• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydin kizlar sabahin köründe pazar pazar ilk günaydininiz benden olsun :16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın regencimm canımmm benimm yazdıklarına çok güldüm...sabah sabahhh :D

canlarımm ben bugün akşamaaaaaaaaaaaaaaaa kadar yokummmm kocişle gezmelerde olcammm:10::10::10::10: akşama gelirimm inşallahh hepinize ii pazarlarr çok öptüm sizlerii hoşçakalnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:64::64::64::64::66::66::66::66:

gunaydın kızlarr.. kimsecıkler kalmamıs..

benım umutlarım bugun ıtıbarıyle bıdahakı aya kaldı...

Allah sizlere nasip etsın bu ay..

günaydın regencimm canımmm benimm yazdıklarına çok güldüm...sabah sabahhh :D

canlarımm ben bugün akşamaaaaaaaaaaaaaaaa kadar yokummmm kocişle gezmelerde olcammm:10::10::10::10: akşama gelirimm inşallahh hepinize ii pazarlarr çok öptüm sizlerii hoşçakalnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:64::64::64::64::66::66::66::66:

iyi gezmeler fistigimm... benim yerime de gez...

gunaydın kızlarr.. kimsecıkler kalmamıs..

benım umutlarım bugun ıtıbarıyle bıdahakı aya kaldı...

Allah sizlere nasip etsın bu ay..

noldu caim benim?? kirmizilar mi geldi?? olsun üzme canini.. Allahim ne zamana uygun gördüyse o zaman gelecek bebislerimiz.. hepimiz sabirsiziz ama iste her seyin zamani oldugu gibi onun da var.. biz her aya umut dolu baslayalim ki, inanalim ki gercek olsun :34::34::34::34: :54::54::54::54::54:

kizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm:49::49:

tebrikler canım,çok sevindim :emir_bebek::nazar:
belirtiler nelerdi?kaç gün gecikti BAT ın canım?idrar testinde mi çıktı?yaa ben 3 gündür regl olmadım ,belirti falan da yok,hafif kasık batması dışında,gribim ilaç alıcam arkadaşım bekle alma diyo,bana da hamişim gibi gelmiyo hiç,bi kırmızılar gelse de rahatlasam,sinir oldum yaaa

belirtiler nelerdi?kaç gün gecikti BAT ın canım?idrar testinde mi çıktı?yaa ben 3 gündür regl olmadım ,belirti falan da yok,hafif kasık batması dışında,gribim ilaç alıcam arkadaşım bekle alma diyo,bana da hamişim gibi gelmiyo hiç,bi kırmızılar gelse de rahatlasam,sinir oldum yaaa

canim kan testi yaptirdi tugce en son.. idrar testi bi pozitif bi negatif sonra pozitif cikmisti yanlis hatirlamiyorsam.. belirtiler de gögüs ucu hassasiyeti demisti..daha yeni ya belirtiler anca 1ayi doldurunca basliyormus...
ben dr'uma sormustum erken belirtileri... o da bana dedi ki en önemli belirti adet gecikmesi... orda hadi canim diyesim geldi :60::60::60::60::60: o da adet gecikmesi sadece hamilelige bagli olmuo diye ekledi, en iyisi, adet gelmezse biraz bekleyip test yapip, sonuca göre dr'a basvurmakmis... dedim kendi kendime bizim kk kizlari senden daha cok yardimci oluyor :63::63::63::63::63::63::63::63:

hayirdir canim kirmizilarimi gördün

noldu caim benim?? kirmizilar mi geldi?? olsun üzme canini.. Allahim ne zamana uygun gördüyse o zaman gelecek bebislerimiz.. hepimiz sabirsiziz ama iste her seyin zamani oldugu gibi onun da var.. biz her aya umut dolu baslayalim ki, inanalim ki gercek olsun :34::34::34::34: :54::54::54::54::54:

ewet kızlar regl oldum.. umudum bıtıyor artık.. gecen ay 3 gun adetım gecıktı. b u ay 4 gun.. sağ kasıgımdaki batma bugun ağlatcak sevıyeye getırdı benı.. acaba kıst mı olustu klomenden dolayı.. doktor bu ay kontrole cagırmamıstı.. yumurtalarımın durumunu bıle bılmıyordum.. sımdı bu ay tekrar kullanmam gerekıyor 3 aylık tedavı demıstı cunku..

