- Konu Sahibi screamaway
- #13.521

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için eczaneden testaldım maalesef ki tek çeşit test varmış onu aldım kullandım ve tek çizgi gördüm nasıl canım sıkkın ama hala umudum var kırmızıyı görmeden gitmiyor bu ümit![]()
hellooo nereye gittiniz kızlar...
burdayız yavrimuuuuuuuuuuuuuu
neyi kutluyoruzzzzzzzz![]()
bende bilmiyorum içimden geldi...![]()
migicim kesinlikle acilen tesini tekrarlaman gerek cunku hamile olabolirsin... hamile olmayan birinde 2,90 cikmasicok zor max. 1.50 cikiyor... bence bi idrar testi yaptir en azindan...eger hamilysen degerin simdiye kdr yukselmistir ve idrar tesinde silikte olsa cikar.valla bu hafta geçsin diyorum,bana adet gecikmesi gibi geliyo,belirti yok bişi yok,2.9 gebelik değeri de sayılmıyo okuduğum kadarıyla,pazartesiye kadar bekliyeyim de regl olmazsam test tekrarı yapayım diyorum,en azından varsa bişi (ki hiç sanmıyorum) en azından biraz daha netleşir.Yaa çok sıkıldım ben bu durumdan yaa,bu ay ovulasyon tarihi falan da hikaye oldu,gebelik planladığım ilk ayda adet düzenim şaştı,başka zaman olsa saat sekmez.Sinir olmak dışında elimden bişi gelmiyo malesef![]()
canlarımmmm ben geldimm kocam gelene kadar burdayımmm..ii dilekleriniz içinn çok teşekkür ederimm hepinizeeee....
![]()
canlarımmmm ben geldimm kocam gelene kadar burdayımmm..ii dilekleriniz içinn çok teşekkür ederimm hepinizeeee....
![]()
![]()
canim hosgeldinkrem tam bana goreymis doktorunun dedigine gore sen kullanmadinmi onu :26:
hoşgeldin canımmmmm
bende cocam gelene kadar burdayım![]()
canim hosgeldinkrem tam bana goreymis doktorunun dedigine gore sen kullanmadinmi onu :26:
hoşgeldin canımmmmm
bende cocam gelene kadar burdayım![]()
hoş geldin canımmmmm....![]()
hoşbuldumm canımmmmmnasılsınn son durumlar ne sendeee:26::26::26: