- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.921
bizim kizlar gece kuşu.... gec saatlerde geliyorlar hepp...
seninki nereye gitti...
ben az sonra benimkinle bulusmak icin cikcam.....
heh tempocu sila geldi...
evetttt, regencimmm ben cikmadan bari ne hediye aldigini sooleseydin bugun...:26::26:
sen niriye gidiyorsun tatlim olmaz sensizzzz... disardamisiniz bu gecee... off 3gundur hava da pek kararik burda bizde karardiikkk
bizim kizlar gece kuşu.... gec saatlerde geliyorlar hepp...
seninki nereye gitti...
ben az sonra benimkinle bulusmak icin cikcam.....
heh tempocu sila geldi...
sen niriye gidiyorsun tatlim olmaz sensizzzz... disardamisiniz bu gecee... off 3gundur hava da pek kararik burda bizde karardiikkk
naber cicim.. konunubeklicemm aldinmi veya bakindinmiesin icin hediyelerrr....
cikti gitti gezmeye.. hava iyi bugün biraz.. yaa ben de kocisla bulusmak istiyoomm...
baktim da aldim da canim... havuza gitmesi icin gerekenleri aldim güzel bi takim yaptim... begendi cok da güzel oldu...
evetttt, regencimmm ben cikmadan bari ne hediye aldigini sooleseydin bugun...:26::26:
ayyy regen catladim valla... konuyu bana yazsana mesajdannnn....
sekerim sen beni mi bekliyorsun??? ay cok özür dilerim söyleyim yavrum... kizlar geldikce de tekrarlarim nolcak sanki.... bugünü itiraf günü yapalim... herkes cok utandigi, kizdigi ya da yaptigi bi kötülügü itiraf etsin bugün... böylece hem güleriz hem de yükümüzden kurtluruz... her seyi itiraf etmek serbest ama.... her sey olabilir.....
benimkini bekliyorummmm ben... cikmak icin.... konuyu iyi bulmussun regencimmmm... geldigimde itiraflarinizi okurum...
eeeee sen de ama... biz de seninkini okumak isteriz yani...
hiii tamam ozaman canimm... hadi bakalimmyokk gece burdayimmmm... 15 dakikaya cikcam... disarda 1 saatlik filan isim var.... sonra gelirim silacimmm.. hem benimki de olmicak gece.....
konuyu merak etttimmmmm.....
hii zslindasormadan oncede tahminimdi yeni ev icin gerecler bakinmaya mi????bu arada nereye mi gidiyorummmm... tahmin et...
baktim da aldim da canim... havuza gitmesi icin gerekenleri aldim güzel bi takim yaptim... begendi cok da güzel oldu...
eeeee sen de ama... biz de seninkini okumak isteriz yani...
hiii tamam ozaman canimm... hadi bakalimm
hii zslindasormadan oncede tahminimdi yeni ev icin gerecler bakinmaya mi????
ii olmus guzelim... soyle geceyede kendinipaketme bence ...
guzelim konu iii hakkaten.. bence dusuneyimm bakayimm hangiisini soyleyim veya hepside olabilirrr.... bu gece uzuuun gececek...kocis gec gelseee....
selammm kızlar:79:
akşam sohbetine geldim
hosgeldiiinnnn.... konumuzu begendin mi??? baslayalim birazdan konusmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?