• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

biliyorum da, kocam agizlarina bakmasa... sorun ikimizin arasinda olsa öyle böyle halledilir ya da ciftler birbirine müsemma gösterir, unutur, konuyu kapatir felan.. ama tabiki karsilikli konusarak... hep bi taraf sineye cekerek degil.. ay bu bir de yüzlü cikiyor... hani deseki canim cok yorgunum, cok calisiyorum (hani her zaman calistigini bahane ederya) unuttum özür dilerim.. zaten iste haftaici ikimizde calisiyoruz.. söz haftasonu bir seyler yapariz cart curt... ben kizinca noldu diye artsitlendi.. bugün ne, diye sordum... sali dedi...:53::53::53::53::53::53: ya saka gibi, saliymis... tarihi dedim... anlamadi, üstüne bir de terslendi, ben evlilik yildönümü deyince, biz ne zaman evlendik belli degil felan diye sacmalamaya basladi, iyice cileden ciktim.. bizim nikah agustosta oldu, dügün de 10 ay sonra haziranda.. gecen sen de yapti bunu.. dügün zamani nikah tarihidir önemli olan dedi.. nikah zamani da e biz ne zaman dügün yaptik, manyak misin dügün tarihi önemli olan dedi.. gecen sene annesigille birlikte oturdugumuzu bahane etti.. seneye evimizde olursak güzel bir seyler yapariz diye de söz verdi.. sanki birlikte oturunca engel var disari cikmaya.. hic iste yaa deli oldum vallahi resmen delirdim.. unuttuguna degil.. bu yaptiklarina.. beni salak yerine koymasina.. daha da yüzlü cikiyor... insan bi hadi yemege gidelim der en azindan, ama yok diyorki hadi aciktim bana bir seyler hazirla..dün de yemek yapmadim aksam yemege cikariz diye.. yaaaaa :95::95::95::95::95::95::95: dövecem ya :57::57::57::57::57: silacim da demis, biz özel günler kutlayanlardan degiliz, üzme kendini diye.. ama üzüldügüm, özel günün unutulmasindan ziyade benim odunun tutumu... insan hissetmek istiyor.. özellikle de ben.. ondan baska kimim var benim almanyada?? ''özel günler'' sadece bahane...

regencim çok haklısın canım..senin üzüldüğün eşinin o şekilde davranması..ayrıca sılacığım hangi açıdan dedi bilmiyorum ama ben şunu savunurum..yanii zaten normal zamanda her zaman farklı bişi yapmıyoruzki...genel olarakk hepimizde evlendikten sonra böyle bi monotonlukk oluyorr malaesef...işte bu monotonluktan arada bir çıkmak lazım evliliğin daha çekilebilir ve daha aşklı olması için...bunun içinde evlilik yıldönümü doğumgünü gibi yılda bir kez yapılan değişiklikler bir fırsattır bence ve değerlendirmek gerekir.. ben demiyorumki illa hediye alsın yemeğe götürsün vs. insanın durumu falan da olmayabilir ama en azından bi tatlı söz bi saçının okşanması sarılmasıı işte hayatım daha nice evllik yıldönümlerimiz olsun vs. gibi sözler söylense sevdiğini söylese tamam kadınlar başka bişi istemez ki zaten....yani hem bunları yapmayıpp hem de unutmasıı daha sonra saçmalaması hiç hoş olmamış...kusura bakma regemncim seni gazlamak falan değil niyetimm aynısını benim kocamda yapsa bende ona sayarım dilimden kurtulamaz..o yüzden haklısın canım üzüldüm senin adına...umarım eşin yaptığının hoş olmadığını anlar ve sana senin onun için nekadar değerli ve önemli olduğunu hatırlatack bi davranışta bulunurrr:26::26::26::26:

