor.. çünkü ben hapım bittikten 4 gu n sonra doktora gıttım ve buyumuslerdı.. ıns senınde oyle olacak.. sakın canını sıkma....
offf bilmiyorumm kızlarr içim darr çok..haftaya perşembe gidincee inşallahh büyümüş olurlarr...Allah ım yalvarıyorummmmmmmmmm nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
goremedim.. :26::26::26::26::26::26: değisiklikleri kaydettın mı canım???
offf bilmiyorumm kızlarr içim darr çok..haftaya perşembe gidincee inşallahh büyümüş olurlarr...Allah ım yalvarıyorummmmmmmmmm nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım üzülme ya ben 18 cm yani kocaman bir kist aldırdım çok şükür şimdi hiç bir problemim yok seninki çok ufak bu hamile kalmana engel değil üzülmekistin türü neymiş söyledimi peki
Canım benim , ne olur ağlama bozma moralini
düzelicek bak takiptesin gün doğmadan neler doğar canım benim. üzülme
cnm nie moralini bozuosun ki sende bi sorunmu vardı ? ben hiç doktora gitmedim 5 aydır valal yumurtalar kaç cm nedir ne diildir hiç haberim yoküzülme boşver olması gerektiği zaman olucak zaten bebişin kendiliğinden sen böyle şeylere takıpta kendini üzme canım benim ,strese sokma zamana bırak herşeyi aslında bu kadar doktora gitmeye de gerek yok eskiden dktormu varmış böyle :90:
hulyacimmmm, en azindan simdi sorunu biliyorsun ve tedaviye baslicakksin.. uzulme canimmm yaa.. bebeklerimiz azicik gec gelsin, saglikli gelsin...persembe yine git bakalim, ne diyecek... insallah cok ciddi birsey cikmaz... insallah kisa surede atlatirsin bu durumu canimmm...
canımm ben sorunumu zaten biliorum ki lanet olasıca pko var....umarım perşembeye kadar büyümüş olurlarrrr
canımm ben sorunumu zaten biliorum ki lanet olasıca pko var....umarım perşembeye kadar büyümüş olurlarrrr
canım tebrik ederim gülüm ya yine bi mucize gerçekleşti işte ayy çok sevindim canım çizgilerin çok belirgin çok net darısı başımızaburaya bi hamile komşu geldı test yap %90 hamılesın dedı onun gazıyla test yaptım sımdı sonuc bu cıktıııı :)) o kdr yedım içtim ve 10 dk once vc ye gıtmıstım zorla ıdrar yaptım ama sonucc sılık cızgııııEki Görüntüle 203822 Eki Görüntüle 203822
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
offf kızlarr taa çatala çıktığımdan beri ağlıyorumm dinmiyor gözyaşlarımm içim acıyor artık kaldıramıyorum....sol yumurtalıkta 3,5 cm lik kist var (patlamamış yumurta olma olasılığı var ama düşük)
sağ tarafımda 5-6 tane küçücük küçücük gelişmemiş yumurtalar varr yanii yine boşş çıktıı bu ayöbür büyük oanı takip edelim dedi perşembe bidaha çağırdıı off kızlarr kocamla konuştumm ii habermi dedi açar açmazz yok dedimm yine bozuldu moraliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım bnde pko var zatenn ama bu kist geçen aydan kalmış yüksek ihtimalle dedi çünkü klomen bu kadar büyütmezz dedi...öbürleri hiç büyümemiş hele
bilmiyorumm canım nolcak bölee daha ne kadar dayanıcamm her ay kistt görmek beni mahvettii
evet canım pko var bnde...zatenn bu ay da olmazsa önümüzdeki ay biraz bırakıcm oluruna artık taakatim kalamdıı
hulyacimmmm, en azindan simdi sorunu biliyorsun ve tedaviye baslicakksin.. uzulme canimmm yaa.. bebeklerimiz azicik gec gelsin, saglikli gelsin...persembe yine git bakalim, ne diyecek... insallah cok ciddi birsey cikmaz... insallah kisa surede atlatirsin bu durumu canimmm...
sıkma canını güzelimRabbim nelere kadir. Benim bi akrabamın bir yumurtasını almak zorunda kalmışlardı öteki de çok az yumurta üretebiliyormuş bu şekilde çok zor hamile kalırsın dediler kızda nasılsa hamile kalmayacağım diye hiç korunmadı en az 2 ay korunun genede demiş doktor 1,5 ay sonra hamile kaldığını öğrendi şimdi velet 3 yaşında ve o kadar yaramaz bişey ki anlatamam. Her şey psikolojik ya çok istiyoruz ondan kendimizi strese sokuyoruz
hulyacimmm, pkolu bir suru kisi sonunda hamile kalabiliyor ki... sen sogan kuru filan yapmismiydin? o iyiydi sanirim pkoya...
yok canım bişi yapmadım daha bitkisell ama bu ay son eğer olmazsa biraz doktoru bırakıcam o zaman bitkiisel şeler yaparım..
bende isterimmm gormek breshkacimmmm...
ayy ekleyemedimmi acaba kaydettim ben görüyorum
dur bi daha deneyim
görebilirsin canım
şekerim çok güzel çıkmışsınız..allah bozmasın mutluluğunuzu.çok yakışmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?