• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ya kızlar bişiy sorcam son adet tarihim 13 mayıs dün başım çok döndü hastaneye gittim akşam kansayımı falan yapıldı bide gebelik onu ben istedim ama sonuç 5çıktı acaba çokmu erken yaptırdım yani hamilemiyim acaba :S daha günüm geçmedi 9gün var daha

olur tatlım öyle yapalım o zaman :16::16::16:

adetim sadece 2 ay 1 hafta geçikmişiti ama mayısta tam günü gününe geldi meselaşimdi yine yok acaba bebiş mi yoksa normal bi gecilme mi sen istersen 1 hafta farkla yap kuzum :69:

hımm o zaman tam tarih yokkk..tarih olmadan onu yapamayız ki kuzummmm..o zaman sen bana bi gün söyle, olması muhtemel bir döngü günü, onu yazayımm..yoksa cizelge izin vermez :26:

evt cnm 10 gun once yaptirdigim testte 1.20 cikmisti demekki o zmn yeni yumurtluyomusummm. Testte yazan deger araliklarina gore 2 veya 3 haftalik

tekrar tebrik ederim canım:64::64::64::64::64:sende benim gibi olmussun bende 10 gün önce kan tahlili yaptırmıstım cıkmamıstı bir on gün sonra bir daha gitmistim söktürücü almaya ve hamile oldugumu öğrenmistim insallah cok güzel bir hamilelik gecirirsin rabbim bebegini de saglicakla kucagina almayı nasip etsin tugcecim

hımm o zaman tam tarih yokkk..tarih olmadan onu yapamayız ki kuzummmm..o zaman sen bana bi gün söyle, olması muhtemel bir döngü günü, onu yazayımm..yoksa cizelge izin vermez :26:

hııı anladım tatlım benim hesabıma göre 32 yada 33 günde bi oluyorum kuzum :53::53:

ya kızlar bişiy sorcam son adet tarihim 13 mayıs dün başım çok döndü hastaneye gittim akşam kansayımı falan yapıldı bide gebelik onu ben istedim ama sonuç 5çıktı acaba çokmu erken yaptırdım yani hamilemiyim acaba :S daha günüm geçmedi 9gün var daha

daha önce hic kan testi yaptırmıs mıydın mesela benim tan degerim hep 1.20 cıkardı sonra 66,96 cıkmıstı ben anladım hamile oldugumu dr o zaman 2 3 günlük demisti ama seninki de bence normalden yüksek cıkmıs hamile de olabilirsin bir kac gün bekle testi tekrar yaptır o zaman belli olur zaten degerlerin ikiye katlanması gerek

daha önce hic kan testi yaptırmıs mıydın mesela benim tan degerim hep 1.20 cıkardı sonra 66,96 cıkmıstı ben anladım hamile oldugumu dr o zaman 2 3 günlük demisti ama seninki de bence normalden yüksek cıkmıs hamile de olabilirsin bir kac gün bekle testi tekrar yaptır o zaman belli olur zaten degerlerin ikiye katlanması gerek

ewtt 1tane oğlum var ona hamileyken 208.0 çıkmıştı ama 6haftalıktı :) şimdi 5 ama önceden yaptırdığımda yani geçen ayda günüm geçmişti 0.100 çıktı yani negatif ti şimdi 5çıkınca şaşırdım doktorumu aradım 2gün sonra bidaha yapalım dedi ama hamileymişim gibi geliyo bana 5 bu yani :))))

tamam değiştim o zaman http://sfgf.lilyslim.com/7GIvp3.png

kontrol paneli > profili düzenle > Kişisel Bilgiler-çizelge buraya yapıştır kaydet olur :3