biliyorum da, kocam agizlarina bakmasa... sorun ikimizin arasinda olsa öyle böyle halledilir ya da ciftler birbirine müsemma gösterir, unutur, konuyu kapatir felan.. ama tabiki karsilikli konusarak... hep bi taraf sineye cekerek degil.. ay bu bir de yüzlü cikiyor... hani deseki canim cok yorgunum, cok calisiyorum (hani her zaman calistigini bahane ederya) unuttum özür dilerim.. zaten iste haftaici ikimizde calisiyoruz.. söz haftasonu bir seyler yapariz cart curt... ben kizinca noldu diye artsitlendi.. bugün ne, diye sordum... sali dedi...:53::53::53::53::53::53: ya saka gibi, saliymis... tarihi dedim... anlamadi, üstüne bir de terslendi, ben evlilik yildönümü deyince, biz ne zaman evlendik belli degil felan diye sacmalamaya basladi, iyice cileden ciktim.. bizim nikah agustosta oldu, dügün de 10 ay sonra haziranda.. gecen sen de yapti bunu.. dügün zamani nikah tarihidir önemli olan dedi.. nikah zamani da e biz ne zaman dügün yaptik, manyak misin dügün tarihi önemli olan dedi.. gecen sene annesigille birlikte oturdugumuzu bahane etti.. seneye evimizde olursak güzel bir seyler yapariz diye de söz verdi.. sanki birlikte oturunca engel var disari cikmaya.. hic iste yaa deli oldum vallahi resmen delirdim.. unuttuguna degil.. bu yaptiklarina.. beni salak yerine koymasina.. daha da yüzlü cikiyor... insan bi hadi yemege gidelim der en azindan, ama yok diyorki hadi aciktim bana bir seyler hazirla..dün de yemek yapmadim aksam yemege cikariz diye.. yaaaaa :95::95::95::95::95::95::95: dövecem ya :57::57::57::57::57: silacim da demis, biz özel günler kutlayanlardan degiliz, üzme kendini diye.. ama üzüldügüm, özel günün unutulmasindan ziyade benim odunun tutumu... insan hissetmek istiyor.. özellikle de ben.. ondan baska kimim var benim almanyada?? ''özel günler'' sadece bahane...

valla canımcım haklısın ...
hly da gayet güzel anlatmış. benim eşim hiç bulamazsa çingeneden papatya alır gelirdi. unutmazdı yani. biz eşlerimizin tatlı sözüne güler yüzüne ilgisine tav oluyoruz zaten maddiyata gerek yok.
üzme kendini benim bi lafım var herkes kurduğu sofraya bir gün oturur. sabret..

hly cım sorma valla depremle açtık günü. :62::62:
doktor kontrolüde iyi geçti. ovulasyon 14 haziran. e seni biraz daha rahatsız edicem artıkın. korkma arkadaşım. :60::60::60:

Son düzenleme:
valla canımcım haklısın ...
hly da gayet güzel anlatmış. benim eşim hiç bulamazsa çingeneden papatya alır gelirdi. unutmazdı yani. biz eşlerimizin tatlı sözüne güler yüzüne ilgisine tav oluyoruz zaten maddiyata gerek yok.
üzme kendini benim bi lafım var herkes kurduğu sofraya bir gün oturur. sabret..

hly cım sorma valla depremle açtık günü. :62::62:
doktor kontrolüde iyi geçti. ovulasyon 14 haziran. e seni biraz daha rahatsız edicem artıkın. korkma arkadaşım. :60::60::60:

güzel anlatmışımm hakkatenn:46::46::46::46:

canikomm yeterki depremler sizden kaynaklıı olsunnnn:60::60::60::60::60: ne rahatsızlığıı mutlu olurum ben senin adınaaaaa:60::60::60::60: hakkında hayırlısı inşallahhhhhhhh canımm arkadaşımmm inşallahhh hemencecikk tutunuverir bebişinnn:16::16::16::16: 14 haziran haftaya salııya denk geliyoooooooo kesin izin almalısınnnnn:60::60::60::60:

güzel anlatmışımm hakkatenn:46::46::46::46:

canikomm yeterki depremler sizden kaynaklıı olsunnnn:60::60::60::60::60: ne rahatsızlığıı mutlu olurum ben senin adınaaaaa:60::60::60::60: hakkında hayırlısı inşallahhhhhhhh canımm arkadaşımmm inşallahhh hemencecikk tutunuverir bebişinnn:16::16::16::16: 14 haziran haftaya salııya denk geliyoooooooo kesin izin almalısınnnnn:60::60::60::60:

amin canım inşallah cümlemizinki tutunsun bu ay. :16::16:
yok yaaa izne gerek yok alamam yani canım, haklısın aslında.
aaaaa kızlar bi yerde okumuştum sabah 5 ile 7 arası spermler olduğundan çok daha aktif oluyormuş, bayanlar içinde vücut ısısı. benim daha önce neden aklıma gelmediiki :57::57:

nihancacimmmm, aynen senin dedigin gibi sozun bittigi yer burasi.... Ne diyecegimi bilemiyorum...
Biliyorum ki basima bu durum bir hafta sonra gelecek, ve bende senin kadar uzulecegim... Uzulmemek elde degil cunku....
aglamak istiyorsan agla... rahatla... ama unutma kirmizilari gormedin, bir hata var ise, bebegin ordaysa, daha da kotu olacak, belki bu moral bozulugu ile o da tutunayamacak... tugceye doktor git sokturucu kullan demisti hatirladigim kadariyla.... Allahin isi, belli olmuyor... Sende de doktor dese bile, yine de hamile olabilirsin...
Allah yardimcin olsun tatlim.... Umarim en kisa surede atlatirsin...:16::16::16:
artık canım ben sözün bittiği yerde değil başladığı yerde olmak çok istiyorum rabbim inş en yakınzamanda nasip eder :16:
inş canım senden bu ay güzel haberler alırız benim yaşadığımı sen yaşamazsın bitanem :69:
bak yaa... tamam agla icin rahatlasin ama fazla galama basin daha cok agrir... cok aglamak da iyi degil bak burda tecrübe konusuyor :68::68::68::68::68:

hadi biraz dinlen de gel sohbet edelim acilirsin... bugün güzel bi konum var... kalabaligi beklicem... yani benim icin heyecanli olacak.. ama istemeyenler olur mu bilmiyorumm :44::44::44::44:
evet canım ağladım hem de çoook içim çıktı resmen ama açıldım rahatladım biraz. alllahım inş hiçbirimizi ağlatmasın üzmesin rabbim hepimizin gönlünr göre versin :16:
canım bu ara da evlilik yıl dönümünüzmüş kusura bakma tatlım kutlayamadım
İNŞ NİCE SAĞLIKLI YILLARA EVLATLARINIZLA BERABER KUTLARSINIZ CANIM :69::69:
canım herşeyin hayırlısı zamanı gelince gelecek bizim meleklerimizde. kendini harap etme bu kadar sağlıklısın eşinle mutlusunuz bebişde gelecek zamanı gelince inş. :71::71::71:
öyle tabi canım herşeyin hayırlısı nasip kısmet :59: ama işte aylar geçtikçe benim de ümitlerim bitiyo allahım böyle bir dert kimseye vermesin göstermesin :50::50:
canımmm lütfen üzülme bak bende bi türlü adet olamadım sırf şu stresi atsak kafadan.. stress zorlaştırıyor herşeyi. Rabbim bizim de mucizemizi verecek belki de en beklemediğimiz anda hiiç belli olmaz ne olur çok yıpratma kendini.. Rabbim sabır versin ben belirsiz bi şekilde bekliyorum beklemek de zor seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım...
inş canım sende en yakın zaman da adetini olup yeni aya başlarsın inş rabbim mucizelerimizi çok bekletmeden gönderiri :16:
tuğçenin dediği gibi kırmızılar gelmeden kendini harap ettin be canım
sen yüzünü yıka ve biraz uyu dinlen istersen.
aynen canım sanki 10 kişiden dayak yemiş gibiyim çok üzgün ve mutsusuzm :43::43::43:
guzelim bekle hele birazdaha.. zaten aksatmiyor seninkiler.... dur bakalim Allah buyuk.. olmazssa bile insallah olacakkk

ben ne diyim ne yazayim hic bilemedimmm. ve gozlerim doldu yasadiklarin kolay deil.. ustelik hepimizin yasadigi ve bildigi seyler, hisler... guzel arkadasim nolur cabuk toparlan lutfen.. gercekten seni cok seviyoruz.... neolursa olsun senden onemli bisi yok.. sen ii olki bebegin daha cabuk gelsin...

