- Konu Sahibi screamaway
- #13.061
biliyorum da, kocam agizlarina bakmasa... sorun ikimizin arasinda olsa öyle böyle halledilir ya da ciftler birbirine müsemma gösterir, unutur, konuyu kapatir felan.. ama tabiki karsilikli konusarak... hep bi taraf sineye cekerek degil.. ay bu bir de yüzlü cikiyor... hani deseki canim cok yorgunum, cok calisiyorum (hani her zaman calistigini bahane ederya) unuttum özür dilerim.. zaten iste haftaici ikimizde calisiyoruz.. söz haftasonu bir seyler yapariz cart curt... ben kizinca noldu diye artsitlendi.. bugün ne, diye sordum... sali dedi...ya saka gibi, saliymis... tarihi dedim... anlamadi, üstüne bir de terslendi, ben evlilik yildönümü deyince, biz ne zaman evlendik belli degil felan diye sacmalamaya basladi, iyice cileden ciktim.. bizim nikah agustosta oldu, dügün de 10 ay sonra haziranda.. gecen sen de yapti bunu.. dügün zamani nikah tarihidir önemli olan dedi.. nikah zamani da e biz ne zaman dügün yaptik, manyak misin dügün tarihi önemli olan dedi.. gecen sene annesigille birlikte oturdugumuzu bahane etti.. seneye evimizde olursak güzel bir seyler yapariz diye de söz verdi.. sanki birlikte oturunca engel var disari cikmaya.. hic iste yaa deli oldum vallahi resmen delirdim.. unuttuguna degil.. bu yaptiklarina.. beni salak yerine koymasina.. daha da yüzlü cikiyor... insan bi hadi yemege gidelim der en azindan, ama yok diyorki hadi aciktim bana bir seyler hazirla..dün de yemek yapmadim aksam yemege cikariz diye.. yaaaaa :95::95::95::95::95::95::95: dövecem ya
silacim da demis, biz özel günler kutlayanlardan degiliz, üzme kendini diye.. ama üzüldügüm, özel günün unutulmasindan ziyade benim odunun tutumu... insan hissetmek istiyor.. özellikle de ben.. ondan baska kimim var benim almanyada?? ''özel günler'' sadece bahane...
regencim çok haklısın canım..senin üzüldüğün eşinin o şekilde davranması..ayrıca sılacığım hangi açıdan dedi bilmiyorum ama ben şunu savunurum..yanii zaten normal zamanda her zaman farklı bişi yapmıyoruzki...genel olarakk hepimizde evlendikten sonra böyle bi monotonlukk oluyorr malaesef...işte bu monotonluktan arada bir çıkmak lazım evliliğin daha çekilebilir ve daha aşklı olması için...bunun içinde evlilik yıldönümü doğumgünü gibi yılda bir kez yapılan değişiklikler bir fırsattır bence ve değerlendirmek gerekir.. ben demiyorumki illa hediye alsın yemeğe götürsün vs. insanın durumu falan da olmayabilir ama en azından bi tatlı söz bi saçının okşanması sarılmasıı işte hayatım daha nice evllik yıldönümlerimiz olsun vs. gibi sözler söylense sevdiğini söylese tamam kadınlar başka bişi istemez ki zaten....yani hem bunları yapmayıpp hem de unutmasıı daha sonra saçmalaması hiç hoş olmamış...kusura bakma regemncim seni gazlamak falan değil niyetimm aynısını benim kocamda yapsa bende ona sayarım dilimden kurtulamaz..o yüzden haklısın canım üzüldüm senin adına...umarım eşin yaptığının hoş olmadığını anlar ve sana senin onun için nekadar değerli ve önemli olduğunu hatırlatack bi davranışta bulunurrr:26::26::26::26: