- Konu Sahibi screamaway
- #12.121
bekledigin adet tarihin tatlım yani kan değerine göre küçük ya ondan sordum daha varsa bat a değerlerin artar diyecektim
hee tmm 13 haziranda olmam lazım işte ben tesadüfen erken yaptırdım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekledigin adet tarihin tatlım yani kan değerine göre küçük ya ondan sordum daha varsa bat a değerlerin artar diyecektim
hiii canım bnm özür dilerim o zaman küppeyle senden aynı anda hamile haberini bekliorum inşşşşşşşşşşşallahben gerçekten bu aydan çok umutluyum buraya yazmıştım
kandil günüde burda o gün konuştuğum aklıma gelen kişilerin nickini kullanarak dua ettim ikisi hamile çıktı bakalım daa kimler çıkcak :d dualarımız kabul olucak inşallah
![]()
hee tmm 13 haziranda olmam lazım işte ben tesadüfen erken yaptırdım :)
Allah razı olsun canımmmmmmmm..aminn inşallahhh..benim için de dua etmiş miydin
nihancacımmmmmm.. hazırladımm alttaki linki profilini düzenleden çizelge kısmına kopyala
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10743;104/st/20110503/o/16/l/32/k/2c55/ttc.png
kan değerlerin o zamana kadar yükselirse hamilesin canım bence daha varmıs bat ına zaten yumurtlama dönemini de gecmissin degerin de yükseliyor hadi hayırlı olsun hamilesin bence
ayy ben seni çok sevdimm :)))))) canım inşallahhhh yaaa yumurtam çatlamıştı zaten enson doktora 1hfta önce flan gittiğimde :) ayyy inşallah :)
nihancacımmmmmm.. hazırladımm alttaki linki profilini düzenleden çizelge kısmına kopyala
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10743;104/st/20110503/o/16/l/32/k/2c55/ttc.png
ee daha ne o zaman. zaten bir tane cocugunda varmıs yani teyze oluyoruz insallah tam kesinlesince de burda hep beraber seviniriz dört gözle bekliyorum güzel haberini canım benim icime hamilesin diye geliyor
kizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm![]()
kizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm![]()
bitanem ya bu çizelge uygun formatta değil diyo :26::26:
nie olmadı kiiiiii canım yaaa..:26: benimki de aynısı şaşırdım şimdi..
Kizlar selam ben geldim gecmisi okuyamiyorum yeni bisiler varmi
Alintilardan tugcecigimin msjini gordum sevincim pekisticok tebrik ederim tugcecim allahim sabrinin mukafatini verdi iste
![]()
amin canımm..Allah kabul etsinnn..çok çok sağolll fıstığımmm..ewt hayatım sen nickiyle dua ettiklerim arasındasın :) Rabbim inş kabul edicek dualarımızı :)
bilmiyorum ki kuzum ya
ben linki kopyaladım yapıştırdım ve sonra değişikliği kaydet dedim sistem hata verdi :26:
amin canımm..Allah kabul etsinnn..çok çok sağolll fıstığımmm..
sistemde sorun varmış galiba kuşummm..daha sonra tekrar dene istersen![]()