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.. canım sureklı bunu soyluyor benım yaptıgım tıcker dada abu oluyordu kabul etmıyor cok teşekkür ederim senide yordum

o zaman cok yenidir canım bence de tekrar edilmeli çünkü dr bana yeni dedi belki kan degerlerin baska bir nedenden yükselmis de olabilir demisti 12 gün sonraya randevu vermisti o zaman da yükselince hamilesin kesin dedi

kizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm:49::49:
canımmmm tebrik ederim inşallah sağlıkla gelir bebişin darısı başımıza inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49::49:
şimdi sırada küppe var oda hamile çıksın ondan sorada sırayla batı gelenler ve uzun zamandır bekleyenler bu ay hedefine ulaşıcak inşşşşşşşşşşşşşşşşalllah:52:

darisi size tatlim bnm :) seninde batina az kalmis insallah hamissindir kppecimmm:) cnm valla bana arkadaslarim dun zorla idrar testi yaptirdilar 2. cizgiyigorunce inanamadim... tek belirtim gogus ucu hassasiyeti ve istahsizlikk

canım benim de göğüs uçlarım acıyo ama çok değil bide bende tam tersi istahsızlık yerine ne bulursan yiyorum hep mukfakta hep dolaptayım allah sonumuz hayır eylesin :16::16::16::16:

hürrem de gebe olduğunu çok yemesinden anlıyodu ya hatun o dönem de bıldırcın bırakmamış valla :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ewtt 1tane oğlum var ona hamileyken 208.0 çıkmıştı ama 6haftalıktı :) şimdi 5 ama önceden yaptırdığımda yani geçen ayda günüm geçmişti 0.100 çıktı yani negatif ti şimdi 5çıkınca şaşırdım doktorumu aradım 2gün sonra bidaha yapalım dedi ama hamileymişim gibi geliyo bana 5 bu yani :))))

bide ben ayın 12 sinde yaptırdıgımda 66,96 cıkmıstı 23 ünde yaptırdıgimda 7522 cıkmıstı dr 5 haftalık hamilesin demisti canım senin ki nasıl 208,0 ile 6 haftalık cıkmıs acaba sonraki kan testimi baska yerde yaptırmıstım ondan mı öyle cok yuksek cıktı ki

canımmmm tebrik ederim inşallah sağlıkla gelir bebişin darısı başımıza inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49::49:
şimdi sırada küppe var oda hamile çıksın ondan sorada sırayla batı gelenler ve uzun zamandır bekleyenler bu ay hedefine ulaşıcak inşşşşşşşşşşşşşşşşalllah:52:

beni unutmuşsun renewalcım bende beklemedeyim ama :5::5::5::43::43::43:

beni unutmuşsun renewalcım bende beklemedeyim ama :5::5::5::43::43::43:
hiii canım bnm özür dilerim o zaman küppeyle senden aynı anda hamile haberini bekliorum inşşşşşşşşşşşallah :52: ben gerçekten bu aydan çok umutluyum buraya yazmıştım :34: kandil günüde burda o gün konuştuğum aklıma gelen kişilerin nickini kullanarak dua ettim ikisi hamile çıktı bakalım daa kimler çıkcak :d dualarımız kabul olucak inşallah :32:

bide ben ayın 12 sinde yaptırdıgımda 66,96 cıkmıstı 23 ünde yaptırdıgimda 7522 cıkmıstı dr 5 haftalık hamilesin demisti canım senin ki nasıl 208,0 ile 6 haftalık cıkmıs acaba sonraki kan testimi baska yerde yaptırmıstım ondan mı öyle cok yuksek cıktı ki

bilmiyorumki son adet tarihiyle alakalı galiba görümceminde 4buçuk haftalıktı öğrendiğimizde ve 606.0dı bakalım ay dua edin ya çok istiyorum :)

hiii canım bnm özür dilerim o zaman küppeyle senden aynı anda hamile haberini bekliorum inşşşşşşşşşşşallah :52: ben gerçekten bu aydan çok umutluyum buraya yazmıştım :34: kandil günüde burda o gün konuştuğum aklıma gelen kişilerin nickini kullanarak dua ettim ikisi hamile çıktı bakalım daa kimler çıkcak :d dualarımız kabul olucak inşallah :32:

yok bitanem özür ne demek ben takıldım öyle gülüm ya :16::16::16::16:

rabbim inş hepimize nasip eder bu ay o güzel duyguyu :69::69:

bütün topik bebekleniriz ne güzell :21::21::49::emir_bebek::nazar:

Back
X