2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

neşelikiza hitaben yazmıştım amaaa ne beğenmiş ne deee bi yorum yazmışş..bi daha yazmam o zaman bendeee

neşelikiza hitaben yazmıştım amaaa ne beğenmiş ne deee bi yorum yazmışş..bi daha yazmam o zaman bendeee

Ayyy canım benim görmedimki ben senin yazını,görsem muhakkak yazardım,beni düşündüğün için çok sağol öncelikle,haklısın canım hatırladım o bayanı doğru,iyi olmaya çalışcam artık,sizlerinde sayesinde tabikiiii

kardaiz81 renewal+ screamaway+
çalışanlar online
anam onlarda gitti ..........

canimmm ben ara sira sayfayi guncelliyorumm, sonra okuyacak firsat bulamiyorummm arada.. sorna yine guncelliyorum..

ohhh ne guzelll bende otel tatili istiyorum vallaaa... sakin sakin yasamak istiyorummm.. sIkIldim gezmektennn....
benim icinde dinlen renewallcimmmm...

cnm test yapmissin uzulmek yoook beklemeye devam et tatli
:) kirmizilar gelmiyorsa hala sansin var demektir...

üzülme canım daha nasılsa kırmızılar gelmemiş belki sendende bir mucize gelir.:97::97::97: Bu arada kusura bakma akşam eşim gelince sana yazamadan kapatmak zorunda kaldım.

hımmm canım benim üzülme ne olur, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Sıkıntı stres yapma kendine bitanem. Inşallah o günde gelicek. Sadece biraz sabırlı olmalıyız.
Umudu kaybetmek yokkkkk

olsun canım daa kırmızıları da görmedin sen zaten,ümidin kesme hem olmassada olsn önümüzdeki ay hep birlikte olur inşallah ,mübarek 3 aylara girdk allah hepimizi bebişlerimize kavuşturur inş

durmak yok yola devam canım herşeyin hayırlısı

kızlar hepinize desteğiniz için çook teşekkür ederim iyi ki varsınız hepinizden allah razı olsun çok seviyorum sizleri

Ama malesef sözün bittiği yerdeyim sabahın 7 den beri ağlıyorum artık gözlerim şiş durumda bittim resmen bu ay çok umutlamıştım ama yine olmadı

Eşim de daha fazla dayamamdı beni dr götürdü orda kan testi falan yapıldı gebelik malesef yoooook Bidaha ki aya kaldı artık dr söktürücü verdi adetim gelsin diye

Dr üstüne basa basa söylediği tek şey stres yapma ve kafayı takma herşeyin normal hislerimi durumumu anlatmanın tarifesi kelimesi yok çok üzgünüm
Inş yeni ayda yeni umutlar bizi bekliyodur

Son düzenleme:
nihancim yaa nolur yapma bunu kendine bebisinin dogacagi zmn belli ama sen bilmiyorsun... hayirli zamani bekliyor gelmek icin... gozunun onunde en iyi ornek bnm kac tane test yaptirdim yook hep negatif... dusun artk adet olayim diye sinirle hic kullanmayacagim seyi yani sokturucuyu bile ictim... kirmizilarinda daha gelmedi ... belki gec dollenmedir? bebisin olsunda gec olsun sukur et tatlim hep dua et . esinide cok uzuyorsun boyle...topla kendini insallah rabbim gonlune gore versin cnm bnm

canım benim ağlama kıyamamm
yeni gün yeni ay yeniden umut. bak doktorda demiş stres yapma diye. tamam kendini iyi hissediceksen ağla ama içine dert etme olur mu

yok bitanem ya dr bugün kandan baktı gebelik yok farlutal verdi söktürücü adetim gelsin diye onu içmeye başlıcam şimdi demek ki nasip kısmet meselesi bu işler ama üzülmeden de duramıyorum işte gittiğim geldiğim yollarda hep göz yaşım var her has. gidişimiz bi hüsran bi yıkım nereye kadar böyle dayanabilirim hiç bilimiyorum canım