konusucam telefonda kullanmak ısgtemıyorum hapı bu ay.. hep umutlanıyorumm hep umutlanıyorumm bu sekılde oluncada tukenıyorumm..

keşke en basından rahım fılmı verseydı.. en azından ne nedır cıkardı ortaya.. klomen kullandırarak benı ıyıce tukettı.. ara vermek ıstıyorum herseye... cok daraldım cok bunaldımm.. Allah ım sen yardım et...

ınsallah bana tutunamayan melekler sızlere tutunur.. kımse uzulmesın kımse yıpranmasın bu ugurda.. Allah kımseyı cocuksuz bırakmasın...

regencım saol canım soyledıklerın ıcın...

ewet kızlar regl oldum.. umudum bıtıyor artık.. gecen ay 3 gun adetım gecıktı. b u ay 4 gun.. sağ kasıgımdaki batma bugun ağlatcak sevıyeye getırdı benı.. acaba kıst mı olustu klomenden dolayı.. doktor bu ay kontrole cagırmamıstı.. yumurtalarımın durumunu bıle bılmıyordum.. sımdı bu ay tekrar kullanmam gerekıyor 3 aylık tedavı demıstı cunku..

konusucam telefonda kullanmak ısgtemıyorum hapı bu ay.. hep umutlanıyorumm hep umutlanıyorumm bu sekılde oluncada tukenıyorumm..

keşke en basından rahım fılmı verseydı.. en azından ne nedır cıkardı ortaya.. klomen kullandırarak benı ıyıce tukettı.. ara vermek ıstıyorum herseye... cok daraldım cok bunaldımm.. Allah ım sen yardım et...

ınsallah bana tutunamayan melekler sızlere tutunur.. kımse uzulmesın kımse yıpranmasın bu ugurda.. Allah kımseyı cocuksuz bırakmasın...

canim benim sanirim herkeste öyle oluyor bak benim 31 deyince gelen adetim, bebek istedigimizden beri 35e cikti o da kesin degil... ben dogal yöntemle korundum iki yil.. yani adetim cok düzenliydi deyince, herkes haplar düzenlemistir yiordu.. hayir ben hic hap almam... tek bi agri kesici bile... tamam Allah drlarin ilaclarin eksiligini göstermesin ama insan biraz da kendi kendini inanciyla tedavi etmeli..yani ayyyyy bu böyle oluyo dersen öyle olur..enerjine inan..insanin yöneticisi kendidir..tamam kaderimiz coktan yazilmistir ama hangi yola gidecegini de kendin secersin... sen simdi kendini üzme hirpalama yoluna gidiyorsun.. yapma böyle birtanem.. vallahi Allah nasip ederse olur... bak bizim bi akrabanin, kadindan dolayi yillarca cocuklari olmadi... kadin kocasina kiyamadi, gitti kendi eliyle kocasini tekrar evlendirdi..gelen kadinin cocugu oldu tabiki..sonra noldu biliyor musun?? o kadinin da cocugu oldu.. saka gibi.. sen inan sadece inan.. her ay, bu ay hamis olacam diye rahat basla.. olmazsa olmasin, bitti mi yani?? yooo....

benim de adetim ne oldu bilmiyorum ilk deneme de gecikmedi sonraki ay tam iki hafta... düsün 3-5 gün degil...sanirim vücut kendini hazirliyor...yani her sey olabilir.. üzme kendini, moralini yüksek tut bak nasil oluyor.. :70::70::70::70::70::70::70:
bak bu sarkinin nakarat kismi sana gelsin :54::54::54::54::54::54::54:
YouTube - ‪Demet Akalın - Olacak Olacak / Yepyeni Klip 2011 / Youtube'da İlk‬‏

canım ya üzülme bitanem herşey olcağına varır herşeyte bi hayır bi nasip vardır .adetin gelemsi bi yandan çok kötü ama bi yandan çok iyi hiç olmazsa yeni ay yeni umtlarla başlıyacaksın gülüm öyle düşün bu adet geciklelmeli her bize oyun uynuyu bizi kandirıyo belki benim de bi kaç gün sonra gelecek bende ağlayıp sızlayıp yin hayata devam edceğim :16::16::16:

