- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.881
bu forumda bi bayan vardı, üzdü üzdü kendiniii, sonra da kötü bir hastalığa yakalandı hamileyken, şimdi bebeğim doğcak ama annesiz büyüyecek diye yazmıştııı..hatırlıo musunuz..dost olarak en acı örneği vermek istedimmm..neşelikııızz üzme boş yere kendiniii..Allah ne olsun isterse o olurmuş, biz mani olamayacağımıza göre..sen ilk önce kendi sağlığını düşünceksin ki, bebeğinde sana sıkı sıkı tutunsunnnn ve seni hiç bırakmasın..senin sağlığın olmadıktan sonra, o doğsa bile ne fayda değil mi..?hadi adının hakkını ver ve adın gibi neşelen
neşelikiza hitaben yazmıştım amaaa ne beğenmiş ne deee bi yorum yazmışş..bi daha yazmam o zaman bendeee
neşelikiza hitaben yazmıştım amaaa ne beğenmiş ne deee bi yorum yazmışş..bi daha yazmam o zaman bendeee
kardaiz81 renewal+ screamaway+
çalışanlar online
anam onlarda gitti ..........
valla ben bu sene 1 hafta trabzon bi hafta italya istiodum ama bnmki ye iç yat kalk tatilci olduu için iki hafta gezme tatili istemedi o yüzden kemere gidices bi haftada inş... ama ben otel tatilinden nefret ediorum balayında bile sıkılmıştım ... gezme tatili istiorum ben :84:
canimmm ben ara sira sayfayi guncelliyorumm, sonra okuyacak firsat bulamiyorummm arada.. sorna yine guncelliyorum..
aynen yaaaa sürekli f5 .... tuş isyanlarda
canimmm ben ara sira sayfayi guncelliyorumm, sonra okuyacak firsat bulamiyorummm arada.. sorna yine guncelliyorum..
aynen yaaaa sürekli f5 .... tuş isyanlarda
bende surekli telden giriyorum valla sarj dayanmiyo o yuzden :)
cnm test yapmissin uzulmek yoook beklemeye devam et tatli
:) kirmizilar gelmiyorsa hala sansin var demektir...
nihancacım üzülme canım, önümüzdeki ay devam ederiz.Elinde sonunda olacak zamanını bekliyor demekki gerçi daha kırmızılarda gelmedi o yüzden ümidimizi yitirmiyoruz.. Bilyorsun tuğçe ve çiçek var önümüzde örnek
hlycım banada çok nazar değer. Annen, anneannen..vs birine söyle okusun sana bi. Ne okunuyor bilmiyorum ben ama çok iyi geliyordu bana.
üzülme canım daha nasılsa kırmızılar gelmemiş belki sendende bir mucize gelir.:97::97::97: Bu arada kusura bakma akşam eşim gelince sana yazamadan kapatmak zorunda kaldım.
hımmm canım benim üzülme ne olur, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Sıkıntı stres yapma kendine bitanem. Inşallah o günde gelicek. Sadece biraz sabırlı olmalıyız.
Umudu kaybetmek yokkkkk
olsun canım daa kırmızıları da görmedin sen zaten,ümidin kesme hem olmassada olsn önümüzdeki ay hep birlikte olur inşallah ,mübarek 3 aylara girdk allah hepimizi bebişlerimize kavuşturur inş
durmak yok yola devam canım herşeyin hayırlısı
nihancimmmmm, kirmizilar gelmeden umidini kaybetme... Gordun iste tugceyi.. 2 ay sonra ogrendi... Bakalim senin ne olacak...:26::26::26:
Vayyy ogle tatiline de beraber demekkk... Ozendimmmm...
Tatlimmmm, sen neden bu kadar uzgunsunn kiii... Bebegin etkilenecekk...
Simdi mutlu olman lazimm ki, o da mutlu mutlu tutunsunnn... Boyle yapma lutfen neselikizcimmmm...
guzelim yaa bunun nekadar can sıkıci durum oldugunu biliyoruz hepimizzz... Hayirlisi olsun insallah guzelimm ... Iinanalim ve isteyelim ogunlerdegelecek insallah...
Ayy tatlimsenin adina cok sevindim gerckten sonunda kavustunuz.. Dilediginizce vakit gecirirsiniz insallah..
