• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Gecmisi hizi bi okudum aklimda kalanlari yazim sirkette tam performans katilamiyorum ne yazikki:50:
Hlycim güzel haberler getirmis yimirtasi catlamis insallah bebis haberlerinide duyariz:nazar: krem icin tamda bana uygun seyler demis doktoru 30 yas ustu falan :1::1:
kardaizcim kizin icin cok gecmis olsun tatlim :70:

Son düzenleme:
Gecmisi hizi bi okudum aklimda kalanlari yazim sirkette tam performans katilamiyorum ne yazikki:50:
Hlycim güzel haberler getirmis yimirtasi catlamis insallah bebis haberlerinide duyariz:nazar: krem icin tamda bana uygun seyler demis doktoru 30 yas ustu falan :1::1:
kardaizcim kizin icin cok gecmis olsun tatlim :70:

teşekkür ederim canım allah razı olsun :29:

bende aynennn, tam performans olmuyor..:1::1: ogle tatlindeyim ama su an...:1::1::1:
azracimm, aksam gelsene sen de? aksamlari da pek katilmiyorsun...:16::16::16:

ben iki gece once abimde sabahladim dun ruh gibiydim boyle kafam gidiyodu ekrana bakarken dayanamadim canim ya bu aksamda gidiyoruz insallah ordan bakabilirsem bakarim ama rahat birakmazlar sanmiyorum:50:

slm kızlarr :71::71::71: beb geldim çok ta yoruldum evin bütün tüllerini perdelerini yıkadım camları sildim sağolsun kocişte onları geçirdi :69::69:

scremawaycım canım benim kırmızlar geldi:60::60::60::60::60::60::60::60: söktürücüyü de içmeme gerek kalmadı sadece 2 tane içmiştim o kadar :1::1::1::1:

yeni bat ve bu son olur inş kuzum 16 temmuz :62::62::62::62::62::62::62:

ama iyi oldu gelmesi yeni aya tedaviyle başlıcam hayırlı olur inş :52::52::52:

slm kızlarr :71::71::71: beb geldim çok ta yoruldum evin bütün tüllerini perdelerini yıkadım camları sildim sağolsun kocişte onları geçirdi :69::69:

scremawaycım canım benim kırmızlar geldi:60::60::60::60::60::60::60::60: söktürücüyü de içmeme gerek kalmadı sadece 2 tane içmiştim o kadar :1::1::1::1:

hoşgeldin canımmmmmm
ohh ne güzel temizliğinide bitirdin eşinde yardım etmiş maşallah :nazar:
aman hoşgelmişler sefa getirmişler de bu son gelişleri olur inşallah, yeni ay hepimize ugur getirsin canım. moralinin, keyfinin yerinde olmasına sevindim :16:

canim benimmmmm insallah onumuzdeki ay tum dileklerin gercek olur:70::54:

ben iki gece once abimde sabahladim dun ruh gibiydim boyle kafam gidiyodu ekrana bakarken dayanamadim canim ya bu aksamda gidiyoruz insallah ordan bakabilirsem bakarim ama rahat birakmazlar sanmiyorum:50:

uyku duzenine dikkat et azracimmmmm, hamile kalirken o da cok etkili....:16::16::16::16:

nihancimmmmmm, zaten biliyordun hamile olmadigini, iyi olmus gelmesi bence... boylece onumuzdeki aya hazirlanmaya baslarsin... sen ne zamandir deniyordun canim bu arada? merak ettim...:26:
seni listede guncelliyimmm, 16 temmuz son olsunnn canim insallahhhh...:16::16::16::16:

migicimmm, sen kan testini yenilemedin mi? belki yukseldi degerlerin?:26::26:

valla bu hafta geçsin diyorum,bana adet gecikmesi gibi geliyo,belirti yok bişi yok,2.9 gebelik değeri de sayılmıyo okuduğum kadarıyla,pazartesiye kadar bekliyeyim de regl olmazsam test tekrarı yapayım diyorum,en azından varsa bişi (ki hiç sanmıyorum) en azından biraz daha netleşir.Yaa çok sıkıldım ben bu durumdan yaa,bu ay ovulasyon tarihi falan da hikaye oldu,gebelik planladığım ilk ayda adet düzenim şaştı,başka zaman olsa saat sekmez.Sinir olmak dışında elimden bişi gelmiyo malesef:52::52:

hoşgeldin canımmmmmm
ohh ne güzel temizliğinide bitirdin eşinde yardım etmiş maşallah :nazar:
aman hoşgelmişler sefa getirmişler de bu son gelişleri olur inşallah, yeni ay hepimize ugur getirsin canım. moralinin, keyfinin yerinde olmasına sevindim :16:
hoşbulduk bitanem :71:
evet canım bitti ama sadece bugünlük bitti yarın yine devam tatlım su temizliği yapıcam sıcak camlar kapılar açık heryer toz oluyo klimayı da daha açmıyouz çok serin olur diye birden çarpılmayalım:1::1::1: evet gülüm adetten önce ben depresyonu yaşadım bitti çok şükür çok iyim moralim yerinde bi an öne bittise de tedaviye ve çalışmalar başlasam :1::1::1::1::62::62::62::62::62:
canim benimmmmm insallah onumuzdeki ay tum dileklerin gercek olur:70::54:

aminnnn canım benim aminnnn :71:
inş gülüm ya artık hepimizin dilekleri kabul olsun inş :69::69::69::70::70:

uyku duzenine dikkat et azracimmmmm, hamile kalirken o da cok etkili....:16::16::16::16:

nihancimmmmmm, zaten biliyordun hamile olmadigini, iyi olmus gelmesi bence... boylece onumuzdeki aya hazirlanmaya baslarsin... sen ne zamandir deniyordun canim bu arada? merak ettim...:26:
seni listede guncelliyimmm, 16 temmuz son olsunnn canim insallahhhh...:16::16::16::16:

evet gülüm sana sonuna kadar katılıyorum:16: umutla beklemenin bi anlamı yok bende bi an önce gelsin diye bekliyodum çok şükür geldi :1::1: canım bu ayla beraber 4 ay oldu kuzum :52::52: inş hepimiz için bu kez son olur canım bidaha hiç gelmez kuzum :21::21::21:
güncelle bitanem güncelle ohhh miss :60::60::60::60:

Back
X