canım sana dr rahim filmi mi çektir dedi keşke çektirseydin tatlım hiç olmazsa ne olduğunu anlardın aklınsa süphe kalmazdı :69:

rabbim inş hepimize bi gün nasip etsin tez günde kucaklarımız böbişlerimiz doldursun bitanem :70::70:

canımm cok saol.. yanımda oldugun ıcın.. ilk gunum boyle kotu gecıyor.. tam vasat.. daha esımın haberı yokk.. nasıl dıcem ona.. gozumde yas durmuyor.. ıster ıstemez duygusala bagladımm..

kadere inanırım olacak olacak.. ınsallah canım ınsallah.. cok tsk ederımm...

neden esine söyleyemiyeceksin ki??? neden kendini suclu hissediyorsun... konuyu laf arasina sIkIstIrIp üstünü de baska lafla kapatacaksin ki hem sen söyleyip kurtulmus olasin, hem de üstünde durarak onu da üzmeyesin tatlim... ben gecen ay komik bir sey anlatiyordum, lafi kirmizilara bagladim söyledim üstüne de saka yaptim baska konuya gectim..hic tepki göstermeye firsati bile olmadi..yani tepki dediysem kizmak anlaminda degil..destek olmak icin söyleyecegi seyler bile insani bu dönemde duygusala baglar :34::34::34::34: biraz agla rahatlarsin.. ama fazla aglama canina yazik...

günaydınn tatlımmm... üzülmekk yokkk aglamak yokkk... vücudun etkilenirr bunlardaannn kendini yıpratmaa.. bu ayy yeni bi baslangıcc... ovulasyondaa sayıpp beklemeyinn.. cünküü benimm ovulayon korunmam tutmadıı degişiklikk göstereblirr.. reglinn biterr bitmezz baslaa bu ayy amaa ne olurr yüzünn gülsünn... hiçbirr saglık sorunu olmadıgı halde bi tanıdıgımızz 8 yıll yapamadıı.. doktor doktorr gezdilerr.. amann yetti artıkk deyip ilacı doktoru bıraktılrr bi anda olduuuu:16::16::16::16:

canim kan testi yaptirdi tugce en son.. idrar testi bi pozitif bi negatif sonra pozitif cikmisti yanlis hatirlamiyorsam.. belirtiler de gögüs ucu hassasiyeti demisti..daha yeni ya belirtiler anca 1ayi doldurunca basliyormus...
ben dr'uma sormustum erken belirtileri... o da bana dedi ki en önemli belirti adet gecikmesi... orda hadi canim diyesim geldi :60::60::60::60::60: o da adet gecikmesi sadece hamilelige bagli olmuo diye ekledi, en iyisi, adet gelmezse biraz bekleyip test yapip, sonuca göre dr'a basvurmakmis...
dedim kendi kendime bizim kk kizlari senden daha cok yardimci oluyor :63::63::63::63::63::63::63::63:

migicimm ayni regencigimin yazdigi gibi tatlim :) bnmki cok farkli oldu o yuzden beni sakin goz onune alma tatlim...

bu arada regencim cok saol tatlimmm:71:

bugün pazar yaa... herkes gezmelerde tabi :14::14::14::14::14::14:

benim kocis atti beni yine gitti... arabasini yikayacakmis.. o da arabasyila aski yasiyo.. benden önce aldi arabayi ama halen doyamadi... aaaaah ah benim modam gecti sanirim... ya pek bi hosuma gidiyor evli ciftleri, cocuklu cocuksuz farketmez, sarmas dolas görünce... beni ayi da elimi bile tutmay yanasmaz... sinir sey..iki sene de daha yeni yeni yakinlasiyoruz diyebilirim.. o da evimizi ayirdiktan sonra...

ne bogucu bi hava var disarda... gökyüzü lacivert olmus.. yagmur yagacak sanirim.. insan nefes alamiyor.. :120::120::120::120::120::120::120:

Back
X