biraz dinlenmek iyi gelebilir sanirim...uyu kuzum biraz..
sağol canım allah razı olsun denecek söylencek pek bişey yok be güzelim sadece sabır ve beklemek oda çook zor rabbim bana sabır versin eminim ki bu günlerde gelip geçecek allahın izniyle :25::25:
arkadaşlar nasılsınız grüşmeyeli nihanca üzülmee sakınn hayırlısı olsun inşallah relax ol yaa dünyanın sonu değil biraz soğukkanlı olmak lazım eğer bu yola baş koymuşsak herşeye açık olmak lazım sonuçta elimizden ne geliyosa esirgemiyoruz yapıyoruz ama bazı yerlere bizim gücümüz yetmez tatlım vakti saati oldumu o gelir üzülme yani üzülmemek elde değil ama çok da yıpratma kendini hepimiz bu şekilde mutluyuz elbette bebişlerimiz olsa katbekat katlanır mutluluğumuz aama sabırlı olmak lazım cnm benm mutlu ol .. eeee kızlar başka derdisıkıntısı olan varmı nasılsınz grşmeyeli benm cenazem vardı onun için giremedim uzun bi süre özlemişim bu kulübün kokusunu:))):71:
sağol canım allah razı olsun desteğin için :16:
ım

Canım herşeyin hayırlısı inşallah önümüzdeki ay olur :54::54::54::54::54::54:

inş canım bu ay çok üzüldüm bidaha ki aya sevinirim bende:69:

Bİ KEZ DAHA SÖYLÜYORUM GERÇEKTEN HEPİNİZ NE KADAR İYİ KALBİ GÜZEL İNSANLARMIŞSINIZ GERÇEKTEN DÜN ÇOK DUYGULANDIM HEPİNİZ KARDEŞİM ABLAM OLDUNUZ DERDİMİ PAYLAŞTINIZ ORTAK OLDUNUZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN NE MURADINIZ VARSA VERSİN RABBİM İYİ Kİ VARSINIZ İYİKİ BENDE BURDAYIM SİZLERLEYİM
SİZLERİ ÇOOK SEVİYORUM :16::16::16:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

nihancaaa,
balım hoşgeldin. bak bende burdaki herkesle paylaşıyorum kimseyle konuşamadıklarımı. seninle aynı fikirdeyim.
evetttt ne yapıyoruz yeni aya merhaba diyoruzzzzzzzzzzzzz:64::64::64:
savunun uleeeyyyyynnnnnnnnnnnnn biz geliyoruzzzzzzzzzzzzzzz, depremlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52:

nihancacımmmmmmmmm, bak ben de yalnız bırakmadım seni, peşinden geldimmmmmm..haniiii anca beraber kanca beraberdiii..sen satış mı yapcaktın bana bu ay hamiş kalıp :9: üzülmek yok, Allah bize sağlık verdikçe yola devam..SENİ ÇOOOOK SEVİYORUMMMM..SAKIN ÜZÜLMEEE..Allahım verdiklerine şükür, vermediklerine de şükür derim ben hep..o verdiği zamann hayırlısını verir çünkü, hayırsızı vermez..öpüyorummmmm o şişmiş gözlerindennnnnn fıstığımmmm :54::54::54:

sağol bitanem ya bende seni ve diğerlerini çok seviyorum canım arkadaşım:16::16: evet tatlım ya malesef satış olamadı ratık senden inş başkalarına gider tabi ki gülüm önce sağlık allahım beterindn korusun rabbim halimize binlerce çok şükür :69::69: kısmetten öte yok ben gülüm demek ki benim de kısmetim nasibim daha gelmemiş:14: inş bu ay çok üzüldüm biadah ki ayda yüzüm güler :16::16:
bende seni öpüyorum canım :70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:

nihancımm canım benimm senile aynı şeyleri hissedip aynı şeyleri yaşamak bi garip oldum benn.... canımm seni çoooooooooooooooooooooooookk seviyorum...bu topiği çooooooooooooooook seviyorummmmmm .....screamcımmm iyiki bu topiği açmışsınnnn ve iyiki burda buluşmuşuzzz...bnde hepinizi tuhaf bi şekilde çok seviyorummm...

bnde yarın doktora gidicemm kontrlee vee yine hüsranlaa geri gelcemm...sabahtan burda olunn lütfenn benim de ağlamalarımı paylaşınnnn:70::70::70::70::70::70::70:

nihancımm canım benimm senile aynı şeyleri hissedip aynı şeyleri yaşamak bi garip oldum benn.... canımm seni çoooooooooooooooooooooooookk seviyorum...bu topiği çooooooooooooooook seviyorummmmmm .....screamcımmm iyiki bu topiği açmışsınnnn ve iyiki burda buluşmuşuzzz...bnde hepinizi tuhaf bi şekilde çok seviyorummm...

bnde yarın doktora gidicemm kontrlee vee yine hüsranlaa geri gelcemm...sabahtan burda olunn lütfenn benim de ağlamalarımı paylaşınnnn:70::70::70::70::70::70::70:

hly aşkolsun,
inşallah ağlamadan geri gelirsin. daha şimdiden kendini motive etmeye bak yaaa :57:
ben burdayım gel hayatım :29:

nihancaaa,
balım hoşgeldin. bak bende burdaki herkesle paylaşıyorum kimseyle konuşamadıklarımı. seninle aynı fikirdeyim.
evetttt ne yapıyoruz yeni aya merhaba diyoruzzzzzzzzzzzzz:64::64::64:
savunun uleeeyyyyynnnnnnnnnnnnn biz geliyoruzzzzzzzzzzzzzzz, depremlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52:
hoşbuldun bitanem :71::71:
aynen canım yeni aya merhaba demekten başka seçeneğimiz yok:1: bide benim kırmızılar gelse daha iyi olcak inş :21::21:

gülüm zaten burda kalp kalbe karşı durumumu var artık birbirimizi çok anlar olduk bu devir de insanın yakınından dost arkadaşlarından bu kadar iyilik ve anlayış göremiyo ki burda birbirimizi tanımdan görmeden herşeyimizi paylaşıyoruz herşeye gönül gözüyle bakmak gerekiyo :16::16::16:

aman canım allah ağlatmasın inş güzel haberlerle git ve gel :16::16:

canım senin ne kontrolun var dı :26::26:

kızlar yaaa bende hepinizi çok seviyoruuuuuuuuum :71::71::71: üzülmeyin bende en az sizin kadar çocuğum olmasını istiyorum ama dert etmemeye çalışıyorum bakın mesela bugün bnm 15. günüm ama muhtemeln biş yapamicam çünkü bnmki maçta 12 gibi fln gelcek o saatten sonrada hayır gelmez zaten heralde :60: toplamda adetim bittiğinden beri 3 kere oldu sadece :69:

hly aşkolsun,
inşallah ağlamadan geri gelirsin. daha şimdiden kendini motive etmeye bak yaaa :57:
ben burdayım gel hayatım :29:

ayy napiim canikom ya biliorum olacaklarıı o yüzden kendimi hazırlıyorum iştee... benim hamiş olmam için önce yimirtam olması lazım..sonra çatlaması lazım...sonra bide çatlayan yumurtaya denk getirmek lazımmm falan filann oooooooooooo çok uzunn ve ben 1 senedir sıkıldım artıkk yarın da boşa gitcem bişi yok yine...o yüzdennnnnnnn canımm ben ramazandan sonraya kadar doktoru bırakıyorum...taşınmaya karra verdimmm ve belkidee maltepe küçükyalıı taraflarınaaa:32::32::32::32:

hoşbuldun bitanem :71::71:
aynen canım yeni aya merhaba demekten başka seçeneğimiz yok:1: bide benim kırmızılar gelse daha iyi olcak inş :21::21:

gülüm zaten burda kalp kalbe karşı durumumu var artık birbirimizi çok anlar olduk bu devir de insanın yakınından dost arkadaşlarından bu kadar iyilik ve anlayış göremiyo ki burda birbirimizi tanımdan görmeden herşeyimizi paylaşıyoruz herşeye gönül gözüyle bakmak gerekiyo :16::16::16:

aman canım allah ağlatmasın inş güzel haberlerle git ve gel :16::16:

canım senin ne kontrolun var dı :26::26:

aynen nihancımm biz gönülden sevdik birbirimiziiii:16::16::16::16::16:

ya geçenki kontrolde sol yumurtada kist vardı yine ona bakacak işte bide sağda 3-4 tsne byümemiş yumurta vardı ona bakacakk ...sonuçç fısssssssssssssssssssss:63::63::63::63::63:

kızlar yaaa bende hepinizi çok seviyoruuuuuuuuum :71::71::71: üzülmeyin bende en az sizin kadar çocuğum olmasını istiyorum ama dert etmemeye çalışıyorum bakın mesela bugün bnm 15. günüm ama muhtemeln biş yapamicam çünkü bnmki maçta 12 gibi fln gelcek o saatten sonrada hayır gelmez zaten heralde :60: toplamda adetim bittiğinden beri 3 kere oldu sadece :69:

