• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canikomm postunu bulamadım yaaa :50::50::50: benle ilgili yazmışsın ya canım çok saoll teşekkür ederim inşallahh bu ay hamişler kervanına katılırımm hayırlısıylaaaaaaa:49::49::49::49::49:

canım saNADA GEÇMİŞ OLSUNNN üzüldümmm senin adına ama inşallahh geç yumurtlama olur da ilaçtan sorasına kalırr sizin çalışmalarr hayırlısıylaaa:49::49::49::49:

kızına da geçmiş olsunn canımm:nazar::nazar:

canımm çok saoll inşallahh bnde hamişler kervanına katılırım hayırlısıylaaa:97::97::97::97::97::97:
valla benim doktorum öyle dedi ve ben zaten biliodum da bişi olmadığını söktürücü bebeğin düşmesine neden olmaz yani...doktorum da dedii daha rahat oldum zaten...şöyle ki nerden biliosun dersen...benim bi arkadaşım hamile kalmak istemioduu kazayla kalmışş ama idrar testinde negatif çıkmıştıı bununda adeti gecikti baya söktürü içti adet olsun diye hmde varsa bebek düşsün diye...söktürücüyü içti hmde güde 3 tane sonra bitti yine adet olmadı doktora gitti kan testi falan nitekim hamile çıktıı ve söktürücü bebeği düşürmedi yani...sonra aldırdı mecburenn :26::26::26:

yaaaa iste bu dönem bebek istedigimiz icin midir nedir, aldiranlari duyun ca söyle yapasim geliyo :57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57: ya istemeyene Allahim ne cok veriyor yaa... yani bebek :1::1::1::1::1::1: daha öncede demsitim, biri bebek aldirdi 40 gün sonra tekrar hamile kaldi... ne dogurgan milletler yaaa... :44::44::44::44::44:

insallah bir sey olmaz canım bak bostan yere üzmüssün kendini kist yokmus umarım tatlım sende bize bu ay hamileyim dersin hep birlikte halaylar cekeriz cok istiyorum burdaki arkadaslarımın hepsinin de anne olmasını :21::21::21:

ayy inşallahh canımm inşallahh hamiş hamiş dualarını kabul eder inşallahh Allah ımm:70::70:

yaaaa iste bu dönem bebek istedigimiz icin midir nedir, aldiranlari duyun ca söyle yapasim geliyo :57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57: ya istemeyene Allahim ne cok veriyor yaa... yani bebek :1::1::1::1::1::1: daha öncede demsitim, biri bebek aldirdi 40 gün sonra tekrar hamile kaldi... ne dogurgan milletler yaaa... :44::44::44::44::44:

ayy sorma regencimmm yaa dün de bi arkadaşımmm aradı..1aylık evli ama 2.evliliği ve önceki evliliği 10 yıl sürmüştü..çocuğu olmadı...bunun da tek tüpü varr ...ilk geceden hamiş kalmışş dün öğrenmişşş hemen aradı dediii çok sevindimmm valla onun için yaş 33 çünkü...ama içimden de geçmedi değill ben 1 senedir uğraşıomm bu ilk geceden :49: kalmışşş:nazar: öbür arkadaşımın da ilk çocuğu down sendromluu ikincisinin de öle olma ihtimali yüksekk o yüzden aldırdı hemde 2.ye aldırdıı maleseffff...ve pıt diye hamile kalıyoo yaa kızına da ilk geceden hamile kalmıştııı:52::52::52::52:

ayy bazenn çıldırmamak elde değil yaaaaaaaaa:60::60::60::60:

sen nasilsin??? nasil hissediyorsun canim benim :16::16::16::16::16::16:

sagol canım iyiym bugün bulantım olmadı ama hiç halim yok cünkü hiçbir sey yiyemiyorum yedigimde kötü oluyor sonucu hem zor hem güzel regencim insallah rabbim sizlere de nasip eder artık siz de verin müjdeyi ne zaman teyze olacağız sabirsizlikla haberlerinizi bekliyorum:21::21::21:

