2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evetttt, regencimmm ben cikmadan bari ne hediye aldigini sooleseydin bugun...:26::26:

ayyy regen catladim valla... konuyu bana yazsana mesajdannnn....

Son düzenleme:
bizim kizlar gece kuşu.... gec saatlerde geliyorlar hepp...

seninki nereye gitti...

ben az sonra benimkinle bulusmak icin cikcam.....

heh tempocu sila geldi...

aslinda hep burdayim topicsurekli acikk bende hem ugrasip hem bakiniyorummm.. gunduz tempom dusuktu simdii iii sayilirimm.. yemek faslinida atlatip pasacim uyuyuncaaa oohhhhhh............

sen niriye gidiyorsun tatlim olmaz sensizzzz... disardamisiniz bu gecee... off 3gundur hava da pek kararik burda bizde karardiikkk

yokk gece burdayimmmm... 15 dakikaya cikcam... disarda 1 saatlik filan isim var.... sonra gelirim silacimmm.. hem benimki de olmicak gece.....

konuyu merak etttimmmmm.....

evetttt, regencimmm ben cikmadan bari ne hediye aldigini sooleseydin bugun...:26::26:

ayyy regen catladim valla... konuyu bana yazsana mesajdannnn....

sekerim sen beni mi bekliyorsun??? ay cok özür dilerim söyleyim yavrum... kizlar geldikce de tekrarlarim nolcak sanki.... bugünü itiraf günü yapalim... herkes cok utandigi, kizdigi ya da yaptigi bi kötülügü itiraf etsin bugün... böylece hem güleriz hem de yükümüzden kurtluruz... her seyi itiraf etmek serbest ama.... her sey olabilir.....

benimkini bekliyorummmm ben... cikmak icin.... konuyu iyi bulmussun regencimmmm... geldigimde itiraflarinizi okurum...

yokk gece burdayimmmm... 15 dakikaya cikcam... disarda 1 saatlik filan isim var.... sonra gelirim silacimmm.. hem benimki de olmicak gece.....

konuyu merak etttimmmmm.....
hiii tamam ozaman canimm... hadi bakalimm
bu arada nereye mi gidiyorummmm... tahmin et...
hii zslindasormadan oncede tahminimdi yeni ev icin gerecler bakinmaya mi????
baktim da aldim da canim... havuza gitmesi icin gerekenleri aldim güzel bi takim yaptim... begendi cok da güzel oldu...

ii olmus guzelim... soyle geceyede kendinipaketme bence ...

hosgeldiiinnnn.... konumuzu begendin mi??? baslayalim birazdan konusmaya..

beğendim ve hemen patlatayım bi tane aklıma geldikçe eklerim artık

dersaneye gittiğim yıldı. gerçi genelde kafeteryada geçiyordu zaman o ayrı...
yine kızlarla wcde bir güzel makyaj tazeledik falan sonrada kafeteryaya geçtik..
muhabbet falan... 1-2 saat sonra bir arkadaşım fermuarımın açık olduğunu söyledi.....
Aman yarabbi bir utandım bir utandım.. kim gördü kim görmedi bilmiyorum ama bi süre bakamamıştım kimsenin yüzüne:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…