- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
- #12.241
hemen wcye girilir miiiiiiiiii hiçççççççççççççççççççççççççççççççç![]()
Evet ole hemen girilmiyo ama ben bi kere idrar yolu enfeksiyonu gecirdim kabus gibiydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen wcye girilir miiiiiiiiii hiçççççççççççççççççççççççççççççççç![]()
amin cnm inşallah ama burda 30 yıl içinde fln bi deprem olucağı bi gerçek artıko yüzden bu gerçekle yaşamaya alıştık ,benim yaşadığım yer orta derece deprem riskli evler 30 senelik fln bide ev almayı düşünüyorum diorum bari kredim bitmeden yıkılmasa ev
şaka bi yana Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin de gerisi önemli değil
Evet ole hemen girilmiyo ama ben bi kere idrar yolu enfeksiyonu gecirdim kabus gibiydiilaclar falan kurtuldum ama nette bi arastirdim iliskiden sonra idrari tutmak bu enfeksiyona davetye cikariyormus.. E tabi bebek dusundugumuz icinde kalkmamaiz lazim tam bir ikilem. Bu ay hic kalkmadim ertesi sabaha kadar ama iste aklima takilmiyor degil hani
peki bata kac gün kala oldu canim??? ne zaman basliyo belirtiler yani... döllenmeden hemen bir gün sonra degildir dimi canim????
amin canımmm aminnnn..Allah kimseye yaşatmasın..bu arada seninle kan grubumuzz aynı ve meeemuruzkan uyuşmazlığı var mı sizde de..bizde var malesef..
Evet ole hemen girilmiyo ama ben bi kere idrar yolu enfeksiyonu gecirdim kabus gibiydiilaclar falan kurtuldum ama nette bi arastirdim iliskiden sonra idrari tutmak bu enfeksiyona davetye cikariyormus.. E tabi bebek dusundugumuz icinde kalkmamaiz lazim tam bir ikilem. Bu ay hic kalkmadim ertesi sabaha kadar ama iste aklima takilmiyor degil hani
amin canımmm aminnnn..Allah kimseye yaşatmasın..bu arada seninle kan grubumuzz aynı ve meeemuruzkan uyuşmazlığı var mı sizde de..bizde var malesef..
ne bati regencim benim bat geceli tam 1 ay oldu yani 60 gundur kirmizilari gormuyodum... buna ragmen gecikmemin gunu kan testi yaptrmistim negatif cikmisti ama bi mucize oldu. cok sukurrr
KuPPe+,
xtuqcex+,
renewal+,
bikere_sevdim+,
azra3434+,
regen+,
tatlicadi1
kızlarr be çıkıyorum uykum çok geldi hepinize iyi geceler allah rahatlık versin
görüşürüz hatunlarr:92::92::92::92::92::92:
ben o şekilde hayatta uyuyamam zaten yatmadan da kesin wcye giderim psikolojik alışkanlıkbide bi yerde okumuştum o şekilde uyumak mikrop kapmasına yıl açıomuş die kızlar dikkat edin mikrop kapmayn sonra
KuPPe+,
xtuqcex+,
renewal+,
bikere_sevdim+,
azra3434+,
regen+,
tatlicadi1
ilk çocukta sorun olmuyor ama ilk çocuktan sonra iğne vurulmak gerekiyor sanırım canım..sende memursun ,bi meslekdaşım olduğuna sevindimewt cnm bizdede kan uyuşmazlığı var ama doktor ilk çocukta bi sorun olmicaanı söyledi
iyi geceler fıstığımmmm..kızlar bende çıkıyorummm..kasıklarım ağrıyo batıyooo..göğsümde acımaya başladı..yarın kırmızıııııı diye bağırabilirim sizee..eğilin o zaman tamam mıııKuPPe+,
xtuqcex+,
renewal+,
bikere_sevdim+,
azra3434+,
regen+,
tatlicadi1
bende de aliskanlik, seye baslamadan önce kesin giderim wc'yehele de bu bebis istedigimizden beri.. cünkü sonrasinda yatarim hic kalkmam.. yaaa az önceki sordugum sey benim aklima cok takilir.. elimden gelse aslanciklari elimle tutup iceriye aticam
bi ara sirf o sebepten hamis kalamiyorum diyordum
ay ne salakca düsünmüsüm, iste insan kuruntu yapacak bir sey buluyor kendine...
bende çıkıorum kuzular.. yarın bnmki yine işe gidicek sabah 9da kalkıp kahvaltı hazırlicam ona :44: hepinizi öpüyorum yarına kadar Allaha emanet olun bol bebişli rüyalar![]()
bende çıkıorum kuzular.. yarın bnmki yine işe gidicek sabah 9da kalkıp kahvaltı hazırlicam ona :44: hepinizi öpüyorum yarına kadar Allaha emanet olun bol bebişli rüyalar![]()
kızlar yatın kalkmayın siz yinede.. hele tuvalete gitmek tam anlamıyla orda ne varsa hepsini götürüyor. yani zaten ilişkiden sonra dışarı akan spermler ölmüş olanlar. yani bizim vucdumuz büyük bir kısmını öldürüyor zaten spermin bide tutupta tuvalete gitmek içerde ne kaldıysa onunda gitmesine sebep olamktan başka birşey değil. ben direk uyuyorum yastık koymuyorum ama yorganla havada tutmaya çalışıyorum kalçamı.
çok tuvaletiniz gelirsede en azından yarım saat 40 dk kadar dayanın öyle gidin tuvalete. azracım efeksiyon sırf ondan olmuyor bence canım. yani sorun spermleri tutmaktan ziyade bence idrarını tutmanla alakalı.
benim bir tanıdığım bu şekilde korunuyordu. direk tualete gidip orayı yıkıyormuş ve hamilede kalmadı hiç![]()