• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla kız öle napim. kocam evet ama napim elimde değil. o da bu konuda bana çok yardımcı olmuştur.

saolsunn yardımcıı olmuş anlayış göstermişş de valla ben ne utanırım ne bişiii çok yüzsüzüm o konuda :17::17::17: :60::60::60::60::60:

nysee yemeği boşver o zman ama yatak odasını mumları diz..geceliğini de çek üstüne kokunu da sürr ohhhhhhhhhhh gelsinn beişlerrr:60::60::60::60: canımm kocan futbolcu mu bu arada:26::26: ama çalışmaları boşlamayınnn kocişine de biraz ilgi şevkatt ve cilvee gösterr yaniiii :60::60::60::60::60:

yok kız ne futbolcusu :60: futbol manyağı sadece ama nese bugün bacakları ağrıomuş diye maçı iptal etmiş ,boş geçmeyiz artık :32::32:

cnmm boyu kac mm olmus? bide kac haftalik dedi dr? tekrar kan testi yaptirdinmi? dogumun ne zmn kismetse? ayy tecrubelerini paylas bnmle dr ne dediyse hepsini yaz tek tek :)

canım boyu ultrasonda crl 16.82 yazıyor dr birsey demedi.8 hafta 1 günlükmüs tekrar kan testi yaptırmadım dogumun tarihini söylemedi ama sanırım ocagin ilk haftası hersey yolunda dedi düsük tehlikesi falan var mı dedim hayır yok dedi salı günü kısmet olursa memlekete gidecegim 14 saat sürüyor gidebilirmisim ama koridorda biraz yürümem lazımmıs 1 ay sonra kontole gel dediler ama tasınıyoruz artk gittigimiz yerde giderim insallah

evet canım olması gereken bişey bence :1::1::1::1::1::1:
ever renewalcim denemeye değer sonuş bende harika alcak adımın aklı başından gidcek :17::17::17:

aaa niye kızzzzz utanıyosun :19::19::19::20::20::20:
canım neden insan annesinden babasından uatndığı kadar kocişten utanmaz gülüm bizim onlaran başka kimimiz var ki :69::69::69:
benim hastane ameliyattan sonra hasta bezimi yeri geldi eşim değiştirdi annemden bile utandım o kadar çok seviyorum ki onu dün nasıl benim için çırpındı üzüldü kıyamam ben ona :16::16::16::70::70::70::69::69:

canımcım sana katılıyorum haklısında işte o ayrı. bende çok seviyorum kocamı oda hep koşturur etrafımda. arabaya beni bindirdikten sonra biner. hiç bir konuda utanmam yoktur ama iş aganigiye gelince bi utangaçlığım var.
ışık olmamalı mesela, mutlaka bi çarşaf olmalı üzerimizde ama hizmette bi sınır yok.

kırmızılarrrrrrrrrrrr hadi çabuk gelin deee, yeni bir döneme başliyiiiimmmmmmmmm yaaaaa:47::47::47::47::47::47::47:

kuppecim dur bakalim ya bi idrar testi negatif diye hemen kirmiziilari cagirma bakiyimm aaa :)
bebis vwrdir belki? valla ben basima gelenlerden snra herkezden supheleniyorumm olur olur valla ki insallah olur tatlim

canım boyu ultrasonda crl 16.82 yazıyor dr birsey demedi.8 hafta 1 günlükmüs tekrar kan testi yaptırmadım dogumun tarihini söylemedi ama sanırım ocagin ilk haftası hersey yolunda dedi düsük tehlikesi falan var mı dedim hayır yok dedi salı günü kısmet olursa memlekete gidecegim 14 saat sürüyor gidebilirmisim ama koridorda biraz yürümem lazımmıs 1 ay sonra kontole gel dediler ama tasınıyoruz artk gittigimiz yerde giderim insallah

ultrason kagidinda edd 17,01,2012 yazıyor acaba dogacagi tarih mi ki

canımcım sana katılıyorum haklısında işte o ayrı. bende çok seviyorum kocamı oda hep koşturur etrafımda. arabaya beni bindirdikten sonra biner. hiç bir konuda utanmam yoktur ama iş aganigiye gelince bi utangaçlığım var.
ışık olmamalı mesela, mutlaka bi çarşaf olmalı üzerimizde ama hizmette bi sınır yok.

allah onları başımızdan eksik etmesin canım :69::69:
bende az önce telefonda yağdım estim ona bütün sinirimi ondan çıkardım konuştum konuştum felefonu da yüzüne kappatım şimdi aradı aşkitom yavru kuşum napıyon diye sağolsun benim her türlü kaprısimi üzüntümü çekiyo allah razı olsun ondan:69::60::60::60::60::60::60::60:

canım bende ilk aylarda çok utanıyodum ama şimdi hiçbişey kalmadı zamanla herşey yerine oturdu :16::16::16:

:nazar:
:nazar: masallah cnm ya dikkat et kendine

havuza gitmesi icin geren ne varsa aldim, kücük bi takim yaptim... begendi pasam, giydikleri de güzel yakisti, tam oldu.. o da bana kocaman bi sifir almis unutmus cünkü.. ben de ona küstüm...benden yüzlü cikiyor bir de :53::53::53::53: o kadar üzüldügümü gödü, sonra da gezmeye cikti.. ordan da annesigile gitti, bilgisayar götürmeye.. hemen gelirim dedi.. anca yatmaya geldi.. kaynanam yine basladi ortalik karistirmaya, bi ara iyiydi simdi yine kudurmaya basladi.. sonumuz hayir ola...

amannnn regencimmmm, bosverrr... benimki hatirliyor da ne oluyor sanki... pazar gunu trafikte sinir ola ola evlilik yildonumunu gecirdim....:60::60::60::60:

artık canım ben sözün bittiği yerde değil başladığı yerde olmak çok istiyorum rabbim inş en yakınzamanda nasip eder :16:
inş canım senden bu ay güzel haberler alırız benim yaşadığımı sen yaşamazsın bitanem :69:

Bİ KEZ DAHA SÖYLÜYORUM GERÇEKTEN HEPİNİZ NE KADAR İYİ KALBİ GÜZEL İNSANLARMIŞSINIZ GERÇEKTEN DÜN ÇOK DUYGULANDIM HEPİNİZ KARDEŞİM ABLAM OLDUNUZ DERDİMİ PAYLAŞTINIZ ORTAK OLDUNUZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN NE MURADINIZ VARSA VERSİN RABBİM İYİ Kİ VARSINIZ İYİKİ BENDE BURDAYIM SİZLERLEYİM
SİZLERİ ÇOOK SEVİYORUM :16::16::16:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

amannnn nihancacimmmm gelmissss.. moralide gayet iyiymisss...:16::16::16::16:

nihancımm canım benimm senile aynı şeyleri hissedip aynı şeyleri yaşamak bi garip oldum benn.... canımm seni çoooooooooooooooooooooooookk seviyorum...bu topiği çooooooooooooooook seviyorummmmmm .....screamcımmm iyiki bu topiği açmışsınnnn ve iyiki burda buluşmuşuzzz...bnde hepinizi tuhaf bi şekilde çok seviyorummm...

bende burayi cokkk seviyorummmm, sanki kardeslerimden haber aliyormus gibi okuyorum burayi...:16::16::16::16:

ayy hayret bişin şekerimmm...utandığın kişi kocannn farkında mısın :60::60::60::60::60::60:

ayy ne utancamm bee kocam o benimmm hizmette sınır yokkkkkkkkkkkkkkkkkk:60::60::60::60::52::52::52::52::52::52:

waaawwwwwww neler konuşmuşsunuz böle kızlar fantezilere geçmişsiniz tam benlik miş bu konu.:60::60::60::60::60::60::60:

ever renewalcim denemeye değer sonuş bende harika alcak adımın aklı başından gidcek :17::17::17:

aaa niye kızzzzz utanıyosun :19::19::19::20::20::20:
canım neden insan annesinden babasından uatndığı kadar kocişten utanmaz gülüm bizim onlaran başka kimimiz var ki :69::69::69:
benim hastane ameliyattan sonra hasta bezimi yeri geldi eşim değiştirdi annemden bile utandım o kadar çok seviyorum ki onu dün nasıl benim için çırpındı üzüldü kıyamam ben ona :16::16::16::70::70::70::69::69:

canımm benimm aynen yanii kocamız herşeyimizi biliyor görüyorr yarın öbürgün öyle bişi olsa bende anneme değil kocama yaptırımm yaniii o da yapar saolsunnnn...ayy kızlarr valla şükredelim Allah a binlerce kezz hayırlı kocalarımız varr seviyoruz da seviliyoruz da ne güzell...valla daha şimdiye kadar kocasından kötü bişi söyleyeni duymadımmm duymayız da inşallahhh:16::16::16:

kizlarrr bgn ne guzel kaynatmissiniz bole :) fantezi planlari yapilmiss depremler olmus oh oh :) size bol depremli bi ay diliyorummmm:) bos durmak yok valla ozellikle
renevalcim sana sesleniyrmm bu onemli gunlerini bos gecme sakin tatlimmmm

kizlarr ben ovulasyon gunu diye hesapladigim gunlerde bacaklarimi kaldirmalarmis yataktan kalmamaymis neler yapmistim ama olmayinca olmadi megersem bnm batkmdan snra yumurtlama olmus ve inanin hic dikkat etmemistim.... dusumu geceden aliyodumm hatta

aynen tuğçecimm kaynattık baya :9::9::9: valla bnde bıraktım artık kısmett nasıl veya ne zman olursa hayırlsıı Allah tan inşalalhhhh:nazar:

valla kız öle napim. kocam evet ama napim elimde değil. o da bu konuda bana çok yardımcı olmuştur.

