- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.301
kimse kalmamışş
inşallahh bitanemm...hayırlısı olsun hepimiz için :))
canım senin de inşallahh yumoşların olurr bide çatlarlarrr e b ide tutunurlarsa ohhh tamam işte daha ne olsunnn....bebiş olsunnn :))
aşk olsun ben neciyim burdaaaaaa !!
ya kızlar ben alıntılara cevap veremiyorum gönder değimde siliniyo yaaa offfff
mentebacım sana tam 3 kez yazdım canım ama malesef gitmiyo canım
ne yazdın kızz :26::26::26::26::26:
iyi şeyler yazmıştım canım kenidini üzmemeni hep iyi olmanı söylemiştim
rabbim gönlüne göre versin inş tez günde
ayın 10 da adet gördüm acaba ne zaman ovulasyon başlar ki acaba :26::26::26::26::26::26::26::26:
yumoşlar büyümüşmüdür :44::44::44::44::44::44::44:
yavaş yavaş kafayı sıyırıyorum
yok kuzum seni görmedim sayfa atlamış o ara
ahhh inş canım ya kadar çok isityorum ki yeter ki olsun herşeyimi vermeye razıyım
salı günü dr sorucam zaten baklaım bu ay nerden yumurtlıyorum acaba sağ taraftan sa hiç ümitlenmeme gerek yok ki inş bu ay olur olsun rabbim artık olsuunnnnnyalvarıyorum sana duyy sesimi
tamam canimm hayirlisiii....yok canım 1-2 temmuz.. daha bugün 15.günüm.
olabilir diorum evet... calismalaradevam yaniiii.... bak nete adettin hemen bitiminde ve bata yakin veya gectikten sonra dollenen yumurtalarin hikayelerini bulabilirsinnnnyani sen şimdi diyosun ki adet dönemi içinde,adet gecikmesi olsa bile insan farklı zamanlarda 1 döngü içinde yumurtlayabilir.ben 2-5 haziran arası regl bekliyodum ama hala olmadım,ama yine de yumurtlama ihtimalim olabilir,öyle mi?hmmm,kimbilir...:26:
yani hayatim yoklugun belli oluyoorrrr... nerelerdeysin bakalimm. bizim durumumuz stabil canimmmmayyy hayatımmm bir tekk sen sormuşsun benii valla canımm yaaaaaa saolasınn...bugün işlerim vardı dışarda sabahtan yoktum..şimdi geldim..gelir gelmez açtım..sizi merakımdan..ama benii sadece sen merak etmişsinn saol canım Allahh razı olsunnnnnnnnn :))))
size de selam kızlarr
tatlim bu screamawaycimin uzmanlik alaniii.. masallah patir patir hesapliorrrr.... bilgisayar programcisi deilde yumurtlama caltma programcisi sankiiiayın 10 da adet gördüm acaba ne zaman ovulasyon başlar ki acaba :26::26::26::26::26::26::26::26:
yumoşlar büyümüşmüdür :44::44::44::44::44::44::44:
yavaş yavaş kafayı sıyırıyorum
ayy tşk ederim canım... amin saol.. hepimizin duaları kabul olsun...
canım sakin sakinn..hayırlısı olcak inşallahh...canımm senin sağda problemmi var??
rica ederim canımayy tşk ederim canım... amin saol.. hepimizin duaları kabul olsun...
tamam canimm hayirlisiii....
olabilir diorum evet... calismalaradevam yaniiii.... bak nete adettin hemen bitiminde ve bata yakin veya gectikten sonra dollenen yumurtalarin hikayelerini bulabilirsinnnn
yani hayatim yoklugun belli oluyoorrrr... nerelerdeysin bakalimm. bizim durumumuz stabil canimmmm
tatlim bu screamawaycimin uzmanlik alaniii.. masallah patir patir hesapliorrrr.... bilgisayar programcisi deilde yumurtlama caltma programcisi sankiiiaksama gorurde yorumlar insallahhh
hala saclarinin fotosunu koymadiinnnunuttum sanmaaa!!!!!
olabilir diorum evet... calismalaradevam yaniiii.... bak nete adettin hemen bitiminde ve bata yakin veya gectikten sonra dollenen yumurtalarin hikayelerini bulabilirsinnnn
yani hayatim yoklugun belli oluyoorrrr... nerelerdeysin bakalimm. bizim durumumuz stabil canimmmm
tatlim bu screamawaycimin uzmanlik alaniii.. masallah patir patir hesapliorrrr.... bilgisayar programcisi deilde yumurtlama caltma programcisi sankiiiaksama gorurde yorumlar insallahhh
inş canım olsun da bende göreyim artık canım
evet bitanem ya bana bebişimden hatıra kaldı bebek sağ tüpüme zara vermiş ordan yumurtlasam bile döllenme olmaz
onun için 2 ayda bir şansım var yani kuzum
saol bitanemmm....bugün dışardaydım biraz..şimdide kocam gelioo yine dışarı çıkıyorumm :))
tatlımm inşallahh bu ay sol tarafındasındır canımmm da tutturursunn canımm :))
merabalar
4 aydır deneme sonucu bu ayda hamile değilim
ovulasyonlarıda takip ediyorum am TIK YK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?