• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aynen nihancımm biz gönülden sevdik birbirimiziiii:16::16::16::16::16:

ya geçenki kontrolde sol yumurtada kist vardı yine ona bakacak işte bide sağda 3-4 tsne byümemiş yumurta vardı ona bakacakk ...sonuçç fısssssssssssssssssssss:63::63::63::63::63:

anladım canım bu ara kafam hiç yerinde değil kusura bakma gülüm :16:

inş yumuşlar büyüyüp çatlamışlardır canım kist te eriyip gitmiştir :47:

aaaaaaaaaaaa hiç yakıştıramadım sana cicimmm:20::20::20::20::20:

şahsenn benn çok cilve işve yaparımm kocama her türlü fantezi mevcut bndeee:17::17::17::17::9::9::9::9:

ayy gerçekten hiç olmadı bu kesinliklee kocanıı şaşırtmalısın böylece evliliğinize de renk gelir:69::69::69:

kesinlikle sana katılıyorum hulyacım :16::16:

benim de renk renk geceliklerim var :17::17::17::17: ara da değişlikliklere açık olmak lazım çok ta işe yarıyor ayrı bi renk ayrı bi heyecan katıyo :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

benim de renk renk geceliklerim var :17::17::17::17: ara da değişlikliklere açık olmak lazım çok ta işe yarıyor ayrı bi renk ayrı bi heyecan katıyo :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

aynen nihancımm valla gecelikler iç çamaşırlarıı fantezi kıyafetlerr dolu bnde :17::17::17::17::17::17:

valla renewalcımm bnce bu akşama güzel bi yemek hazırla mumlar yakk bide şık gecelik vb. bişi giy kocanıı karşılaaa bak bakalımm çalışma var mı yok muuuu :17::17: :60::60::60::60::60::60:

evet kızlar size katılıyorum. aslında ben pek utangacımdır ama onca yıl sonra
bu sefer bi ilk yaptım aldım bişeyler... :78::78:

kizlar ben geldim bebegimin kalp atisini duydum her sey cok güzelmis nasıl heyecanlandım hep elim yüregimdeydi acaba kötü birsey olur mu diye ama cok sükür normalmis allahım sizlere de yasatsın arkadaslarım dualarım sizlerle:21::21::21::21::21:

kizlar ben geldim bebegimin kalp atisini duydum her sey cok güzelmis nasıl heyecanlandım hep elim yüregimdeydi acaba kötü birsey olur mu diye ama cok sükür normalmis allahım sizlere de yasatsın arkadaslarım dualarım sizlerle:21::21::21::21::21:

ayy cnımm benimm ne güzelll Allah daim etsin ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh...

darısı hepimizin başına inşallahhh:nazar:

ayy hayret bişin şekerimmm...utandığın kişi kocannn farkında mısın :60::60::60::60::60::60:

ayy ne utancamm bee kocam o benimmm hizmette sınır yokkkkkkkkkkkkkkkkkk:60::60::60::60::52::52::52::52::52::52:

valla kız öle napim. kocam evet ama napim elimde değil. o da bu konuda bana çok yardımcı olmuştur.

aman aman ne güzellll, :nazar::nazar::nazar::nazar:
sağsaglim kucağına alırsın inşallah canım :16::16:

aaaaaaaaaaaa hiç yakıştıramadım sana cicimmm:20::20::20::20::20:

şahsenn benn çok cilve işve yaparımm kocama her türlü fantezi mevcut bndeee:17::17::17::17::9::9::9::9:

ayy gerçekten hiç olmadı bu kesinliklee kocanıı şaşırtmalısın böylece evliliğinize de renk gelir:69::69::69:

yaaa öle şaşırtsam zaten adam harbiden şaşırır yani baya :D hiç yapmadığım için ,ama yakın zamanda şu fantezi geceliklerden almayı düşünüyorum bakalım inşallah alırda kullanırım:69:

aynen nihancımm valla gecelikler iç çamaşırlarıı fantezi kıyafetlerr dolu bnde :17::17::17::17::17::17:

valla renewalcımm bnce bu akşama güzel bi yemek hazırla mumlar yakk bide şık gecelik vb. bişi giy kocanıı karşılaaa bak bakalımm çalışma var mı yok muuuu :17::17: :60::60::60::60::60::60:

bendede renk renk gecelik doluda giyicek adam yok :60: canım adam bugün 12de gelicek o saatten sonra ne yemek ne mum hiçbişi olmaz zaten gelicek duş alıcak sora tekrar o iş sora tekrar duş biraz zor :59: cuma günüde maçı var o yüzden performans kaybetmemek için yarında yapmicak zaten ,benimde cumaya eğer varsa bile ovulasyonum biter artık önümüzdeki aya kısmet :52::52: zaten bizim 5 aydır normal bi ilişki düzenimiz olmadığı içn olmadı sadece mayıs ayında güzel çalıştık diğr aylar fos

valla kız öle napim. kocam evet ama napim elimde değil. o da bu konuda bana çok yardımcı olmuştur.