keşke bende senin kadar şanslı olabilseydim ama işte hayat hepimize aynı davranmıyo birimiz ağlarken diğerimiz gülüyo doğanın kanunu benim payıma da hep ağlamak

canım benim ağlama kıyamamm
yeni gün yeni ay yeniden umut. bak doktorda demiş stres yapma diye. tamam kendini iyi hissediceksen ağla ama içine dert etme olur mu

sağol gülüm allah razı olsun sizden

zaten içim de bu evlat hasreti özlemi dinmeyen sürekli kanayan bi ara o kadar çok çaresizim ki şu an elimden bişey gelmiyo sadece beklemek ve sabır zaten daha dr yanın da başladım ağlamaya tutamadım kendimi o yaşlarımla beraber bütün hayallerim aktı gitti :14 rabbim bana ve hepimize sabır versin

tatlim ben hamile oldugumu ogrenene kdr 3 kere kan tsti yaptirdim cikmadi... hatt en sonuncu testi 50. gunde yaptirmistim dusun... cok moralim bozulmustu artk kirmizilari goreyim diye can atiyodum ama gelmiuodu... umudunu kaybetme sakin brn kirmizilarin gelene kdr senden umutluyum... gelmezsede cok sukur sagliklisin ve bebegin olmaz diye bisey yok sadece sabret nihancim

Son düzenleme:
neyse kızlar ben çıkıyorum çok kötüyüm size yazarken bile ağlmaktan önümü göremiyorum başım çatlıyo ağrısından migrenim tuttu herşey boş anlamsız

sonra görüşürüz canlarım inş günü geçen arkadaşlar güzel haberler verir rabbim hepimize evlatlarını nasip etsin versin

canımmm lütfen üzülme bak bende bi türlü adet olamadım sırf şu stresi atsak kafadan.. stress zorlaştırıyor herşeyi. Rabbim bizim de mucizemizi verecek belki de en beklemediğimiz anda hiiç belli olmaz ne olur çok yıpratma kendini.. Rabbim sabır versin ben belirsiz bi şekilde bekliyorum beklemek de zor seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım...

tuğçenin dediği gibi kırmızılar gelmeden kendini harap ettin be canım
sen yüzünü yıka ve biraz uyu dinlen istersen.

Son düzenleme:
guzelim bekle hele birazdaha.. zaten aksatmiyor seninkiler.... dur bakalim Allah buyuk.. olmazssa bile insallah olacakkk

ben ne diyim ne yazayim hic bilemedimmm. ve gozlerim doldu yasadiklarin kolay deil.. ustelik hepimizin yasadigi ve bildigi seyler, hisler... guzel arkadasim nolur cabuk toparlan lutfen.. gercekten seni cok seviyoruz.... neolursa olsun senden onemli bisi yok.. sen ii olki bebegin daha cabuk gelsin...

biraz dinlenmek iyi gelebilir sanirim...uyu kuzum biraz..

arkadaşlar nasılsınız grüşmeyeli nihanca üzülmee sakınn hayırlısı olsun inşallah relax ol yaa dünyanın sonu değil biraz soğukkanlı olmak lazım eğer bu yola baş koymuşsak herşeye açık olmak lazım sonuçta elimizden ne geliyosa esirgemiyoruz yapıyoruz ama bazı yerlere bizim gücümüz yetmez tatlım vakti saati oldumu o gelir üzülme yani üzülmemek elde değil ama çok da yıpratma kendini hepimiz bu şekilde mutluyuz elbette bebişlerimiz olsa katbekat katlanır mutluluğumuz aama sabırlı olmak lazım cnm benm mutlu ol .. eeee kızlar başka derdisıkıntısı olan varmı nasılsınz grşmeyeli benm cenazem vardı onun için giremedim uzun bi süre özlemişim bu kulübün kokusunu:)))

Son düzenleme:

canım herşeyin hayırlısı zamanı gelince gelecek bizim meleklerimizde. kendini harap etme bu kadar sağlıklısın eşinle mutlusunuz bebişde gelecek zamanı gelince inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…