ayyyyyyy sorma renewal canımm...bnde saldım artık aaaaaaa yeter bee :60::60::60::60:

sen yinede boş durmaaa durmak yok çalışmaya devammm...hayır gelir gelir sen hele bi cilvelen kocana bak nasıl geliyoooooo:60::60::60::60::60:

ayy napiim canikom ya biliorum olacaklarıı o yüzden kendimi hazırlıyorum iştee... benim hamiş olmam için önce yimirtam olması lazım..sonra çatlaması lazım...sonra bide çatlayan yumurtaya denk getirmek lazımmm falan filann oooooooooooo çok uzunn ve ben 1 senedir sıkıldım artıkk yarın da boşa gitcem bişi yok yine...o yüzdennnnnnnn canımm ben ramazandan sonraya kadar doktoru bırakıyorum...taşınmaya karra verdimmm ve belkidee maltepe küçükyalıı taraflarınaaa:32::32::32::32:

ne kadar da uzatmış 5 günlük dönemi sanarsın bir sene. allahın dediği olur hayatım sen moralini bozma, içine sıkıntı stres yapma olucakkkkkk ...
ay gerçekten miiiiii gel kız gel bu taraflar da güzel. çingenenin dediği çıkıyomuş bide ev alıyormusun burdan :60:

ne kadar da uzatmış 5 günlük dönemi sanarsın bir sene. allahın dediği olur hayatım sen moralini bozma, içine sıkıntı stres yapma olucakkkkkk ...
ay gerçekten miiiiii gel kız gel bu taraflar da güzel. çingenenin dediği çıkıyomuş bide ev alıyormusun burdan :60:

ahhahahahahhahah ilahii kardaizccim çok güldümm :D ayy aman napiim yaa olursa olur Allah tan hayırlısııı:16::16::16::16:

kızz sormaa bu çingene ne dediysee çıktı ayol bildi yanee :D ayy inşallah canım benimm almasak da olurr kiraya da gelirim ben no problemaa :D volim te be kardaizzz :16::16::16:

ahhahahahahhahah ilahii kardaizccim çok güldümm :D ayy aman napiim yaa olursa olur Allah tan hayırlısııı:16::16::16::16:

kızz sormaa bu çingene ne dediysee çıktı ayol bildi yanee :D ayy inşallah canım benimm almasak da olurr kiraya da gelirim ben no problemaa :D volim te be kardaizzz :16::16::16:

canım benim, :29:
ha şöle gülün yaaaa hepiniz gülün, :21:
karamsarlık yok yasakkkkk:20:

aynen nihancımm biz gönülden sevdik birbirimiziiii:16::16::16::16::16:

ya geçenki kontrolde sol yumurtada kist vardı yine ona bakacak işte bide sağda 3-4 tsne byümemiş yumurta vardı ona bakacakk ...sonuçç fısssssssssssssssssssss:63::63::63::63::63:

ayyyyyyy sorma renewal canımm...bnde saldım artık aaaaaaa yeter bee :60::60::60::60:

sen yinede boş durmaaa durmak yok çalışmaya devammm...hayır gelir gelir sen hele bi cilvelen kocana bak nasıl geliyoooooo:60::60::60::60::60:

yaa işte sorun orda zaten... şahsen biraz odun bi karakter olduğum için o saatten sonra benden hayır çıkmaz zaten :60: 2 sene olcak ben hala bi kere sadece kocişe gecelik giydim yaaa ayıp bana dimi:32::32:

yaa işte sorun orda zaten... şahsen biraz odun bi karakter olduğum için o saatten sonra benden hayır çıkmaz zaten :60: 2 sene olcak ben hala bi kere sadece kocişe gecelik giydim yaaa ayıp bana dimi:32::32:

aaaaaaaaaaaa hiç yakıştıramadım sana cicimmm:20::20::20::20::20:

şahsenn benn çok cilve işve yaparımm kocama her türlü fantezi mevcut bndeee:17::17::17::17::9::9::9::9:

ayy gerçekten hiç olmadı bu kesinliklee kocanıı şaşırtmalısın böylece evliliğinize de renk gelir:69::69::69:

Back
X