2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

inşallahh bitanemm...hayırlısı olsun hepimiz için :))

canım senin de inşallahh yumoşların olurr bide çatlarlarrr e b ide tutunurlarsa ohhh tamam işte daha ne olsunnn....bebiş olsunnn :))

ahhh inş canım ya kadar çok isityorum ki yeter ki olsun herşeyimi vermeye razıyım

salı günü dr sorucam zaten baklaım bu ay nerden yumurtlıyorum acaba sağ taraftan sa hiç ümitlenmeme gerek yok ki inş bu ay olur olsun rabbim artık olsuunnnnn yalvarıyorum sana duyy sesimi

ayın 10 da adet gördüm acaba ne zaman ovulasyon başlar ki acaba :26::26::26::26::26::26::26::26:

yumoşlar büyümüşmüdür :44::44::44::44::44::44::44:

yavaş yavaş kafayı sıyırıyorum

ayın 10 da adet gördüm acaba ne zaman ovulasyon başlar ki acaba :26::26::26::26::26::26::26::26:

yok kuzum seni görmedim sayfa atlamış o ara

canım sakin sakinn..hayırlısı olcak inşallahh...canımm senin sağda problemmi var??

yok canım 1-2 temmuz.. daha bugün 15.günüm.
tamam canimm hayirlisiii....
olabilir diorum evet... calismalaradevam yaniiii.... bak nete adettin hemen bitiminde ve bata yakin veya gectikten sonra dollenen yumurtalarin hikayelerini bulabilirsinnnn
yani hayatim yoklugun belli oluyoorrrr... nerelerdeysin bakalimm. bizim durumumuz stabil canimmmm

tatlim bu screamawaycimin uzmanlik alaniii.. masallah patir patir hesapliorrrr.... bilgisayar programcisi deilde yumurtlama caltma programcisi sankiii aksama gorurde yorumlar insallahhh

canım sakin sakinn..hayırlısı olcak inşallahh...canımm senin sağda problemmi var??

inş canım olsun da bende göreyim artık canım

evet bitanem ya bana bebişimden hatıra kaldı bebek sağ tüpüme zara vermiş ordan yumurtlasam bile döllenme olmaz

onun için 2 ayda bir şansım var yani kuzum

ayy tşk ederim canım... amin saol.. hepimizin duaları kabul olsun...
rica ederim canım

doğru diyosun canım nasıl olsa ccreamawayın öyle bi sorunu kalmadı ratık biz eçalışsın demi biraz da

screamaway inş görüp yorumlarsın kuzum

saol bitanemmm....bugün dışardaydım biraz..şimdide kocam gelioo yine dışarı çıkıyorumm :))

tatlımm inşallahh bu ay sol tarafındasındır canımmm da tutturursunn canımm :))

off kimsecikler yok... canım sıkıldı.. aksamda ben yokumm kesin kalabalık olur burası...

tamam canım bakayım bi,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…