sagol canım iyiym bugün bulantım olmadı ama hiç halim yok cünkü hiçbir sey yiyemiyorum yedigimde kötü oluyor sonucu hem zor hem güzel regencim insallah rabbim sizlere de nasip eder artık siz de verin müjdeyi ne zaman teyze olacağız sabirsizlikla haberlerinizi bekliyorum:21::21::21:

insallah canim Allahim büyük.. amabulantilar da sana hamis oldugunu hatirlatiyor ve o zaman daha da mutlu oluyorsun.. bak bebek daha cok kücükken bulantiyla, sonra büyüdügünde de tekmeleriyle hissettirir varligini.... simdi biliyorsun ki icinde... kücücük fasulyeye benziyo annesi o... benim enteresan kasilmalarim var, acili degil, adet sancisi gibi degil ama.. batima da var daha 15inde.. diyorum acaba, hani yerlesme felan???? ay iste umut garibin ekmegi :1::1::1::1::1:

insallah canim Allahim büyük.. amabulantilar da sana hamis oldugunu hatirlatiyor ve o zaman daha da mutlu oluyorsun.. bak bebek daha cok kücükken bulantiyla, sonra büyüdügünde de tekmeleriyle hissettirir varligini.... simdi biliyorsun ki icinde... kücücük fasulyeye benziyo annesi o... benim enteresan kasilmalarim var, acili degil, adet sancisi gibi degil ama.. batima da var daha 15inde.. diyorum acaba, hani yerlesme felan???? ay iste umut garibin ekmegi :1::1::1::1::1:

olsun canım umut etmek de cok güzel,mesela bendeki ilk belirtiler belim hic agrimazdı bir kac gün belim agrıdı akıntım cok fazla gelmeye basladı bacagimda uyusukluklar oluyordu cok uykum vardı ama ben psikolojik diyordum oysa gerçekmis ayrıca cok güzel seyler yazmıssın okurken cok heyecanlandım ama dun ultrasonda görmekte cok güzeldi ondan sonra daha bir farklı oluyor tatlım senin de batına cok az kalmıs keske ben burdayken öğrenseydim cünkü 14ünde de yolculuk yapacagim epey bir süre giremem

olsun canım umut etmek de cok güzel,mesela bendeki ilk belirtiler belim hic agrimazdı bir kac gün belim agrıdı akıntım cok fazla gelmeye basladı bacagimda uyusukluklar oluyordu cok uykum vardı ama ben psikolojik diyordum oysa gerçekmis ayrıca cok güzel seyler yazmıssın okurken cok heyecanlandım ama dun ultrasonda görmekte cok güzeldi ondan sonra daha bir farklı oluyor tatlım senin de batına cok az kalmıs keske ben burdayken öğrenseydim cünkü 14ünde de yolculuk yapacagim epey bir süre giremem

olsun canim eger hamis olursam zaten resmin yaninda yazar bebisle ilgili bir seyler... ya da yüzsüzlük yapar hatirlatirim yine :1::1::1::1::1::1: ama yoksa bunlar bilki umutlar bi sonraki aya kaldi... ama bilmem ben yine de cok umutluyum.. insallah bu sefer de bozguna ugramam...

canim bütün belirtiler zaten adetin gecikmesiyle basliyor... yani öyle de böyle de bati beklicez... daha erken olmuyor sanirim... dr'un bana dedigi gibi en önemli belirti adet gecikmesi, o da her zaman hamilelik belirtisi degildir :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Merhaba bayanlar,benim de hiç iştahım yok ve midem acaip şişiyor,canım hiç bir şey istemiyor,eşimde yok,çok özledim onu yaaa,sıkıcı bugün.Birde kabızlık var kızlar çok rahatsız ediyor.
Sizler nasılsınız?Yeni bir hamile haberi var mı??? :21: :21:

hadi kizlar ben cikiyorum bugün erken gitcem biraz... öptüm hepinizi aksama görüsürüz insallah... :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

arkadaslarimm napiyosunuzzzz... bnde annemi dr a goturdum simdi ellerinde lekelenmeler fln oldu tahlil yapip yolladilar ins kotu bisey cikmazzz....

