- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.541
sormayın kızlar yaa hamıleysem bıde söktürücü içtiğim için kahrolurummm... Ama sızde bılıosunuz kan testı yaptırmıştım negatıf cıkınca söktürücüyü içtim... Söktürücüm bıttı regl gormedım halaaa göğüs uclarım cok acıyor ve iştahsızım ondan şüphelendım ama yok cnm dedım kızlar zorlamasaydı yapıcagım yoktu yıne... Bgn bı kaç sonra tekrar test yapıcam eger yıne pozıtıfı görürsem yrn dra gıdıcem
ınsallah tatlım yaaa o kdr bekledımkı artık emın olamıyormm
Hiç sorma tatlıcadıcım yaaa idrar ve kan görmek ıstemıyorum demiştim kızlarada yapmadan önce :)
Evet cıcekcım cok sagol ya... Ztn p tesıne kdr kırmızıları gormezsem dr a gıdıcektım buda üzerine geldi işte :)
kizlar yaa bayilcam artik arkadasima geldim oturmaya onun komsusuda geldi simdi oda hamileeee uleyn nedir bnm bu bahtsizligim her gittigim yerde buluyom bi hamile
buraya bi hamile komşu geldı test yap %90 hamılesın dedı onun gazıyla test yaptım sımdı sonuc bu cıktıııı :)) o kdr yedım içtim ve 10 dk once vc ye gıtmıstım zorla ıdrar yaptım ama sonucc sılık cızgııııEki Görüntüle 203822 Eki Görüntüle 203822
lindo sen yenı geldın aramıza sanırım.. hoşgeldın tatlım...
merhaba menbetacığım,
evet bi süredir üyeyim ama yazmak kısmet olmamıştı.
hoş buldum canım..teşekkür ederim
inşallah deryacım yaa... Aksamki testte pozıtıfı görürsem yrn hemen dr a gıdıcem ... Hemen haber verırım sızede... Valla eşime bıle soylemeden hemen sıze yazdımm
bende cıcegın tsk ederım..
sanırımda hamilesin oyle mi
sormayın kızlar yaa hamıleysem bıde söktürücü içtiğim için kahrolurummm... Ama sızde bılıosunuz kan testı yaptırmıştım negatıf cıkınca söktürücüyü içtim... Söktürücüm bıttı regl gormedım halaaa göğüs uclarım cok acıyor ve iştahsızım ondan şüphelendım ama yok cnm dedım kızlar zorlamasaydı yapıcagım yoktu yıne... Bgn bı kaç sonra tekrar test yapıcam eger yıne pozıtıfı görürsem yrn dra gıdıcemm
hly cim naptı acaba ???? inşAllah hersey yolundadır..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
offf kızlarr taa çatala çıktığımdan beri ağlıyorumm dinmiyor gözyaşlarımm içim acıyor artık kaldıramıyorum....sol yumurtalıkta 3,5 cm lik kist var (patlamamış yumurta olma olasılığı var ama düşük)
sağ tarafımda 5-6 tane küçücük küçücük gelişmemiş yumurtalar varr yanii yine boşş çıktıı bu ayöbür büyük oanı takip edelim dedi perşembe bidaha çağırdıı off kızlarr kocamla konuştumm ii habermi dedi açar açmazz yok dedimm yine bozuldu moraliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
offf kızlarr taa çatala çıktığımdan beri ağlıyorumm dinmiyor gözyaşlarımm içim acıyor artık kaldıramıyorum....sol yumurtalıkta 3,5 cm lik kist var (patlamamış yumurta olma olasılığı var ama düşük)
sağ tarafımda 5-6 tane küçücük küçücük gelişmemiş yumurtalar varr yanii yine boşş çıktıı bu ayöbür büyük oanı takip edelim dedi perşembe bidaha çağırdıı off kızlarr kocamla konuştumm ii habermi dedi açar açmazz yok dedimm yine bozuldu moraliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım senin için bi resim ekledim bak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?