saolsunn yardımcıı olmuş anlayış göstermişş de valla ben ne utanırım ne bişiii çok yüzsüzüm o konuda :17::17::17: :60::60::60::60::60:

zilli seni :60::60:
işin şakası düşündümde şu kısa zamanda bende bişeyler yapıyım aslında. günah adamada. :17::17:
:1::1::1::1::1::1:

evet canımm bncede yap bişilerr o da insan (erkek ) neticedeeeeeeeeee:60::60::60::60::60:

allah onları başımızdan eksik etmesin canım :69::69:
bende az önce telefonda yağdım estim ona bütün sinirimi ondan çıkardım konuştum konuştum felefonu da yüzüne kappatım şimdi aradı aşkitom yavru kuşum napıyon diye sağolsun benim her türlü kaprısimi üzüntümü çekiyo allah razı olsun ondan:69::60::60::60::60::60::60::60:

canım bende ilk aylarda çok utanıyodum ama şimdi hiçbişey kalmadı zamanla herşey yerine oturdu :16::16::16:

hehe bide ben evleneli 13 yıl olcak bi değişiklik yok. :51:
amaaaaaaaa kıracağım zinciri değişiklik yapacağım. cocamda şok olcak ama napalım.
bu yolda herşeyi deniyoruz. değişiklik olur ama nasıl olur bilmem:17::17::17::62::62::62:

kızlar ya valla gaza getirdiniz beni,çokta uykum var aslında ama bakalım akşam inş güzel bi masayla bi eş hazırlamaaya çalışıcam inşallah :27:

kuppecim dur bakalim ya bi idrar testi negatif diye hemen kirmiziilari cagirma bakiyimm aaa :)
bebis vwrdir belki? valla ben basima gelenlerden snra herkezden supheleniyorumm olur olur valla ki insallah olur tatlim

tuğçeeem, artık kesin eminim, çünkü sabahleyin ilk idrarımlaa test yaptım ve o da negatif çıktı, bırak ikinci çizgiyi ilk çizgi bile kıpkırmızı çıkmadı :9::9::9::9: o yüzdenn gelsin diye bekliyorum kırmızıları..sınav zamanı iki günü kaçırdık tam da yumurtlama günlerime denk geliyoduuu o yüzdennn tutmaması normal diye düşünüyorummm..inşallah gelecek ayyy olur bişiler :52:

kizlar ben geldim bebegimin kalp atisini duydum her sey cok güzelmis nasıl heyecanlandım hep elim yüregimdeydi acaba kötü birsey olur mu diye ama cok sükür normalmis allahım sizlere de yasatsın arkadaslarım dualarım sizlerle:21::21::21::21::21:

Cicekcimmmm, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim...:16::16::16:
Bize bol bol dua et, haziranda bol hamile cikaralim...:1::1::1:

kızlar ya valla gaza getirdiniz beni,çokta uykum var aslında ama bakalım akşam inş güzel bi masayla bi eş hazırlamaaya çalışıcam inşallah :27:

uykuyu boşver canım icraate geççç :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

waaawwwwwww neler konuşmuşsunuz böle kızlar fantezilere geçmişsiniz tam benlik miş bu konu.:60::60::60::60::60::60::60:

canımm o zamnn vakit kaybetme hemen katıl muhabbeteeeee:9::9::9::9:

kırmızılarrrrrrrrrrrr hadi çabuk gelin deee, yeni bir döneme başliyiiiimmmmmmmmm yaaaaa:47::47::47::47::47::47::47:

kuppecimm canımm hayırlısı olsun bu ay da bişi yoksa ki dahan batına 1 gün varrr hala bitmiş değil bişiler için ama olmuyorsaa ümitlerimizz temmuzaa inşallahhhh:70::70:

yok kız ne futbolcusu :60: futbol manyağı sadece ama nese bugün bacakları ağrıomuş diye maçı iptal etmiş ,boş geçmeyiz artık :32::32:

heeeeeeeee :60::60::60::60: oooooo süper haberr canımm bu kesinliklee boş geçirmee bak tavsiyelerimizee uyy valla kocannn naparr bilemiyorummmmmmmm:17::17::60::60::60:

hehe bide ben evleneli 13 yıl olcak bi değişiklik yok. :51:
amaaaaaaaa kıracağım zinciri değişiklik yapacağım. cocamda şok olcak ama napalım.
bu yolda herşeyi deniyoruz. değişiklik olur ama nasıl olur bilmem:17::17::17::62::62::62:

valla 13 değil 23 de olsa ben yaparımm utanmam kardeşim...şu bi gerçek ( biraz açıkça sölemiş olcam ama kusura bakmayın :17::17::17::17: )
evliliğinn %70 'i şeyden ibarett ee bunun içinde heycan katmak şartt diye düşünüyorum benn...öle boşboş geçirmek bana göre değilllllll:60::60::60::60::60:

ayy ben b ugün kendimi aştımm ayolllllllllllllllll biri benii durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X