renewalcim morali sakin bozmaaa... Allahim ol diycek ve olacakk. soncta ovulasyona yakin gunlerde calismissin olma ihtimali hala yuksek bncee.. Allahiim insallahhhh:emir_bebek:

regencimmm ayy bstin yaklasiyo tatlim bende heycanlanmaya basladimm vlla:) hadi insallah senide hamis cikarcaz bu ayy .

olsun canim eger hamis olursam zaten resmin yaninda yazar bebisle ilgili bir seyler... ya da yüzsüzlük yapar hatirlatirim yine :1::1::1::1::1::1: ama yoksa bunlar bilki umutlar bi sonraki aya kaldi... ama bilmem ben yine de cok umutluyum.. insallah bu sefer de bozguna ugramam...

canim bütün belirtiler zaten adetin gecikmesiyle basliyor... yani öyle de böyle de bati beklicez... daha erken olmuyor sanirim... dr'un bana dedigi gibi en önemli belirti adet gecikmesi, o da her zaman hamilelik belirtisi degildir :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Canım ben de hamilelik belirtileri battan önce başladı bu ay,ben istisna biriyim herhalde...

arkadaslarimm napiyosunuzzzz... bnde annemi dr a goturdum simdi ellerinde lekelenmeler fln oldu tahlil yapip yolladilar ins kotu bisey cikmazzz....

renewalcim morali sakin bozmaaa... Allahim ol diycek ve olacakk. soncta ovulasyona yakin gunlerde calismissin olma ihtimali hala yuksek bncee.. Allahiim insallahhhh:emir_bebek:

regencimmm ayy bstin yaklasiyo tatlim bende heycanlanmaya basladimm vlla:) hadi insallah senide hamis cikarcaz bu ayy .

Allah razı olsun canım,bol bol dua et hepimize... yok moralimi bozmuorum yani daa dorusu olp olmaması diilde olma şansını kaçırmaya uyus oluorum ben :57: nese hayırlısı olsun artık ... inşallah annende bişi çıkmaz canım

Mart, Nisan, Mayis hamilelerimiz icin ilk sayfaya bakin...:66::66::66:
Bu Haziran ve sonrasi listesi....:nazar::nazar:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran| :49: :nazar:
nihanca| 25 | 3 Haziran| bekliyoruz neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran| :49: :nazar:
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran| bekliyoruz
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
hakem | 28 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yaaa hala BAT ı bilmiyorum,hadi regl olayım artık yaaa,çoook sıkıldımmmm:27:

Son düzenleme:
canikomm postunu bulamadım yaaa :50::50::50: benle ilgili yazmışsın ya canım çok saoll teşekkür ederim inşallahh bu ay hamişler kervanına katılırımm hayırlısıylaaaaaaa:49::49::49::49::49:

canım saNADA GEÇMİŞ OLSUNNN üzüldümmm senin adına ama inşallahh geç yumurtlama olur da ilaçtan sorasına kalırr sizin çalışmalarr hayırlısıylaaa:49::49::49::49:

kızına da geçmiş olsunn canımm:nazar::nazar:

canım benim valla senin durumuna ne kadar sevindim bilemezsin. çünkü çok ağlamıştın zilli beni bile ağlatmıştın. Allahım inşallah seninledir bebeğin en az senin kadar meraktayım yaniiiii :16::16::16:

canım 1 saat önce eşim geldi öğlen yemeğine çıktık bana baya destek oldu teselli etti içimi rahatlattı baya. çünkü dün akşam kötüydüm hırsımdan ağlamıştım o kadar yani. o da üzüldü bana ama şimdi iyiyim moralmen olarak.
üstüne bide kızım üşüttü herhalde. yavrum kustu baya. ama şimdi iyiymiş çok şükür.
saol canım benim geçicek inşallah:29:

canım benim valla senin durumuna ne kadar sevindim bilemezsin. çünkü çok ağlamıştın zilli beni bile ağlatmıştın. Allahım inşallah seninledir bebeğin en az senin kadar meraktayım yaniiiii :16::16::16:

canım 1 saat önce eşim geldi öğlen yemeğine çıktık bana baya destek oldu teselli etti içimi rahatlattı baya. çünkü dün akşam kötüydüm hırsımdan ağlamıştım o kadar yani. o da üzüldü bana ama şimdi iyiyim moralmen olarak.
üstüne bide kızım üşüttü herhalde. yavrum kustu baya. ama şimdi iyiymiş çok şükür.
saol canım benim geçicek inşallah:29:

çok saoll canım arkadaşımm...inşallhh bu ay yüzümü güldürür Rabbim hayırlısıylaa:49::nazar::emir_bebek: şimdi bugün ilk söktürüyü içtimm en sonuncusunu 18 haziranda içicem ondan sonra en en en fazla 25 hazirana kadar adet olmam gerekk eğer olmazsamm kiiii inşallahhhhhhhhhhhhhhh Allah ımmm inşallahhh olmam..doktora gitcem test falan iştee bakalımm hayırlsııı Allah tannnnn:26::26::18::18::18::18::18:

canımmm ne mutlu sanakii eşinn anlayışlıı ve sana destek oluyorrr saolsunnn....:70::70::70: işallahh snde kızında hemencecikk ii olursunuzz canımm..:29::29::29::29:

kızlarrrrr sessizlik çöktü...... hava sıcak bugün bayaa bunaldım valla...:37::37:

radyoda bi şarkı duydum sabahtan beri kim bilir kaç oldu hala dinliyorum :D... severim ben müziği. yeni çıkmış du paylaşıyım. screamaway cım sende seversin kesin müzik güzelll

Ah ne zormuş bitsin demek hala severken seni
Dudaklarını öpmemek bir yabancı gibi

Bilirsin ayrılık konusunda iyi değiliz ikimiz de
Bir kıvılcım yeterdi her zaman koşup geri dönmemize

Değmesin ellerimiz buluşmasın bu gözler
Yine erir gideriz unutulur yeminler

Biz hiç beceremedik sevmeyi de terk etmeyi de
Aşk kokan dudakların karşısında direnmeyi de

İşte bir kez daha durup karşında
Belki de son defa soruyorum sana

Bitti mi hikayemiz? Bu ne biçim son böyle?
Değmez miydi sevgimiz savaşıp direnmeye?

Bitmesin hikayemiz.
Model

Son düzenleme:
kızlar merhaba. dün doktora gideceğimi söylemiştim bugün de haberlerimi getireyim dedim.çok şükür güzel haberlerle geldim.kanamam görünmüştü geçen hafta ultrasonda bugün çok temiz çıktı.bebeğimin keseside baya büyümüş hatta embriyoyu bile gördük.Allah en kısa zamanda hepinize yaşatsın bu mutluluğu.buarada yeni hamile arkadaşlar varmış onlarıda tebrik ediyorum.özellikle neşeli kız çok sevindim allah tamamına erdirsin busefer

kızlar merhaba. dün doktora gideceğimi söylemiştim bugün de haberlerimi getireyim dedim.çok şükür güzel haberlerle geldim.kanamam görünmüştü geçen hafta ultrasonda bugün çok temiz çıktı.bebeğimin keseside baya büyümüş hatta embriyoyu bile gördük.Allah en kısa zamanda hepinize yaşatsın bu mutluluğu.buarada yeni hamile arkadaşlar varmış onlarıda tebrik ediyorum.özellikle neşeli kız çok sevindim allah tamamına erdirsin busefer

işte bu harika :46::46::46:
maşallah canım sana :nazar::nazar::nazar:
bundan sonra da dikkat et kendine. iyi bak çok şükür bi sorun çıkmamış. gözün aydın olsun canım. :16:

Son düzenleme:
Back
X