nihancımm canımm benimm üzülmee çünküü daha kırmızılarr gelmediiiiiiiBiz bu topiktee tuğçeyiii gördük hatırlatırımm kırmızılar gelmeden ümitsizlik yokkk Hakkımızda hayırlkısı canımmm
Neşelikız canımm nolduu niye böylesinndicektim ki gördümm:26::26: Kötü düşüncelerden kendini uzak tutmalısın canımm benimm sen böyle gün sayarsann allah'ın gücüne giderr çok yanlışş canım benim yapma sakınnSana tavsiyemm bişilerle uğraşş kafanı dağıtmaya çalışş (ev işi demedim bak ona göre hobi anlamında) çok ii gelir eminim..ell işleriyle uğraş mesela
kızlar hepinize desteğiniz için çook teşekkür ederim iyi ki varsınız hepinizden allah razı olsun çok seviyorum sizleri
Ama malesef sözün bittiği yerdeyim sabahın 7 den beri ağlıyorum artık gözlerim şiş durumda bittim resmen bu ay çok umutlamıştım ama yine olmadı
Eşim de daha fazla dayamamdı beni dr götürdü orda kan testi falan yapıldı gebelik malesef yoooookBidaha ki aya kaldı artık
Dr üstüne basa basa söylediği tek şey stres yapma ve kafayı takma herşeyin normal hislerimi durumumu anlatmanın tarifesi kelimesi yok çok üzgünüm
Inş yeni ayda yeni umutlar bizi bekliyodur
nihancim yaa nolur yapma bunu kendinebebisinin dogacagi zmn belli ama sen bilmiyorsun... hayirli zamani bekliyor gelmek icin... gozunun onunde en iyi ornek bnm kac tane test yaptirdim yook hep negatif... dusun artk adet olayim diye sinirle hic kullanmayacagim seyi yani sokturucuyu bile ictim... kirmizilarinda daha gelmedi ... belki gec dollenmedir? bebisin olsunda gec olsun sukur et tatlim hep dua et . esinide cok uzuyorsun boyle...topla kendini insallah rabbim gonlune gore versin cnm bnm
canım benim ağlama kıyamamm
yeni gün yeni ay yeniden umut. bak doktorda demiş stres yapma diye. tamam kendini iyi hissediceksen ağla ama içine dert etme olur mu
yok bitanem ya dr bugün kandan baktı gebelik yokfarlutal verdi söktürücü adetim gelsin diye onu içmeye başlıcam şimdi demek ki nasip kısmet meselesi bu işler ama üzülmeden de duramıyorum işte gittiğim geldiğim yollarda hep göz yaşım var her has. gidişimiz bi hüsran bi yıkım nereye kadar böyle dayanabilirim hiç bilimiyorum canım
keşke bende senin kadar şanslı olabilseydim ama işte hayat hepimize aynı davranmıyo birimiz ağlarken diğerimiz gülüyo doğanın kanunu benim payıma da hep ağlamak
sağol gülüm allah razı olsun sizden
zaten içim de bu evlat hasreti özlemi dinmeyen sürekli kanayan bi arao kadar çok çaresizim ki şu an elimden bişey gelmiyo sadece beklemek ve sabır zaten daha dr yanın da başladım ağlamaya tutamadım kendimi o yaşlarımla beraber bütün hayallerim aktı gitti :14 rabbim bana ve hepimize sabır versin
neyse kızlar ben çıkıyorum çok kötüyüm size yazarken bile ağlmaktan önümü göremiyorum başım çatlıyo ağrısından migrenim tuttu herşey boş anlamsız
sonra görüşürüz canlarım inş günü geçen arkadaşlar güzel haberler verirrabbim hepimize evlatlarını nasip etsin versin
guzelim bekle hele birazdaha.. zaten aksatmiyor seninkiler.... dur bakalim Allah buyuk.. olmazssa bile insallah olacakkkyaa benim canım arkadaşım beni çoook iyi tanıryaptııım yaptııım amaaaa kocaman bi negatiffffffffffffffffffffffffff ne zamandır görmüyodummmm özlemişimmmmm
amaa ilk idrar ile yapmadım, öğleden sonra yaptımmmmmm..bi de 4 saat beklemedim 3 saat bekledimmm..ama yinede herşeye rağmen kasıklarım ağrıdıği içinnnn netice olarak adet olacağımı hissediyorumm..durum budur screamawaycimm..
kızlar hepinize desteğiniz için çook teşekkür ederim iyi ki varsınız hepinizden allah razı olsun çok seviyorum sizleri
Ama malesef sözün bittiği yerdeyim sabahın 7 den beri ağlıyorum artık gözlerim şiş durumda bittim resmen bu ay çok umutlamıştım ama yine olmadı
Eşim de daha fazla dayamamdı beni dr götürdü orda kan testi falan yapıldı gebelik malesef yoooookBidaha ki aya kaldı artık dr söktürücü verdi adetim gelsin diye
Dr üstüne basa basa söylediği tek şey stres yapma ve kafayı takma herşeyin normal hislerimi durumumu anlatmanın tarifesi kelimesi yok çok üzgünüm
Inş yeni ayda yeni umutlar bizi bekliyodur
sağol gülüm allah razı olsun sizden
zaten içim de bu evlat hasreti özlemi dinmeyen sürekli kanayan bi arao kadar çok çaresizim ki şu an elimden bişey gelmiyo sadece beklemek ve sabır zaten daha dr yanın da başladım ağlamaya tutamadım kendimi o yaşlarımla beraber bütün hayallerim aktı gitti :14 rabbim bana ve hepimize sabır versin
ımgünaydın kızlarr
malesef kocaman bi tek çizgi çıktı yine :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
neyse kızlar ben çıkıyorum çok kötüyüm size yazarken bile ağlmaktan önümü göremiyorum başım çatlıyo ağrısından migrenim tuttu herşey boş anlamsız
sonra görüşürüz canlarım inş günü geçen arkadaşlar güzel haberler verirrabbim hepimize evlatlarını nasip etsin versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?