saolsunn yardımcıı olmuş anlayış göstermişş de valla ben ne utanırım ne bişiii çok yüzsüzüm o konuda :17::17::17: :60::60::60::60::60:

yaaa öle şaşırtsam zaten adam harbiden şaşırır yani baya :D hiç yapmadığım için ,ama yakın zamanda şu fantezi geceliklerden almayı düşünüyorum bakalım inşallah alırda kullanırım:69:

bendede renk renk gecelik doluda giyicek adam yok :60: canım adam bugün 12de gelicek o saatten sonra ne yemek ne mum hiçbişi olmaz zaten gelicek duş alıcak sora tekrar o iş sora tekrar duş biraz zor :59: cuma günüde maçı var o yüzden performans kaybetmemek için yarında yapmicak zaten ,benimde cumaya eğer varsa bile ovulasyonum biter artık önümüzdeki aya kısmet :52::52: zaten bizim 5 aydır normal bi ilişki düzenimiz olmadığı içn olmadı sadece mayıs ayında güzel çalıştık diğr aylar fos

nysee yemeği boşver o zman ama yatak odasını mumları diz..geceliğini de çek üstüne kokunu da sürr ohhhhhhhhhhh gelsinn beişlerrr:60::60::60::60: canımm kocan futbolcu mu bu arada:26::26: ama çalışmaları boşlamayınnn kocişine de biraz ilgi şevkatt ve cilvee gösterr yaniiii :60::60::60::60::60:

cicekcimm cok sevindim tatlim yaaa tahmin edebiliyorum nasil heycanlandiginii... Allahim saglikla kucagi a almayi nasip etsin. darisi basima ve basimizaaaa

saolsunn yardımcıı olmuş anlayış göstermişş de valla ben ne utanırım ne bişiii çok yüzsüzüm o konuda :17::17::17: :60::60::60::60::60:

zilli seni :60::60:
işin şakası düşündümde şu kısa zamanda bende bişeyler yapıyım aslında. günah adamada. :17::17:
:1::1::1::1::1::1:

kizlarrr bgn ne guzel kaynatmissiniz bole :) fantezi planlari yapilmiss depremler olmus oh oh :) size bol depremli bi ay diliyorummmm:) bos durmak yok valla ozellikle
renevalcim sana sesleniyrmm bu onemli gunlerini bos gecme sakin tatlimmmm

kizlarr ben ovulasyon gunu diye hesapladigim gunlerde bacaklarimi kaldirmalarmis yataktan kalmamaymis neler yapmistim ama olmayinca olmadi megersem bnm batkmdan snra yumurtlama olmus ve inanin hic dikkat etmemistim.... dusumu geceden aliyodumm hatta

evet canım olması gereken bişey bence :1::1::1::1::1::1:
ever renewalcim denemeye değer sonuş bende harika alcak adımın aklı başından gidcek :17::17::17:
evet kızlar size katılıyorum. aslında ben pek utangacımdır ama onca yıl sonra
bu sefer bi ilk yaptım aldım bişeyler... :78::78:

aaa niye kızzzzz utanıyosun :19::19::19::20::20::20:
canım neden insan annesinden babasından uatndığı kadar kocişten utanmaz gülüm bizim onlaran başka kimimiz var ki :69::69::69:
benim hastane ameliyattan sonra hasta bezimi yeri geldi eşim değiştirdi annemden bile utandım o kadar çok seviyorum ki onu dün nasıl benim için çırpındı üzüldü kıyamam ben ona :16::16::16::70::70::70::69::69:

sagol tugcecim amin insallah burdaki arkadaslarımızın da guzel haberlerini alırız hadi sıra senin bebisin kalp atıslarını duymakta

cnmm boyu kac mm olmus? bide kac haftalik dedi dr? tekrar kan testi yaptirdinmi? dogumun ne zmn kismetse? ayy tecrubelerini paylas bnmle dr ne dediyse hepsini yaz tek tek :)

Back
X